- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.241
Ablamda bana diyo ki ''kaynanamn gördüğü yerleri temizle'' kimse bişey diyemez sanabayramlarda hep memleketlerde oluyoruz o yüzden bayram temizliği yapanlara hep heves etmişimdirvaktim bol sana da gelirim
ya aynı şeyi bende eşime söyledim birden büyümüş gibi geldi bu ay bizede, anne işe gitme tamam diyip duruyor yavrum
saol kuzum amin inşallah
çok iyiymiş :)SchonerDuft acı yoksa kazanç yok :)
ballı limonlu su içen iyi gelmez mi sanabnde burnumu cekmekten calışsamıyorm
içine sinmesi önemli kuzumramazandan sonra gelirim bak böyle tekliflerle gelme banadün yedim zati iskender
yarım ekmek sandviçmihmm güzelmiş çok doyurucu
afiyet olsun akşam menülerimiz çok benzeşiyo
resim atılcak bi evrede değildi saten giydirdiler üstüme iğnelediler heryanımı gelinlik namına bişey yoktu ortadadantelimi de değiştirdim ek fiyat oldu
günaydın kuzum nasıl oldun etki etti mi ilaç biraz olsun
her zaman şunu derim yediğin proteinden korkma yağlı olmamak şartı ile akşam eve gelince 15 dk leslie yap mekik yarım şınav plank squat jamping jack ekle tamamdır . bende yarın gidecem iftara . hatay sofrasına gidicez inşallah yağmur yağmaz . rezervasyon yaparken konusunu da ettik ilgilenen kişi iletugbaFB kızın ile oğlum aynı ..
her şeyi anlayabilecek yaşta...
bu ay birden büyüdü gibi oldu benim oğlum da..
Rabb im hayırlar yazsın sağlık versin inşaallah...
poncikbirgelincik
keşke sayılsaaaaaaaa koşturmaca...
kilo aldıım ya önceki hafta bu hafta o sebeple akşamları salata var..10günün 4günü sadece salata var.. adetli olduğumdan salatayı ardarda yiyiorum ki oruçlu olunca gözüm de midem de aç olmasın diye..
yoksa bi salata bi kurubaklagil bi sebze yapardım :)
bu akşam ve yarın akşam eşimin iş arkadaşlarıyla iftira gidiyrouz ..
dikkatli yemem gerek ..
sınır dışında çıkmamam gerek..
yüksek ihtimal ya balık ya et yiyecem...
iki gün sağlam spor yapmam gerek....
Ablamda bana diyo ki ''kaynanamn gördüğü yerleri temizle'' kimse bişey diyemez sana
limonlu su içiyorum kuzu geçiyo zaten yavas yavas haftaya kadar bişeyim kalmaz insalllahçok iyiymiş :)
ballı limonlu su içen iyi gelmez mi sana
içine sinmesi önemli kuzum
her zaman şunu derim yediğin proteinden korkma yağlı olmamak şartı ile akşam eve gelince 15 dk leslie yap mekik yarım şınav plank squat jamping jack ekle tamamdır . bende yarın gidecem iftara . hatay sofrasına gidicez inşallah yağmur yağmaz . rezervasyon yaparken konusunu da ettik ilgilenen kişi ile
aha seninn oruc nolduuukahvaltı yapmadan çıktım çok acıktım
hadi bakalım sıkı giyin sıcak deyip ayağını çorapsızda bırakmalimonlu su içiyorum kuzu geçiyo zaten yavas yavas haftaya kadar bişeyim kalmaz insalllah
tutmuyorum kuzu ara leke geliyor sanırım yumurtlama dönemi olduğu içinaha seninn oruc nolduuu
ama sıcakkkkhadi bakalım sıkı giyin sıcak deyip ayağını çorapsızda bırakma
tutmuyorum kuzu ara leke geliyor sanırım yumurtlama dönemi olduğu için
iyi hadi çok şüküryok kuzum aynı öksürüğümü fln kesmedi hiç ama yavas yavas düzeliyorm daaha iyiyim en azından enerjim yerine geldi ve cok acıktım
ahh şu salatayı bende yiyebilsemde yesem keşketugbaFB kızın ile oğlum aynı ..
her şeyi anlayabilecek yaşta...
bu ay birden büyüdü gibi oldu benim oğlum da..
Rabb im hayırlar yazsın sağlık versin inşaallah...
poncikbirgelincik
keşke sayılsaaaaaaaa koşturmaca...
kilo aldıım ya önceki hafta bu hafta o sebeple akşamları salata var..10günün 4günü sadece salata var.. adetli olduğumdan salatayı ardarda yiyiorum ki oruçlu olunca gözüm de midem de aç olmasın diye..
yoksa bi salata bi kurubaklagil bi sebze yapardım :)
bu akşam ve yarın akşam eşimin iş arkadaşlarıyla iftira gidiyrouz ..
dikkatli yemem gerek ..
sınır dışında çıkmamam gerek..
yüksek ihtimal ya balık ya et yiyecem...
iki gün sağlam spor yapmam gerek....
madem ızgara zararsız sen niye gidip iskender yediniyi hadi çok şükür
ahh şu salatayı bende yiyebilsemde yesem keşkedışardada ızgara yiyebilirsin canım son derece zararsız
Geldim kuzu geldim
kapı baca silmeyi özledim ne kadar saçma
sıcak olsun ince soket çorap iş görür . iyi yapıyor hava dengesiz çünkü.ama sıcakkkk
eşimde gece üstümü örtüp duruyo ben acıp daha erleşmede o geri örtüyo bekliyo sanki
kistten dolayı mı acaba ki gittin mi doktora
Guzel canım ıskenderın pıdesını yedınmı28 mayıs
Kahvalti
Tereyaginda yumurta
5 zeytn 3 tane burgu peynir
1 dilim pide
Ogle.
10 tane yaprak sarmasi
Aksam
1 porsiyon iskender
1 kase salata
1 minnak lokma kunefe
2 litreden fazla su
Spor 1 saat yuruyus
geçmiş olsun canım . bugün nasılsın . takım için hepimizin aktif olması gerekli kuzu belki biri senin burda olduğun zamanda kaçamak yapacak sen onu engelliceksin :) sonrasında başkası da sana destek olacak . ama bunlar için aktif olmamız lazım tek sen değil bir kaç kişi var böyle menülerini de göremiyoruz menü yorumlarını da .Geldim kuzu geldimokuya okuya ancak geldim dün cok yoğundum aksamda bas aģrisiyla eve gittim erken yattim bu sabah da yazdıklarınızi oluya okuya ancak geldim bu arada günaydin dostlar herkese selamlar sevgiler SchonerDuft canım var ya 1 gun uģramiyım hemen yakaliyon kendimi okulu asmiş gibi hissediyorum sayende
madem ızgara zararsız sen niye gidip iskender yedin
Ay sorma alel acele yaptık sahuru hemen yıyuverdım bıraz fazla haklısınAfiyt olsun canım menün gayet güzel. Sahur sanki cok degilmi diyet yaparken yarim ekmek lupletilmez diye dusunuyorum.. sana diyorum sanki kendim cok mamirim) ozel gunumdeyim diye saldim cayira menü kopmuş gidiyo. Yarin dan itibaren niyetli gunlerim diyetli devam edecek insallah ) kafiyede yaptım iki ara bi dere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?