- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.781
yok hiç huyum olmamasına ragmen soguk su içtimnazara mı geldin sennnnnnnn
biraz daha geçmezse bende giderim acile belki bişeyler yaparlarya kuzenimde hamile ona serum veriyolarmış ağrı kesici falan kesiyo diyo
BEKLİYORUM KUZU RAMAZAN İLK GÜNLERİ NORMAL BÖYLE OLMASI AMA HEPİMİZİN TOPARLANMASI GEREKLİHaklisin canim kendi adima konusmam gerekirse menü paylasma isini cok savsakladım yarin basliyorum
bence kötüysen git hiç bekleme boşuna acı çekmeyok hiç huyum olmamasına ragmen soguk su içtim
cok zayıfım ona nazar dedi zaar
biraz daha geçmezse bende giderim acile belki bişeyler yaparlar
heee karnında bebişle nasıl da zayıfsın kim biliryok hiç huyum olmamasına ragmen soguk su içtim
cok zayıfım ona nazar dedi zaar
9 oldu canim senin oglan kac aylik olduMasallah :) kaç aylık oldunuz
ben sormustum tarifi canim tesekkur ederim. Ben de senin tarifine benzer sekilde bir sote hazirladim sarimsakli yogurtla tedim nefisti.Selam kızlar. Bendesegus gibi depresyonsal takiliyorum aynı beni anlatmis sanki ev islerine okula bebise zaman ayiramiyorum takatim kalmadı sabah 8 e kadar uyumak bile lüks oldu. Donem sonu islemleri okulda, ev isi evde bebis sanirım disten dolayi atesli 38.3 ler de burnuda tikalı napcamı sasirdim hicbiyere yetemiyorum bikacgun dinlenesim var izin hakkimiz yok ogretmen oldugum icin son haftaya rapor almayı planliyorum yoksa en gösterişlisinden tukenmislik sendromuna yakalanacam.
Kuru patlıcan ve kuru biberle tarif sormus bi arkadas alintilarim yok oldu. Ben kuru sebzeleri hasliyorum ayri bi tavada sogan sarimsak az salcayla birazda domates rendesi koyup kavuruyorum. Cok leziz oluyo sadece tuz atip yiyoruz yaninda yogurtla cok guzel oluyor kuru sebzeleri haslayip dogramak lazim ama koca koca yapmiyorum. @kayacans sanirim sen tarif sormustum kuzum
Dombilianne olayinida anlamış olduk bi ara fransız kalmiştım
Yalnızkaptinn hafızana bayildim ayni benimkinden.. b12 ignesi oluyorum dogumdan sonra sende bi baktır
Kuzum neden oyle oldun hava mi cok sicakAyak parmaklarım yaprak sarması kadar olmuş 7lerde ki gibi görünüyorum regli kesilmedi az az da olsa geliyor bitse iner mi diyorum ödemler. Çok uzun zamandır böyle şişmemiştim
masallah canim Rabbim yardim ediyor zaten sukurler olsun. Bence sutumu etkilemedi sadece bas agrisi ve halsizlik oluyor bende. Kizim uyumuyor dinlenemiyorum hicOruç iyi canım ilk günler çok zorladı ikisini de emziriyorum büyük zaten günde 2 yada 3 kere emiyor ama çok değil küçük olan çok emiyor ama kaşıkla da beslendiği için çok zorlanmadım. Çorbası yoğurdu meyvesi muhallebisi günde 4-5 öğün yediriyorum. Süt sıkıntısı olmadı açıkçası.
( iftarla sahur arası nasıl beslendiğim malum yani) ben çoğunluğun tersine bu aralar çok iyi hissediyorum kendimi musmutlu hissediyorum tabi buda süt üretimini tetikliyor
Sen de emziriyordun oruç etkiledi mi sütünü
Sıcak ve nem çok yüksektir sizin oralarda canım o da şişirirbi-zuzu ya katılıyorum serin ortamları tercih et dolaşımı etkileyecek kadar dar şeyler giymemeye özen göster olumlu etkilerini görürsün
ya bu arastirip alma isi cok zor oluyor zaman lazim detayli bakmaya falan oda biz de yok ben o yuzden adim adim set e abone olup baslamak istiyorum.Yok canım daha alöadım ahsap bultakları yapıyoruz hayvan yapbozlarından aldım bak guzel onerı verdın hangı oyuncakları alacagımıda dogru bılmıyorum sanıtım. Gelısımıne katkı saglayacak seyler almaya clııyorum ama netten arastıra arastıra. Zaten oyunckla ısı yok ama ılgısını cekeck seyler arıyorum
salata yaptim
yimiciiiigiiimmmmmbencede çok zayıflamış gördük onu o yesin
bir dr mi gitsen cmm ya bu kadar sey e nasil wc te cikamazsnsu en az 2,5 litre içiyorum genelde 3 - 3,5 arası içiyorum yoğurt yada ayran da tüketiyorum mesela dün iftarda 1 kase yedim
aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmayaCanim yazamadım çok yogunum bu aralardacan drdotty gayet güzel yazmıs gerçi ama evet annemler saglik problemlerinden gelemediler 2 aydir kvdem bakiyor kizima aslinda bakmak istemedi ama bakici ve o yaş icin uygun kres bulamayinca esimin israriyla bakiyor ama artik pes etti bende cuma günü memlekete annemlere bırakacam 2 hafta ben işe geri dönmek zorundayım
yok ramazanlarda oluyorm böyle geçen yılda oldu dün akşam çıktım ama9 oldu canim senin oglan kac aylik oldu
ben sormustum tarifi canim tesekkur ederim. Ben de senin tarifine benzer sekilde bir sote hazirladim sarimsakli yogurtla tedim nefisti.
