- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.801
Merhaba canım ben Cybex sirona kullanıyorum memnunum hepsinde isofix var artık 2. Numaralı oğlana maxi cosi almıştık ondan da çok memnundum Maxi cosinin fiyatı daha uygun ikisi de güvenilir. Hangi kalite ürün alırsan al üzerine havlu kılıf almanı öneririmSelam kızlar ve özellilliklemunter Luluuu94 drdotty @Safiye segus ve butun bebişliler ..bebisim 10.5 aylik anakucagi artık olmuyor oto koltugu alacagim ama bana oneride bulunabilir misiniz. Arastirayim derken kafam iyice karıştı. Kullanıp memnun kaldiginiz yada olmazsa olmaz ozellikleri neler olmalı şimdiden tesekkurler
Yerim ben o parmakları Yen'i gelinafiyet olsun iftar ve sahurda kavun krpuz yememek gerekiyomuş bi diyetisyeni takip ediyorum o söylüyo iftardan en az 1 saat sonra yemek lazımmış canım bilgin olsun
aha benim parmaklarımda aynı böyle
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
afiyet olsun çok güzel
afiyet olsun güzel olmuş suyunu biraz daha arttırrısan çok daha güzel olur
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
segus @forestgump S _Safiye_ drdotty @patient women @tobosoludulcinea @kayacans @tgb1907 bi-zuzu Ghostpasha @cicikizsinem
gençlik ramazan diye biraz salmamıza ses etmedik ama bugünden itibaren herkesten bir aktiflik bekliyorum menüleri özellikle bekliyoum birkaç kişi dışında paylaşan olmuyor ve en önemlisi lütfen herkes herkesin menüsüne yorum yapsın
Afiyet olsun canım olan olmuş artık sporunu arttır vazgeçme ben bugün doktora gittim endokrin uzmanı Aralık ayında tanışmıştık 1-2 kez aynı ortamda bulunduk "aaaa ne kadar zayıflamışsınız küçükmüşsünüz siz" dedi22 mayıs menüm
sabah.
simit çay
öğlen tantuni
salata
ayran
akşam karışık kızartma...
resmen intihaaaar
Haftada 1,5 kilo vermek iyidir fazlası zarar hızlı giden hızlı gelirmiş kendini çok yormadan vermeye çalış. Diyetisyenin ona göre hazırlasın listeni ayda 4-5 kilo iyidirdiyetime uymadığım için böyle saçma besleniyorum..kilo bile almış olabilirim zaten...
cumaya kadar dikkat edip acil spor yapmam gerek..
menülere bakayım..
kendimin menüsü de net aslında..
ama irademi kaybettim.. oysa ilk hafta deli gibi dikkat edip her gün spor yapıyordum..
ve o hafta 3,1 kg verdim..2,6 ü idi yağdan giitti...
motive olmam gerek..ne yapmalıyım bilemedim..
Canım benim çoluklu çocuklu olunca 4-5 saat uyku iyi bile. Tabi seninkiler büyük sen alışmışsın rahataMerhaba kızlar, akşam hiç uyuyamadım, sonra sahura kalktım ve ondan sonra yine uyku tutmadı. Sabah 6 gibi sızmışım 10 da uyandım. 4 saatlik uykuyla günü geçiricez artık.
Şimdi kahvaltı bekleyen bebelerime hazırlık yapıyorum.
beni merak eden varsa youtubede anne günlüğü diye bir kanal var beni andırıyor hatta şöyle deyim beni muazzez ersoya çok benzetiyorlar
Kızını bırakmaktan başka bir çözüm yok mu canım ya ağlar kıyamam valla aynı şehirde olsak mis gibi bakardım ben ona.Canim yazamadım çok yogunum bu aralardacan drdotty gayet güzel yazmıs gerçi ama evet annemler saglik problemlerinden gelemediler 2 aydir kvdem bakiyor kizima aslinda bakmak istemedi ama bakici ve o yaş icin uygun kres bulamayinca esimin israriyla bakiyor ama artik pes etti bende cuma günü memlekete annemlere bırakacam 2 hafta ben işe geri dönmek zorundayım
Canim yazamadım çok yogunum bu aralardacan drdotty gayet güzel yazmıs gerçi ama evet annemler saglik problemlerinden gelemediler 2 aydir kvdem bakiyor kizima aslinda bakmak istemedi ama bakici ve o yaş icin uygun kres bulamayinca esimin israriyla bakiyor ama artik pes etti bende cuma günü memlekete annemlere bırakacam 2 hafta ben işe geri dönmek zorundayım
yap canim cok guzel ben bayiliyorumm .Afiyet olsun kuzum bencr menün çok guzel iradelide gitmiş 2 çikolatayla kalabilmen çok güzel tebrik ederim.
