- 25 Mayıs 2013
- 13.988
- 20.591
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.981
Allah kabul etsin canım aminn
Ağır yasamlar bir de body vardı pastacı ağzımızın suyu akardı eşimle
Afiyet olsun canım .Menünü gördüm. Ayrıca bu menü içind e teşekkür ederim dün şaşırdım acemilik oldu. Bugün uyarım bu menüye tatlı ya da hoşafı serbest mi değişimi nasıl yapıcaz onda
Geldim canım geldim
magnum ne ya 600 kalori vardır direk kilo onun dışında güzel afiyet olsunGünaydın kızlar iyi sabahlar
Dünkü menumü yazayim iftardan sonra mayisınca giremedim bile kk ya
Sahur
2 dilim cavdar ekmeginde yağsiz tost kaşarlı domatesli 7-8 siyah zeytin salatalık bol yeşillik sucuklu omlet 2-3 sucukla 1 yumurta yemisimdir şekersiz siyah çay hatırladığüm kadarıylasuyu ne kadar içtim hatirlamıyorum
Iftar
1 büyük kase domates çorbası
Barbunya pilaki yağını süzdurmeye calisarak yedim 2 dilim pide4 kanat izgara ve yeşillik
2 lt kadar su yatıncaya kadar
Açık siyah şekrsiz çay
Parka yürüyüşe çıktik 1 magnum yedim yüruyüste
60 dk yüruyus+bisiklet
Ilk gun biraz kontrolü kaybetmişim kizlar bugün daha dikkatli olucam
ben keşkül delisiyim yemezsem aklım kalır sanırım neyse hafta da 2 yerim yada hoşaf içerim . teşekkür ettim bilgiler için haftaya mı gideceksin tekrar kontrole .oh bugün daha güzel yeriz..mantıklı ..sağlıklı...
onu konuşmadık ..
hoşafı bilmiyorum ..
ama tadımlık bakabilrsin dedi.bi çatal bi kaşık vs..
benim için şükür kolay geçiyor . bugün anneme gidecem iftarı orda açacam ordan kuzenime çaya geçecez eşimle bebek tebriğineGeldim canım geldimnasılsın bakalım 14.takımın oruçla imtihanı nasıl gidiyo a dostlar
ya sen böyle diyon ya inşallah bende senin gibi verebilirimEvet kizlar ben dün aksam tartildim Saat 6 gibi 67,4 kilo ciktim, yani ramazana baslangic kilom bu
cok merak ediyorum ramazan sonu kac kilo olcam:) Hedefim 64
ay insallah canim ya kilolarimiz suan cokda uzak degil birbirinden yani gel seninle ramazan sonu kesinlikle 65in altina düselim:)ya sen böyle diyon ya inşallah bende senin gibi verebilirim
düşelim bu ki benim dün 69,20 dü sen bnden daha karlısın 66 ya da razıyım ben kayacan ın menüsünü aldım bakalım ona uyacam . dün ne yedinay insallah canim ya kilolarimiz suan cokda uzak degil birbirinden yani gel seninle ramazan sonu kesinlikle 65in altina düselim:)
Ben bursadayım canım.siz nerelerdensiniz? @Segu
Masallah canım afıyet olsun guzel yemişşındünkü menüm
iftar
1 tabak dolu yeşil mercimek yemeği
2 dilim pide
6 tane köfte
2 çatal irmik helvası
sahur
1 dilim pide
1 kase yeşil mercimek
3-4 dilim karpuz
2 yumurtadan omlet
3-4 topik peynir
1 köfte
şekersiz çay
2,5 - 3 litre arası su
mercimek sevince ben bitmediyse bu günde yicemsahurda iyi yemişim yanlız zor uyudum şişkinlikten
ok sen bildirimi geç yaparsın ama unutma paylaşım alanına listeyi en son 20:00 de atıyoruz bana hesaplama zamanı bırakmamız lazım
güzel yerim affetmemMasallah canım afıyet olsun guzel yemişşın
o iki kilo varki hesaba katariz yani ben 63 olursam sende 65 olursun gibi bi kapisiriz:)düşelim bu ki benim dün 69,20 dü sen bnden daha karlısın 66 ya da razıyım ben kayacan ın menüsünü aldım bakalım ona uyacam . dün ne yedin
ok kuzumtabi kuzum ben en geç 5 de atarım
evet çarşambalar kontrol günün ..önümüzdeki çarşamba da gidecem sonra 10günde bir gideceğim..magnum ne ya 600 kalori vardır direk kilo onun dışında güzel afiyet olsun
ben keşkül delisiyim yemezsem aklım kalır sanırım neyse hafta da 2 yerim yada hoşaf içerim . teşekkür ettim bilgiler için haftaya mı gideceksin tekrar kontrole .
benim için şükür kolay geçiyor . bugün anneme gidecem iftarı orda açacam ordan kuzenime çaya geçecez eşimle bebek tebriğine
bursada okadar gecmi aciliyo`? en gec edirne degilmiydi? oda 20 küsürdeydi diye hatirladim ben sanki:) gec bi Saat söyleyince yurt disindasin sandimBen bursadayım canım.
ben 3 4 yk kadar türlü yedim yanına topik peynir 2 domates 2 hurma bir bardak süt içtim 66 ya da razıyım ben vallao iki kilo varki hesaba katariz yani ben 63 olursam sende 65 olursun gibi bi kapisiriz:)
ben sahurda su ictim bol bol
aksamda kayinvalidem börek yollamisti onu yedim ama Kücük bi parcaydi yanina bol domates yedim biraz zeytin ve peynir bide cay... cok bisey yiyemedim zaten
ama siz benim sahur ve iftarlarima bakmayin genelde sulu seyler olmuo gecen sene hep tokat yiyodum Burda
yemekden sonrada biraz cilek yedim.
Busabahda yine kalkip su ictim aksamda et kavurma yapcam esime pilavda yapcam yanina ben tek kavurmadan yerim diye düsünüyorum
iyi güzel yemissin canim ay hadi insallah ramazan sonu sen 66 ol ay negüzellllben 3 4 yk kadar türlü yedim yanına topik peynir 2 domates 2 hurma bir bardak süt içtim 66 ya da razıyım ben vallasonra korumaya alacam et kavurma yetecek mi sana peki
umarım bende bu şekilde kilo verebilirim biraz yordu bu diyet . sağol kuzum .annenden haber var mı ?evet çarşambalar kontrol günün ..önümüzdeki çarşamba da gidecem sonra 10günde bir gideceğim..
rica ederim canım benim :)
aldığım bilgiler hepimizinn
çok yemişim demiiyi güzel yemissin canim ay hadi insallah ramazan sonu sen 66 ol ay negüzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?