- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.961
Afıyet olsun canım cok guzel.16.05.2018 menüm
sahur
1dilim peynir
2yumurta
domates salatalık k.biber
birazcık ekmek
iftar
1kepçe ezo gelin
3kaşık pirinç pilavı
5 kaşık (yağlı olduğu için) kıymalı yeşil fasulye
salata_kırmızı biber salatası közlenmiş_
yeğenim puding yapmış bir çatal tattım..
akşam çay
bu kadar
ilk günü abartırım diye korktum ancak korktuğum gibi olmadı..
çok şükür Yaradan a..
olur kuzuuum daha iyi olur hem diğer kızlar da biraz geç tartılabilir böyleliklekaptinn ben yarın iftardan önce tartılsam nasıl olur listeyi ben paylaşırım evde de tekim
ben tartıldım +800 gitmiş ama sabitim cumaya göre, yarında 3.5 - 4 gibi bildirim yapsam geçmi olurIftardan önce tartılan var mı kızlar
aynı bizde öle senede 1 en fazla 2 kere görüşüyoruz mesafe candırMaalesef gozle gorup kulakla duysalar bile annem o niyetle soylememis o kotu dusunmez temizdir kalbiiii....diye devam ediyolar..neyseki aramizda 800 km varda yazdan yaza gorusuyorum idare ediyorum o yuzden bende yoksa benimkilerde cekilir cile degil bi komsumuz elin iyisi olmaz derdi
geç tartılacak olanlar 19 da bana haber vermeli yada listeye yazmalılar kilolarını şimdiden anlaşalım onlarla yarına kalmasın bu konuolur kuzuuum daha iyi olur hem diğer kızlar da biraz geç tartılabilir böylelikle
bende onu dicektim ben iftardan önce tartılacam şuan artıdayım yarına ne olur bilmiyorum bir şişlik var zaten belli .ben tartıldım +800 gitmiş ama sabitim cumaya göre, yarında 3.5 - 4 gibi bildirim yapsam geçmi olur
sende durumlar ne?
aynı bizde öle senede 1 en fazla 2 kere görüşüyoruz mesafe candırkomşunun sözüde
ben moralim bozulur diye hiç tartılmadım bile ama eminim artıyımdır dün akşam iftardan önce 60.3 çıkmıştım wcye de çıkmıyodum 3 gün olmuştubende onu dicektim ben iftardan önce tartılacam şuan artıdayım yarına ne olur bilmiyorum bir şişlik var zaten belli .
bana 19 a kadar bildirebilirsin yada ne zaman tartılırsan sana kalmış.
bence dene biraz canım emeklerine yazık etme, 6 kilo ciddi bi rakam kolalara tatlılara geri dönmeeyeceksin umarımBir de sevgilikaptinn ve SchonerDuft ramazan süresince kilo alacağım kesin takıma başlarken Ramazan ayını planlamamıştım. Takımı olumsuz etkilemek istemiyorum izinli üye kuralları nasıl ben ne yapmalıyım bu gün wc sorunu yüzünden tartılmadım ama biliyorumki ağırlığım 6 ile başlıyor. Ramazan sonuna kadar 6 kilo alırım
çok sevdim ben bu öneriyikaptinn ben yarın iftardan önce tartılsam nasıl olur listeyi ben paylaşırım evde de tekim
aklın yolu bir iyi yapmış eşinde haketmiyorlarmış çünkü Allah gerçekten sabır versin sana ama takmamaya çalış seni huzursuz etmesine izin vermeBende cok severim agir yasamlari..zaten babası yasakladı göndermiyor onlara aramız 100 metre ya sesini duyunca bile sinir krizi geçirecek gibi oluyorum ...
ok sen bildirimi geç yaparsın ama unutma paylaşım alanına listeyi en son 20:00 de atıyoruz bana hesaplama zamanı bırakmamız lazımbence dene biraz canım emeklerine yazık etme, 6 kilo ciddi bi rakam kolalara tatlılara geri dönmeeyeceksin umarım
çok sevdim ben bu öneriyi
afiyet olsun mercimek yemeği nasıl bişi sen patlıcanlı yemezsin kabakta öyle beyli yaptı annendünkü menüm
iftar
1 tabak dolu yeşil mercimek yemeği
2 dilim pide
6 tane köfte
2 çatal irmik helvası
sahur
1 dilim pide
1 kase yeşil mercimek
3-4 dilim karpuz
2 yumurtadan omlet
3-4 topik peynir
1 köfte
şekersiz çay
2,5 - 3 litre arası su
mercimek sevince ben bitmediyse bu günde yicemsahurda iyi yemişim yanlız zor uyudum şişkinlikten
kıymalı kuzum ramazanın ilk günü yapar annem hep bereket olurmuşafiyet olsun mercimek yemeği nasıl bişi sen patlıcanlı yemezsin kabakta öyle beyli yaptı annen
hm kıymalıyı ilk kez duydum afiyet olsunkıymalı kuzum ramazanın ilk günü yapar annem hep bereket olurmuş
hep kıymalı yapar annemhm kıymalıyı ilk kez duydum afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?