Kuzum neden oyle oldun hava mi cok sicak
masallah canim Rabbim yardim ediyor zaten sukurler olsun. Bence sutumu etkilemedi sadece bas agrisi ve halsizlik oluyor bende. Kizim uyumuyor dinlenemiyorum hic
ya bu arastirip alma isi cok zor oluyor zaman lazim detayli bakmaya falan oda biz de yok ben o yuzden adim adim set e abone olup baslamak istiyorum.
salata yaptimsiz de yapin nefis ve hafif oldu
bayram a sisman girmemem lazimm dolma yersem dolma gibi siserim
yimiciiiigiiimmmmm
bir dr mi gitsen cmm ya bu kadar sey e nasil wc te cikamazsn
aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmayahasta falan mi yoksa keyfi mi bakmak istemiyor keyfi ise cok kizdim
sen kizini 2 hafta annenlere mi birakacaksin
bak bu duruma cok uzuldumYillik izin de vermedilet mi
heee karnında bebişle nasıl da zayıfsın kim bilir
endamın yürüyordur çok eminim
hı hı ben de çok zayıfım madem
Eki Görüntüle 2149488
bilmiyorum ne olduğunu dikkat ettiğim halde berbat durumdayım9 oldu canim senin oglan kac aylik oldu
ben sormustum tarifi canim tesekkur ederim. Ben de senin tarifine benzer sekilde bir sote hazirladim sarimsakli yogurtla tedim nefisti.
masallah canim Rabbim yardim ediyor zaten sukurler olsun. Bence sutumu etkilemedi sadece bas agrisi ve halsizlik oluyor bende. Kizim uyumuyor dinlenemiyorum hic
ya bu arastirip alma isi cok zor oluyor zaman lazim detayli bakmaya falan oda biz de yok ben o yuzden adim adim set e abone olup baslamak istiyorum.
yimiciiiigiiimmmmm
aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmayahasta falan mi yoksa keyfi mi bakmak istemiyor keyfi ise cok kizdim
Cumartesi günü ilk doğum günümüz teyzesi :)9 oldu canim senin oglan kac aylik oldu
yimiciiiigiiimmmmm
Maaşallah minikkuşa dogumgunu icin biseyler planladınmı kuzum bana da fikir olur hemCumartesi günü ilk doğum günümüz teyzesi :)
Emekliyormu
Canım malum ramazan oldugu için fazla birsey yapmayacam kendi ellerimle bi pasta yapar babanne dede çağırır yeriz zaten ben öyle doğum günlerini fazla abartmayi sevmiyorum ama pastasizda gecemem kimin doğum günü olursa olsun :)Maaşallah minikkuşa dogumgunu icin biseyler planladınmı kuzum bana da fikir olur hem
Bende memnun oldum.Ne guzel kilolari verip mezun olmussun kuzum darisi basimiza.. nekadar zamnda kac kilodan kac kiloya indin varmi bi sırrın mezun olarak biz çömezlere bilgi verCanım malum ramazan oldugu için fazla birsey yapmayacam kendi ellerimle bi pasta yapar babanne dede çağırır yeriz zaten ben öyle doğum günlerini fazla abartmayi sevmiyorum ama pastasizda gecemem kimin doğum günü olursa olsun :)
Oto koltuğu hakkinda hic bir fikrim yok canım genelde evde oldugumuz icin kullanmıyorum
Bu arada memnun oldum ben eski mezun
ay iyi bari . sen boll sivi tuket ve gun kurusu bakalim duzelecek misinyok ramazanlarda oluyorm böyle geçen yılda oldu dün akşam çıktım ama
ah cnm ya fenadir o sisler hamileligimden biliyorumbilmiyorum ne olduğunu dikkat ettiğim halde berbat durumdayım
oyy masallah kuzuya buyudu ve yaslaniyorCumartesi günü ilk doğum günümüz teyzesi :)
Emekliyormu
oo siz ana kucagini baya kullanabilmissinizSelam kızlar ve özellilliklemunter Luluuu94 drdotty Safiye segus ve butun bebişliler ..bebisim 10.5 aylik anakucagi artık olmuyor oto koltugu alacagim ama bana oneride bulunabilir misiniz. Arastirayim derken kafam iyice karıştı. Kullanıp memnun kaldiginiz yada olmazsa olmaz ozellikleri neler olmalı şimdiden tesekkurler
23 mayis menu
Sahur
3 dilim peynirli borek 6cm buyuklugunde
1minik dilim pide ustu 1 cay kasigi kadar nutella
Domts salatlk 5 zeytin
Iftar
1 kase tarhana çorbası
3 yk türlü
2 yemek kaşığı bezelye tava
Bir kase salata
2 tane sütlü nuriye dayanamadım regli yakın o yuzden.
Su 1 lt icerim daha diye umuyorum
Eklemlerim başım agriyo hastalar kervanina katılıyorum sanırım.
Afiyet olsun kuzum bencr menün çok guzel iradelide gitmiş 2 çikolatayla kalabilmen çok güzel tebrik ederim.Menum
sahur
domates salatalik
2 haslanmis yumurta
3 lokma pide
1 yk kaymak 1 yk recel
1 hurma icinde 5 fistik
iftar
1 dolu kase bugdayli yayla corbasi
1 porsiyon kiymali nohut
1 porsiyon sarimsakli kuru patlican biber salatasi
1 kase coban salata
2 dilim ziron
yarim hintpare tatlisi
1 minnacik dilim karpuz
simdi 2 ad. tazecik pastaneden alinan cikolata yedim
birazdan bir kase dut yiyecegim
suyu 3 lt tamamlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?