- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.221
Canım yüregime oturdu sözlerinSelam kızlar ewe yeni geldik. Bugün selam bile veremedim size. Tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının anneler gününü kutluyorumilk anneler günüm ve maalesef annemsiz geçirdiğim ilk anneler günüm. Artık bugünden nefret ediyorum diyebilirim
Sağol canım. Ewet 6 ay oldu maalesef... kelimeler yetersiz kalıyor anlatılmıyor...Canım yüregime oturdu sözlerin
Anneni kaybettin heralde basın sağolsun ama kendi evladına saril canim onunda annesiyle gecirdiği ilk anneler günü ve ömru uzun olsun nice anneler gununüz olsun mutlu mutlu gecirdiğiniz
Gerçekten zordur Allahim sabir versin...mekanı cennet olsun insallah...Sağol canım. Ewet 6 ay oldu maalesef... kelimeler yetersiz kalıyor anlatılmıyor...
Allah sabır versin arkadaşım. Düsünmesi bile bu kadar zorken.yaşıyosunSağol canım. Ewet 6 ay oldu maalesef... kelimeler yetersiz kalıyor anlatılmıyor...
Eritirsin ya zuzucum daha 5 gün var benim bugün protein diyette 2. Gün yarım kilo gittiBen bu sabah 64.400 olmusum gun icinde de maasallah kilo alma listesi gibi bi menu yapmısım yazınca farkettim pazartesi ve salı şeker diyeti yapıcam spor cezası olandan.. bukadar yedikten sonra bi hafta yapsam ancak erirleryedikten sonra anladim ki sutlu nuriyenin 1 tanesi 164 kaloriymiş.. yaktın beni nuriye..bilsem o kadar fena oldugunu yemezdim. Artik oncesinden kalorisine bakicam kacamaklarimin eminim yemem ozamn
Canım 2 ay önce benimde hayalimdi maşallah gayretlisin sendeSüper
60lar hayalim
78 kg da olan biriyim düşün
Görürsün kuzum görürsün başlamak yolun yarısıOhhh maşallah ben 8 leri görünce sevinç dansı yaptım)o kadar inemem ama 75 i görsem yeter
Doğum kilolarımız aynı bende bebek 5 aylıkken 91 kilo ile başladım diyeteInşaallah tatlım aynen doğumdan sonra deneyip içine giremedigim pantolonlar tunikler oluyor ya motive artiyo yok ya ne un çuvalı ben atayım o zaman kendimi 103 de doğum yaptım 5 ayda 89 a indim şükür. .kafana takma Biz de bu hırs oldukça veririz bu kiloları insallahh
Hedefim 66Hadi bakalım . Ama regli dönemlerinde de kilo verebiliyoruz bunu unutma sadece 500 gr değilse de 200 gr verebilirsin bur dahaki regline kadar tam oturur.diyetin sende verirsin reglinde . Yok kalmaz gözümün önünde olmasın yeter.
Afiyet olsun canım
Gerilme egzersizi başladım bugün 1 saat yürüyüş yanına ortaya karışık bir program hazirlicam squat mekik jumping jack plank ayakta bisiklet ayakta makas kol hareketleri ortalama 45 dk denk getirecem bazen daha fazla ama yediklerimde değişecek ne kadar gider bilmiyorum zaten 69 sabitlendi gerisi kolay gider diye düşünüyorum. 500 kl de bana artık çok basit geliyor önceden çok severek yapiyordum başka video varsa bildiğin önereceğin jillian dışında dikkate alabilirim
Hedef kaçtı senin hedefe ne kaldı
Tadelle olmamış canın çikolata isterse bitter yiyebiliyorsan bitter yemeni öneririm.
Sen son 3 e gireceksin ona göre cezan olacak
Normal canım tadı öyleKizlar bu kefirin tadinin boyle garip eksi gibi olmasi köpük gibi olmasi normal mi daha önce icmemistim de:-(
Yarın tartılcaksın sanıyodum iki gunde yarim kilomu gitti kuzumm.. süpersin.. azmine hayran kalıyorum zaten spor olsun yiyeceklere ozen olsun super gidiyosun..maaşallah boyle devam edersen sonuc mukemmel olacak bende gaza geldim protein diyeti de yapiyorum yarindan itibarenEritirsin ya zuzucum daha 5 gün var benim bugün protein diyette 2. Gün yarım kilo gitti) ben şok ...
