- 25 Mayıs 2013
- 13.966
- 20.523
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.741
Sabahki simiti az tutup yanında peynir domates yeseydin, akşamki kızartmanın yerine de fırında türlü tarzı olsaydı daha iyi olurdu sanki canım.22 mayıs menüm
sabah.
simit çay
öğlen tantuni
salata
ayran
akşam karışık kızartma...
resmen intihaaaar
merhaba canım sana günaydın kolay gelsinMerhaba kızlar, akşam hiç uyuyamadım, sonra sahura kalktım ve ondan sonra yine uyku tutmadı. Sabah 6 gibi sızmışım 10 da uyandım. 4 saatlik uykuyla günü geçiricez artık.
Şimdi kahvaltı bekleyen bebelerime hazırlık yapıyorum.
Slm canım, koltukta pinekliyorumslm kizlar
napiyosunuz bakalim
canım bı ogun cok yesen bıle salma kendını dıger ogunde telafı etmeye bak.diyetime uymadığım için böyle saçma besleniyorum..kilo bile almış olabilirim zaten...
cumaya kadar dikkat edip acil spor yapmam gerek..
menülere bakayım..
kendimin menüsü de net aslında..
ama irademi kaybettim.. oysa ilk hafta deli gibi dikkat edip her gün spor yapıyordum..
ve o hafta 3,1 kg verdim..2,6 ü idi yağdan giitti...
motive olmam gerek..ne yapmalıyım bilemedim..
1 SİMİT 4 dilim ekmek demek22 mayıs menüm
sabah.
simit çay
öğlen tantuni
salata
ayran
resmen intihaaaar
onun yerine tavuk göğsü yapsaydın daha masumdu aslındaSutlu tatlı ama
tuz yemiyorum kuzumCanım tuz yeme bı sure su tutuyo tuz.
spora odaklansan yada bir pantolon etek alma imkanın var mı 5 kilo verdiğinde giyebileceğin bir şey onu alsan motive olur musundiyetime uymadığım için böyle saçma besleniyorum..kilo bile almış olabilirim zaten...
cumaya kadar dikkat edip acil spor yapmam gerek..
menülere bakayım..
kendimin menüsü de net aslında..
ama irademi kaybettim.. oysa ilk hafta deli gibi dikkat edip her gün spor yapıyordum..
ve o hafta 3,1 kg verdim..2,6 ü idi yağdan giitti...
motive olmam gerek..ne yapmalıyım bilemedim..
panik yok detoks suyu araştırırız sana emziriyordun ama dimiyine 70lere takılıp kaldım..
çok üzgünüm..
öğlen güzellik uykusuna uyursun kuzum sendeMerhaba kızlar, akşam hiç uyuyamadım, sonra sahura kalktım ve ondan sonra yine uyku tutmadı. Sabah 6 gibi sızmışım 10 da uyandım. 4 saatlik uykuyla günü geçiricez artık.
Şimdi kahvaltı bekleyen bebelerime hazırlık yapıyorum.
sende benım gıbı tuzu cok sevıyosun dıye kalmıs aklımda kımdı o ya1 SİMİT 4 dilim ekmek demek
tantuni lavaş yada somun olsa kalorisi gün içinde yediklerine göre yüksek
birde üstüne kızartma yemişsin nasıl olacak böyle güzel gidiyorsun diyetisyene de gidiyorsun üstelik . neden motive düştü sende reglimisin diye hava dan mı su dan mı ?
onun yerine tavuk göğsü yapsaydın daha masumdu aslında
tuz yemiyorum kuzum
spora odaklansan yada bir pantolon etek alma imkanın var mı 5 kilo verdiğinde giyebileceğin bir şey onu alsan motive olur musun
panik yok detoks suyu araştırırız sana emziriyordun ama dimi
öğlen güzellik uykusuna uyursun kuzum sende
Afiyet olsun canım. Farkindasında22 mayıs menüm
sabah.
simit çay
öğlen tantuni
salata
ayran
resmen intihaaaar
şiş halimle başım dertte her tarafım balon gibi oldu reglimde bitti gider dedim ama gitmedi ne yapsam ki beni bozmayacak şekilde.
sen nasılsın nasıl oldun
günaydın kuzummm iyiyim ben alışveriş sitelerinde takılıyorum sen napıyosun
hem de çok iyi olurdu haklısın....Sabahki simiti az tutup yanında peynir domates yeseydin, akşamki kızartmanın yerine de fırında türlü tarzı olsaydı daha iyi olurdu sanki canım.
ooo negüzel keyif yap ohhhSlm canım, koltukta pinekliyorum
Biri beni kaldırsın işler beni bekliyor
Canım halısn ne desensegus @forestgump S _Safiye_ @drdotty @patient women tobosolu_dulcinea Sahihuban @tgb1907 bi-zuzu @Ghostpasha @cicikizsinem
gençlik ramazan diye biraz salmamıza ses etmedik ama bugünden itibaren herkesten bir aktiflik bekliyorum menüleri özellikle bekliyoum birkaç kişi dışında paylaşan olmuyor ve en önemlisi lütfen herkes herkesin menüsüne yorum yapsın
geçmiş olsun neyin varhastayım yorgunum bitkinim
spor dene kuzu ter atmış olursn en azındn bide bol su
tüm hayatımda olduğu gibi beslenmemde de ya hep ya hi mantığımdan kaybediyorum..canım bı ogun cok yesen bıle salma kendını dıger ogunde telafı etmeye bak.
sanıırm regliden1 SİMİT 4 dilim ekmek demek
tantuni lavaş yada somun olsa kalorisi gün içinde yediklerine göre yüksek
birde üstüne kızartma yemişsin nasıl olacak böyle güzel gidiyorsun diyetisyene de gidiyorsun üstelik . neden motive düştü sende reglimisin diye hava dan mı su dan mı ?
onun yerine tavuk göğsü yapsaydın daha masumdu aslında
tuz yemiyorum kuzum
spora odaklansan yada bir pantolon etek alma imkanın var mı 5 kilo verdiğinde giyebileceğin bir şey onu alsan motive olur musun
panik yok detoks suyu araştırırız sana emziriyordun ama dimi
öğlen güzellik uykusuna uyursun kuzum sende
yeni bişiler yedik işler yoğun hava sıcak sen naptınslm kizlar
napiyosunuz bakalim
afiyet olsun eminim telafisini yapacaksın :) ben severim tuzu ama diyetteyim diye tuzu çıkardımsende benım gıbı tuzu cok sevıyosun dıye kalmıs aklımda kımdı o ya
evet ama profiterol tarifi bulmuştum canımda cok ıstıyodu yapıverdım
limon tarçın karanfil yeşilçaydı sanırım
dün denedim bugünde denicem bakalım . düzelmedin mi dahahastayım yorgunum bitkinim
spor dene kuzu ter atmış olursn en azındn bide bol su
geçmiş olsun evlimiydin sen ? bitter çikolata dene yada tarçınlı sütCanım halısn ne desenbende motivasyonunu kaybedenlerdenim keyfimde yok bu aralar yarın kadın hastalıkları dr una randevu aldım bi gideyim ertelemeden daha fazla karnımın altında kasık civarında sürekli bi ağrı hissediyorum bikac gündür korkmayada başladım toparlamaya çalısıcam söz yarında oruç tutmuycam zaten bakalım duruma göre bi karar alıcam canım surekli tatlı bişeyler istiyo dondurma ya da sutlü tatlıyla geçiştirmeye çalısiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?