- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.181
İnşallah canım sende ramazandan sonra en baştan başla ve motivasyonunu kaybetmeHelal olsun sana helal olsun
Çok tebrik ediyorum seni, azmin elinden bişey kurtulmuyor işte. O azmini biraz da bana yollar mısın acaba???
BÜROYA GÜVERCİN GİRMİŞ OLABİLİR YAN ODALARA GİRMEYE KORKUYORUM
Teşekkür ederim canım çok şükür. Hızlı giden hızlı gelir deniyor ya bende ondan korkuyorumharikasin kuzum ya masallah sana hicbisey kalmamis hem hedefine cok sevindim adina
Dombili anneden fit anneye terfi ettimvayyy seni bu hafta mezun mu ediyoruz kuzum
kesinlikle platesi öneririm ben de çok istiyorum ama yarım kalır diye gidemiyorum malesef 40 beden olur sana 38 beden
okumuştum bende bir ara ama içinde pirinç bulgur ekmek olmalı diyetimin . ama ödem kürlerini araştırırım . şuan 2 kilo birden gitmesine ihtiyacım var açıkçası kalori sayıyorum ama gaz doluyum onu halletmem lazım
tebrik ederim en azimli yarışmacımız sendin . senin için daha zor bir dönem başlıyor aslında evet verdin hiç sekmeden her hafta kilo verdin hedefine ulaştın ama 2 3 hafta daha diyette kalıp kilonu sabitlemen lazım bunu platesle , leslie ile yapbilirsin yemeklerini de kontrol altında tutun mu hayatın boyunca 66 da kalabilirsin sen artık FİT ANNE sin
bugün annemdeyim yarın inşallah yapacam
Benim kilolarım ardarda gelen 2 hamilelikten kalmıştı. Vücudun hazır olması gerekiyor sanırım kilo vermeye. İlk zamanlar çok zorlandım hiç unutmam diyetin 1. Haftasında gece salamlı kaşarlı ketçaplı mayonezli tost yemiştim hemde büyük hamburger ekmeği arasında. Ama sonrasında çok zorlanmadım hele ki zigzag diyete başladıktan sonra çok rahat geçtiGecmiş olsun ramazanda bebislerin hastaligiyla ugrasmakta cok zor Allah kolaylik verisin.
drdotty helal olsun valla 3 ayda 20 kilo super.. darisi kiloyu korumaya..insallah hep 66 kilo olarak yasarsin benimde yedigim tatlilar iclerime yerlesmis sabah 63.00 dim acilen dusmem lazim su aristoya bakayim biraz
en önemlisi suan sabitlemek eger güzel sabitlersen kolay kolay gelmez ama bir iki kilo kesin oynuyoTeşekkür ederim canım çok şükür. Hızlı giden hızlı gelir deniyor ya bende ondan korkuyorum
danteli bide saten olması içime sinmedi bugün değiştirticemm kuzumbir yeri bile için bile acaba dersen değiştirt..
hiç tolerans sağlama kzum
inşallah sinersabah eşim almış gelmiş bana dabirde hayat şalgamdan atom yaptırmış allahtan kahvalı yapmamıştım 1 tane kerebiç yedim köpüğünden yemedim keşke bende sennin gibi iradeli olabilseydim
yok kuzum değilim . su tartacam üstünde
hadi bakalım önemli olan içine sinmesi
atarım kuzum meydana bi gelsinMaşallah canım hemen gitmeye başlamış
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin iyi olur akşam huysuzluk huzursuzluk etmez.
Niye hastalandırıyorsunuz çocukları bütün takıma söylüyorum iyi bakın yavrulara az yeyin koşun peşlerinden. Terli bırakmayın rüzgarda bırakmayın meyvelerini yedirmeyi unutmayın pekmez içirin parklara çayırlara salın bağışıklığı kuvvetlensin çocukların. Öperim hepsini
Oruçluyken insan nefsini kitliyor sorun olmuyor. Ama ben şu an bittim yani yerine ne yiyebilirim buna benzeyen. Benim kilom şu an güzel düşmüş. Ödül vereyim kendime. Fıstıklı baklava üstü dondurma buna benzer mi
Oooooo fotoğraf at gelinlikten bende küçüklerin sünnet düğününde giycem bi daha
Annemin ısrarıyla prenses model giymiştim. Kabarık kabarık kabarık Hayalim ise beyazdan griye bakan renkte uzun kuyruklu balık modeldi. Sünnette giyerim artık 40 ımdan sonra
inşallahBu arada 3 ayda 20 kilo verdim arkadaşlar tebrikleri bekliyorum. Kaptanlara hepinize birde şuan takımda olmayan orkideye çok teşekkür ederim. 87 ve üstü kilolarda çocuğun takibi için okula gitmek bile istemiyordum çok utanıyordum görüntümden. Tabi herşeyden önce sağlık ama insan iyi görünmek güzel görünmek te istiyor inşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ve tüm hayallerinize ulaşırsınız. Mutlu günler
kız nolcak oda senden korkarBÜROYA GÜVERCİN GİRMİŞ OLABİLİR YAN ODALARA GİRMEYE KORKUYORUM
Ah şu boğazımı tutmam lazımhamur işi yemesen aslında verirdin 2 kilo . kilon çok olduğu için başlarda çok hızlı gider
Güvercinden korkulur mu kız:), açın camı çıkar kendisi.BÜROYA GÜVERCİN GİRMİŞ OLABİLİR YAN ODALARA GİRMEYE KORKUYORUM
of yarasadan ben çok korkarımGüvercinden korkulur mu kız:), açın camı çıkar kendisi.
