- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.281
spor yapsan menüleri de değiştir mesela bulgur ye pirinç ye şaşsın biraz vücüut tam buğdaylı makarna yebende bayram sonrası @drdotty den aristo diyeti duydum onu yapacam proteine benzer aslında, ramazanda 2 kilo gider dedim ama yok sabitim şaştm kaldım
ramazan bitsin tependeyim seni sıkıcam iyice her yediğinin resmini atacan banayediğimiz yerde ızgara yoktu çünkü iskenderinde pidelerinin hepsini yemedim
farkındayım ama ramazandayız ben nekadar dikkat edersem edeyim sahura kalktığım sürece kilo veremiyorum 1 hafta sahura kalkmayayım 2 kilo gider hemen gece yemek yarıyor bana
biliyorum nasıl geceğimi ama işten çıkamamki
atarım sıkıntı yok zaten ramazandan sonra ben mezun olmak istiyorum artık 55 - 56 olupspor yapsan menüleri de değiştir mesela bulgur ye pirinç ye şaşsın biraz vücüut tam buğdaylı makarna ye
ramazan bitsin tependeyim seni sıkıcam iyice her yediğinin resmini atacan bana
yok canım diyetisyenim ile program yapıyoruzGecmıs olsun canım
Afıyet olsun canım dukanmı yapıyosun.
benimde yapmam lazım hep giyerim diyip bırakıyoruz eşimleaynen canim yaptim biseyler:)
olsun canim saglik daha önemli temizlik hertürlü yapilir...
evet mutfak dolaplarim kaldi bide banyo dolaplarimi yaptimmi baya bitmis oluo dip köse temizligim
sonrasindada camasirdolaplarina bi el atayim diyorum giymediklerimizide bi elemek lazim
valla sahilde yürücem spor aletleri var onda çalışırım biraz sonra eve geçince leslie yaparım en az 500 yakmış olurum zaten banyo yaparım oda kalori yaktırıyor gün içinde de fazla adım atmaya çalışıyorum bakalım olay sahildeki aletlerde biticek üstüne jamping jack yaparım şınav plank derken 700 garanti olur demiSchonerDuft kiz 1000 kaloriyi nasil yakcan banada de vallah tas catlasa yaptimiz sporlarla 400 kalori anca yakiyom:)
ben vazgeçmiyorum cazgeçersem kalacak çünkü yapmazsamAyyyy ne guzel canım ya bende hayranım işten gelipte temizlik yapabilenlereben h ici pert oluyorum eve dondugümde karnımi zor doyuruyorum h sonuda bitiremiyorum bi turlü esim 2 hafta da bir kadın çağirlim diyo temizlige onada para vermek ve evimin mahremiyetini acmak istemiyorum
Kerebici bende hic yemedim canim bilmeyince tadini canimda cekmiyo acikcasibu aarada önceki msj larinda 3 ayda 20 kilo verdim demissin canim seni yurekten tebrik ediyorum azmini başarinı insallah kilonda sabitlenir ve birdaha hiç diyet yapmak zorunda kalmazsin
Sağol kuzum gecen h sonu bende camlari silmeyi perdeleri yıkamayi dusundum ama hava durumunu takip edince vazgectim
spor yapsan menüleri de değiştir mesela bulgur ye pirinç ye şaşsın biraz vücüut tam buğdaylı makarna ye
ramazan bitsin tependeyim seni sıkıcam iyice her yediğinin resmini atacan bana
biz hep istiyoruzatarım sıkıntı yok zaten ramazandan sonra ben mezun olmak istiyorum artık 55 - 56 olup
jillian a bende başlamak isterdim ama istikrarlı devam edemem sanırım . ben dayanamam sanırım tartılmadan her dk tartılıyorumspora dün başladım yine julian yaptım bölgesel çalıştım, cumaya kadarda tartılmama kararı aldım bakalım ne olacak
biz hep istiyoruz
jillian a bende başlamak isterdim ama istikrarlı devam edemem sanırım . ben dayanamam sanırım tartılmadan her dk tartılıyorum
Kacırmamıssın ama guzel menun kontrollu bence. Ramazanda gıdıyo ucu benımde valla aradaSagol canımramazanda ne kadar dikkat etmek istesemde ipin ucu kaçiyo biraz
yediğimiz yerde ızgara yoktu çünkü iskenderinde pidelerinin hepsini yemedim
farkındayım ama ramazandayız ben nekadar dikkat edersem edeyim sahura kalktığım sürece kilo veremiyorum 1 hafta sahura kalkmayayım 2 kilo gider hemen gece yemek yarıyor bana
biliyorum nasıl geceğimi ama işten çıkamamki
