Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tadını ben sevdim yeşil çağdan güzel içinde moringa bitkisi barut ağacı mate kiraz sapı tarcin karanfil var canim

Aynen Bizim Için Gün 5, Buçukta Basladi
benimki sahura kalktı diye bugun 6 bucukta uyandı yoksa bizde sizdeniz 5 5bucuk en geç 6 da uyanır oda nadirdir. oğluşun destek oluyomu bebise bakma islerinde biraz kıskançlik var demiştin ama yinede azbucuk yükü alır.. hos 9 yasindaydı kocaman artik herisini kendi yapar tek cocuklu gibisindir.. ben arayı açsammı yoksa hic uzatmadan hemen 2. Bebisi dusunup ikisi bir mi buyuse bilemiyorum

Benimde eşim sahur sonrası yola çıktı işleri vardı iftara yetişemez sanırım ama eve döneceğini bilmek güzel. Önceki hafta hep Ankaradaydı birkaç hafta sonu ben gittim zor oluyor bende huzursuz oluyorum herkes birsrada olmayınca
drdotty
Sen 87 den 69 a nasıl düştün şimdi gördüm ben şok
Ne zamandır diyettesin spor vs? Var mı
Hayalimmmm 67
Ve ben de 83.5 dan başladım diyetisyenle
22 şubatta başladım canım 3 gün sonra 3 ay olacak ilk günler az yemeye çalıştım tüm şeker ürünlerini ve ambalajlı ürünleri bıraktım ekmeği haftada bi kaç kez yiyorum vs vs. Kızlardan zigzag diyetini öğrendim proteinle destekleyince güzel kilo verdim birde emziriyorum canım

Ah canim yardım ediyo bazen of diyo biaey desem yapasi gelmiyor oglum sagolsun iki çocuğa bedel ben zorlanıyorum sen bilirsin valla ben büyüttüm de yaptım kıskançlığı zor seninki ne kadarlık

Oh bravo canim bende 21 mart başladım 96,8 ile 9 kilo vermişim toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…