Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canım evliyim tarçınlı sütü deniyorumda kesmiyo akşma sütlaç hayali kuruyorum başka bişey değil

yok düzelemedim malesef bi hafta gitck galiba bu bende

sanıırm regliden
BENDE ÖYLEYDİM GEÇEN HAFTA TOPARLARSIN
AFİYET OLSUN CANIM
Evet canım evliyim tarçınlı sütü deniyorumda kesmiyo akşma sütlaç hayali kuruyorum başka bişey değil
HAMİLE OLMA İHTİMALİN VAR MI KUZUM KADIN DOĞUM DEDİN YA

Selam kızlar ben bugün yine oruç tutamıyorum hastalıklar yakamı bırakmıyor bir türlü ew toplayacam şimdik. Okuldan yeni geldim

Motive olman icin ilk haftana baksana kuzum. Demekki yapilabiliyomus. 3kilo vermissin bi haftada ve cogu yagdan. Daha ne olsun ayni hız çok yoruyo dersen de temponu dusurerek haftada 1 1.5 kilo verme hedefiyle gidebilirsin. Zayifladiginda nekadar guzel olacagini kiyafetlerin nasilda yakisacagini dusun

soguk algınlıgı öksürük grip hepsi,

Selam kızlar ben bugün yine oruç tutamıyorum hastalıklar yakamı bırakmıyor bir türlü ew toplayacam şimdik. Okuldan yeni geldim
Cok gecmis olsun. Bu havalarda ozellikle dikkat etmek gerekiyor. Hele de kaptanım hamiş olarak çok daha zor geciyodur hastalik Allah sifa versin. Bizim evde de ben haric herkes surekli hasta.

tugbaFB cnm nasilsin kv seninle mi oyle okudum sanki
Canim yazamadım çok yogunum bu aralarda can drdotty gayet güzel yazmıs gerçi ama evet annemler saglik problemlerinden gelemediler 2 aydir kvdem bakiyor kizima aslinda bakmak istemedi ama bakici ve o yaş icin uygun kres bulamayinca esimin israriyla bakiyor ama artik pes etti bende cuma günü memlekete annemlere bırakacam 2 hafta ben işe geri dönmek zorundayım

Haklisin canim kendi adima konusmam gerekirse menü paylasma isini cok savsakladım yarin basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…