Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallah :) kaç aylık oldunuz
9 oldu canim senin oglan kac aylik oldu

ben sormustum tarifi canim tesekkur ederim. Ben de senin tarifine benzer sekilde bir sote hazirladim sarimsakli yogurtla tedim nefisti.
Ayak parmaklarım yaprak sarması kadar olmuş 7lerde ki gibi görünüyorum regli kesilmedi az az da olsa geliyor bitse iner mi diyorum ödemler. Çok uzun zamandır böyle şişmemiştim
Kuzum neden oyle oldun hava mi cok sicak
masallah canim Rabbim yardim ediyor zaten sukurler olsun. Bence sutumu etkilemedi sadece bas agrisi ve halsizlik oluyor bende. Kizim uyumuyor dinlenemiyorum hic
ya bu arastirip alma isi cok zor oluyor zaman lazim detayli bakmaya falan oda biz de yok ben o yuzden adim adim set e abone olup baslamak istiyorum.
Yok canım dolma tarıfı vermıs SchonerDuft muntere yap ama bol bol yeme sakın
salata yaptim siz de yapin nefis ve hafif oldu
bayram a sisman girmemem lazimm dolma yersem dolma gibi siserim

bencede çok zayıflamış gördük onu o yesin
yimiciiiigiiimmmmm
su en az 2,5 litre içiyorum genelde 3 - 3,5 arası içiyorum yoğurt yada ayran da tüketiyorum mesela dün iftarda 1 kase yedim
bir dr mi gitsen cmm ya bu kadar sey e nasil wc te cikamazsn
aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmaya hasta falan mi yoksa keyfi mi bakmak istemiyor keyfi ise cok kizdim
sen kizini 2 hafta annenlere mi birakacaksin
bak bu duruma cok uzuldum Yillik izin de vermedilet mi

yok ramazanlarda oluyorm böyle geçen yılda oldu dün akşam çıktım ama

bilmiyorum ne olduğunu dikkat ettiğim halde berbat durumdayım

menüleri bekliyorum kızlar şimdiden söyleyim cuma günü en geç 17:00 de tüm kilo bildirimleri tamamlanmış olmalı geçen hafta son anda yetişebildik kızlar

Cumartesi günü ilk doğum günümüz teyzesi :)
Emekliyormu

Selam kızlar ve özellillikle munter Luluuu94 drdotty Safiye segus ve butun bebişliler ..bebisim 10.5 aylik anakucagi artık olmuyor oto koltugu alacagim ama bana oneride bulunabilir misiniz. Arastirayim derken kafam iyice karıştı. Kullanıp memnun kaldiginiz yada olmazsa olmaz ozellikleri neler olmalı şimdiden tesekkurler

23 mayis menu
Sahur
3 dilim peynirli borek 6cm buyuklugunde
1minik dilim pide ustu 1 cay kasigi kadar nutella
Domts salatlk 5 zeytin

Iftar
1 kase tarhana çorbası
3 yk türlü
2 yemek kaşığı bezelye tava
Bir kase salata
2 tane sütlü nuriye dayanamadım regli yakın o yuzden.
Su 1 lt icerim daha diye umuyorum
Eklemlerim başım agriyo hastalar kervanina katılıyorum sanırım.

Birde dunki menumdeki sakala çarpan çorbasını soranlar olmuştu yazmaya vaktim olmadi şimdi ekleyeyim. Eristenin incesi uzun hamurlar olan bulgurla yapılan bol tereyağlı hasta çorbası tadında şifa deposu bi çorbaydı.. sakallarım olmadıgı icin bana çarpmadı enteresan isimli seyler yapiyorlar icanadoluya ozgu bir corbaymış

Maaşallah minikkuşa dogumgunu icin biseyler planladınmı kuzum bana da fikir olur hem
Canım malum ramazan oldugu için fazla birsey yapmayacam kendi ellerimle bi pasta yapar babanne dede çağırır yeriz zaten ben öyle doğum günlerini fazla abartmayi sevmiyorum ama pastasizda gecemem kimin doğum günü olursa olsun :)

Oto koltuğu hakkinda hic bir fikrim yok canım genelde evde oldugumuz icin kullanmıyorum

Bu arada memnun oldum ben eski mezun

Bende memnun oldum.Ne guzel kilolari verip mezun olmussun kuzum darisi basimiza.. nekadar zamnda kac kilodan kac kiloya indin varmi bi sırrın mezun olarak biz çömezlere bilgi ver

yok ramazanlarda oluyorm böyle geçen yılda oldu dün akşam çıktım ama
ay iyi bari . sen boll sivi tuket ve gun kurusu bakalim duzelecek misin
bilmiyorum ne olduğunu dikkat ettiğim halde berbat durumdayım
ah cnm ya fenadir o sisler hamileligimden biliyorum
Cumartesi günü ilk doğum günümüz teyzesi :)
Emekliyormu
oyy masallah kuzuya buyudu ve yaslaniyor
musmutlu seneleriniz olsun ins.

evet canim emekliyor, tutup kalkma calismalari var ama kalkamiyor
oo siz ana kucagini baya kullanabilmissiniz
biz cooktan oto koltuguna geçtik
Ben cok arastirdim bu konuyu eger imkanin varsa besafe, recardo isofixlilerden oneririm baya pahalilar ama su testlerden gecenler onlarin bazi modelleri
orta hallice olsun dersen joie oneririm ben aldim cok memnunum. 0-36 modelini kullaniyorum.

canim sahur full hamur isi olmus. Bu seni hem aciktirir hem kilo aldirir. Sahur da haslanmi ve kirilmis tumurta zeytin peynir yemelisin muhakkak. Cok canin cektiyse bir dilim borek ye veya pide ikisini yememeye xalis yersende tadimlik ye.
iftar guzel sutlu nuriye 1 dilim olsaydi daha guzel olurdu sanki sankii

Menum
sahur
domates salatalik
2 haslanmis yumurta
3 lokma pide
1 yk kaymak 1 yk recel
1 hurma icinde 5 fistik

iftar
1 dolu kase bugdayli yayla corbasi
1 porsiyon kiymali nohut
1 porsiyon sarimsakli kuru patlican biber salatasi
1 kase coban salata
2 dilim ziron
yarim hintpare tatlisi
1 minnacik dilim karpuz

simdi 2 ad. tazecik pastaneden alinan cikolata yedim

birazdan bir kase dut yiyecegim

suyu 3 lt tamamlayacagim

Afiyet olsun kuzum bencr menün çok guzel iradelide gitmiş 2 çikolatayla kalabilmen çok güzel tebrik ederim.
Hurma dolmasıni bi yapamadım gene canim çekti bu sahura yapcam insallah:)
Otokoltuguda bende o markalara baktım ama çok fazla geldi fiyatlari benim kız zaten alıstı bir aydır neredeyse kucakta gidiyo arabada joie kraft gibi biraz daha makul markalardan alalım diyoruz. Modeli var mı joinin... birde yatar pozisyon egimleri cok az oluyormus seninkinin yatışı ne kadar uyuya kaldiginda rahat edebilecek gibi mi. Hoş yilda 1 kez uzunyola cikariz genelde il ici kullanicagiz ama yinede sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…