- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.161
gaps hayvansal ağırlıklı bir diyet sanırım . yok kuzum rahatsız olmuyorum hastalığın ince ayrıntılarını da öğrenmiş oluyorum . çok dikkat et dicem ama eminim ediyorsun bugün nasılsınsanmam biz ms liler zaten ömür billah diyette olmamız lazım gaps diyeti olsa dediğin doğru etkiler noramla yemek yiyince sıkıntı yok zaten birde 2 ay oluyor neredeyse diyetissyen ben normaldede cok yiyen biri değilim ama abur cubur severim
onda kestim zaten benim sıkıntım bir ara dikakt etmedim hazır yoğurt şirkettre öğlen dışarda et yemek falan bana kuzu eti dışında et yokya oda sürekli değil viraminlerimi almamıstım param yoktu derken hopp yokladı arkadaşım (ms) kankamla iyi geçiniyorum ya ben baya uzun acıklıyorum rahatsız olmuyorsun dimi:))
ilik suyu işte hayatta içmiycem birşey bana göre değil işte:)) ben takıntılıyım herşeyi yemem her evde yemem dışarda secerim vsgaps hayvansal ağırlıklı bir diyet sanırım . yok kuzum rahatsız olmuyorum hastalığın ince ayrıntılarını da öğrenmiş oluyorum . çok dikkat et dicem ama eminim ediyorsun bugün nasılsın
ben ilk gün tüm yemeklerin tadına baktım tümden sakata gittiBen tutuyorum canım gercı dun son saatlerde sakatladım oglumun ayranı sogukmu dıye baktım evde cıglık cıglıga kostum somra
ay en korktuğum akşama kadar tut tut sonra mecburen ye1 saat önce regli oldum ben
Ay ben salak yaptığım işleminde yazdimm:-((
tabi canım çok şükür en azından vah vahlanıp kendini bırakmıyorsunilik suyu işte hayatta içmiycem birşey bana göre değil işte:)) ben takıntılıyım herşeyi yemem her evde yemem dışarda secerim vs
iyiyim işe geldim okijen iyi geldi biraz sohbet iyi geldi ediyorumda insanız işte bazen olmuyor ruh halimiz değişiyor
regl oluyoruz canımız tatlı cekiyor artı hem bebeğim var anneme bakıyorum eşim var derken telaşe bitmiyor canımız sağolsun yeter hergüne elhamdülillah
düzelt kuzuDuzelteyimmi :-(
hiç sorma ya brde tam başlasa içim yanmıcak saçma sapan bir durumun içindeyimben ilk gün tüm yemeklerin tadına baktım tümden sakata gitti
ay en korktuğum akşama kadar tut tut sonra mecburen ye
hiç sorma ya brde tam başlasa içim yanmıcak saçma sapan bir durumun içindeyim
Aynen şükür ogrendimdüzeltiriz sıkıntı yok öğrendin ama önemli olan o
umarımbenimde eli kulağında geldi gelecekmünasip bi saatte uğrar umarım
Bu mesajı bile ne kadar geç görüyorumforestgump canım bu haftaya listeye girmen gerkiyo normalde ama menülerinde takıma ugraman pek düzenli değil. aday listesinde devam mı ediceksin yoksa düzene girer mi ne diyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?