Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tutamaz dimi

Benim spor komedi gibi bi spor azmi tutturamadim tam ısıniyorum 2 saat yapcamdiyorum bisey cikiyo birakmak zorunda kaliyorum.

ben de bu hafta pek yapamadım ...
çok üzgünüm
ve ne yağ kaybettim ne de kilo sanırım..
haftasonu yaylada idik biraz dengesiz beslendim ama bugün tam uymam gerek diyetime..
ve de en az 1saay yürümemşart..

Tmm cnm mutlaka yapi cam kefiri dünde içtim yarin kayisi alıp yapayım teşekkür ederim çok sagol
Yap canım kesinlikle yap işe yarıyor yaramazsa zıpla biraz sabahları o da işe yarıyor bazen
Ballandirmak benim işim
Bak bugün ü söyleyim dün sabahta yaptım gerçi 10 dk esneme 45 dk yürüyüş .
Kalktım wcden sonra leslie gibi evi dolandim sonra 30 sn plank yaptım belki daha az duvarda şınav çektim arada yerimde yürüdüm leslie gibi kol hareketi yaptım jumping jack yaptım suma squat yaptım bugün zamanım sz diye 12 dk kadar yaptım birde çok tutulmusum acilmam lazim seninle program hazirlayabiliriz sabahları erken kalkacam sabah akşam spor olacak 2 3 hafta boyunca sonra yürüyüş yapacam sadece
Izlemedim hiç ivedik serisini ama komiktir sanırım
Afiyet olsun canım bence gayet güzel kurtarmışsın kısır ı kaçamak olarak saymıyorum. Tek kaçamak katmer eee annecigin yapmış yemezsen olmaz afiyet olsun kuzum
Günaydın hanimlarr ❤❤Bugün bi sınavdan gecicem ..
Oğlumun okulunda kermes var ne yapicam benn:-( cok korkuyorum bozarim diye diyetimi bakalım .....
Sen protein diyetindeydin dimi. Kısır yiyebilirsin en masumu o 1 minik kase diğer hamur işlerinden de uzak dur ayran iç salata varsa salata ye patatesten de uzak dur derim allah yardımcın olsun canım
Aman Allahim tarti bana oyun mu oynuyor yaaa
: D sen bunu 2 hafta sonra tekrar yap bence
Cuma 89 bugün 87,8
Tebrik ederim seni
kızlar bugün tuvalete çıkmadan tartıldım 78,5 çıktım...
cumadan bugüne 0,2 gr almışım gibi görünüyor
Women a söylediğimi okuyabildin mi wc ye otur ıkın hergün aynı saatte ayaklarını yüksek tut alaturkaya oturmuş pozisyonu olmalı

Inşaallah saldırmadan tutucam kendimi (inşallah) teşekkür ederim böyle devam yola

Cuma 89 bugün 87,8

sen bugün ve yarında yap canım daha fazla etkisini görürsün tebrikler
çok güzel yaptıkların, birlikte yapalım kuzum sabah ve akşam yapılması gereken sporların listesini yapalım, jumping jack'e bende başladım hem kol hem bacak güzel çalıştırıyor

Günaydın kızlar
Sabah 10 dk sporumu yaptım kahvaltımı yaptım kendimi çok güzel esnettim sanırım ağrılarım hafiflmeye başladı 2 günde
aa evet bak bi taşla iki kuş vuracaksın bu sporla gider inşallah bi an önce ağrıların

Sonucu görünce yapmayı düşünüyorum canim bakalım. .

tamamdır deneyeceğim yarın :)
bugün geç uyandığım için böyle olsu maalesef..:)

Inşaallah saldırmadan tutucam kendimi (inşallah) teşekkür ederim böyle devam yola
çok güzel gidiyorsun bence hiç bozma tartıyı düşün 86 yı da görürsün sen bu hafta 86 yı düşün
Geçmiş olsun canim dikkat et ani hareketler yapmamaya calis..
sağol kuzum .
günaydııınnn hanımlaarrrr
günaydınnnn dıınnnn dınnnnn
ok yapalım eşimde başladı benle diyete sporda yapacam diyor. geceye de geçiyor ramazanda geldi çok rahat yapabileceğim sporumu . senin aklında neler var aklımızdakileri birleştirelim video önerin var mı ? kısa videolar esneme gerilme spor sonrası için önemli aslında biz hep atlıyoruz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…