Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bu cok fazlaydı ama bi anda muayene ucretii 130 a cıktı bide cok sık cagırıyodu yetişemezdm ben ona hem anlaşmalı oldugu hastanede baya pahalıydı
çok ya yazık günah . birde bunun tahlilleri var . sağlık ocağında ya da devlette yaptır tahlilleri bari . doğumu nasıl düşünüyorsun

çok ya yazık günah . birde bunun tahlilleri var . sağlık ocağında ya da devlette yaptır tahlilleri bari . doğumu nasıl düşünüyorsun
tahlillik bi işim kalmadı sükür ama bakalm özel hastaneye gidicem dogumuda orda yaparm hem bilindik yer olur
dogum derken kuzu normal dogum istiyorm ben onu mu soruyosun

evet canim aynen internette arastirdim orda yaziyodu hemen aldim türkcelerini tam cözemedigim icin ingilizcesini yolladim

tamam ozaman buaksam deniyelim nedersin? bence tüm setleri kesin beceremeyiz ama bi baslarsak devami gelir diye düsünüyorum

tahlillik bi işim kalmadı sükür ama bakalm özel hastaneye gidicem dogumuda orda yaparm hem bilindik yer olur
dogum derken kuzu normal dogum istiyorm ben onu mu soruyosun
ikisini sordum :) . bencede normal doğum kasımda arkadaşım doğurdu 1 2 günde normalle döndü ödemleri gitti en sağlıklısı yapabiliyorsan normal doğum bence de .

ikisini sordum :) . bencede normal doğum kasımda arkadaşım doğurdu 1 2 günde normalle döndü ödemleri gitti en sağlıklısı yapabiliyorsan normal doğum bence de .
bebegi tehlikeyee atmadıgım sürece normal dogum dcem ama bilmiyorm yine de kendime güveniyorum

anladim canim sizinkilere ikinci günmü gidiosunuz? bizimkilerde yakin olsa önce kvdelere giderdik herhalde... allahdan benim kv acayip anlayisli hic biseye ses etmez:)

aynen bide kendide müslüman onlarinda bayrami sonucda ama kizi tam o gün dogmus diye o gün yapcak

bugün yapalım 10 dk biter sanırım dimi sahilde de yürücem orda az yürürüm olmazsa

bebegi tehlikeyee atmadıgım sürece normal dogum dcem ama bilmiyorm yine de kendime güveniyorum
istediğin gibi olur umarım herşey bana da dua et edersin unutma şimdiden söyleyim de ben yapılır ya neden yapılmasın epidural ile de normal yaptırıyorlar .

valla nişanlıykn eşim bize geliyodu ama simdi mecbr ilk oraya gitcez annemler öle 5 dk otur kalk kabul etmez zaten gitmişkn otururz :) ne kadar zor seyler habire birilerinin gönlünü yapıyoruz anne kv arkadas.. bizi düşünen hiç yok

bugün yapalım 10 dk biter sanırım dimi sahilde de yürücem orda az yürürüm olmazsa
tamam canim yapalim belki 10 dakikadan fazla olur bence yarim Saat sürer kesin aralarda daha fazla mola vermemiz gerekir baslarda

ay evet ya habire öyle oluyo sürekli ay su darilmasin ay bu darilmasin en sonunda kendimi hasta etcem zaten cok kafaya takan biriyim

:

hekes mahallesindekine gitmiyomuydu ya ben şuan hiçbirine kayıtlı değilim nasıl kaydolcam
Mutlaka kayıtlısındır kız netten sorgulasana tcyle aıle hekımı sorgulama de cıkıyo.kayıtlı degılsen ıkametın nerde o mahalleye hangı hekım bakıyosa gıdyosun dılekce cıkarıyo bılgısayardan onu ımzalıyosun okadar.

bir günde 7000 7500 kalori yakarsan 1 kilo verebiliyormuşuz bugün 1000 kaloriden fazla yakacam az kalori alcam bakalım ne olcak
Günde 7500 kalori Nası yakcaz kuzum hafta da anca yakarız
SchonerDuft kiz 1000 kaloriyi nasil yakcan banada de vallah tas catlasa yaptimiz sporlarla 400 kalori anca yakiyom:)
Bazal metabolizmayı öğrenip 500 kalori daha aşağı beslenirsek 500 kaloride spor yaparsak olur bu iş
İnşallah canım peşpeşe gelen hamilelikler ve hamileliğim boyunca gece gündüz durmayan boğazım mahvetti beni. Çok şükür bugünlerime
Bazal metabolizma hızını öğren canım takip ediyorum seni bende yapıcam
Jump jackets bunu bilmiyorum videolarına bakarım
Bende deneyeceğim. (Ben eksik kalmayayım zaten)
Arkadaş önemli ama bayramda aile üyelerinin kalbini kırmamak gerek. Sonuçta gelenekçi bir toplumuz
Bende size katıldım bu sporlara gücüm yeter mi bilmiyorum deneyeceğim.
@SchonerDuft canım cuma hedeflerini belirleyellim mi ben çok enerjiğim bu hafta kendime çok güveniyorum konu komşu verdi gazı havalardayım yine

kaptinn helal olsun sana normal doğum hayal edebiliyorsun ben korktuğum için sezaryen tercih etmiştim inşallah rahat kolay doğumun olur. Çabucak iyileşirsin. Artık bi doktora karar vermeni öneririm çünkü senden yeterince para kazanmadan kabullenemediklerini düşünüyorum doktorların. benim ablamın eşi Ankara da jinekolog 5. Ayını doldurmuş hastayı kabul etmiyor. Kendi aralarında böyle şeyleri var yani.
Yada klinikçi değilde doğum yapacağın hastanenin doktoruna gidebilirsin onlar hastalarını daha planlı takip ediyorlar (bence)

Mola verirsek 1000 kalori olmaz bence . Sence ? 700 kaloriye de razıyız gerçi

Bazala bakayım kuzum . Bukinin.paylaştığı program ortalama bin kalori yaktırır ki 700e de razıyız .
Olur canısı hemen.liste yapıyorum

Oluyo canim baslarda zaten mecbur mola veriomussin ben, suan ilk seti yaptim mola vermeden 8dakika oldu simdi ikinci sette sira

Yap,sendeus kuzum ben suan ikinci seti yatim birazdan ücde sira... evet arkadas önemlidenapcam bilmiyorim

7500 zatem günde olmaz haftada anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…