- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.321
ay bu cok fazlaydı ama bi anda muayene ucretii 130 a cıktı bide cok sık cagırıyodu yetişemezdm ben ona hem anlaşmalı oldugu hastanede baya pahalıydışu zamanda paracı olmayan az doktor var kuzu ya
çok ya yazık günah . birde bunun tahlilleri var . sağlık ocağında ya da devlette yaptır tahlilleri bari . doğumu nasıl düşünüyorsunay bu cok fazlaydı ama bi anda muayene ucretii 130 a cıktı bide cok sık cagırıyodu yetişemezdm ben ona hem anlaşmalı oldugu hastanede baya pahalıydı
tahlillik bi işim kalmadı sükür ama bakalm özel hastaneye gidicem dogumuda orda yaparm hem bilindik yer olurçok ya yazık günah . birde bunun tahlilleri var . sağlık ocağında ya da devlette yaptır tahlilleri bari . doğumu nasıl düşünüyorsun
evet canim aynen internette arastirdim orda yaziyodu hemen aldim türkcelerini tam cözemedigim icin ingilizcesini yolladimçok iyi o zaman bende öyle yapıyrum 25 i 30 yaparız eşitlensin maksat 700 kalori yaksak bile süper . nerden buldun bunu
benim telde de var adımsayar ama tel elinde olcak hep o da zor oluyor. tavsiye edebilirim kilo kontrolü için gerekli aslında
ikisini sordum :) . bencede normal doğum kasımda arkadaşım doğurdu 1 2 günde normalle döndü ödemleri gitti en sağlıklısı yapabiliyorsan normal doğum bence de .tahlillik bi işim kalmadı sükür ama bakalm özel hastaneye gidicem dogumuda orda yaparm hem bilindik yer olur
dogum derken kuzu normal dogum istiyorm ben onu mu soruyosun
bebegi tehlikeyee atmadıgım sürece normal dogum dcem ama bilmiyorm yine de kendime güveniyorumikisini sordum :) . bencede normal doğum kasımda arkadaşım doğurdu 1 2 günde normalle döndü ödemleri gitti en sağlıklısı yapabiliyorsan normal doğum bence de .
anladim canim sizinkilere ikinci günmü gidiosunuz? bizimkilerde yakin olsa önce kvdelere giderdik herhalde... allahdan benim kv acayip anlayisli hic biseye ses etmez:)bizim burda özel muayenehane 130 özel hastane 80 civarı
bi seferlik git istersen kuzum hem kistin ne alemde onu öğrenirsin hemde kontrole cagırıyolar zaten illa ki tekrar
biz ilk annemlere gitsek küser bnm kv kpaman ilk onlara gider cıakrtırız aradan sonradan gtsek bu sefer beklicekler arabayla gidelim akrabalara diye bütün gün beraber gezmek zorunda kalcaz
bayramda yapmasayms o dasöyle ya ertelesin yada gelemem de önceden gider hediyesini verirsin bizim için degerli bi bayram sonucta büyükler bekliyo
bugün yapalım 10 dk biter sanırım dimi sahilde de yürücem orda az yürürüm olmazsaevet canim aynen internette arastirdim orda yaziyodu hemen aldim türkcelerini tam cözemedigim icin ingilizcesini yolladim
tamam ozaman buaksam deniyelim nedersin? bence tüm setleri kesin beceremeyiz ama bi baslarsak devami gelir diye düsünüyorum
istediğin gibi olur umarım herşey bana da dua et edersin unutma şimdiden söyleyim de benbebegi tehlikeyee atmadıgım sürece normal dogum dcem ama bilmiyorm yine de kendime güveniyorum
valla nişanlıykn eşim bize geliyodu ama simdi mecbr ilk oraya gitcez annemler öle 5 dk otur kalk kabul etmez zaten gitmişkn otururz :) ne kadar zor seyler habire birilerinin gönlünü yapıyoruz anne kv arkadas.. bizi düşünen hiç yokanladim canim sizinkilere ikinci günmü gidiosunuz? bizimkilerde yakin olsa önce kvdelere giderdik herhalde... allahdan benim kv acayip anlayisli hic biseye ses etmez:)
aynen bide kendide müslüman onlarinda bayrami sonucda ama kizi tam o gün dogmus diye o gün yapcak
bnm kesin sacma bisey olur bu da herşeyim gibiistediğin gibi olur umarım herşey bana da dua et edersin unutma şimdiden söyleyim de benyapılır ya neden yapılmasın epidural ile de normal yaptırıyorlar .
