- 25 Mayıs 2013
- 13.965
- 20.522
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.141
Umarım yenilmemişsindir canım. Dün baktım bende neymiş bu kerebiç diye bakmaz olaymışımhayallerimi süslüyor
Günaydın canım tebrik ederim
Her sabahSporumuzu yapalım
valla sabah sporu ayrı güzelmiş egzersiz özellikle müthiş tüm kaslarım çalıştıGunaydın oohh sabah sporu gibisi yoktur kolay gelsin
bu Sabah kac ciktin kuzum?yeni bitti reglim
anlatılmaz yasanır kuzum
inşallah canımÇok sağol canım
Goturduk evet verdi birşeyler insallah faydası olur
Ah hiç sorma bu yüzden üzülüyorum
Emeğimi hiç ettim
Ve daha çok dikkat etme. Gerek Bu hafta
Neyse üstesinden geleceğim inşaallah
Yorumun acayip motive ettiiiii ayrıca canım
Teşekkür edeeim
poncikbirgelincik kuzum kolaltı ve bacaklarda bisey olmadıda bikini bolgesi hortladı eskisi gibi yine degil tabi %40 %50 falan geri geldiler zaten orasi tam bitmemisti. Belki o yuzden gelmistir. 6 yil gittim bitmedi nasil bir kok se baya inatçıymış. Kacıncı seanstasin durum nasıl tam biterse gelmiyolar diye dusunuyorum
Aynen canım benimde her yer bitti bi genitalde biraz kaldı 6 normal 6 kontrol olmak üzere 12 seansta kalanida bebektan sonra çikanlarla temizletirim diye düsündüm canımponcikbirgelincik canım bende senin gibi merak ettiğimden sordum lazer uyguladıgım merkezde orda bana da herkesin bir olmuyo bazılarının cıkiyo bazılarının hiç cıkmiyo demişlerdi hatta çıkanlarda oldugu gibi rskisine dönülmüyo bi kısmı sadece geri geliyo demişlerdi bu konuda benimde bilgim bunlar canım sizlede paylaşayım dedim
afiyet olsun sabah pide akşam pilav ve dondurma çok olmamış27 Mayıs
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
2 dilim pide
5 zeytin
1 kk peynir
Ogle
1 muz
1 bardak sut
Aksam
1 porsiyon pilav ustu kuru fasulye
Bolca salata
Ara.
1 kulah maraş dondurmasi
Spor 1 saat yuruyus
Su 2 lt
Ah mükemmel bir tatlı
Hemen yollayın sana gönder adresini ayıp ediyorsunu
Yapmak nasıl olur tarif nedir bilmiyorum
Yemedim kuzum yenicem
Yenilmicem
Göbek ve bacaklar gidecek
Söz
27 mayıs pazar menüm
Sucuklu yumurta 1 porsiyon(2 yumurta/3 dilim sucuk)
Çeyrek pide
2 kk tuzsuz köy peyniri
10 kiraz
20.00 (iftar)
4 kaşık mantı
Salata
2 dilim karpuz
1 tane şekerpare
27mayıs pazar menüsü
1yereyağlı yumurta
Bi Kk peynir
2 dilim ekmek
Közlenmiş k biber
Salatalık domates
1beyaz çay
Ara: yapamadım
Öğle :
Et kavurma
2bardak ayran
2dilim ekmek
Ara.beyaz çay
Ara.kepekli etimek
Akşam . Salata 1bardak ayran 1dilim ekmek
Ara.şeftali çilek muz üzüm hepsinden tadımlık
3lt su içildi..
30dk ekliptik yaptım
Günü tertemiz kapattım
Sabah tartıda kaç çıkacağım meraktayım
Cuöa hedefim ise :77 olmak
Bakalım neler olacak?
Rabb im sağlık versin inşaallah
günaydın canım çok geçmiş olsun hem bebeğin hasta hem misafir var Allah yardımcın olsunGünaydın kızlaarakşama misafirlerim varr bebemiz de hasta(grip olmuş+öksürük) onu da doktora götürecez. Ramazan başından beri dünyamız şaştı
Sağol cnm benim. Dünden tatlıları yaptım yaprak sardım gerisi bugüne kaldı hallederim inşallah. Dün hiç yiyesim yoktu ya. Valla mantıyı da beğenmedim yiyemedimafiyet olsun sucuk susatmıyor mu? iftarda az geldi doyabildin mi ben sanıım okadar şeyle doymam
afiyet olsun çok güzel doyurucucuma kaçtın kaç günde ne kadar gitmiş?
