Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIlae bufün acayip bir sınavdayım
Eşim kendine kerebiç aldı
Ve benim en sevdiğim tatlıdır
Bu saate kadar diyete birebir uydum çok güzel ilerledim
Ancak bu gece önemli
Nefsime yenilmemem gerek !!!!
Ya canım bi kerebictir gidiyo grupta google saolsun baktim odaa nee enfeess evde de yapilırmi ki kendime cuma hedefi koysam zor sanki tariflee var ama..buralarda satilmiyo.
Se yinede nefsine hakim ol kuzu zayif olarak dusunmeden yiyecegin gunleri hayal et

Ah mükemmel bir tatlı
Hemen yollayın sana gönder adresini ayıp ediyorsunu
Yapmak nasıl olur tarif nedir bilmiyorum

Yemedim kuzum yenicem
Yenilmicem
Göbek ve bacaklar gidecek
Söz

Bakıyorum hemen sayfaya.
Bende tek yapınca sıkılıyorum kuzum ondan genelde video takip ediyorum.
Ancak bu gece önemli
Benim canım da bugün istedi. Özgür çocuk parkının orda oğuzun kerebici çok hoşuma gidiyor uzak diye alamadık salı günü akşam yemeği yerine 1 tane yeme planım var yürümek zor gelmezse iş çıkışı . Şöyle yap 1 tane az köpüklü ye 15 dk leslie yap 15 mekik 15 squat yapabildiğin kadar plank yap . Diyetten soğuma tabi saat geç oldu yarın sabah ye gün içinde telafi et
İftar yapıyorsam 9 gibi ama normalde 7 gibi yiyorum cankm
Anladım kuzum
SchonerDuft
Çok iyi spor yapıyorsun kuzum
Süpersin
Yok kuzum ya ne yapıyorum ki spor drdotty den sorulur

27mayıs pazar menüsü

1yereyağlı yumurta
Bi Kk peynir
2 dilim ekmek
Közlenmiş k biber
Salatalık domates
1beyaz çay

Ara: yapamadım

Öğle :
Et kavurma
2bardak ayran
2dilim ekmek

Ara.beyaz çay
Ara.kepekli etimek

Akşam . Salata 1bardak ayran 1dilim ekmek

Ara.şeftali çilek muz üzüm hepsinden tadımlık

3lt su içildi..
30dk ekliptik yaptım

Günü tertemiz kapattım
Sabah tartıda kaç çıkacağım meraktayım

Cuöa hedefim ise :77 olmak

Bakalım neler olacak?
Rabb im sağlık versin inşaallah

SchonerDuft merhaba canım önceki mesajları okuyamadım ama spor drdorty den sorulur demişsin 'yok canım öyle bişey sadece yapmaya çalışıyorum ama yürüyüş ve 15-30 dk arası Leslie yi ihmal etmiyorum. Bacaklarına taktığını söylemiştin Ayşe Tolga'dan (sen sevmiyorsun ama olsun) bir yazı kopyaladım paylaşıyorum
Kalın Bacak Kalflarını İnceltmenin 10 Yöntemi
bacakkalflarını inceltmenin 10 yöntemi
Kalflar Nasıl İncelir?