Hurma dolmasıni bi yapamadım gene canim çekti bu sahura yapcam insallah:)
Otokoltuguda bende o markalara baktım ama çok fazla geldi fiyatlari benim kız zaten alıstı bir aydır neredeyse kucakta gidiyo arabada joie kraft gibi biraz daha makul markalardan alalım diyoruz. Modeli var mı joinin... birde yatar pozisyon egimleri cok az oluyormus seninkinin yatışı ne kadar uyuya kaldiginda rahat edebilecek gibi mi. Hoş yilda 1 kez uzunyola cikariz genelde il ici kullanicagiz ama yinede sorayim dedim
havlu kilif ne canım?Merhaba canım ben Cybex sirona kullanıyorum memnunum hepsinde isofix var artık 2. Numaralı oğlana maxi cosi almıştık ondan da çok memnundum Maxi cosinin fiyatı daha uygun ikisi de güvenilir. Hangi kalite ürün alırsan al üzerine havlu kılıf almanı öneririm
Gecmis olsun canimBugün oruç tutmadım arkadaşlar ve birkaç gün tutamam. Bugün endokrin e gittim bazı testlerim yenilendi falan falan işte genel sağlığım iyi herşey yolunda. Yarında kan vereceğim kemik erimesi tedavim var. Dr bana küçükmüşsünüz dedieşimi de tanıyor eşimi arkadaşı olarak görmüş sanırım doktor en az 60 yaşındadır ben 38 eşim 49 dosyada yaşımı görünce şokkkk çok hoşuma gitti walla iyiki zayıflamışım. Bir daha başlıyorum bir daha zayıflayacağım
Kızmıyoruz kız alınganlık yapma hemen gel öpem de barışalımbi-zuzu
SchonerDuft
segus
S _Safiye_
kardeşlerim : öğle arasında çıktım dışarı 30 dk yürüdüm:
öğlen de bir kebap yedim biraz lavaşla birlikte iki bardakta ayran içtim.
bu öğlen diyetime birebir uydum..
sizin de dediğiniz gibi fazlasını sporla telafi edip : kaçırdığım öğünü de hemen toparlayacağım..
beni unutmayın valla az kızın bana :)
Geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinizesoguk algınlıgı öksürük grip hepsi,
Canım bizimkinin öyle çok bilindiğini markası yok 60€ ya toys r us dan almıştık. Markasını hatırlamıyorum yarın arabaya binince bakayım. 9 aylıktan beri kullanıyoruz biz 12yaşına kadar kademe kademe parçalanıp kullanılabiliyor.Boyunluk kısmı ve yan desteklerin olması önemli. Arabaya monte edilen kısımların sağlam olması ve kendi kemerinin korunma kılıfı olmalı, çocuğun boynunu filan kesmemesi için. Bi de tam Türkçe olarak tabiri bu mudur bilmiyorum ama :), kontrol sertifikası olmalı, yani Test edilmiş ve belli testleri geçmiş olması önemli. Onun dışında markasıydı , kılıfıydı, rengiydi çok önemli değil benceSelam kızlar ve özellilliklemunter Luluuu94 drdotty @Safiye segus ve butun bebişliler ..bebisim 10.5 aylik anakucagi artık olmuyor oto koltugu alacagim ama bana oneride bulunabilir misiniz. Arastirayim derken kafam iyice karıştı. Kullanıp memnun kaldiginiz yada olmazsa olmaz ozellikleri neler olmalı şimdiden tesekkurler
Sütlü Nuriye bir tane olsaydı keşke ama bence yine de güzel23 mayis menu
Sahur
3 dilim peynirli borek 6cm buyuklugunde
1minik dilim pide ustu 1 cay kasigi kadar nutella
Domts salatlk 5 zeytin
Iftar
1 kase tarhana çorbası
3 yk türlü
2 yemek kaşığı bezelye tava
Bir kase salata
2 tane sütlü nuriye dayanamadım regli yakın o yuzden.
Su 1 lt icerim daha diye umuyorum
Eklemlerim başım agriyo hastalar kervanina katılıyorum sanırım.
