Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Helal olsun sana helal olsun
Çok tebrik ediyorum seni, azmin elinden bişey kurtulmuyor işte. O azmini biraz da bana yollar mısın acaba???
İnşallah canım sende ramazandan sonra en baştan başla ve motivasyonunu kaybetme
BÜROYA GÜVERCİN GİRMİŞ OLABİLİR YAN ODALARA GİRMEYE KORKUYORUM
Bende korkardım canım yazık ama tutabilecek birisi yok mu kanadı falan kırılmasın
harikasin kuzum ya masallah sana hicbisey kalmamis hem hedefine cok sevindim adina
Teşekkür ederim canım çok şükür. Hızlı giden hızlı gelir deniyor ya bende ondan korkuyorum
Dombili anneden fit anneye terfi ettim
Benim kilolarım ardarda gelen 2 hamilelikten kalmıştı. Vücudun hazır olması gerekiyor sanırım kilo vermeye. İlk zamanlar çok zorlandım hiç unutmam diyetin 1. Haftasında gece salamlı kaşarlı ketçaplı mayonezli tost yemiştim hemde büyük hamburger ekmeği arasında. Ama sonrasında çok zorlanmadım hele ki zigzag diyete başladıktan sonra çok rahat geçti
Teşekkür ederim SekerPancarii

Teşekkür ederim canım çok şükür. Hızlı giden hızlı gelir deniyor ya bende ondan korkuyorum
en önemlisi suan sabitlemek eger güzel sabitlersen kolay kolay gelmez ama bir iki kilo kesin oynuyo
bende gecen sene mezun oldum cok sükür en fazla 3 kilo alip verdim hep öyle kaldim ve ben dikkat etmedimi baya bi yiyen türdenim:) abur cubur hastasi biriyim ona ramen iyi korudum bence

bir yeri bile için bile acaba dersen değiştirt..
hiç tolerans sağlama kzum
danteli bide saten olması içime sinmedi bugün değiştirticemm kuzum
inşallah siner kimsenin gazına gelmicem nişanlığımda çok fikrimi değiştirdiler pişman oldum

atarım kuzum meydana bi gelsin giy giy ne olmuş yanii benim oğlum olsa sünnet yapsam bende giyerim her zaman giyilmiyor ki o kadar zayıflamışsın hemde

inşallah çok tebrikler çok iyiydin
kız nolcak oda senden korkar

Güvercinden korkulur mu kız:), açın camı çıkar kendisi.
Benim eve iki kere yarasa girmişti. İlk Almanya ya geldiğimde nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum ödüm kopmuştu. Geceydi ışığı açınca deligibi uçup duvarlara çarpa çarpa camdan çıktı. O benden ben de ondan korktum .

of yarasadan ben çok korkarım

Luluuu94 canım nasıl oldu bebeğinin aftları
Biraz daha iyi canim acisi geçiyor herhalde keyfi iyi yaralar duruyor bakinca ama ne zaman gecerki
Nasıl bi diyet o

Harikasın canim tebrik ediyorum

çıkmış ya diğer odanın camından :) . kuş besliyoruz güvercinlerede kenara su ve bulgur yada yem koyuyorum alıştılar iyice içeri girmeye de başladılar yakında kafamıza da konarlar ben kalpten giderim sanırım
tek git provalara o zaman senin düğünün senin günün kimse müdahale etmesin lütfen
Ah şu boğazımı tutmam lazım , çok pis boğazım ya. Resmen yemek için yaratılmışım, yapmayı da yemeyi de seviyorum yaaa
yakın takibe aldım cezalar geliyor her fazla yediğine ona göre ramazan dedim ama olmaz böyle ağustosa ne kaldı . kızların kilosu kaç onlarda mı çok kilolu
ayy yarasa daha kötü
bizim her taraf açık çıkmış gitmiş ama öyle birşey olsa üstüne havlu atarım tutarım kıyamam
orkide listeden ayrıldı kuzum. pancarda arada uğruyor . sen kaç kiloosun bakim

bugün arkadaşımla gidicem ama o müdahale etmez daha yeni arkadaşım çünkü çok yakın değil

Biraz daha iyi canim acisi geçiyor herhalde keyfi iyi yaralar duruyor bakinca ama ne zaman gecerki

Nasıl bi diyet o

Harikasın canim tebrik ediyorum
Canım tamamen kaybolması 7-10 gün arası ama 4 günde geçiyormuş. Yaraları acıtmayacak şeyler yedirmeye çalış minik minik. Doktora gittiniz mi aklıma şu takıldı sen memlekete gittiğinde olmuş ya ilk kez aftlar. Acaba evinden ayrıldı babadan ayrıldı üzüldü bu yüzden olabilir mi ? Aftlar bağışıklık sistemi düşünce ve stresli zamanlarda çıkıyormuş çoğunlukla
Aristo diyeti protein salata meyve gibi şeyler içeriyor. Protein ile aynı mantık örnek menülerde vermiş internette. Ekleme çıkartmalarla kendime göre bir düzen verdim uyguluyorum bu haftadan sonra tekrar zigzag kalori diyeti yaparım zaten.Daha kolay geliyor bana

Takımadami ugramiyor?
Canım aç karna tartılma firsatim olmadi hic ama 52 falanim herhalde
Gittigimizden 15gun sonra cikti canım kardeşimin dugununde kalabaligi sevmiyor kalabalik ortamda strestenmi oldu dersin?
Bide ne kadar engellesende herseyi ağzına goturuyorlar mikrop enfeksiyon falanmi kapti yoksa buda geliyor aklima bilemedim

Anladım canım benimde biraz diyet moduna sokmam lazim kendimi biraz diyet çokça spor lazim

Doğum sonrası gobegin ne alemde

Tamam daha dikkatli olucam artık.
Kızların da kilosu var ama boyu da var benim gibi bodur değiller:). Büyük 1.70 kilosunu 69 a düşürdü dikkat de ediyor hala. Küçük de 1.69 kilo 79 onun vermesi lazım daha ama tam da gelişme çağı diye çok sıkmıyorum daha 12 yaşında.

Canım sen gel ben tartayım senı bıde cayımı ıcersın tatlıda soylerım ıstersen ıskenderde yerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…