- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.821
aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmayahasta falan mi yoksa keyfi mi bakmak istemiyor keyfi ise cok kizdim
sen kizini 2 hafta annenlere mi birakacaksin
bak bu duruma cok uzuldumYillik izin de vermedilet mi
Yerim ben o parmakları Yen'i gelin
Pardon canım
Afiyet olsun canım olan olmuş artık sporunu arttır vazgeçme ben bugün doktora gittim endokrin uzmanı Aralık ayında tanışmıştık 1-2 kez aynı ortamda bulunduk "aaaa ne kadar zayıflamışsınız küçükmüşsünüz siz" dedipeki ben ne dedim ona " yooo aslında benim hamilelik kilosuydu kendiliğinden gidiverdi" dedim sana gaz versin diye anlatıyorum. Dikkat et diyetine 2 ay sonra incecik olursun canım istediğin bedene geldiğini hayal et. Tut kendini
Haftada 1,5 kilo vermek iyidir fazlası zarar hızlı giden hızlı gelirmiş kendini çok yormadan vermeye çalış. Diyetisyenin ona göre hazırlasın listeni ayda 4-5 kilo iyidir
Canım benim çoluklu çocuklu olunca 4-5 saat uyku iyi bile. Tabi seninkiler büyük sen alışmışsın rahata
canımsın sana yakına getiriyorum 1.5 saat var yokBu çoklu alıntı beceriksizliğim de bitmedi gitti
tugbaFB yukarı yazdım ama bozuk olmuş kızını bırakmaktan başka bir yolu yok mu daha küçük ağlar özler daha önce hiç kaldı mı deneyimli mi üzüldüm sizin için keşke yakınlarda olsan valla mis gibi bakardık oynatırdık yedirirdik uyuturduk Tütü alırdı teyzesi ona akşama kadar süsler dururdum ne güzel kız bebek
kizlar sut ve biskuvi yedimmm cok pismanim
Ay ne tatlı ya emmiyor ama gelip seviyor canım benim. Doktorun sözleri inanılmaz moral oldu. Kendimi çok iyi hissettim doktora niye gittiğimi unuttum diyebilirim.Kızmıyoruz kız alınganlık yapma hemen gel öpem de barışalım.
Geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize
Canım bizimkinin öyle çok bilindiğini markası yok 60€ ya toys r us dan almıştık. Markasını hatırlamıyorum yarın arabaya binince bakayım. 9 aylıktan beri kullanıyoruz biz 12yaşına kadar kademe kademe parçalanıp kullanılabiliyor.Boyunluk kısmı ve yan desteklerin olması önemli. Arabaya monte edilen kısımların sağlam olması ve kendi kemerinin korunma kılıfı olmalı, çocuğun boynunu filan kesmemesi için. Bi de tam Türkçe olarak tabiri bu mudur bilmiyorum ama :), kontrol sertifikası olmalı, yani Test edilmiş ve belli testleri geçmiş olması önemli. Onun dışında markasıydı , kılıfıydı, rengiydi çok önemli değil bence. Nacizane fikrim. İlk çocukta Graco diye bi Alman markası kullandık, çok kullanışlıydı. Kılıfı filan çıkarılıp yıkanıp çok pratik takılıyordu, o bakımdan çok seviyordum.
İkinci de Chicco marka bi tane aldık o da güzeldi. Bu son aldığımız dediğim gibi markasını hatırlamıyorum ama o da güzel.
Çok uzun yazmışım yahu affedin
Sütlü Nuriye bir tane olsaydı keşke ama bence yine de güzel
Bence gayet güzel olmuş, herşeyden azar azar yemişsin
Büyüklerden yana rahatım ama gel küçük balböcüğümü gör teyzesi. Memeden kesildiğinden beri resmen memekolik ellemeden duramıyor.Gece sürekli odamıza gelip elini yakamdan içeri sokuyo. Kreşe başlayınca yorulur da derin uyur inşallah.
Ooo doktordan iltifatları da almışız, ne güzel moral olmuştur sana...