bende öyleyiim canim aslinda nedense buara bi temizlik yapasim geldi... yoksa bende bazen isden geliyorum resmen kendimi koltuga atip bidaha kalkmiyorum;DAyyyy ne guzel canım ya bende hayranım işten gelipte temizlik yapabilenlereben h ici pert oluyorum eve dondugümde karnımi zor doyuruyorum h sonuda bitiremiyorum bi turlü esim 2 hafta da bir kadın çağirlim diyo temizlige onada para vermek ve evimin mahremiyetini acmak istemiyorum
tamam canim ay hadi insallah olur okadar ben gün icinde 10 000 adim atmaya calisiyorum o 200 kalori yapiyo daha fazla adim anca eve gidince yürüyüse cikarsam olur... Jump Jackets cok iyi onu söyle 10 dakika duraksiz yapmak bile birsürü kalori yakiyo ama cok zor yahuvalla sahilde yürücem spor aletleri var onda çalışırım biraz sonra eve geçince leslie yaparım en az 500 yakmış olurum zaten banyo yaparım oda kalori yaktırıyor gün içinde de fazla adım atmaya çalışıyorum bakalım olay sahildeki aletlerde biticek üstüne jamping jack yaparım şınav plank derken 700 garanti olur demi
bırakınca işte o halin ile kalmıyorsun yine portluyor vücüt az da olsa2 hafta ıstıkrarlı yapabilirim bende oda fayda eder diye düşünüyorum azda olsa , ramazanda tartı çok değişiyor 15.30-16.00 arası tartılmak gerekiyomuş ama benim günden güne değişiyor o yüzden en iyisi tartılmamak
akıllı bileklik aldım ortalama kaloriyi gösteriyor 2 dk da ne kadar yaktığımı ortalama öğrensem 2 dk setler halinde yapılabilir sence mantıklı değil mitamam canim ay hadi insallah olur okadar ben gün icinde 10 000 adim atmaya calisiyorum o 200 kalori yapiyo daha fazla adim anca eve gidince yürüyüse cikarsam olur... Jump Jackets cok iyi onu söyle 10 dakika duraksiz yapmak bile birsürü kalori yakiyo ama cok zor yahu
biz hep istiyoruz
jillian a bende başlamak isterdim ama istikrarlı devam edemem sanırım . ben dayanamam sanırım tartılmadan her dk tartılıyorum
hekes mahallesindekine gitmiyomuydu yayolun duser elbet bıgun geşırsın hasta olma ama saglam gel
valla bende bayılıyorum keyfim yerinde olsun bütün gün yaparım ohhh cam kapı acıcan bide püfür püfürahanda benden bi tane daha bana temizlikle gelsinler hobilerin neler deseler başta temizlik yapmak derim
niye okadar pahalı siznn orda doktorlarsıcak olsun ince soket çorap iş görür . iyi yapıyor hava dengesiz çünkü.
bilmiyorum ki r vp medical parka geçmiş fiyat bilgisi alamıyorum bir muayneye de 150 tl verecek durumum yok ki ne kadar bilmiyorum genelde pahalı oluyormuş medical park birde vp medical daha yüksek oluyormuşkısaca yine doktorsuz kaldım mercan iyiydi ama orya para yetiştiremem
poncikbirgelincik açıkla birde gelinliğin dikiliyor zaman ne kadar azaldı farkındasın değil mi
100 JAMPİNG1 minute break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squats
1 Minute Break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squat
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 Jumping Jacks
- 25 pushups
evet kizlar 1000 kalori yaktiran spor eger becerebilirsem buaksam yapcam bunu
SchonerDuft sende bi bak istersen kuzum
Uzun sürdü canım hastalığın dikkat et kendine
Ayrıca eşin iyi yapıyor ince bişeyde olsa üstünü mutlaka ört uyurken. (Uyuyanın üstüne kar yağarmış)
Canım benim üzülme kavuşma gününüz belli Allah başka türlü ayrılıklar vermesin. Anneannesi büyükbabası ona çok güzel bakarlar mutlu geçer günleri eminim.
Ponçik’in Tuğba’nın ve senin bu temizlik merakınıza hayranım. Allah yapacak güçten geri bırakmasın. Ben hiç yapamıyorum ama itiraf edeyim temizlik malzemelerini alırken çok özeniyorum marketlerde en sevdiğim reyondur.
bayram temizlikleri baslamış yavastanbende pazar günü tüm gün yaptim bigüzel temizlik kizlar yatak alti koltu alti kapi cam temzlenmedik biyer kalmadi:)
dün aksam isden gelince iftara kadarda mutfak dolaplarina basladim bir büyük vardi o bitti geriside buaksama insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?