Bence gayet güzel olmuş, herşeyden azar azar yemişsinMenum
sahur
domates salatalik
2 haslanmis yumurta
3 lokma pide
1 yk kaymak 1 yk recel
1 hurma icinde 5 fistik
iftar
1 dolu kase bugdayli yayla corbasi
1 porsiyon kiymali nohut
1 porsiyon sarimsakli kuru patlican biber salatasi
1 kase coban salata
2 dilim ziron
yarim hintpare tatlisi
1 minnacik dilim karpuz
simdi 2 ad. tazecik pastaneden alinan cikolata yedim
birazdan bir kase dut yiyecegim
suyu 3 lt tamamlayacagim
Büyüklerden yana rahatım ama gel küçük balböcüğümü gör teyzesi. Memeden kesildiğinden beri resmen memekolik ellemeden duramıyor.Gece sürekli odamıza gelip elini yakamdan içeri sokuyoYerim ben o parmakları Yen'i gelin
Pardon canım
Afiyet olsun canım olan olmuş artık sporunu arttır vazgeçme ben bugün doktora gittim endokrin uzmanı Aralık ayında tanışmıştık 1-2 kez aynı ortamda bulunduk "aaaa ne kadar zayıflamışsınız küçükmüşsünüz siz" dedipeki ben ne dedim ona " yooo aslında benim hamilelik kilosuydu kendiliğinden gidiverdi" dedim sana gaz versin diye anlatıyorum. Dikkat et diyetine 2 ay sonra incecik olursun canım istediğin bedene geldiğini hayal et. Tut kendini
Haftada 1,5 kilo vermek iyidir fazlası zarar hızlı giden hızlı gelirmiş kendini çok yormadan vermeye çalış. Diyetisyenin ona göre hazırlasın listeni ayda 4-5 kilo iyidir
Canım benim çoluklu çocuklu olunca 4-5 saat uyku iyi bile. Tabi seninkiler büyük sen alışmışsın rahata
Hepımız oyleyız canım bende bı ogun cok kacırınca aman bozdum nasılsa dıyıp daha cok yıyodum ama takımda ogrendıgım en guzel seylerden bırı bu yanlısı duzeltebılmek oldu.tüm hayatımda olduğu gibi beslenmemde de ya hep ya hi mantığımdan kaybediyorum..
bi salınca salıp gidiyorum.....
Tabıkıde telafısını yapıcam 68lerı gormusken kacırmıyım dımıyeni bişiler yedik işler yoğun hava sıcak sen naptın
afiyet olsun eminim telafisini yapacaksın :) ben severim tuzu ama diyetteyim diye tuzu çıkardım
limon tarçın karanfil yeşilçaydı sanırım
dün denedim bugünde denicem bakalım . düzelmedin mi daha
geçmiş olsun evlimiydin sen ? bitter çikolata dene yada tarçınlı süt
Detox lafını duyunca ılk benım kulaklar dıkılıyoNee detoks suyumu nasilmis bi de hele
Benımde 10 aylık oglum aynıymıslar. Evet cok zor oluyo dogru seyı dogru zamandamı verıyorum bılmıyorum hıc. Bende anone olayım madem ona ya9 oldu canim senin oglan kac aylik oldu
ben sormustum tarifi canim tesekkur ederim. Ben de senin tarifine benzer sekilde bir sote hazirladim sarimsakli yogurtla tedim nefisti.
Kuzum neden oyle oldun hava mi cok sicak
masallah canim Rabbim yardim ediyor zaten sukurler olsun. Bence sutumu etkilemedi sadece bas agrisi ve halsizlik oluyor bende. Kizim uyumuyor dinlenemiyorum hic
ya bu arastirip alma isi cok zor oluyor zaman lazim detayli bakmaya falan oda biz de yok ben o yuzden adim adim set e abone olup baslamak istiyorum.
salata yaptimsiz de yapin nefis ve hafif oldu
bayram a sisman girmemem lazimm dolma yersem dolma gibi siserim
yimiciiiigiiimmmmm
bir dr mi gitsen cmm ya bu kadar sey e nasil wc te cikamazsn
aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmayahasta falan mi yoksa keyfi mi bakmak istemiyor keyfi ise cok kizdim
sen kizini 2 hafta annenlere mi birakacaksin
bak bu duruma cok uzuldumYillik izin de vermedilet mi
Takıpteyım canım aynı sorun bendede var emınınSelam kızlar ve özellilliklemunter Luluuu94 drdotty @Safiye segus ve butun bebişliler ..bebisim 10.5 aylik anakucagi artık olmuyor oto koltugu alacagim ama bana oneride bulunabilir misiniz. Arastirayim derken kafam iyice karıştı. Kullanıp memnun kaldiginiz yada olmazsa olmaz ozellikleri neler olmalı şimdiden tesekkurler
Afıyet olsun canım sutlu nuriyeden 1 tane yedeydın keske nasıl bısey bılmıyırum gercı hafıfse 2de olmus23 mayis menu
Sahur
3 dilim peynirli borek 6cm buyuklugunde
1minik dilim pide ustu 1 cay kasigi kadar nutella
Domts salatlk 5 zeytin
Iftar
1 kase tarhana çorbası
3 yk türlü
2 yemek kaşığı bezelye tava
Bir kase salata
2 tane sütlü nuriye dayanamadım regli yakın o yuzden.