Benim eve iki kere yarasa girmişti. İlk Almanya ya geldiğimde nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum ödüm kopmuştu. Geceydi ışığı açınca deligibi uçup duvarlara çarpa çarpa camdan çıktı. O benden ben de ondan korktum .
Biraz daha iyi canim acisi geçiyor herhalde keyfi iyi yaralar duruyor bakinca ama ne zaman gecerki
Nasıl bi diyet oArkadaşlar kk da Aristo diyeti diye bişey okudumprotein diyetine benziyor internetten de arayıp bir diyetisyenin önerilerinde gördüm 2 gün bu diyeti uyguladım cumartesi pazar toplam 220 dk spor yaptım cuma günü 69 olan ben bugün 67,6 yım. SchonerDuft canım bu diyeti öneririm hem ödem atmaya yardımcı kürleri de var. Bi araştır istersen
Harikasın canim tebrik ediyorumBu arada 3 ayda 20 kilo verdim arkadaşlar tebrikleri bekliyorum. Kaptanlara hepinize birde şuan takımda olmayan orkideye çok teşekkür ederim. 87 ve üstü kilolarda çocuğun takibi için okula gitmek bile istemiyordum çok utanıyordum görüntümden. Tabi herşeyden önce sağlık ama insan iyi görünmek güzel görünmek te istiyor inşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ve tüm hayallerinize ulaşırsınız. Mutlu günler
çıkmış ya diğer odanın camından :) . kuş besliyoruz güvercinlerede kenara su ve bulgur yada yem koyuyorum alıştılar iyice içeri girmeye de başladılarİnşallah canım sende ramazandan sonra en baştan başla ve motivasyonunu kaybetme
Bende korkardım canım yazık ama tutabilecek birisi yok mu kanadı falan kırılmasın
Teşekkür ederim canım çok şükür. Hızlı giden hızlı gelir deniyor ya bende ondan korkuyorum
Dombili anneden fit anneye terfi ettim
Benim kilolarım ardarda gelen 2 hamilelikten kalmıştı. Vücudun hazır olması gerekiyor sanırım kilo vermeye. İlk zamanlar çok zorlandım hiç unutmam diyetin 1. Haftasında gece salamlı kaşarlı ketçaplı mayonezli tost yemiştim hemde büyük hamburger ekmeği arasında. Ama sonrasında çok zorlanmadım hele ki zigzag diyete başladıktan sonra çok rahat geçti
Teşekkür ederimSekerPancarii
tek git provalara o zaman senin düğünün senin günün kimse müdahale etmesin lütfendanteli bide saten olması içime sinmedi bugün değiştirticemm kuzum
inşallah sinerkimsenin gazına gelmicem nişanlığımda çok fikrimi değiştirdiler pişman oldum
atarım kuzum meydana bi gelsingiy giy ne olmuş yanii benim oğlum olsa sünnet yapsam bende giyerim her zaman giyilmiyor ki o kadar zayıflamışsın hemde
inşallahçok tebrikler çok iyiydin
kız nolcak oda senden korkar
yakın takibe aldım cezalar geliyor her fazla yediğine ona göre ramazan dedim ama olmaz böyle ağustosa ne kaldı . kızların kilosu kaç onlarda mı çok kiloluAh şu boğazımı tutmam lazım, çok pis boğazım ya. Resmen yemek için yaratılmışım, yapmayı da yemeyi de seviyorum yaaa
ayy yarasa daha kötüGüvercinden korkulur mu kız:), açın camı çıkar kendisi.
Benim eve iki kere yarasa girmişti. İlk Almanya ya geldiğimde nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum ödüm kopmuştu. Geceydi ışığı açınca deligibi uçup duvarlara çarpa çarpa camdan çıktı. O benden ben de ondan korktum .
bizim her taraf açık çıkmış gitmiş ama öyle birşey olsa üstüne havlu atarım tutarım kıyamamBenimde evime guvercin girmisti yazik garibim dısarı cikmak icin cama carpa carpa yaralamisti kendisini bende iceri girip bi pencereyi acamamistim korkuma hala vicdan azabi cekerim hertaraf kan olmustu..bence hemen girip camı aç kuzum gec kalmadiysan.