günaydın canım çok geçmiş olsun hem bebeğin hasta hem misafir var Allah yardımcın olsun
inşallah canım
görüyorum ki etkisini göstermiş bile
benim 15 i geçmiştir sanırım seans makine bozuldu ben gidemedim nişanım girdi taşındılar bişey oldu düzenli gidemedim baya aralıklı oldu ama ona rağman baya fark var, en son kalanlara iğneli yapıcaz demişti bendede alt bacak bikini ve koltuk altında baya fark var tek tük kaldı şimdide ramazan girdi 2 ay olacak gidemiyorum yine sanırım düğünden sonrada devam ediceminşallah hamilelikte falan çıkmaz
ne güzel az seansta bitmiş seninki canım, ben çok kıllıydım ama şuan bu kadarını görmek bile beni inanılmaz mutlu ediyorama inşallah bunlarda gider inşallah çıkmaz yaa hamilelikte geri ama kesin benim çıkar
afiyet olsun sabah pide akşam pilav ve dondurma çok olmamış
bu arada kereviço nasıl bi tatlı
wc ye çıkamadığım için trtılmadım kuzu birde tartıdan şüphem var poncik bir fikir verdi onu denicem .bu Sabah kac ciktin kuzum?
aynende öyle vallah, ama sanki acik azaldi gelip gitmeleri yada cagirmalari?
sabah yedin mi kerebiçya kızlar oruçlulardan özür diliyorum ama o tatlı bu tatlıı..
zor olanı yapmışsın diğerlerini halledersin bugün temizliğinde tamamsaSağol cnm benim. Dünden tatlıları yaptım yaprak sardım gerisi bugüne kaldı hallederim inşallah. Dün hiç yiyesim yoktu ya. Valla mantıyı da beğenmedim yiyemedimbugün telafi ederim şaka maka inşallah abartmadan atlatırım bugünü
olsada yesekya kızlar oruçlulardan özür diliyorum ama o tatlı bu tatlıı..
sabah yedin mi kerebiç
ne Fikri canim, ok anladim niyetlimisin bugun?wc ye çıkamadığım için trtılmadım kuzu birde tartıdan şüphem var poncik bir fikir verdi onu denicem .
aynen canim bakalim buhafta cok motive oldum insallah bozulmaz. COk haklisin vallahponcikbirgelincik kuzum
cuma günü kendi tartımda 78,5 civarı çıktım ama diyetisyenimde 79,6 çıktım..bugün kendi tartımda 77,8 çıktım wc ye gidemeden ...
2 günde hemen gidiyor ödem, yağ..
bu özelliğim çok iyi ama almam da hızlı gerçi abartı yiyorum bi bırakınca...
Buki_89 kuzu sabret yemek bize fayda değil zarar veriyor kilo almak yağlanmak kötü görütnütün ötesinde sağlığımıza zarar..
metobalizma yaşımız ilerliyor : şu an +2 kg ile benim metabolizma yaşım 34 olmu..ve henüz 27 imdeyim ..ne acı..ama yağlar gittikçe gençleşeceğim.. bunun bilincindeyim..
bedenler emanet iyi bakmak gerek...
Ghostpasha kuzu geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın Rabb im dermansız dert vermesin.
benim oğlum da boğaz enfeksiyonu oldu ama şu an daha iyi şükür olsun...
poncikbirgelincik kuzum
cuma günü kendi tartımda 78,5 civarı çıktım ama diyetisyenimde 79,6 çıktım..bugün kendi tartımda 77,8 çıktım wc ye gidemeden ...
2 günde hemen gidiyor ödem, yağ..
bu özelliğim çok iyi ama almam da hızlı gerçi abartı yiyorum bi bırakınca...
Buki_89 kuzu sabret yemek bize fayda değil zarar veriyor kilo almak yağlanmak kötü görütnütün ötesinde sağlığımıza zarar..
metobalizma yaşımız ilerliyor : şu an +2 kg ile benim metabolizma yaşım 34 olmu..ve henüz 27 imdeyim ..ne acı..ama yağlar gittikçe gençleşeceğim.. bunun bilincindeyim..
bedenler emanet iyi bakmak gerek...
Ghostpasha kuzu geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın Rabb im dermansız dert vermesin.
benim oğlum da boğaz enfeksiyonu oldu ama şu an daha iyi şükür olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?