olmaz kuzum zaten sen doğum yaklaşınca bencil olacaksın kimseyi takmıcaksın istediğin gibi organize edeceksin doğumda bebek için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olur allahın izni ilebnm kesin sacma bisey olur bu da herşeyim gibi
tamam canim yapalim belki 10 dakikadan fazla olur bence yarim Saat sürer kesin aralarda daha fazla mola vermemiz gerekir baslardabugün yapalım 10 dk biter sanırım dimi sahilde de yürücem orda az yürürüm olmazsa
valla nişanlıykn eşim bize geliyodu ama simdi mecbr ilk oraya gitcez annemler öle 5 dk otur kalk kabul etmez zaten gitmişkn otururz :) ne kadar zor seyler habire birilerinin gönlünü yapıyoruz anne kv arkadas.. bizi düşünen hiç yok
Mutlaka kayıtlısındır kız netten sorgulasana tcyle aıle hekımı sorgulama de cıkıyo.kayıtlı degılsen ıkametın nerde o mahalleye hangı hekım bakıyosa gıdyosun dılekce cıkarıyo bılgısayardan onu ımzalıyosun okadar.:
hekes mahallesindekine gitmiyomuydu yaben şuan hiçbirine kayıtlı değilim nasıl kaydolcam
Günde 7500 kalori Nası yakcaz kuzum hafta da anca yakarızbir günde 7000 7500 kalori yakarsan 1 kilo verebiliyormuşuz bugün 1000 kaloriden fazla yakacam az kalori alcam bakalım ne olcak
Bazal metabolizmayı öğrenip 500 kalori daha aşağı beslenirsek 500 kaloride spor yaparsak olur bu işSchonerDuft kiz 1000 kaloriyi nasil yakcan banada de vallah tas catlasa yaptimiz sporlarla 400 kalori anca yakiyom:)
İnşallah canım peşpeşe gelen hamilelikler ve hamileliğim boyunca gece gündüz durmayan boğazım mahvetti beni. Çok şükür bugünlerimeAyyyy ne guzel canım ya bende hayranım işten gelipte temizlik yapabilenlereben h ici pert oluyorum eve dondugümde karnımi zor doyuruyorum h sonuda bitiremiyorum bi turlü esim 2 hafta da bir kadın çağirlim diyo temizlige onada para vermek ve evimin mahremiyetini acmak istemiyorum
Kerebici bende hic yemedim canim bilmeyince tadini canimda cekmiyo acikcasibu aarada önceki msj larinda 3 ayda 20 kilo verdim demissin canim seni yurekten tebrik ediyorum azmini başarinı insallah kilonda sabitlenir ve birdaha hiç diyet yapmak zorunda kalmazsin
Sağol kuzum gecen h sonu bende camlari silmeyi perdeleri yıkamayi dusundum ama hava durumunu takip edince vazgectim
Bazal metabolizma hızını öğren canım takip ediyorum seni bende yapıcambenimde yapmam lazım hep giyerim diyip bırakıyoruz eşimle
valla sahilde yürücem spor aletleri var onda çalışırım biraz sonra eve geçince leslie yaparım en az 500 yakmış olurum zaten banyo yaparım oda kalori yaktırıyor gün içinde de fazla adım atmaya çalışıyorum bakalım olay sahildeki aletlerde biticek üstüne jamping jack yaparım şınav plank derken 700 garanti olur demi
ben vazgeçmiyorum cazgeçersem kalacak çünkü yapmazsam
Jump jackets bunu bilmiyorum videolarına bakarımtamam canim ay hadi insallah olur okadar ben gün icinde 10 000 adim atmaya calisiyorum o 200 kalori yapiyo daha fazla adim anca eve gidince yürüyüse cikarsam olur... Jump Jackets cok iyi onu söyle 10 dakika duraksiz yapmak bile birsürü kalori yakiyo ama cok zor yahu
Bende deneyeceğim. (Ben eksik kalmayayım zaten)1 minute break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squats
1 Minute Break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squat
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 Jumping Jacks
- 25 pushups
evet kizlar 1000 kalori yaktiran spor eger becerebilirsem buaksam yapcam bunu
SchonerDuft sende bi bak istersen kuzum
Arkadaş önemli ama bayramda aile üyelerinin kalbini kırmamak gerek. Sonuçta gelenekçi bir toplumuzolsun canimya güzel bayramda birlikde olmak bizde belki kendi annemlere geceriz Sabah kahvaltiya aksamda kesin kv delere gideriz hafta sonu ordayiz büyük ihtimal.
