- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.421
Muhtemelen yemegin agirliyla yan gelip yatıyolardirHerkeş nerde???
GalibaMuhtemelen yemegin agirliyla yan gelip yatıyolardirsimdi benim yapacağım gibi... herkese iyi geceler
GalibaMuhtemelen yemegin agirliyla yan gelip yatıyolardirsimdi benim yapacağım gibi... herkese iyi geceler
Hastamisin canim niye yiyemiyosun
Keremin tatlısı neyafiyet olsun güzel
Sahurda yememen kotu olmus onu soylemistim iftar guzel kiymali borek
Insallah yoktur kuzum iftara mi gidiyorsunuz bizdede misafie var
Canim benim istiyorsan ne guzell Allah kalbine göre versinIyi geceler kızlar sözde regli oluyorum çok tuhaf bir adet dönemi geçiriyorum acaba hamilemiyim düşüncesi doğmaya başladı
Ayy çook severimKerebiç tatlısı klavye maduruuuuu olmuşum
Okudum şimdi teşekkür ederim. Evet çok haklı 3 öğün yiyince insan aç gözlü olmuyor. Her gözünün takıldığını ağzına atmak istemiyor. Oruçtan sonra bi düzen kurmalıyım çünkü yediğime göre hiç kilo veremiyorum. Vücudumun dengesi şaştı galiba. Oruçta çok dikkat edemiyorum ama dünden beri iyi gibiyim az da olsa eksilmeler var. Oruç bitene kadar 110 altına düşsem bile sevinicem artık:).
Sanki daha önceleri bi kürtaj lafı geçmişti, sen miydin o canım?? Kürtaj ve düşük sonrası ilk adette biraz farklılıklar olabiliyor. Ama sen yine de bi dr a danış bence:)Iyi geceler kızlar sözde regli oluyorum çok tuhaf bir adet dönemi geçiriyorum acaba hamilemiyim düşüncesi doğmaya başladı
Bu kadarcık mı???Sahur
Yumurta peynir salaaalık domates
Zeytin
İftar
Mantı salata
Benim eşimde biraz gecikti bekledim ama. Sende çok güzel kilo vermişsin maşallah. Hem yağdan iyi gitmiş şimdiden incelmiştirsin.Süpersin kuzum ciddi güzel kilo vermişsin
Emzirirken daha hızlı veriliyor ancak güzel beslenmek gerek bol su ..
Maşaallah sana
Ben de emzirmeyi bi ay önce bıraktım
Elimde iftara yetişemeyecek. Ama dediğin gibi hayırlısıyla gelsin de bir olmak güzel .:Allah a şükür
Benim diyette Çarşamba günü 4 hafta bitecek 5 kg gitti şimdiden
Yağdan vermek güzel olanı
İlk hafta 2.5 kg verdim bunu 3küsürü yağdandı
Şimdi de devam sizlerle olmak çöl güzel
2-3 dilim ekmek pasta kolaKızlar menü mü vereyim
Aç karnina 2 büyük bardak su
9:00 kah.ciğer sote (anneme gitmiştim cokbseberim kahvaltıda diye yapmış canimmmm❤❤❤)
Çay az peynir
2,3 dilim ekmek
Ara 13:00
Annemin d.günü olunca)
1 dilim pasTa
1 bardak kola;-(
Akşam 19:30 az sonra yi cem yulafli nesfit sütle beraber
Su 3 litre olmuştur
spor 70 dk kadar tempolu yürüyüşSchonerDuft
Bence de azar azar nefsi körlemek gerek. Ama ben bazı şeyleri yeyince duramıyorum 5 kişilik yiyorumdrdotty söylediklerinle bunu birleştiriyorum..hemen o fikrimden vazgeçiyorum.
5 yas en az gerekli. Ortanca hep araya kaynar derlerya öyle olmuş seninkide..
Bana kalırsa herseyden az yemek az içmek en guzeli.. eski ben 7 8 baklavayi yemegin uzerine yerdim simdi 2 tane yiyorum yetmesi lazım diyip devam etmiyorum..az az herseyden tatmak lazım o kadar acligib ustune zaten tuyamazsin kendini durdurmak icinde azcik tatmak lazim.
Bende yarin temizlik yapcam ramazanda oda ayri bir dert oluyo. Birde benim minikkuş hiç gelemez süpurge sesine uyurkende uyanikkende acamiyorum yedi oda dipten duyup agliyor..bide rahatlatan ses derleronunde olunca hepsinden tadiyoruz yapacak bisey yok en azla kurtardin mi bari
Bi test yaptır bakalım canım. Allah gönlüne göre versinIyi geceler kızlar sözde regli oluyorum çok tuhaf bir adet dönemi geçiriyorum acaba hamilemiyim düşüncesi doğmaya başladı
canimm gelemedimmunter buralardasın sanırım. Merakta bıraktın bizi
Canım benim keşke olsa ama bu sene orucu borçlanmayayım dedim başladım ama çooook yiyorum. Hiç kontrol edemiyorum. İftardan sonra sürekli canım bişeyler istiyor. Önleyemiyorum. İftarda zaten 5 kişilik yiyorum. Yani ben bayrama artıda girerim. İzne ayrılmak istiyorum cuma günü kiloma göre.canimm gelemedimBir kac kez gelmeye calistim program acilmadi oyle boyle gecti zaman. Nasilsin? 69 u gormussun harikasinnn bayrama 67 olirsin bence belki de 66
Mersin in bilinen tatlısıAyy çook severimafiyet olsun bi kac sene önce burda bulamayınca Mersin den getirtmiştik rüyamda görmüştüm
Okudum şimdi teşekkür ederim. Evet çok haklı 3 öğün yiyince insan aç gözlü olmuyor. Her gözünün takıldığını ağzına atmak istemiyor. Oruçtan sonra bi düzen kurmalıyım çünkü yediğime göre hiç kilo veremiyorum. Vücudumun dengesi şaştı galiba. Oruçta çok dikkat edemiyorum ama dünden beri iyi gibiyim az da olsa eksilmeler var. Oruç bitene kadar 110 altına düşsem bile sevinicem artık:).
Sanki daha önceleri bi kürtaj lafı geçmişti, sen miydin o canım?? Kürtaj ve düşük sonrası ilk adette biraz farklılıklar olabiliyor. Ama sen yine de bi dr a danış bence:)
Bu kadarcık mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?