Su 1 lt icerim daha diye umuyorum
Eklemlerim başım agriyo hastalar kervanina katılıyorum sanırım.
Nerde yasıyosun canımBirde dunki menumdeki sakala çarpan çorbasını soranlar olmuştu yazmaya vaktim olmadi şimdi ekleyeyim. Eristenin incesi uzun hamurlar olan bulgurla yapılan bol tereyağlı hasta çorbası tadında şifa deposu bi çorbaydı.. sakallarım olmadıgı icin bana çarpmadıenteresan isimli seyler yapiyorlar icanadoluya ozgu bir corbaymış
Masallah canım ne yemıssın ıftarda tatlılar cıkolatalar ucusmus afıyet olsun aynen devamMenum
sahur
domates salatalik
2 haslanmis yumurta
3 lokma pide
1 yk kaymak 1 yk recel
1 hurma icinde 5 fistik
iftar
1 dolu kase bugdayli yayla corbasi
1 porsiyon kiymali nohut
1 porsiyon sarimsakli kuru patlican biber salatasi
1 kase coban salata
2 dilim ziron
yarim hintpare tatlisi
1 minnacik dilim karpuz
simdi 2 ad. tazecik pastaneden alinan cikolata yedim
birazdan bir kase dut yiyecegim
suyu 3 lt tamamlayacagim
Afiyet olsun canımMenüm
Sahur
1 tane çekirdekli sandviç ekmeği,2 dilim kaşar, iki dilim hindi füme, 2 tane yeşil zeytin,1 bardak çay
İftar
1kase yoğurt çorbası, salata, 2 dilim tonbalıklı pizza, dünden biraz patlıcan kebabı kalmıştı ondan da bir iki parça aldım.
Su:2.5 lt
Spor:1 saat yürüyüş 60 puanSchonerDuft
Kızlar spor listesini bulamadım, nasıl öne alabiliriz listeyi???
Canım benim kilom zaten az oldugu icin az az gitti iki bucuk ayda 6kilo civariydi herhalde 56 ile basladim 49la mezun oldum benim sirrim sporBende memnun oldum.Ne guzel kilolari verip mezun olmussun kuzum darisi basimiza.. nekadar zamnda kac kilodan kac kiloya indin varmi bi sırrın mezun olarak biz çömezlere bilgi ver
masAllah bizimkide daha yuruyemiyor kiz çocukları daha zeki oluyor tabi :)oyy masallah kuzuya buyudu ve yaslaniyor
musmutlu seneleriniz olsun ins.
evet canim emekliyor, tutup kalkma calismalari var ama kalkamiyor
Havlu kilıf cok mantıklı. Ben genelde sehir içi bakıciya kadar yada avmye kadar kullanacagim en kalitelisini almak isterim ama 1000 in uzeri fazla geliyor maxi cosi olabilir aslinda sorun burada bebek magazası e bebek ve civille sinırlı soobe de var ama 1 tane otokoltugu var gidip deneyemiyoruz cesit sıkıntı aldigima da oturmasa diye cok para veresimde yok bir aydir kucakrlta seyehat ediyo ve cok mizmiz cama dikilirse ancak yol aloyoruzMerhaba canım ben Cybex sirona kullanıyorum memnunum hepsinde isofix var artık 2. Numaralı oğlana maxi cosi almıştık ondan da çok memnundum Maxi cosinin fiyatı daha uygun ikisi de güvenilir. Hangi kalite ürün alırsan al üzerine havlu kılıf almanı öneririm
Ooo maasallah benimde esim soyler minnaklaştın diye eskiden iki koluyla saramiyomus falanBugün oruç tutmadım arkadaşlar ve birkaç gün tutamam. Bugün endokrin e gittim bazı testlerim yenilendi falan falan işte genel sağlığım iyi herşey yolunda. Yarında kan vereceğim kemik erimesi tedavim var. Dr bana küçükmüşsünüz dedieşimi de tanıyor eşimi arkadaşı olarak görmüş sanırım doktor en az 60 yaşındadır ben 38 eşim 49 dosyada yaşımı görünce şokkkk çok hoşuma gitti walla iyiki zayıflamışım. Bir daha başlıyorum bir daha zayıflayacağım
Benim minikkuslada magazada deneyelim dedik ama cok yabanciliyo baska insanlari ben oturtuyorum ama yandan yandan gecenleri gordukce basiyo cigligi onsuz gidincede rahat edermi bilemiyorum kafam allak pullak eve geliyoru. Joienin bebek arabasini kullaniyoruz otokoltuguna da bakayim modelini tam olarak yazarsan sevinirim kuzu. Netten de bakismam lazim son 1 hafta verdim kendime aldim aldimyap canim cok guzel ben bayiliyorumm .
