Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende bayram sonrası @drdotty den aristo diyeti duydum onu yapacam proteine benzer aslında, ramazanda 2 kilo gider dedim ama yok sabitim şaştm kaldım
spor yapsan menüleri de değiştir mesela bulgur ye pirinç ye şaşsın biraz vücüut tam buğdaylı makarna ye
ramazan bitsin tependeyim seni sıkıcam iyice her yediğinin resmini atacan bana

spor yapsan menüleri de değiştir mesela bulgur ye pirinç ye şaşsın biraz vücüut tam buğdaylı makarna ye

atarım sıkıntı yok zaten ramazandan sonra ben mezun olmak istiyorum artık 55 - 56 olup

benimde yapmam lazım hep giyerim diyip bırakıyoruz eşimle
SchonerDuft kiz 1000 kaloriyi nasil yakcan banada de vallah tas catlasa yaptimiz sporlarla 400 kalori anca yakiyom:)
valla sahilde yürücem spor aletleri var onda çalışırım biraz sonra eve geçince leslie yaparım en az 500 yakmış olurum zaten banyo yaparım oda kalori yaktırıyor gün içinde de fazla adım atmaya çalışıyorum bakalım olay sahildeki aletlerde biticek üstüne jamping jack yaparım şınav plank derken 700 garanti olur demi
ben vazgeçmiyorum cazgeçersem kalacak çünkü yapmazsam

spora dün başladım yine julian yaptım bölgesel çalıştım, cumaya kadarda tartılmama kararı aldım bakalım ne olacak

atarım sıkıntı yok zaten ramazandan sonra ben mezun olmak istiyorum artık 55 - 56 olup
biz hep istiyoruz
spora dün başladım yine julian yaptım bölgesel çalıştım, cumaya kadarda tartılmama kararı aldım bakalım ne olacak
jillian a bende başlamak isterdim ama istikrarlı devam edemem sanırım . ben dayanamam sanırım tartılmadan her dk tartılıyorum

biz hep istiyoruz

jillian a bende başlamak isterdim ama istikrarlı devam edemem sanırım . ben dayanamam sanırım tartılmadan her dk tartılıyorum

2 hafta ıstıkrarlı yapabilirim bende oda fayda eder diye düşünüyorum azda olsa , ramazanda tartı çok değişiyor 15.30-16.00 arası tartılmak gerekiyomuş ama benim günden güne değişiyor o yüzden en iyisi tartılmamak

yolun duser elbet bıgun geşırsın hasta olma ama saglam gel

bende öyleyiim canim aslinda nedense buara bi temizlik yapasim geldi... yoksa bende bazen isden geliyorum resmen kendimi koltuga atip bidaha kalkmiyorum;D

KIZLAR GEÇEN HAFTA HEPİMİZ KÖTÜYDÜK VE ORTALAMAMIZ % 0,30 UN ALTINDA OLDUĞU İÇİN 1.NOTAYI ALDIK BU HAFTA EKSTRA DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR TAKIM OLARAK BİRAZDN CUMA GÜNKÜ KİLOLARIMIZI PAYLAŞACAM

tamam canim ay hadi insallah olur okadar ben gün icinde 10 000 adim atmaya calisiyorum o 200 kalori yapiyo daha fazla adim anca eve gidince yürüyüse cikarsam olur... Jump Jackets cok iyi onu söyle 10 dakika duraksiz yapmak bile birsürü kalori yakiyo ama cok zor yahu

***14. TAKİM 571. ETAP***

segus (68,20)
drdotty(69,10)
SchonerDuft (68,40 )
tgb1907 (64,70)
bi-zuzu (62,50)
Ghostpasha (76,00)
patient women (87,60)
tobosoludulcinea (65,40)
kayacans (78,50)

14.Takım ortalaması :%0,288

bırakınca işte o halin ile kalmıyorsun yine portluyor vücüt az da olsa

akıllı bileklik aldım ortalama kaloriyi gösteriyor 2 dk da ne kadar yaktığımı ortalama öğrensem 2 dk setler halinde yapılabilir sence mantıklı değil mi

ahanda benden bi tane daha bana temizlikle gelsinler hobilerin neler deseler başta temizlik yapmak derim
valla bende bayılıyorum keyfim yerinde olsun bütün gün yaparım ohhh cam kapı acıcan bide püfür püfür

niye okadar pahalı siznn orda doktorlar

poncikbirgelincik açıkla birde gelinliğin dikiliyor zaman ne kadar azaldı farkındasın değil mi
bnce farkında degil

1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squats
1 minute break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squat
1 Minute Break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 Jumping Jacks
  5. 25 pushups

evet kizlar 1000 kalori yaktiran spor eger becerebilirsem buaksam yapcam bunu

SchonerDuft sende bi bak istersen kuzum

100 JAMPİNG
100 MEKİK
25 ŞINAV
100 SQUAT
1 DK DİNLENME
DOĞRU ANLADIM DEMİ BU 1000 KALORİ MŞİ YAKTIRIYORMUŞ

annemde öyle der hep yaz kıs uyuduysam üstümü örterdi canım anam
temizlik candır hele bide vakit varsa hava da güzelde seve seve yaparım ama kışın bnmde pek canım istemiyo

bayram temizlikleri baslamış yavastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…