Et çok tok tutuyor beni bide ekmek yemiyorum rahatlığıyla eti bol bol yedim. Hiç acıkmadım bu yüzden. Şeker cezamı da tamamladım gönül rahatlığıyla bu haftaya odaklanabilirimAfiyet olsun canım çok beğendim menünü miktarlarda kontrollü tercihlerde güzel. Geç kahvaltı erken akşam yemeği 2 öğün olmuş. Akşam öğününden sabaha kadar geçen süre yaklaşık 15 saat oluyor. Hayatta dayanamam kalkar gece yerim. Seni tebrik ediyorum
Ooo maşallah, tebrikler canım. Darısı başımızaCuma gününe verip yetiştiremediğim kiloları cuma cumartesi yiye yiye yiye vermişim arkadaşlar bugün 70,7
Çok heyecanlıyım gelsin 60larrrrrrr
Yaa ne güzel konustun canim benim ağzın bal yesin di cem ama demiyeyim dimi ben bu güzel sözlerle oooo hiç bırakmam inşallah kefirin iceriğini okudum seker ilave siz dedi ..başla başla valla bayildim ben proteine hafifletti resmen beniCanım 2 ay önce benimde hayalimdi maşallah gayretlisin sende
İnşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Görürsün kuzum görürsün başlamak yolun yarısı
Doğum kilolarımız aynı bende bebek 5 aylıkken 91 kilo ile başladım diyete
Hedefim 66
4-5 kilo kaldı
Normal canım tadı öyle
Bazı markaların kefirleri şeker içeriyor kalorisi de yüksek oluyor
Kullandığın ürünü kontrol et canım kalorisi yüksekse şeker içeriyorsa activia gibi bişeylerde kullanabilirsin
Tarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir13 mayıs pazar menüm
09.00
2 yumurta ve 3 dilim sucuk ile sucuklu yumurta
1/2 kk süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim karpuz
13.00
1 elma
15.00
3 köfte ızgara
1 tavuk but ızgara
1 dilim ekmek
Patlıcan kırmızı biber közlemesi salatası
Şu an çok acıktım ne yapsam bilemiyorum... galiba meyve yiyerek kurtarmaya çalışacağım...
Afiyet olsun canım . Dolmaları yeme günün ve saatin çok uygun .Kahvaltı
1 yumurtali menemen 1 dilim çavdar ekmeği 1 kk peynir 5-6 zeytin 1 kucük salatalik
Ögle
Yoğurtlu közlenmiş biber
2 biber dolması
Akşam
Tavuklu az zeytinyaģlı salata
2 lt su
1 şekersiz neskafe
1 şekersiz türk kahvesi
1 saat yürüyüş
Diyetisyen menüsü değil dimi. Nuriye çok gelmedi ama günlük menü olarak çok geldi. Özellikle 3 dilim ekmek öğlen ki çorba akşama da patatesKacamaklı 13 mayıs menüsü
07.00 1 sb süt
1 kase nestle tahilli gevrek
Kahvalti 10.00
3 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
10 zeytin
1kk beyaz peynir
1kk kasar peynir
1 cay kasığı krem peynir
Ara 12.00
2 ceviz 2 incir
Öğle 15.00
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon taze fasulye
Ara: 16.00
yarim muz
yarim avakado
19.30
Fırinda tavuk 2 but
Fırında patates 2 elma dilim
1 kase salata
1 adet sütlü nuriye
Su.1.5 lt
Spor 60 dk
Hafif ekşimsi olabilir dili değişik şekilde acıtıyor bazen.Kizlar bu kefirin tadinin boyle garip eksi gibi olmasi köpük gibi olmasi normal mi daha önce icmemistim de:-(
Yarın dikkat ettin mi dengelersinBen bu sabah 64.400 olmusum gun icinde de maasallah kilo alma listesi gibi bi menu yapmısım yazınca farkettim pazartesi ve salı şeker diyeti yapıcam spor cezası olandan.. bukadar yedikten sonra bi hafta yapsam ancak erirleryedikten sonra anladim ki sutlu nuriyenin 1 tanesi 164 kaloriymiş.. yaktın beni nuriye..bilsem o kadar fena oldugunu yemezdim. Artik oncesinden kalorisine bakicam kacamaklarimin eminim yemem ozamn
Benden önce mezun olursun sen deseneCanım 2 ay önce benimde hayalimdi maşallah gayretlisin sende
İnşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Görürsün kuzum görürsün başlamak yolun yarısı
Doğum kilolarımız aynı bende bebek 5 aylıkken 91 kilo ile başladım diyete
Hedefim 66
4-5 kilo kaldı
Normal canım tadı öyle
Bazı markaların kefirleri şeker içeriyor kalorisi de yüksek oluyor
Kullandığın ürünü kontrol et canım kalorisi yüksekse şeker içeriyorsa activia gibi bişeylerde kullanabilirsin
Evet canım normalKizlar bu kefirin tadinin boyle garip eksi gibi olmasi köpük gibi olmasi normal mi daha önce icmemistim de:-(
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunSağol canım. Ewet 6 ay oldu maalesef... kelimeler yetersiz kalıyor anlatılmıyor...
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinde vursam dönüş yokkkkTarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir
Afiyet olsun canım . Dolmaları yeme günün ve saatin çok uygun .
Diyetisyen menüsü değil dimi. Nuriye çok gelmedi ama günlük menü olarak çok geldi. Özellikle 3 dilim ekmek öğlen ki çorba akşama da patates
Hafif ekşimsi olabilir dili değişik şekilde acıtıyor bazen.
Yarın dikkat ettin mi dengelersin
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkkTarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir
Diyetisyen menüsü değil dimi. Nuriye çok gelmedi ama günlük menü olarak çok geldi. Özellikle 3 dilim ekmek öğlen ki çorba akşama da patates
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada ekşisede açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkkTarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada ekşisede açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkkTarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?