Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablamda bana diyo ki ''kaynanamn gördüğü yerleri temizle'' kimse bişey diyemez sana

SchonerDuft acı yoksa kazanç yok :)
çok iyiymiş :)
bnde burnumu cekmekten calışsamıyorm
ballı limonlu su içen iyi gelmez mi sana
içine sinmesi önemli kuzum
her zaman şunu derim yediğin proteinden korkma yağlı olmamak şartı ile akşam eve gelince 15 dk leslie yap mekik yarım şınav plank squat jamping jack ekle tamamdır . bende yarın gidecem iftara . hatay sofrasına gidicez inşallah yağmur yağmaz . rezervasyon yaparken konusunu da ettik ilgilenen kişi ile

limonlu su içiyorum kuzu geçiyo zaten yavas yavas haftaya kadar bişeyim kalmaz insalllah

hadi bakalım sıkı giyin sıcak deyip ayağını çorapsızda bırakma

tutmuyorum kuzu ara leke geliyor sanırım yumurtlama dönemi olduğu için
ama sıcakkkk
eşimde gece üstümü örtüp duruyo ben acıp daha erleşmede o geri örtüyo bekliyo sanki
kistten dolayı mı acaba ki gittin mi doktora

yok kuzum aynı öksürüğümü fln kesmedi hiç ama yavas yavas düzeliyorm daaha iyiyim en azından enerjim yerine geldi ve cok acıktım
iyi hadi çok şükür

ahh şu salatayı bende yiyebilsemde yesem keşke dışardada ızgara yiyebilirsin canım son derece zararsız

Geldim kuzu geldim okuya okuya ancak geldim dün cok yoğundum aksamda bas aģrisiyla eve gittim erken yattim bu sabah da yazdıklarınızi oluya okuya ancak geldim bu arada günaydin dostlar herkese selamlar sevgiler SchonerDuft canım var ya 1 gun uģramiyım hemen yakaliyon kendimi okulu asmiş gibi hissediyorum sayende

ama sıcakkkk
eşimde gece üstümü örtüp duruyo ben acıp daha erleşmede o geri örtüyo bekliyo sanki
kistten dolayı mı acaba ki gittin mi doktora
sıcak olsun ince soket çorap iş görür . iyi yapıyor hava dengesiz çünkü.
bilmiyorum ki r vp medical parka geçmiş fiyat bilgisi alamıyorum bir muayneye de 150 tl verecek durumum yok ki ne kadar bilmiyorum genelde pahalı oluyormuş medical park birde vp medical daha yüksek oluyormuş kısaca yine doktorsuz kaldım mercan iyiydi ama orya para yetiştiremem

geçmiş olsun canım . bugün nasılsın . takım için hepimizin aktif olması gerekli kuzu belki biri senin burda olduğun zamanda kaçamak yapacak sen onu engelliceksin :) sonrasında başkası da sana destek olacak . ama bunlar için aktif olmamız lazım tek sen değil bir kaç kişi var böyle menülerini de göremiyoruz menü yorumlarını da .
tuğba bana ajan diyordu

Ay sorma alel acele yaptık sahuru hemen yıyuverdım bıraz fazla haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…