Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim kanım tam sana göre o zaman situs inversus totalus um anemide taşıyorum
evet ya bende üzülüyorm öyle habersizce gidenlere emeklerine mi yanarsın buranın o kişilerin gözünde degeri olmadıgına mı
aynen öyle
sadece kısır ve kurabiye yeseydin olur kek gözüme batı . spor cezanı gördün dimi herkes etiket yaptı . spor listesine devam mı bu arada cezaları biliyorsun
Bu proteın bana ıyı gelmıyo yıne duzenlı beslenıp bol spor lazım bana benıde spor lıstesıne ekle gaz geldım bu hafta yenı yarıs baslasınnn
sana başka birşey bulmak gerek kaç çıktın kabızlık var mı ?
Iftardan sonra hem cocukta uyumus olur sabah yetısemem ıse ben
iftardan sonra ok ekliyorum seniede

annem diyetisyene sormuş 70 kilo kendisi onun listesinde 1.5 dilim pide yada 3 dilim t.b ekmeği varmış sahurda poncikbirgelincik
iftarda hiç ekmek tüketmeyelim mi canım sen atmıştın örnek listeyi ben kaybettim zahmet olmazsa müsait bi zamanında tekrar paylaşabilir misin

taktın sen ellerine
çok şişko ama bak resim atarim sana çok takıyorum şu bi haftadır allahtan gocamın elleri kürek gibi sırıtmıyo yanında
 ayyy ne guzel hadı once gonulluler denesın bunu
drdotty listen gözümden kaçmadı nasılda düşünürmüş rakiplerini

bnmkilerde tombikleşti o yüzdn he halukarda seninkiler daha öncdr eminm

Gunaydın kizlar
Sağol kuzum faydalı bilgiler paylaşmısın önceki yıllardan tecrübelerimizi paylasalim arkadaşlar
Ben sahurda da cavdar ekmeği düsünüuorum az yaglı çorba yumurta kahvaltılık turu şeyler
Iftar içinde pide yememeye dayanbilursem ekmek yok çorba biraz ara verip sevze salata meyve ve tabi bol sıvı tüketmeyi planliyorum ayrıca kaptinn ve SchonerDuft bayrama kadar olan hedefimi güncelliyorum 63 tabi daha asağı olursam süper olur

kilo bilgilerini bnde olduğu yazarmısın şuan kaç oluğunu bilemiyorum . bol spor ile gayet rahat verirsin bence

iftarda corba yeemk salata derken bence ekmege yer kalmıcak zaten ilk 1 hafta gecti mi sonra siz istemiceksiniz ekmek yemeyi bol su ve ekmeksz bi ramazan hadi bakalım

bnmkilerde tombikleşti o yüzdn he halukarda seninkiler daha öncdr eminm
atıcam sana şimdi sen şok

Bende cok sevıyorum ya napcaz bakalım
bide her zaman yok ya pide o yüzden cazip geliyo ama tadını da bilmediğimiz bişey değil o yüzden abartmayalım lütfen ama sen abartailirsin sen ünlüsün

1 ay önce anjio oldu damar açıldı dediler
Yeniden rahatsız oldu
Günlerdir kalp sıpzmı ve kriz geçiriyor
Anjio oldu şu an yopun bakımda bekliyoruz
@kayacans ve @tgb1907 geçmis olsun dostlar allahım tez vakitte şifa versin inşallah babamla bizde benzer sıkıntıları yaşadık insan gerçekten cok korkuyo ama allah beterinden korumuş icinizi ferah tutun herşey düzelicektir

Kız yok normal butun sıstemlerım 69.3 bugun dun 69.6ydım.

kilo bilgilerini bnde olduğu yazarmısın şuan kaç oluğunu bilemiyorum . bol spor ile gayet rahat verirsin bence
Tamam canım yazarim hatta cuma tartıldıktan sonra yazayım olur mu
iftarda corba yeemk salata derken bence ekmege yer kalmıcak zaten ilk 1 hafta gecti mi sonra siz istemiceksiniz ekmek yemeyi bol su ve ekmeksz bi ramazan hadi bakalım
Inşallah canım ne kadar dikkat etsemde ramazanda önceki yıllarda veremedim ama bu kez sporu da ihmal etmiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…