Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

poncikbirgelincik kuzum kolaltı ve bacaklarda bisey olmadıda bikini bolgesi hortladı eskisi gibi yine degil tabi %40 %50 falan geri geldiler zaten orasi tam bitmemisti. Belki o yuzden gelmistir. 6 yil gittim bitmedi nasil bir kok se baya inatçıymış. Kacıncı seanstasin durum nasıl tam biterse gelmiyolar diye dusunuyorum

Selam kızlar hepinize iyi pazarlar
Çok geçmiş olsun canım kuzucuğada sanada acil şifalar diliyorum
Ayşe tolgayı bi dönem bende takip ediyodum canım ama uzun zaman oldy ara vereli hatirlattıgın iyi oldu bende su leslie yi bi deneyemedim gitti
Aynen kuzum bende öyle mezun oluncada sırf kızların sohbetinden uzak kalmamamk için burdayım

Aynen canım benimde her yer bitti bi genitalde biraz kaldı 6 normal 6 kontrol olmak üzere 12 seansta kalanida bebektan sonra çikanlarla temizletirim diye düsündüm canım poncikbirgelincik canım bende senin gibi merak ettiğimden sordum lazer uyguladıgım merkezde orda bana da herkesin bir olmuyo bazılarının cıkiyo bazılarının hiç cıkmiyo demişlerdi hatta çıkanlarda oldugu gibi rskisine dönülmüyo bi kısmı sadece geri geliyo demişlerdi bu konuda benimde bilgim bunlar canım sizlede paylaşayım dedim

Sagol canim

Canım benim Allah kolaylık versin sana da bebeğine de. İnşallah çabucak iyileşir

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ruhsal olarak cokuntudeyim. Cok yorgunum, kizim huzursuz ben mutsuz gunleri gecirmeye calisiyorum Istahim cok fazla dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum. Takildim sankii sizde durumlar ne

drdotty onun videolarına bakıyor .senden de yaptığın sporların videosunu bekliyorum o zaman kuzu

Yaptığınız sporları paylaşın derken videoları demek istiyorum bu ara ben baldırlarıma takmış durumdayım şu videoyu yapıyorum sürekli

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ruhsal olarak cokuntudeyim. Cok yorgunum, kizim huzursuz ben mutsuz gunleri gecirmeye calisiyorum Istahim cok fazla dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum. Takildim sankii sizde durumlar ne
Benim tartı sıkıntılı moralim bozuldu pil alacam birazdan bakalım belki pili bitti

4 gün salata derken ? Akşamları salata yicen dimi . Benim diyetisyende günde 5 dilim ekmek veriyordu çok tahıllı yemem gerekiyordu benim sadece

Salata 1dilin ekmek 1 ayran yemem gerekiyor evet 4 gün ..
Ama akşamları iki porsiyon meyve var o yüzden sıkıntı olmuyor
Bedensel fiziksel açlık çekmiyorum hiç diyetime uyduğumda yaşam kalitem artıyor
Ne oluuorsa ruhsal açlıktan oluyor

drdotty onun videolarına bakıyor .senden de yaptığın sporların videosunu bekliyorum o zaman kuzu
Olur tabi kuzum ben surekli videolara bakarak spor yapmiuorum canim arastiriyorum geziniyorum sonra yapmaktan keyif aldigim egzersiz hareketlerini yapiyom instagram da DANSATOLYE diye bi sayfayi takip ediyorum kizlar hepinizede tavsiye ediyorum mutlaka bi inceleyin

Ben porsiyon meyveyi saat kaçta yiyorsun kopya çekerim belki senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…