Yine iyi canım büyük şehir çok fazla sorun yok ( terör açısından) çevresindeki iller yine büyük gelişmiş iller Ankara'ya yakın 6 saat mi Kayseri'ye yakın pastırma diyarı ve inşallah sevdiklerine de yakındır. Aslında internetten bakıp uygun bulduğun ürünleri burada paylaşsan belki işten dönerken yada alışverişe gittiğinde ürünlere bakabilecek arkadaşlar olur. İnternetten bilmediğin bi ürün alırken çok para vermemek gerek neyle karşılaşacağımızı bilemeyebilirizHavlu kilıf cok mantıklı. Ben genelde sehir içi bakıciya kadar yada avmye kadar kullanacagim en kalitelisini almak isterim ama 1000 in uzeri fazla geliyor maxi cosi olabilir aslinda sorun burada bebek magazası e bebek ve civille sinırlı soobe de var ama 1 tane otokoltugu var gidip deneyemiyoruz cesit sıkıntı aldigima da oturmasa diye cok para veresimde yok bir aydir kucakrlta seyehat ediyo ve cok mizmiz cama dikilirse ancak yol aloyoruz
Ooo maasallah benimde esim soyler minnaklaştın diye eskiden iki koluyla saramiyomus falan)) bana gaz vermeye calisiyo sanirim ama abartti alti ustu 5 6 kilo gitti okadar.okuldaki arkadaslarimda bacaklarimin inceldigini soyluyolar gobek gitmis falan hos seyler ama ben zaten hepsine diyet yapacagimi soyledim herkes nasil yapcaksin diyetisyenmii derken yontemime de KK dedim
Benim minikkuslada magazada deneyelim dedik ama cok yabanciliyo baska insanlari ben oturtuyorum ama yandan yandan gecenleri gordukce basiyo cigligi onsuz gidincede rahat edermi bilemiyorum kafam allak pullak eve geliyoru. Joienin bebek arabasini kullaniyoruz otokoltuguna da bakayim modelini tam olarak yazarsan sevinirim kuzu. Netten de bakismam lazim son 1 hafta verdim kendime aldim aldim
Pisman olmuyoruz yaptigımız hatanın arkasında kapi gibi duruyoruz) Afiyet olsun canım sütte sorun yok ama hangi biskuvi o onemli kac kalorilik eger 100 200 kalorilik biselerse bence hic dert etmiyoruz 600 luk falan luplettiysen spor zamanı
Cok hoş bi duygu olsa gerek emzirme işi hep icimde uhte kalacak sanirim 7 aya kadar gittik ama cogunu sagarak verdim emme isini yapamadık keske benimkide oyle yapsaydi. Insallah uyku sorunu en kisa zamnda gecer kuzum
Aynen ben
Hafif oldugu soylenemez baklava gibi adi masum ama serbetli tatlı
Kurallari bozmayim ozaman köpegiyle meshur ildeyimdogu gorevimiz icin buradayiz son 2 yilimiz kaldi tayinciyiz. Aslinda gelismis il ilmerkezindeyim cocukla biseyler bakmaya gitmek eziyet oluyo oyokkende ona alacagim icin rahat edermi bilemiyorum fazla cesitte yok acikcasi 4 bebek magazasi var ama 3 u giyim uzerine daha cok.. 1 er tane otokoltugu var ebebekte var bolca ordan alacagim mecbur olan markalardan eleyerek. Netten de getirtme isine guvenemiyorum otokoltugunda
Ayrica dip notyazmak istiyorum resmen alintilara cevap verirken cebellese cebellese 2 saatte tamaadim) kizim saolsun ne yazacagimi unutturuyo..
Giderken ona seveceği bir uyku arkadaşı alabilir misin yada içinde uyuyup kalacağı bişey (hamak mesela annenlerin evi uygunsa çok ta eğlenebilir hamakla. gece uykuya da yardımcı olur) yada bahçe varsa salıncak kurmak olabilir. İkna edici seveceği şeyler iştecanımsın sana yakına getiriyorum 1.5 saat var yokannemle babama alışık 1.5 senedir onlar büyüttü yanımzda ama benden bir gece bile ayrı kalmadı uyutma işi bende gece uyutabilirlerse sorunum kalmaz çünkü memleket o kadar kalabalık ki gündüz beni hiç aramaz dedesiyle park, bahçe, akraba gezerler. ben şimdi 2 gece kalacam orda akşamları kaybolacam annemler uyutmaya çalışacak başarabilirse gelecem baktık çok ağlıyor diğer senemin iznini vermelerini isteyecem
şişliğim az indi gibi gaz doluymuşumay iyi bari . sen boll sivi tuket ve gun kurusu bakalim duzelecek misin
ah cnm ya fenadir o sisler hamileligimden biliyorum
oyy masallah kuzuya buyudu ve yaslaniyor
musmutlu seneleriniz olsun ins.
evet canim emekliyor, tutup kalkma calismalari var ama kalkamiyor
oo siz ana kucagini baya kullanabilmissiniz
biz cooktan oto koltuguna geçtik
Ben cok arastirdim bu konuyu eger imkanin varsa besafe, recardo isofixlilerden oneririm baya pahalilar ama su testlerden gecenler onlarin bazi modelleri
orta hallice olsun dersen joie oneririm ben aldim cok memnunum. 0-36 modelini kullaniyorum.
