- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.621
benim kanım tam sana göre o zamanYok bebeğim moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum. Boston'da medikal cihaz mühendisliği başladım 2 yıl devam ettim 3. Yılımda eşimle Türkiye'ye döndüm. Sağlık sektöründe büyük bir markanın ürün koordinatörlüğünü yaptım. Kardiyoloji Kalp Damar Cerrahi ve Göğüs cerrahiyle çalıştım. Daha sonrada kordon kanı bankacılığı için cihazlar getirip kurdum Türkiye'de 2 merkeze. 2006 da bıraktım çalışma hayatını ama üroloji bölümü lazer teknolojileri işim şirket olarak devam ediyor. Birde babam eczacı hep işin içindeydim. Kısmen bilgi sahibi olduğum konular yani
aynen öyleevet ya bende üzülüyorm öyle habersizce gidenlere emeklerine mi yanarsın buranın o kişilerin gözünde degeri olmadıgına mı
sadece kısır ve kurabiye yeseydin olur kek gözüme batı . spor cezanı gördün dimi herkes etiket yaptı . spor listesine devam mı bu arada cezaları biliyorsungünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 1 domates,1 salatalık, 2 dilim tam buğday 1 kb peynir şekersiz çay
ara yok
öğlen : 3 yağsız köfte çok azcık yağ damlattım , salata , 1 kase yoğurt 2 kaşık kepekli makarna
dün anneler günü gösterisi vardı davetliydim çok azcık tadına baktım diyelim
3 kaşık kısır , 1 kurabiye , 1 ince dilim kek
akşam ceza verdim kendime yemedim
bu sabah 30 dakika yürüdüm işe geldim.
sana başka birşey bulmak gerek kaç çıktın kabızlık var mı ?Bu proteın bana ıyı gelmıyo yıne duzenlı beslenıp bol spor lazım banabenıde spor lıstesıne ekle gaz geldım bu hafta yenı yarıs baslasınnn
iftardan sonra ok ekliyorum seniedeIftardan sonra hem cocukta uyumus olur sabah yetısemem ıse ben
iftarda hiç ekmek tüketmeyelim mi canım sen atmıştın örnek listeyi ben kaybettim zahmet olmazsa müsait bi zamanında tekrar paylaşabilir misinannem diyetisyene sormuş 70 kilo kendisi onun listesinde 1.5 dilim pide yada 3 dilim t.b ekmeği varmış sahurdaponcikbirgelincik
çok şişko ama bak resim atarim sana çok takıyorum şu bi haftadırtaktın sen ellerine
 ayyy ne guzel hadı once gonulluler denesın bunu
Cok gecmıs olsun canım benım Rabbım sıfa versın ınsKızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olaun
kontrol amaclı yogun bakımda ama diimi1 ay önce anjio oldu damar açıldı dediler
Yeniden rahatsız oldu
Günlerdir kalp sıpzmı ve kriz geçiriyor
Anjio oldu şu an yopun bakımda bekliyoruz
bnmkilerde tombikleştiiftarda hiç ekmek tüketmeyelim mi canım sen atmıştın örnek listeyi ben kaybettim zahmet olmazsa müsait bi zamanında tekrar paylaşabilir misin
çok şişko ama bak resim atarim sana çok takıyorum şu bi haftadırallahtan gocamın elleri kürek gibi sırıtmıyo yanında
drdotty listen gözümden kaçmadı nasılda düşünürmüş rakiplerini
Sağol kuzum faydalı bilgiler paylaşmısınoruc tutmaya niyetli olanlar sahurda istediginizi yiyebiliyosunuz cünkü cok uzun süre ac kalıncak malum ezan saati geç ama iftarda cok dikkat edicez
mesela sahurda yumurta ekmek vs yiyin ama iftarda corbadan sonra dinlenin ve ekmek yememeye dikkat edin ben aklıam geldikce yazarım zaten önceki ramazanlarda diyet yapan arkadaslarda faydalı bilgilerini burda yazsın ki ramazanı en az hasarla atlatalım