Yatar pozisyon olanlarin en ideali diyebilirim. Biz cok baktik magaza da gorduk kizimi falan oturttuk en guzel bu model. Uzun yol olmasa bile yatis ayari cok onemli cunku bazen kisa mesafede bile uyuyorlar rahat ediyor. Ben sana mesajla modeli falan atayim. Magaza da bakarsin sende .
havlu kilif ne canım?
Senin markalar cok pahali ya
Ben de en iyisi olsun isterdim ama maddiyat isin icine girince olmuyor
Keske hayat bu kadar pahali olmasa
Pisman olmuyoruz yaptigımız hatanın arkasında kapi gibi duruyoruzkizlar sut ve biskuvi yedimmm cok pismanim
Cok hoş bi duygu olsa gerek emzirme işi hep icimde uhte kalacak sanirim 7 aya kadar gittik ama cogunu sagarak verdim emme isini yapamadık keske benimkide oyle yapsaydi. Insallah uyku sorunu en kisa zamnda gecer kuzumCanım bizimkinin öyle çok bilindiğini markası yok 60€ ya toys r us dan almıştık. Markasını hatırlamıyorum yarın arabaya binince bakayım. 9 aylıktan beri kullanıyoruz biz 12yaşına kadar kademe kademe parçalanıp kullanılabiliyor.Boyunluk kısmı ve yan desteklerin olması önemli. Arabaya monte edilen kısımların sağlam olması ve kendi kemerinin korunma kılıfı olmalı, çocuğun boynunu filan kesmemesi için. Bi de tam Türkçe olarak tabiri bu mudur bilmiyorum ama :), kontrol sertifikası olmalı, yani Test edilmiş ve belli testleri geçmiş olması önemli. Onun dışında markasıydı , kılıfıydı, rengiydi çok önemli değil bence. Nacizane fikrim. İlk çocukta Graco diye bi Alman markası kullandık, çok kullanışlıydı. Kılıfı filan çıkarılıp yıkanıp çok pratik takılıyordu, o bakımdan çok seviyordum.
İkinci de Chicco marka bi tane aldık o da güzeldi. Bu son aldığımız dediğim gibi markasını hatırlamıyorum ama o da güzel.
Çok uzun yazmışım yahu affedin
Gercekten yardimci oldu tesekkur ederim kuzum kemerlerde bi aparat vardi goruyordum ama onemli oldugunu hic dusunmemistim.
Sütlü Nuriye bir tane olsaydı keşke ama bence yine de güzel
Hic olmasaydi keske bende ona dayanamiyorum zayıf noktam eve almak istemiyorum ama esim duzenli olarak şobiyetli baklavali sutlunuriyeli bi kutu tatli alır gelir.
Büyüklerden yana rahatım ama gel küçük balböcüğümü gör teyzesi. Memeden kesildiğinden beri resmen memekolik ellemeden duramıyor.Gece sürekli odamıza gelip elini yakamdan içeri sokuyo. Kreşe başlayınca yorulur da derin uyur inşallah.
Ooo doktordan iltifatları da almışız, ne güzel moral olmuştur sana...
Aynen benDetox lafını duyunca ılk benım kulaklar dıkılıyo
Hafif oldugu soylenemez baklava gibi adi masum ama serbetli tatlıAfıyet olsun canım sutlu nuriyeden 1 tane yedeydın keske nasıl bısey bılmıyırum gercı hafıfse 2de olmus
Kurallari bozmayim ozaman köpegiyle meshur ildeyimNerde yasıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?