canim sahur full hamur isi olmus. Bu seni hem aciktirir hem kilo aldirir. Sahur da haslanmi ve kirilmis tumurta zeytin peynir yemelisin muhakkak. Cok canin cektiyse bir dilim borek ye veya pide ikisini yememeye xalis yersende tadimlik ye.
iftar guzel sutlu nuriye 1 dilim olsaydi daha guzel olurdu sanki sankii
hintpare ne kızMenum
sahur
domates salatalik
2 haslanmis yumurta
3 lokma pide
1 yk kaymak 1 yk recel
1 hurma icinde 5 fistik
iftar
1 dolu kase bugdayli yayla corbasi
1 porsiyon kiymali nohut
1 porsiyon sarimsakli kuru patlican biber salatasi
1 kase coban salata
2 dilim ziron
yarim hintpare tatlisi
1 minnacik dilim karpuz
simdi 2 ad. tazecik pastaneden alinan cikolata yedim
birazdan bir kase dut yiyecegim
suyu 3 lt tamamlayacagim
çakma sarışınımSchonerDuft canım çoklu alıntıda bişeyler oldu alıntısız yazıyorum artık
Muazzez Ersoyhayallerimi yıktın ben seni Hatay tarafındaki esmer Arap güzellerinden hayal etmiştim. Böyle dalga dalga saçları kocaman gözleri olan simsiyah saçlı kızlardan. Mersin yakın ya
zayıflamak muhteşem bir şey . hele o övgüler birazda burdan diyesi geliyor insanın :) kemik erimesi mi var sende erken çıkmış sende amaBugün oruç tutmadım arkadaşlar ve birkaç gün tutamam. Bugün endokrin e gittim bazı testlerim yenilendi falan falan işte genel sağlığım iyi herşey yolunda. Yarında kan vereceğim kemik erimesi tedavim var. Dr bana küçükmüşsünüz dedieşimi de tanıyor eşimi arkadaşı olarak görmüş sanırım doktor en az 60 yaşındadır ben 38 eşim 49 dosyada yaşımı görünce şokkkk çok hoşuma gitti walla iyiki zayıflamışım. Bir daha başlıyorum bir daha zayıflayacağım
senin listende 2 3 gün hamur işi görmek istemiyorum ok ramazan ama bu kadar hamur olmaz ya geçen hafta 3 4 gün börek yediniz genç kızlarında var biraz daha sağlıklı birşeyler yapsanız ?Menüm
Sahur
1 tane çekirdekli sandviç ekmeği,2 dilim kaşar, iki dilim hindi füme, 2 tane yeşil zeytin,1 bardak çay
İftar
1kase yoğurt çorbası, salata, 2 dilim tonbalıklı pizza, dünden biraz patlıcan kebabı kalmıştı ondan da bir iki parça aldım.
Su:2.5 lt
Spor:1 saat yürüyüş 60 puanSchonerDuft
Kızlar spor listesini bulamadım, nasıl öne alabiliriz listeyi???
bence de kuzumTabıkıde telafısını yapıcam 68lerı gormusken kacırmıyım dımı
Yerken düşüneceeedin onu güzel miydi bari yulaflı kaymaklı
Ay ne tatlı ya emmiyor ama gelip seviyor canım benim. Doktorun sözleri inanılmaz moral oldu. Kendimi çok iyi hissettim doktora niye gittiğimi unuttum diyebilirim.
Yine iyi canım büyük şehir çok fazla sorun yok ( terör açısından) çevresindeki iller yine büyük gelişmiş iller Ankara'ya yakın 6 saat mi Kayseri'ye yakın pastırma diyarı ve inşallah sevdiklerine de yakındır. Aslında internetten bakıp uygun bulduğun ürünleri burada paylaşsan belki işten dönerken yada alışverişe gittiğinde ürünlere bakabilecek arkadaşlar olur. İnternetten bilmediğin bi ürün alırken çok para vermemek gerek neyle karşılaşacağımızı bilemeyebiliriz
Bugün bende bi bakayım
Giderken ona seveceği bir uyku arkadaşı alabilir misin yada içinde uyuyup kalacağı bişey (hamak mesela annenlerin evi uygunsa çok ta eğlenebilir hamakla. gece uykuya da yardımcı olur) yada bahçe varsa salıncak kurmak olabilir. İkna edici seveceği şeyler işte
İnşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsınız canım
özel bi inşaat sektöründe mimari çizim yapıyorum canımtugbaFB kuzu ne iş yapardın?
