- 25 Mayıs 2013
- 13.988
- 20.591
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.001
Evet kizlar ben dün aksam tartildim Saat 6 gibi 67,4 kilo ciktim, yani ramazana baslangic kilom bu
cok merak ediyorum ramazan sonu kac kilo olcam:) Hedefim 64
yok kiz cok degil bence gayet iyi:) ooo iyisin kurtardin aksam yemegini desene.. ben hafta ici hic gidemiyorum anneme anca bisey varsa nebilim önemli herhangi biseyde yoksa isden cikinca yol cok uzun geliyo:)çok yemişim demibugün annemde yicem çok mutluyum
çok şükür eve geldi..umarım bende bu şekilde kilo verebilirim biraz yordu bu diyet . sağol kuzum .annenden haber var mı ?
annen iyi olsunda bulursunuz bakacak birini allahın izni ile . hesaplamalarda liste doldurmada bir sıkıntı var mıçok şükür eve geldi..
ben işteyim öğlen gideceğim yanına..
oğlum eşimle..
ayrıca annem artık oğluma biraz zor bakar..bir tıkalı damar daha avr..
annemi yorabilir..
şimdi oğluma kim bakacak telaşındayız..
Allah ım bi çıakr yol gösterecektir inşaallah...
Amin canim zaten artik ne evlerine gidiyorum ne onlar geliyor bitirdim yani....aklın yolu bir iyi yapmış eşinde haketmiyorlarmış çünkü Allah gerçekten sabır versin sana ama takmamaya çalış seni huzursuz etmesine izin verme
valla kurtardım annemden biraz çorba da götürürüm yarın için türlüde var yoğurt ve salata ile yarını da kurtarırımyok kiz cok degil bence gayet iyi:) ooo iyisin kurtardin aksam yemegini desene.. ben hafta ici hic gidemiyorum anneme anca bisey varsa nebilim önemli herhangi biseyde yoksa isden cikinca yol cok uzun geliyo:)
ok canım unutmazsın dimi aslıl listedesin çünkü hesaplayamazsan bile kilonu yaz. bu arada hesaplamayı biliyorsun dimi listeye nasıl yazacağını daSahihuban Allah bi kapı açar insallah bende ayni durumdayım annemle kayinvalidem donusumlu baktı annemde karneden sonra gidecek eylul ayina okul acildigı zamana bakici lazim. Icim ferah insallah oturdugumuz siteden birisi cikar.. rabbim verir bi kolay yol hallolur. Bian evvel bakismak lazim
SchonerDuft kilo bildirimini cuma diye dusunmustum kesin hedefime ulasamadim. Yinede umut dunyası saat 17 18 gibi tartılıp kilo bildirimi yaparım. Iftara yakin olmasi daha iyi.. cok vermis gibi gorunuyorum ) gobek falan dumduz oluyo kalmiyo bisey
sabah yaparsın direk listeye yap ki arada kaybolmasın . oruç tutanlar iftardan önce bildirebilirlerse iftr öncesinde bildirecekBen yarin tutmam galiba bebekle baya zor oldu bugün eberjim şimdiden bitti emince..kilo bildirimini yarin yapi cam o zaman demi oruc tutanlar iftardan önce dimiSchonerDuft
Yok canım burasıda gec valla son dakkalar dılım damagıma yapıstı aklıma sen geldım sukretyım halıme senın daha 45 dk vardıbursada okadar gecmi aciliyo`? en gec edirne degilmiydi? oda 20 küsürdeydi diye hatirladim ben sanki:) gec bi Saat söyleyince yurt disindasin sandim
Canım bende ıftar oncesı bıldırıcem bende oruc tutuyorumsabah yaparsın direk listeye yap ki arada kaybolmasın . oruç tutanlar iftardan önce bildirebilirlerse iftr öncesinde bildirecek
Tamam canım yarın yapcam bıldırımımı yaparım ben sıkıntı olmaz hedefe ulasaydım daha ıyıdı amasegus yarın iftardan önce kilo bildirimi yapabilir misin en geç 19 gibi
Neyin listesine anlamadim :-(sabah yaparsın direk listeye yap ki arada kaybolmasın . oruç tutanlar iftardan önce bildirebilirlerse iftr öncesinde bildirecek
Canım bıldırım lıstemız varya cumaları ondan bahsedıyo.Neyin listesine anlamadim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?