SchonerDuft
orkide listeden ayrıldı kuzum. pancarda arada uğruyor . sen kaç kiloosun bakim
bugün arkadaşımla gidicem ama o müdahale etmez daha yeni arkadaşım çünkü çok yakın değilçıkmış ya diğer odanın camından :) . kuş besliyoruz güvercinlerede kenara su ve bulgur yada yem koyuyorum alıştılar iyice içeri girmeye de başladılaryakında kafamıza da konarlar ben kalpten giderim sanırım
tek git provalara o zaman senin düğünün senin günün kimse müdahale etmesin lütfen
yakın takibe aldım cezalar geliyor her fazla yediğine ona göre ramazan dedim ama olmaz böyle ağustosa ne kaldı . kızların kilosu kaç onlarda mı çok kilolu
ayy yarasa daha kötü
bizim her taraf açık çıkmış gitmiş ama öyle birşey olsa üstüne havlu atarım tutarım kıyamam
Canım tamamen kaybolması 7-10 gün arası ama 4 günde geçiyormuş. Yaraları acıtmayacak şeyler yedirmeye çalış minik minik. Doktora gittiniz mi aklıma şu takıldı sen memlekete gittiğinde olmuş ya ilk kez aftlar. Acaba evinden ayrıldı babadan ayrıldı üzüldü bu yüzden olabilir mi ? Aftlar bağışıklık sistemi düşünce ve stresli zamanlarda çıkıyormuş çoğunluklaBiraz daha iyi canim acisi geçiyor herhalde keyfi iyi yaralar duruyor bakinca ama ne zaman gecerki
Nasıl bi diyet o
Harikasın canim tebrik ediyorum
Takımadami ugramiyor?çıkmış ya diğer odanın camından :) . kuş besliyoruz güvercinlerede kenara su ve bulgur yada yem koyuyorum alıştılar iyice içeri girmeye de başladılaryakında kafamıza da konarlar ben kalpten giderim sanırım
tek git provalara o zaman senin düğünün senin günün kimse müdahale etmesin lütfen
yakın takibe aldım cezalar geliyor her fazla yediğine ona göre ramazan dedim ama olmaz böyle ağustosa ne kaldı . kızların kilosu kaç onlarda mı çok kilolu
ayy yarasa daha kötü
bizim her taraf açık çıkmış gitmiş ama öyle birşey olsa üstüne havlu atarım tutarım kıyamam
Gittigimizden 15gun sonra cikti canım kardeşimin dugununde kalabaligi sevmiyor kalabalik ortamda strestenmi oldu dersin?Canım tamamen kaybolması 7-10 gün arası ama 4 günde geçiyormuş. Yaraları acıtmayacak şeyler yedirmeye çalış minik minik. Doktora gittiniz mi aklıma şu takıldı sen memlekete gittiğinde olmuş ya ilk kez aftlar. Acaba evinden ayrıldı babadan ayrıldı üzüldü bu yüzden olabilir mi ? Aftlar bağışıklık sistemi düşünce ve stresli zamanlarda çıkıyormuş çoğunlukla
Aristo diyeti protein salata meyve gibi şeyler içeriyor. Protein ile aynı mantık örnek menülerde vermiş internette. Ekleme çıkartmalarla kendime göre bir düzen verdim uyguluyorum bu haftadan sonra tekrar zigzag kalori diyeti yaparım zaten.Daha kolay geliyor bana
Tamam daha dikkatli olucam artıkçıkmış ya diğer odanın camından :) . kuş besliyoruz güvercinlerede kenara su ve bulgur yada yem koyuyorum alıştılar iyice içeri girmeye de başladılaryakında kafamıza da konarlar ben kalpten giderim sanırım
ayy yarasa daha kötü
Canım sen gel ben tartayım senıOhhh hic diyet menüsü olmamış bu
Anladim canim olsun bildirim yaptin ya en son tartimi kolumun altına sıkıştırıp isyerine gelcektim segusu tartmaya geldim diye memlekette olduğunu bilmiyordum
Yok kuzumm hic birakirmiyim ben burayi mezun olsamda birakmam
Bana gonder ya sanirim benide 45 tartar suan buna ihtiyacım var
Geldimsegus @tgb1907 @kaptinn @tobosoludulcinea @forestgump S _Safiye_ nerelerdesinizi unuttuklarım sizler de
Canim ben yarismayi bıraktım sen nasılsın nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?