• Topuklar yere değsin: Topuklarınız yerde yürüyün, ayak ön tabanınız üzerinde spor hareketleri yapmayın. Bir de bir süre yüksek topuklu ayakkabı giymeyin.
• Koşun: Koşarak hem kalfları inceltir hem de bacaklarınızı şekle sokarsınız. Koşmak çok etkili bir spor. Açın bakın, uzun mesafe ve kısa mesafe koşucularının bacaklarına. İnceciktir ama şekilldir, sıkıdır. Sadece sprinter olarak adlandırılan hızlı çıkış yapan koşucularda kalfar kalındır. O nedenle belli bir hızda belli bir mesafede koşmanız yeterli. Arada sprint yok!
• Bacaklara yük bindirmeyin: Bacak kaslarınızı çalıştıracak güç, kuvvet ve hız içeren hareketlerden kaçının. Çünkü bu hareketler bacak kaslarını geliştirir, özellikle kalflar genişler. Örneğin; kısa yoğun kardiyo çalışmaları, dayanıklılık hareketleri, yokuş çıkmak gibi çalışamalara ağırlık verin. Çok dik yokuşlar ve özellikle koşu bandında yapacağınız yüksek incline ayaları bu sefer ters tepki yapar ve kalfları kalınlaştırır. Bırakın koşu bandını, açık havaya çıkın zaten…
4. Zıplamayın: İp atlama, jumping jack gibi yoğun zıplama içeren haeketleri unutun. Çünkü alt bacak çalışıyor ve kalflar harekete geçiyor. Yüzme, yürüme, cross-training ve elliptik yürüme aleti kalfları inceltir. Bu alet için de yoğun değil, hafif programları seçin. Yürüme ve yüzme de kasları uzatır. Bu nedenle çok tercih edin.
5. Step tahtasını unutun: Step tahtası ile yapılan egzersizler kalflara yüklenir. Uzak durun. Kasları genişletir, sizin kalfları uzatmaya ihtiyacınız var.
6. Dayanıklılık üzerine çalışın: Bakın ya kalfları hiç çalıştırmayacaksınız ya da dayanıklılık hareketleri ile yavaş ama uzun sayılarla çalıştıracaksınız. Ancak unutmayın dayanıklılık hareketlerini her programa dahil etmeyin. Uyguladığınız günlerde de az ağırlıklar ve uzun sayılarla yapın. Çünkü dayanıklılık hareketleri kalfları inceltmez ama şekilli kalmasını sağlar. Özellikle beslenme programınızda yağ konusunda çok dikkatli olun.
7. Stretching yapın: Spor öncesi ve sonrasnda öncelikle kaslarınızı ısıtmayı unutmuyorsunuz. Bir de kaslarınızı esnetmeniz ve uzatmanız için stretching yapmanız lazım. Yoğun kasların açıması hem hareketleri daha iyi yapmanızı sağlar hem de kasları uzatır. Dilerseniz farklı günlerde yoga-pilates yapabilirsiniz.
8. Pilates yapın: Kalflarınızı uzatmanın en güzel yolu pilates yapmaktır. Hem kaslarınız şekillenir hem de sıkılaşır.
9. Oturduğunuz yerde hareket edin: Bileklerinizi boş bırakmayın. Kalfları hep uyarın. Bileklerinizi oturduğunuz yerde daire çizerek çalıştırın. İşte bile yapabilirsiniz.
10. Beslenme beslenme beslenme: İşte aslında işin en önemli yöntemi bu. Ye-me-ye-cek-si-niz! Vücuda kalori girişini kontrol altına almadan işler yürümez. Özellikle vücuttaki yağ oranını indirmeden de gözle görülen bir erime olmaz. Buna kalflar da dahil…

Sağol kuzum bir bakayım onun videolarına baldır bacak göbek şuan hepsi ile problemim var dün kot almak istedim tirt zayıflamışsın duft dedim kendime. Yürüyüş sürekli yapıyorum eşim gündüz vardiyasina geçecek o zaman hergun yapacaz. Spor aletleri var parkta onları da kullanırım .
Ayrıca sen güzel yapıyorsun sporu vazgeçmiyorsun.
Hepimiz için de önemli olan yağ yakımı gerçekleştirmek kalp atışımızın 120 civarı olması gerekiyor sanırım yağ yakımı için

Ancak bu gece önemli
Umarım yenilmemişsindir canım. Dün baktım bende neymiş bu kerebiç diye bakmaz olaymışım hayallerimi süslüyor
Kızlar şu anda egzersiz yapıyorum ve ölüyorum resmen herkese günaydın
Günaydın canım tebrik ederim
Her sabah Sporumuzu yapalım

Günaydın kızlar iyi haftalar...
Herkesten pazartesi kilo bildirimini bekliyorum
Günaydın canım spordan sonra paylaşırım belki 100 gr eksilirim
Gunaydınlar ilk bildirim benden gelsin yedim tatlilari bisküviperi meyveleri sabah 600 gr fazla gordum kendimi 63.10... 3 gunun acısinı çikarmam lazım acil kendimr gelmeliyim;(
3 günde 600gr çok olmuş senin menülerinde karbonhidrat çok oluyor biraz azaltabilirsen daha hızlı verirsin canım. Cuma'ya kadar protein yapabilirsin
Gunaydın oohh sabah sporu gibisi yoktur kolay gelsin
Sen de katıl bize

Gunaydınlar ilk bildirim benden gelsin yedim tatlilari bisküviperi meyveleri sabah 600 gr fazla gordum kendimi 63.10... 3 gunun acısinı çikarmam lazım acil kendimr gelmeliyim;(
bol su proetin ve spor ile kendine gelir vücudun yediklerini bugün 1 er kaşık azalt yarım litre kadar limonlu su tüket tansiyon sorunun yoksa tabi 1 günde gider + 600 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…