Brnde ıskenderın meshur oldugu yerdeyımHavlu kilıf cok mantıklı. Ben genelde sehir içi bakıciya kadar yada avmye kadar kullanacagim en kalitelisini almak isterim ama 1000 in uzeri fazla geliyor maxi cosi olabilir aslinda sorun burada bebek magazası e bebek ve civille sinırlı soobe de var ama 1 tane otokoltugu var gidip deneyemiyoruz cesit sıkıntı aldigima da oturmasa diye cok para veresimde yok bir aydir kucakrlta seyehat ediyo ve cok mizmiz cama dikilirse ancak yol aloyoruz
Ooo maasallah benimde esim soyler minnaklaştın diye eskiden iki koluyla saramiyomus falan)) bana gaz vermeye calisiyo sanirim ama abartti alti ustu 5 6 kilo gitti okadar.okuldaki arkadaslarimda bacaklarimin inceldigini soyluyolar gobek gitmis falan hos seyler ama ben zaten hepsine diyet yapacagimi soyledim herkes nasil yapcaksin diyetisyenmii derken yontemime de KK dedim
Benim minikkuslada magazada deneyelim dedik ama cok yabanciliyo baska insanlari ben oturtuyorum ama yandan yandan gecenleri gordukce basiyo cigligi onsuz gidincede rahat edermi bilemiyorum kafam allak pullak eve geliyoru. Joienin bebek arabasini kullaniyoruz otokoltuguna da bakayim modelini tam olarak yazarsan sevinirim kuzu. Netten de bakismam lazim son 1 hafta verdim kendime aldim aldim
Pisman olmuyoruz yaptigımız hatanın arkasında kapi gibi duruyoruz) Afiyet olsun canım sütte sorun yok ama hangi biskuvi o onemli kac kalorilik eger 100 200 kalorilik biselerse bence hic dert etmiyoruz 600 luk falan luplettiysen spor zamanı
Cok hoş bi duygu olsa gerek emzirme işi hep icimde uhte kalacak sanirim 7 aya kadar gittik ama cogunu sagarak verdim emme isini yapamadık keske benimkide oyle yapsaydi. Insallah uyku sorunu en kisa zamnda gecer kuzum
Aynen ben
Hafif oldugu soylenemez baklava gibi adi masum ama serbetli tatlı
Kurallari bozmayim ozaman köpegiyle meshur ildeyimdogu gorevimiz icin buradayiz son 2 yilimiz kaldi tayinciyiz. Aslinda gelismis il ilmerkezindeyim cocukla biseyler bakmaya gitmek eziyet oluyo oyokkende ona alacagim icin rahat edermi bilemiyorum fazla cesitte yok acikcasi 4 bebek magazasi var ama 3 u giyim uzerine daha cok.. 1 er tane otokoltugu var ebebekte var bolca ordan alacagim mecbur olan markalardan eleyerek. Netten de getirtme isine guvenemiyorum otokoltugunda
Ayrica dip notyazmak istiyorum resmen alintilara cevap verirken cebellese cebellese 2 saatte tamaadim) kizim saolsun ne yazacagimi unutturuyo..
afiyet olsun canım . kilo ne durumdakızlar dünkü menüm
sabah:
2 yumurta
peynir
maydonoz
öğlen (16.00)
küçük boy latte
peynirli sandvich
akşam (20.30)
5 küçük boy köfte
yoğurt
ara:
fırın sütlaç (kendim yaptığım için şekeri yarım ölçek koydum)
(iş yerinde oruç tutuyomuş gibi gezdiğim için su içemiyorum o yüzden su 1.5 lt anca olmuştur)
evdeb çalışamaz mısın?Çok seveceği ve uğraşacağı oyuncaklar aldım. uyku arkadaşı çok istedim ama hiç istemedi ben de ısrar etmedim, o uyurken ben sadece yanında duruyorum kitap okuyorum sarılma,sallama olmadığından aynı şeyleri annem yaparsa uyurmu hiç bilmiyorum deneyecez bakalım
babam balkona hamak kurmuş kızım sallansın diye olmadı dediğin gibi orda uyur
özel bi inşaat sektöründe mimari çizim yapıyorum canım
21 mayıs spor listesi
drdotty 80+
tugbaFB 45+50+
SchonerDuft 75+45
Ghostpasha
S _Safiye_ 30+
@patient women
Sahihuban
segus
@tobosoludulcinea
Buki_89
bi-zuzu
kızlar herkes kendi yaptığı sporu en son listeyi alıntılayarak eklesin bu hafta iş yoğunluğum çok arada kaynamasın
pazartesiden pazartesiyespor listeleri çarşambadan çarşambaya mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?