- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.241
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada ekşisede açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkkTarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir
Afiyet olsun canım . Dolmaları yeme günün ve saatin çok uygun .
Diyetisyen menüsü değil dimi. Nuriye çok gelmedi ama günlük menü olarak çok geldi. Özellikle 3 dilim ekmek öğlen ki çorba akşama da patates
Hafif ekşimsi olabilir dili değişik şekilde acıtıyor bazen.
Yarın dikkat ettin mi dengelersin
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada ekşisede açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkkTarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir
Afiyet olsun canım . Dolmaları yeme günün ve saatin çok uygun .
Diyetisyen menüsü değil dimi. Nuriye çok gelmedi ama günlük menü olarak çok geldi. Özellikle 3 dilim ekmek öğlen ki çorba akşama da patates
Hafif ekşimsi olabilir dili değişik şekilde acıtıyor bazen.
Yarın dikkat ettin mi dengelersin
Bende çok acıktım. Dolapta pirinçli soğuk çorba var 3 yk yedim 2 saat önce halen açım ayvalı elmalı hoşafta var soğuk soğuk yarın a saklıyorumBu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinde vursam dönüş yokkkk
Off benim oğlana sütlac yaptım bugun sutlac bana ben sutlaca bakiyorum uzaktan seviyoruz birbirimizi yasak aşk resmenBende çok acıktım. Dolapta pirinçli soğuk çorba var 3 yk yedim 2 saat önce halen açım ayvalı elmalı hoşafta var soğuk soğuk yarın a saklıyorum
Salı gününü düşün tartıyı hayal et nasıl mutlu olduğunu hemen vazgeçersinOff benim oğlana sütlac yaptım bugun sutlac bana ben sutlaca bakiyorum uzaktan seviyoruz birbirimizi yasak aşk resmen
Aynen öyle yapıyorum yoksa çoktan hupletmistim bi Kac kasesiniSalı gününü düşün tartıyı hayal et nasıl mutlu olduğunu hemen vazgeçersinelin uzanmaz yasak aşka
Kuru kayısı varsa suya at akşamdan sabah kayısı yı ye suyu iç . Birde kefiri içtin dimi o da çıkarır wcye yarın . Son olarak her gün aynı saatte mesala sabah 7de 30 dk kadar klozete otur ayaklarının altını da yukselt arada da hafif ıkın yavaş yavaş düzelir wcye ciksanda bunu mutlaka yapwc sıkıntısı çekiyorum ilaçta alamam bebis emiyo ne onerirsin bana@SchonerDuft
Tmm cnm mutlaka yapi cam kefiri dünde içtim yarin kayisi alıp yapayım teşekkür ederim çok sagolKuru kayısı varsa suya at akşamdan sabah kayısı yı ye suyu iç . Birde kefiri içtin dimi o da çıkarır wcye yarın . Son olarak her gün aynı saatte mesala sabah 7de 30 dk kadar klozete otur ayaklarının altını da yukselt arada da hafif ıkın yavaş yavaş düzelir wcye ciksanda bunu mutlaka yap
Benim yaptigim burdan ogrendigimde corba yoktu normal ysptigin salatanin icine koydum ben marullu maydonozlu bol yesillikli yaniKızlar yarın tekrar proteın yapıcam busefer corbasızton balıgı aldım sonunda salatasını nasıl yapıyosunuz oglende onu yıcem bıde ayran ıcıcem
Benide gaza getirir misin? Ballandıra ballandıra anlat yaptıklarını ki bende yapayım her gün ramazanda memlekete gittigimde herkes ne kadar zayıflamısın desin istiyorumHadi bakalım . Ama regli dönemlerinde de kilo verebiliyoruz bunu unutma sadece 500 gr değilse de 200 gr verebilirsin bur dahaki regline kadar tam oturur.diyetin sende verirsin reglinde . Yok kalmaz gözümün önünde olmasın yeter.
Afiyet olsun canım
Gerilme egzersizi başladım bugün 1 saat yürüyüş yanına ortaya karışık bir program hazirlicam squat mekik jumping jack plank ayakta bisiklet ayakta makas kol hareketleri ortalama 45 dk denk getirecem bazen daha fazla ama yediklerimde değişecek ne kadar gider bilmiyorum zaten 69 sabitlendi gerisi kolay gider diye düşünüyorum. 500 kl de bana artık çok basit geliyor önceden çok severek yapiyordum başka video varsa bildiğin önereceğin jillian dışında dikkate alabilirim
Hedef kaçtı senin hedefe ne kaldı
Tadelle olmamış canın çikolata isterse bitter yiyebiliyorsan bitter yemeni öneririm.
Sen son 3 e gireceksin ona göre cezan olacak
Sen gördüğüm kadar tam olarak uyguladın ilk defa yaptıgın içinde bence vereceğin kiloya kendinde inanamayacaksın direk kıyafetlerde farkettiriyor protein detoksuBenim yaptigim burdan ogrendigimde corba yoktu normal ysptigin salatanin icine koydum ben marullu maydonozlu bol yesillikli yani
Nihayet başlıyosun dilimizde tüy bitmisti artıkKızlar yarın tekrar proteın yapıcam busefer corbasızton balıgı aldım sonunda salatasını nasıl yapıyosunuz oglende onu yıcem bıde ayran ıcıcem
Helal olsun sanaBu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinde vursam dönüş yokkkk
Yürü beBu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkk
Bu ne yaaa:-((( çok pardon tel biraz kafayı yedii:-((
Ben aynı duyguyu bisküvili pastada yaşıyorum 1 borcam pastayı tek başıma yerimOff benim oğlana sütlac yaptım bugun sutlac bana ben sutlaca bakiyorum uzaktan seviyoruz birbirimizi yasak aşk resmen
Afiyet olsun Canım hiç güzel bi menü değil kusura bakma 1200 kalori değil 100 kalori bile olsa hatalı olmuş benceMenüm
10:30 2 dilim çavdar ekmeği,1 tatlı kaşığı tereyağı,2 inçe dilim kaşar,2 bardak çay(1 er şekerli
12:00 2 bardak çay(1 er şekerli)
17:30 150 gr sac kavurma, salata,3 inçe dilim karpuz,2 tatlı kaşığı un helvası,2 elma dilimi patates(yarım patates kadardı).
Su:2.5 lt
Toplamda 1200 kalori ediyor.
Schonerduft çok güzel önerilerde bulunmuş kesin işe yarar ama aksilik olursa (protein diyetlerinde oluyor böyle) duphalak şurup içebilirsin gebelik ve emzirme döneminde kullanılabiliyorwc sıkıntısı çekiyorum ilaçta alamam bebis emiyo ne onerirsin bana@SchonerDuft
Kuru kayısı varsa suya at akşamdan sabah kayısı yı ye suyu iç . Birde kefiri içtin dimi o da çıkarır wcye yarın . Son olarak her gün aynı saatte mesala sabah 7de 30 dk kadar klozete otur ayaklarının altını da yukselt arada da hafif ıkın yavaş yavaş düzelir wcye ciksanda bunu mutlaka yap
Canım ton balıklı salataya dereotu ve soğan çok yakışır bence bunlar olmadan olmaz biraz marul maydonoz reyhan bol limon pul biberKızlar yarın tekrar proteın yapıcam busefer corbasızton balıgı aldım sonunda salatasını nasıl yapıyosunuz oglende onu yıcem bıde ayran ıcıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?