En yakin arkadasimda tam bayramin ikinci günü kizinin ilk Yas gününü kutlicak napcam bilmiyorum simdi bayramda kvdelere gitmemek olmaz ee yakin degillerki ikisinide yapim
arkadasimda habire küsen biri ona gitmesem o küscek ay fena bisey oldu vallah
sen olsan napardin fikir alim bari
Bende size katıldım bu sporlara gücüm yeter mi bilmiyorum deneyeceğim.evet canim aynen internette arastirdim orda yaziyodu hemen aldim türkcelerini tam cözemedigim icin ingilizcesini yolladim
tamam ozaman buaksam deniyelim nedersin? bence tüm setleri kesin beceremeyiz ama bi baslarsak devami gelir diye düsünüyorum
Mola verirsek 1000 kalori olmaz bence . Sence ? 700 kaloriye de razıyız gerçitamam canim yapalim belki 10 dakikadan fazla olur bence yarim Saat sürer kesin aralarda daha fazla mola vermemiz gerekir baslarda
ay evet ya habire öyle oluyo sürekli ay su darilmasin ay bu darilmasin en sonunda kendimi hasta etcem zaten cok kafaya takan biriyim
Bazala bakayım kuzum . Bukinin.paylaştığı program ortalama bin kalori yaktırır ki 700e de razıyızGünde 7500 kalori Nası yakcaz kuzum hafta da anca yakarız
Bazal metabolizmayı öğrenip 500 kalori daha aşağı beslenirsek 500 kaloride spor yaparsak olur bu iş
İnşallah canım peşpeşe gelen hamilelikler ve hamileliğim boyunca gece gündüz durmayan boğazım mahvetti beni. Çok şükür bugünlerime
Bazal metabolizma hızını öğren canım takip ediyorum seni bende yapıcam
Jump jackets bunu bilmiyorum videolarına bakarım
Bende deneyeceğim. (Ben eksik kalmayayım zaten)
Arkadaş önemli ama bayramda aile üyelerinin kalbini kırmamak gerek. Sonuçta gelenekçi bir toplumuz
Bende size katıldım bu sporlara gücüm yeter mi bilmiyorum deneyeceğim.
@SchonerDuft canım cuma hedeflerini belirleyellim mi ben çok enerjiğim bu hafta kendime çok güveniyorum konu komşu verdi gazı havalardayım yine
Oluyo canim baslarda zaten mecbur mola veriomussin ben, suan ilk seti yaptim mola vermeden 8dakika oldu simdi ikinci sette siraMola verirsek 1000 kalori olmaz bence . Sence ? 700 kaloriye de razıyız gerçi
Bazala bakayım kuzum . Bukinin.paylaştığı program ortalama bin kalori yaktırır ki 700e de razıyız.
Olur canısı hemen.liste yapıyorum
Günde 7500 kalori Nası yakcaz kuzum hafta da anca yakarız
Bazal metabolizmayı öğrenip 500 kalori daha aşağı beslenirsek 500 kaloride spor yaparsak olur bu iş
İnşallah canım peşpeşe gelen hamilelikler ve hamileliğim boyunca gece gündüz durmayan boğazım mahvetti beni. Çok şükür bugünlerime
Bazal metabolizma hızını öğren canım takip ediyorum seni bende yapıcam
Jump jackets bunu bilmiyorum videolarına bakarım
Bende deneyeceğim. (Ben eksik kalmayayım zaten)
Arkadaş önemli ama bayramda aile üyelerinin kalbini kırmamak gerek. Sonuçta gelenekçi bir toplumuz
Bende size katıldım bu sporlara gücüm yeter mi bilmiyorum deneyeceğim.
@SchonerDuft canım cuma hedeflerini belirleyellim mi ben çok enerjiğim bu hafta kendime çok güveniyorum konu komşu verdi gazı havalardayım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?