- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.161
KARNINI İYİCE İÇERİ ÇEK ÖLÇÜ VERİRKEN . model belirledin mi görmediktebenim bugün gelinlik provam var sonrada arkadaşımla iftara gidicez
ölçü almışlardı ilk anlaşırken bakayım bugün ne var ortada merak ediyorumKARNINI İYİCE İÇERİ ÇEK ÖLÇÜ VERİRKEN . model belirledin mi görmedikte
bir yeri bile için bile acaba dersen değiştirt..ölçü almışlardı ilk anlaşırken bakayım bugün ne var ortada merak ediyorummodel bendede yok danteli şu olsun şurası söyle burası böyle olsun diye konuştuk
sabah eşim almış gelmiş bana dayok kuzum yemedim direndim...
inşaallah üstesinden geleceğim bu duyguların..
sabah tartıda giden yaklaşık 1kg ı gördükten sonraaaaa yemem daha da evelallah...
yok kuzum değilim . su tartacam üstündene Fikri canim, ok anladim niyetlimisin bugun?
hadi bakalım önemli olan içine sinmesiölçü almışlardı ilk anlaşırken bakayım bugün ne var ortada merak ediyorummodel bendede yok danteli şu olsun şurası söyle burası böyle olsun diye konuştuk
Maşallah canım hemen gitmeye başlamışkızlar 2günün birebir diyet listesine uymam ve spor sayesinde bugün sabah tartıda 77,8 kg gördüm :) mutluyummmmmmmm
ayrıca bu sabah meditasyona başladım :)
iilk gün güzeldi..
bugün daha enerjiğim daha dinç ve daha dik duruşlu..
sağlıklı beslenme ve spor insanın yaşam kalitesini arttırıyor.
bir kez daha test ettim...
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin iyi olur akşam huysuzluk huzursuzluk etmez.Günaydın kızlaarakşama misafirlerim varr bebemiz de hasta(grip olmuş+öksürük) onu da doktora götürecez. Ramazan başından beri dünyamız şaştı
Oruçluyken insan nefsini kitliyor sorun olmuyor. Ama ben şu an bittim yani yerine ne yiyebilirim buna benzeyen. Benim kilom şu an güzel düşmüş. Ödül vereyim kendime. Fıstıklı baklava üstü dondurma buna benzer miya kızlar oruçlulardan özür diliyorum ama o tatlı bu tatlıı..
Oooooo fotoğraf at gelinlikten bende küçüklerin sünnet düğününde giycem bi dahabenim bugün gelinlik provam var sonrada arkadaşımla iftara gidicez
aaa evet iyi fikirmis tart bakalim dogrumu degilmi:)yok kuzum değilim . su tartacam üstünde
Helal olsun sana helal olsunBu arada 3 ayda 20 kilo verdim arkadaşlar tebrikleri bekliyorum. Kaptanlara hepinize birde şuan takımda olmayan orkideye çok teşekkür ederim. 87 ve üstü kilolarda çocuğun takibi için okula gitmek bile istemiyordum çok utanıyordum görüntümden. Tabi herşeyden önce sağlık ama insan iyi görünmek güzel görünmek te istiyor inşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ve tüm hayallerinize ulaşırsınız. Mutlu günler
harikasin kuzum ya masallah sana hicbisey kalmamis hem hedefine cok sevindim adinaBu arada 3 ayda 20 kilo verdim arkadaşlar tebrikleri bekliyorum. Kaptanlara hepinize birde şuan takımda olmayan orkideye çok teşekkür ederim. 87 ve üstü kilolarda çocuğun takibi için okula gitmek bile istemiyordum çok utanıyordum görüntümden. Tabi herşeyden önce sağlık ama insan iyi görünmek güzel görünmek te istiyor inşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ve tüm hayallerinize ulaşırsınız. Mutlu günler
vayyy seni bu hafta mezun mu ediyoruz kuzumKilomu yazmıyorum hedefime 1,6 kalmış
Beden hedefim tutmuş 40 bedenim
Ama biraz vücudun toparlanması lazım bayramdan sonra belki bi pilates hocasıyla devam ederim
okumuştum bende bir ara ama içinde pirinç bulgur ekmek olmalı diyetimin . ama ödem kürlerini araştırırım . şuan 2 kilo birden gitmesine ihtiyacım var açıkçası kalori sayıyorum ama gaz doluyum onu halletmem lazımArkadaşlar kk da Aristo diyeti diye bişey okudumprotein diyetine benziyor internetten de arayıp bir diyetisyenin önerilerinde gördüm 2 gün bu diyeti uyguladım cumartesi pazar toplam 220 dk spor yaptım cuma günü 69 olan ben bugün 67,6 yım. SchonerDuft canım bu diyeti öneririm hem ödem atmaya yardımcı kürleri de var. Bi araştır istersen
tebrik ederim en azimli yarışmacımız sendin . senin için daha zor bir dönem başlıyor aslında evet verdin hiç sekmeden her hafta kilo verdin hedefine ulaştın ama 2 3 hafta daha diyette kalıp kilonu sabitlemen lazım bunu platesle , leslie ile yapbilirsin yemeklerini de kontrol altında tutun mu hayatın boyunca 66 da kalabilirsin sen artık FİT ANNE sinBu arada 3 ayda 20 kilo verdim arkadaşlar tebrikleri bekliyorum. Kaptanlara hepinize birde şuan takımda olmayan orkideye çok teşekkür ederim. 87 ve üstü kilolarda çocuğun takibi için okula gitmek bile istemiyordum çok utanıyordum görüntümden. Tabi herşeyden önce sağlık ama insan iyi görünmek güzel görünmek te istiyor inşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ve tüm hayallerinize ulaşırsınız. Mutlu günler
bugün annemdeyim yarın inşallah yapacamaaa evet iyi fikirmis tart bakalim dogrumu degilmi:)
hamur işi yemesen aslında verirdin 2 kilo . kilon çok olduğu için başlarda çok hızlı giderMerhaba canlarım, uykucunuz geldi hanımmmm:).
Sahura kadar oturup öğlene kadar uyuyorum bu aralar. Malum benim kızlar da tatiller, onlar evde olunca iş hiç bitmiyor. Arada da onları dışarı çıkarıyorum , yani pek telefonu elime almaya fırsat olmuyor. Ara ara okudum ama tüm yazdıklarınızı takip edemedim.
Kilo işine gelince Ramazan başından beri çok iradesizim. Önüme geleni yiyorum.
İftarda ekmek yemesem de sahura kalktığım günler yiyorum . Ama eve giren ekmek artık değiştiği için eskisi kadar çok tüketmiyorum. Genelde çavdar ya da tam buğday alıyoruz, bu sene pide girmedi evimize.
Sabah tartıldım 113 çıktım, akşama doğru 111.5 filan oluyorum. Yani çok kilo almadım aslında. Ama gerçekten yiyorum yani
Gecmiş olsun ramazanda bebislerin hastaligiyla ugrasmakta cok zor Allah kolaylik verisin.Günaydın kızlaarakşama misafirlerim varr bebemiz de hasta(grip olmuş+öksürük) onu da doktora götürecez. Ramazan başından beri dünyamız şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?