Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmaya hasta falan mi yoksa keyfi mi bakmak istemiyor keyfi ise cok kizdim
sen kizini 2 hafta annenlere mi birakacaksin
bak bu duruma cok uzuldum Yillik izin de vermedilet mi

keyfi canım hasta değil öğlene kadar uyumayı özlemiş(burda ne yemek ne temizlik beklentim kesinlikle olmadı zaten yemek yapmadı hiç kızımın yemeğinide ben akşamdan hazırladım sadece ısıttı sadece istediğimiz kızımın yanında dursun) , ya bakmak zorunda değil zaten, biliyodum tembel bi kaynanam olduğunu ama oda görüyor ne kadar zor durumdayız sormadığım kişi kalmadı bakıcı için (eczanede çalışan kızlardan markette çalışan kızlara kadar) ama yok bulamadık izinlerimin çoğunu doğum zaamanı bitirmiştim olanıda ilerleyen zamanlarda annemler doktor kontrolü için memlekete giderler diye ayırdım mecburum o yüzden kızımı bırakmaya şimdiden gözlerim dolu dolu

kvdem oğlunu çok mahçup etti ne düğünümde ne doğumunda hiç bi zaman yanımızda olmadılar (düğünde bizim aile büyüklerine hazırlanması gereken bohçaları kvdem adına eşimle ikimiz hazırlamıştık o kadar umursamaz) biraz daha sabredebilirdi ama neyse benimde artık bayramlarda memleketlerine gitmemek için kozum oldu zaten geçerli sebeplerim vardı ama hadi neyse alttan alıyım diyodum ama artık bunu almam

yok canım bakıcı,kreş yok ücretsiz izinde vermediler yıllık iznimde yok bırakmaktan başka çarem yok

canımsın sana yakına getiriyorum 1.5 saat var yok annemle babama alışık 1.5 senedir onlar büyüttü yanımzda ama benden bir gece bile ayrı kalmadı uyutma işi bende gece uyutabilirlerse sorunum kalmaz çünkü memleket o kadar kalabalık ki gündüz beni hiç aramaz dedesiyle park, bahçe, akraba gezerler. ben şimdi 2 gece kalacam orda akşamları kaybolacam annemler uyutmaya çalışacak başarabilirse gelecem baktık çok ağlıyor diğer senemin iznini vermelerini isteyecem

kizlar sut ve biskuvi yedimmm cok pismanim
Yerken düşüneceeedin onu güzel miydi bari yulaflı kaymaklı
Ay ne tatlı ya emmiyor ama gelip seviyor canım benim. Doktorun sözleri inanılmaz moral oldu. Kendimi çok iyi hissettim doktora niye gittiğimi unuttum diyebilirim.
Yine iyi canım büyük şehir çok fazla sorun yok ( terör açısından) çevresindeki iller yine büyük gelişmiş iller Ankara'ya yakın 6 saat mi Kayseri'ye yakın pastırma diyarı ve inşallah sevdiklerine de yakındır. Aslında internetten bakıp uygun bulduğun ürünleri burada paylaşsan belki işten dönerken yada alışverişe gittiğinde ürünlere bakabilecek arkadaşlar olur. İnternetten bilmediğin bi ürün alırken çok para vermemek gerek neyle karşılaşacağımızı bilemeyebiliriz
Bugün bende bi bakayım
Giderken ona seveceği bir uyku arkadaşı alabilir misin yada içinde uyuyup kalacağı bişey (hamak mesela annenlerin evi uygunsa çok ta eğlenebilir hamakla. gece uykuya da yardımcı olur) yada bahçe varsa salıncak kurmak olabilir. İkna edici seveceği şeyler işte
İnşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsınız canım

şişliğim az indi gibi gaz doluymuşum kalın pike çıkardım sözde ama o ince geliyor üşüyorum gece soğuk yiyorum kimyonlu su içerim bugün
hintpare ne kız dolu dolu bir menü afiyet olsun
çakma sarışınım saçlarım kıvırcık gözler koyu kahve orjinal saç koyu kahve siyah gibi bir renkti iyi tahmin yine de
zayıflamak muhteşem bir şey . hele o övgüler birazda burdan diyesi geliyor insanın :) kemik erimesi mi var sende erken çıkmış sende ama
senin listende 2 3 gün hamur işi görmek istemiyorum ok ramazan ama bu kadar hamur olmaz ya geçen hafta 3 4 gün börek yediniz genç kızlarında var biraz daha sağlıklı birşeyler yapsanız ?
Tabıkıde telafısını yapıcam 68lerı gormusken kacırmıyım dımı
bence de kuzum

Çok seveceği ve uğraşacağı oyuncaklar aldım. uyku arkadaşı çok istedim ama hiç istemedi ben de ısrar etmedim, o uyurken ben sadece yanında duruyorum kitap okuyorum sarılma,sallama olmadığından aynı şeyleri annem yaparsa uyurmu hiç bilmiyorum deneyecez bakalım
babam balkona hamak kurmuş kızım sallansın diye olmadı dediğin gibi orda uyur
tugbaFB kuzu ne iş yapardın?
özel bi inşaat sektöründe mimari çizim yapıyorum canım

Brnde ıskenderın meshur oldugu yerdeyım hep aynıncanım kırk saatte yazmaya calışıyorum bende

kızlar dünkü menüm
sabah:
2 yumurta
peynir
maydonoz

öğlen (16.00)
küçük boy latte
peynirli sandvich

akşam (20.30)
5 küçük boy köfte
yoğurt

ara:
fırın sütlaç (kendim yaptığım için şekeri yarım ölçek koydum)

(iş yerinde oruç tutuyomuş gibi gezdiğim için su içemiyorum o yüzden su 1.5 lt anca olmuştur)

afiyet olsun canım . kilo ne durumda

evdeb çalışamaz mısın?
eşinin maddi durumu nedir?
çalışmak senin için maddi mi manevi bi ihtiyacç mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…