- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.761
Evet canım evliyim tarçınlı sütü deniyorumda kesmiyoyeni bişiler yedik işler yoğun hava sıcak sen naptın
afiyet olsun eminim telafisini yapacaksın :) ben severim tuzu ama diyetteyim diye tuzu çıkardım
limon tarçın karanfil yeşilçaydı sanırım
dün denedim bugünde denicem bakalım . düzelmedin mi daha
geçmiş olsun evlimiydin sen ? bitter çikolata dene yada tarçınlı süt
soguk algınlıgı öksürük grip hepsi,geçmiş olsun neyin var
yok düzelemedim malesef bi hafta gitck galiba bu bendeyeni bişiler yedik işler yoğun hava sıcak sen naptın
afiyet olsun eminim telafisini yapacaksın :) ben severim tuzu ama diyetteyim diye tuzu çıkardım
limon tarçın karanfil yeşilçaydı sanırım
dün denedim bugünde denicem bakalım . düzelmedin mi daha
geçmiş olsun evlimiydin sen ? bitter çikolata dene yada tarçınlı süt
geçmiş olsun bi arkadaşımda hamile oda 2 -3 hhaftadır hasta çok dikkat et kolay iyileşilmiyorsoguk algınlıgı öksürük grip hepsi,
yeni biseyler ne kiz ne yediniz... bende calisiyorum canim ya acayip yogun buaralaryeni bişiler yedik işler yoğun hava sıcak sen naptın
neyin var canim?yok düzelemedim malesef bi hafta gitck galiba bu bende
BENDE ÖYLEYDİM GEÇEN HAFTA TOPARLARSINsanıırm regliden
AFİYET OLSUN CANIMbi-zuzu
SchonerDuft
@segus
@_Safiye_
kardeşlerim : öğle arasında çıktım dışarı 30 dk yürüdüm:
öğlen de bir kebap yedim biraz lavaşla birlikte iki bardakta ayran içtim.
bu öğlen diyetime birebir uydum..
sizin de dediğiniz gibi fazlasını sporla telafi edip : kaçırdığım öğünü de hemen toparlayacağım..
beni unutmayın valla az kızın bana :)
HAMİLE OLMA İHTİMALİN VAR MI KUZUM KADIN DOĞUM DEDİN YAEvet canım evliyim tarçınlı sütü deniyorumda kesmiyoakşma sütlaç hayali kuruyorum başka bişey değil
GEçmiş olsun kuzum dikkat etyok düzelemedim malesef bi hafta gitck galiba bu bende
tam buğdaylı makarna yedim yoğurtla sen . bizim de öyle yayeni biseyler ne kiz ne yediniz... bende calisiyorum canim ya acayip yogun buaralar
Motive olman icin ilk haftana baksana kuzum. Demekki yapilabiliyomus. 3kilo vermissin bi haftada ve cogu yagdan. Daha ne olsun ayni hız çok yoruyo dersen de temponu dusurerek haftada 1 1.5 kilo verme hedefiyle gidebilirsin. Zayifladiginda nekadar guzel olacagini kiyafetlerin nasilda yakisacagini dusundiyetime uymadığım için böyle saçma besleniyorum..kilo bile almış olabilirim zaten...
cumaya kadar dikkat edip acil spor yapmam gerek..
menülere bakayım..
kendimin menüsü de net aslında..
ama irademi kaybettim.. oysa ilk hafta deli gibi dikkat edip her gün spor yapıyordum..
ve o hafta 3,1 kg verdim..2,6 ü idi yağdan giitti...
motive olmam gerek..ne yapmalıyım bilemedim..
soguk algınlıgı öksürük grip hepsi,
Cok gecmis olsun. Bu havalarda ozellikle dikkat etmek gerekiyor. Hele de kaptanım hamiş olarak çok daha zor geciyodur hastalik Allah sifa versin. Bizim evde de ben haric herkes surekli hasta.Selam kızlar ben bugün yine oruç tutamıyorum hastalıklar yakamı bırakmıyor bir türlüew toplayacam şimdik. Okuldan yeni geldim
ilaç kullanamadıgımız içn böyle oluyo kuzum kullansak hemn geçicekgeçmiş olsun bi arkadaşımda hamile oda 2 -3 hhaftadır hasta çok dikkat et kolay iyileşilmiyor
üşüttüm azıcık kuzumm grip öksürüzk bogaz agrısı hepsi varneyin var canim?
üşüttüm azıcık kuzumm grip öksürüzk bogaz agrısı hepsi var
Canim yazamadım çok yogunum bu aralardatugbaFB cnm nasilsin kv seninle mi oyle okudum sanki
geçmiş olsun çok
nazara mı geldin sennnnnnnnsağol bebeğiiim geçer inşallah geçsin yani artık
Haklisin canim kendi adima konusmam gerekirse menü paylasma isini cok savsakladım yarin basliyorum@segus @forestgump @_Safiye_drdotty @patient women tobosolu_dulcinea @kayacans tugbaFB bi-zuzu Ghostpasha @cicikizsinem
gençlik ramazan diye biraz salmamıza ses etmedik ama bugünden itibaren herkesten bir aktiflik bekliyorum menüleri özellikle bekliyoum birkaç kişi dışında paylaşan olmuyor ve en önemlisi lütfen herkes herkesin menüsüne yorum yapsın
Nee detoks suyumu nasilmis bi de hele
ya kuzenimde hamile ona serum veriyolarmış ağrı kesici falan kesiyo diyoilaç kullanamadıgımız içn böyle oluyo kuzum kullansak hemn geçicek
üşüttüm azıcık kuzumm grip öksürüzk bogaz agrısı hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?