Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi geceler kızlar sözde regli oluyorum çok tuhaf bir adet dönemi geçiriyorum acaba hamilemiyim düşüncesi doğmaya başladı
Canim benim istiyorsan ne guzell Allah kalbine göre versin kan tahlili ver kafan rahat etdlsin en azindan

S _Safiye_ canım bak sende hiç yemek yemeyerek zayıflamaya çalışıyorsun sevil4321 in hikayesini okumadıysan diye buraya alıntıladım
Okudum şimdi teşekkür ederim. Evet çok haklı 3 öğün yiyince insan aç gözlü olmuyor. Her gözünün takıldığını ağzına atmak istemiyor. Oruçtan sonra bi düzen kurmalıyım çünkü yediğime göre hiç kilo veremiyorum. Vücudumun dengesi şaştı galiba. Oruçta çok dikkat edemiyorum ama dünden beri iyi gibiyim az da olsa eksilmeler var. Oruç bitene kadar 110 altına düşsem bile sevinicem artık:).
Iyi geceler kızlar sözde regli oluyorum çok tuhaf bir adet dönemi geçiriyorum acaba hamilemiyim düşüncesi doğmaya başladı
Sanki daha önceleri bi kürtaj lafı geçmişti, sen miydin o canım?? Kürtaj ve düşük sonrası ilk adette biraz farklılıklar olabiliyor. Ama sen yine de bi dr a danış bence:)
Sahur
Yumurta peynir salaaalık domates
Zeytin

İftar
Mantı salata
Bu kadarcık mı???

Ben gelene kadar cemaat dağılmış. Kızı uyuttum ve yatağa atladım şükür. Bugün iftardan sonra bi mahmurluk çöktü. Eşimin anne babası çay içmeye uğramışlardı onlar olunca uyumadı bücür. Arkalarından da ağlayınca hepten uykusu kaçtı. Ben de anca teli elime alıp uğrayabildim buraya.
Menüm
Sahur
1 dilim börek,1 kahve,1.5 lt su
İftar
2 kepçe mercimek çorbası,bol salata,5 tane kanat(derisiz),1-2 patates kadar fırında patates kızartması,3 tane minik hurma
Su toplamda 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş ( markete gidip geldim ), çok sıcaktı bugün burası, piştim resmen SchonerDuft

Canlarım cicilerim bugün iftarı 21:15 te yaptık eşim yoldaydı yetişemedi vaktinde bende hurmayla su içip bekledim o da arabada hurmayla su içti . Ama o 2 hurma yemiş ben beklerken 1 paket hurma yedim 350 kaloriden fazlaymış paket. Hiç kontrolüm yok şu saate kadar hep yedim. Midem göğüslerimden büyük oldu. (Göğüslerimin sütt dolu olduğunuda biliyorsunuz) düşünün yani ben bu hafta 5 kilo alırım.Kötü alışkanlığımda var

Selam canlarim
drdotty poncikbirgelincik beni merak etmis ve ozlemissiniz etiketlerinizi gordum cok mutlu oldum tesekkur ederim.
SchonerDuft kaptinn siz etiketlediyseniz gormedim etiketlemediyseniz alin size

Kizlar ne zamandir giremedim. Kizimin dis cikarmasiydi, ev temizligiydi, havalarin guzel olmasi gezmeydi falan derkeb gunler gecti. E ramazan da girdi yogunluk katlanarak devam ediyor. Guncel kilom 62.5
sizlerin kac drdotty 69 gordum sanki supersin masallah yaa harika ilerliyorsjn.
kaptinn senin bebis nasil
SchonerDuft canim sen nasilsin
poncikbirgelincik dugun olmadi ama evlilik nasil :))

ve ismini yazamadigim diger arkadaslarim yeni arkadaslar sizler nasilsiniz ? Nasil gidiyor diyet?

Ben daha sık gelmeye çalışacağım ins. gepinizi cok ozledim. Seviliyorsunuz. Simdilik iyi sahurlar diliyorim.

Benim eşimde biraz gecikti bekledim ama. Sende çok güzel kilo vermişsin maşallah. Hem yağdan iyi gitmiş şimdiden incelmiştirsin.
2-3 dilim ekmek pasta kola
Afiyet olsun
Bence de azar azar nefsi körlemek gerek. Ama ben bazı şeyleri yeyince duramıyorum 5 kişilik yiyorum
Bi test yaptır bakalım canım. Allah gönlüne göre versin

canimm gelemedim Bir kac kez gelmeye calistim program acilmadi oyle boyle gecti zaman. Nasilsin? 69 u gormussun harikasinnn bayrama 67 olirsin bence belki de 66
Canım benim keşke olsa ama bu sene orucu borçlanmayayım dedim başladım ama çooook yiyorum. Hiç kontrol edemiyorum. İftardan sonra sürekli canım bişeyler istiyor. Önleyemiyorum. İftarda zaten 5 kişilik yiyorum. Yani ben bayrama artıda girerim. İzne ayrılmak istiyorum cuma günü kiloma göre.
Kuzucukların diş derdi çok eziyetli olur hem kendilerine hem anneye Allah kolaylık versin canım. Özletme kendini uğra

Evet bugün biraz sahurda az ve erken yedim ben iftar öncesi baygınlık geçirdim
Ama bugün daha güzel beslendim diyetisyenimin dediği gibi yedim

Kızceler napıyosunuz gıremedım dun dogruduzgun.
Menumu yazayım hemen SchonerDuft
Sahur 3 5 yudum pıde peynır yarım bardak cay(az kalsın kalkamıyoduk 10 dkda atıstırdık hemen)
Iftar 1 kepce ezogelın corba
4yk taze fasulye
6 7 yk yogurtlu makarna
Kucuk pıdenın pıdenın 8de 1i
Ara 1 profıterol
2 fıncan cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…