kilo bilgilerini bnde olduğu yazarmısın şuan kaç oluğunu bilemiyorum . bol spor ile gayet rahat verirsin benceGunaydın kizlar
Sağol kuzum faydalı bilgiler paylaşmısınönceki yıllardan tecrübelerimizi paylasalim arkadaşlar
Ben sahurda da cavdar ekmeği düsünüuorum az yaglı çorba yumurta kahvaltılık turu şeyler
Iftar içinde pide yememeye dayanbilursem ekmek yok çorba biraz ara verip sevze salata meyve ve tabi bol sıvı tüketmeyi planliyorum ayrıcakaptinn ve SchonerDuft bayrama kadar olan hedefimi güncelliyorum 63 tabi daha asağı olursam süper olur
iftarda corba yeemk salata derken bence ekmege yer kalmıcak zaten ilk 1 hafta gecti mi sonra siz istemiceksiniz ekmek yemeyi bol su ve ekmeksz bi ramazan hadi bakalımGunaydın kizlar
Sağol kuzum faydalı bilgiler paylaşmısınönceki yıllardan tecrübelerimizi paylasalim arkadaşlar
Ben sahurda da cavdar ekmeği düsünüuorum az yaglı çorba yumurta kahvaltılık turu şeyler
Iftar içinde pide yememeye dayanbilursem ekmek yok çorba biraz ara verip sevze salata meyve ve tabi bol sıvı tüketmeyi planliyorum ayrıcakaptinn ve SchonerDuft bayrama kadar olan hedefimi güncelliyorum 63 tabi daha asağı olursam süper olur
Bende cok sevıyorum ya napcaz bakalımtamam bi başında bi sonunda yicemyememeliyim artık çünkü ellerim çok şişko gelir elime oturru pide
Tartıyla kavga edıyorum proteın yaparkenahahah noldu canımtartı fazlamı tarttı
atıcam sana şimdi sen şokbnmkilerde tombikleştio yüzdn he halukarda seninkiler daha öncdr eminm
bide her zaman yok ya pide o yüzden cazip geliyo ama tadını da bilmediğimiz bişey değil o yüzden abartmayalım lütfen ama sen abartailirsin sen ünlüsünBende cok sevıyorum ya napcaz bakalım
@kayacans ve @tgb1907 geçmis olsun dostlar allahım tez vakitte şifa versin inşallah1 ay önce anjio oldu damar açıldı dediler
Yeniden rahatsız oldu
Günlerdir kalp sıpzmı ve kriz geçiriyor
Anjio oldu şu an yopun bakımda bekliyoruz
Kız yok normal butun sıstemlerım 69.3 bugun dun 69.6ydım.benim kanım tam sana göre o zamansitus inversus totalus um anemide taşıyorum
aynen öyle
sadece kısır ve kurabiye yeseydin olur kek gözüme batı . spor cezanı gördün dimi herkes etiket yaptı . spor listesine devam mı bu arada cezaları biliyorsun
sana başka birşey bulmak gerek kaç çıktın kabızlık var mı ?
iftardan sonra ok ekliyorum seniede
Insallah canimÜNLÜLER
S _Safiye_
segus
tobosolu_dulcinea
cicikizsinem
Ghostpasha
grup arkadaşlarını iyi tanıyın cumaya bomba gibi gelmemiz lazım
atıcam sana şimdi sen şok
bide her zaman yok ya pide o yüzden cazip geliyo ama tadını da bilmediğimiz bişey değil o yüzden abartmayalım lütfen ama sen abartailirsin sen ünlüsün
Tamam canım yazarimkilo bilgilerini bnde olduğu yazarmısın şuan kaç oluğunu bilemiyorum . bol spor ile gayet rahat verirsin bence
Inşallah canım ne kadar dikkat etsemde ramazanda önceki yıllarda veremedim ama bu kez sporu da ihmal etmiyim diyorumiftarda corba yeemk salata derken bence ekmege yer kalmıcak zaten ilk 1 hafta gecti mi sonra siz istemiceksiniz ekmek yemeyi bol su ve ekmeksz bi ramazan hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?