Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok kuzum yemedim direndim...
inşaallah üstesinden geleceğim bu duyguların..
sabah tartıda giden yaklaşık 1kg ı gördükten sonraaaaa yemem daha da evelallah...
sabah eşim almış gelmiş bana da birde hayat şalgamdan atom yaptırmış allahtan kahvalı yapmamıştım 1 tane kerebiç yedim köpüğünden yemedim keşke bende sennin gibi iradeli olabilseydim
ne Fikri canim, ok anladim niyetlimisin bugun?
yok kuzum değilim . su tartacam üstünde
ölçü almışlardı ilk anlaşırken bakayım bugün ne var ortada merak ediyorum model bendede yok danteli şu olsun şurası söyle burası böyle olsun diye konuştuk
hadi bakalım önemli olan içine sinmesi

Maşallah canım hemen gitmeye başlamış
Günaydın kızlaar akşama misafirlerim varr bebemiz de hasta(grip olmuş+öksürük) onu da doktora götürecez. Ramazan başından beri dünyamız şaştı
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin iyi olur akşam huysuzluk huzursuzluk etmez.
Niye hastalandırıyorsunuz çocukları bütün takıma söylüyorum iyi bakın yavrulara az yeyin koşun peşlerinden. Terli bırakmayın rüzgarda bırakmayın meyvelerini yedirmeyi unutmayın pekmez içirin parklara çayırlara salın bağışıklığı kuvvetlensin çocukların. Öperim hepsini
ya kızlar oruçlulardan özür diliyorum ama o tatlı bu tatlıı..
Oruçluyken insan nefsini kitliyor sorun olmuyor. Ama ben şu an bittim yani yerine ne yiyebilirim buna benzeyen. Benim kilom şu an güzel düşmüş. Ödül vereyim kendime. Fıstıklı baklava üstü dondurma buna benzer mi
benim bugün gelinlik provam var sonrada arkadaşımla iftara gidicez
Oooooo fotoğraf at gelinlikten bende küçüklerin sünnet düğününde giycem bi daha
Annemin ısrarıyla prenses model giymiştim. Kabarık kabarık kabarık Hayalim ise beyazdan griye bakan renkte uzun kuyruklu balık modeldi. Sünnette giyerim artık 40 ımdan sonra

Arkadaşlar kk da Aristo diyeti diye bişey okudum protein diyetine benziyor internetten de arayıp bir diyetisyenin önerilerinde gördüm 2 gün bu diyeti uyguladım cumartesi pazar toplam 220 dk spor yaptım cuma günü 69 olan ben bugün 67,6 yım. SchonerDuft canım bu diyeti öneririm hem ödem atmaya yardımcı kürleri de var. Bi araştır istersen

Bu arada 3 ayda 20 kilo verdim arkadaşlar tebrikleri bekliyorum. Kaptanlara hepinize birde şuan takımda olmayan orkideye çok teşekkür ederim. 87 ve üstü kilolarda çocuğun takibi için okula gitmek bile istemiyordum çok utanıyordum görüntümden. Tabi herşeyden önce sağlık ama insan iyi görünmek güzel görünmek te istiyor inşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ve tüm hayallerinize ulaşırsınız. Mutlu günler

Merhaba canlarım , uykucunuz geldi hanımmmm:).
Sahura kadar oturup öğlene kadar uyuyorum bu aralar. Malum benim kızlar da tatiller, onlar evde olunca iş hiç bitmiyor. Arada da onları dışarı çıkarıyorum , yani pek telefonu elime almaya fırsat olmuyor. Ara ara okudum ama tüm yazdıklarınızı takip edemedim.
Kilo işine gelince Ramazan başından beri çok iradesizim. Önüme geleni yiyorum.
İftarda ekmek yemesem de sahura kalktığım günler yiyorum . Ama eve giren ekmek artık değiştiği için eskisi kadar çok tüketmiyorum. Genelde çavdar ya da tam buğday alıyoruz, bu sene pide girmedi evimize.
Sabah tartıldım 113 çıktım, akşama doğru 111.5 filan oluyorum. Yani çok kilo almadım aslında. Ama gerçekten yiyorum yani

Helal olsun sana helal olsun
Çok tebrik ediyorum seni, azmin elinden bişey kurtulmuyor işte. O azmini biraz da bana yollar mısın acaba???

harikasin kuzum ya masallah sana hicbisey kalmamis hem hedefine cok sevindim adina

Kilomu yazmıyorum hedefime 1,6 kalmış
Beden hedefim tutmuş 40 bedenim
Ama biraz vücudun toparlanması lazım bayramdan sonra belki bi pilates hocasıyla devam ederim
vayyy seni bu hafta mezun mu ediyoruz kuzum
kesinlikle platesi öneririm ben de çok istiyorum ama yarım kalır diye gidemiyorum malesef 40 beden olur sana 38 beden
okumuştum bende bir ara ama içinde pirinç bulgur ekmek olmalı diyetimin . ama ödem kürlerini araştırırım . şuan 2 kilo birden gitmesine ihtiyacım var açıkçası kalori sayıyorum ama gaz doluyum onu halletmem lazım
tebrik ederim en azimli yarışmacımız sendin . senin için daha zor bir dönem başlıyor aslında evet verdin hiç sekmeden her hafta kilo verdin hedefine ulaştın ama 2 3 hafta daha diyette kalıp kilonu sabitlemen lazım bunu platesle , leslie ile yapbilirsin yemeklerini de kontrol altında tutun mu hayatın boyunca 66 da kalabilirsin sen artık FİT ANNE sin
aaa evet iyi fikirmis tart bakalim dogrumu degilmi:)
bugün annemdeyim yarın inşallah yapacam

hamur işi yemesen aslında verirdin 2 kilo . kilon çok olduğu için başlarda çok hızlı gider

Günaydın kızlaar akşama misafirlerim varr bebemiz de hasta(grip olmuş+öksürük) onu da doktora götürecez. Ramazan başından beri dünyamız şaştı
Gecmiş olsun ramazanda bebislerin hastaligiyla ugrasmakta cok zor Allah kolaylik verisin.

drdotty helal olsun valla 3 ayda 20 kilo super.. darisi kiloyu korumaya..insallah hep 66 kilo olarak yasarsin benimde yedigim tatlilar iclerime yerlesmis sabah 63.00 dim acilen dusmem lazim su aristoya bakayim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…