- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.301
aynen canim ama üc setide yapman gerekiyo100 JAMPİNG
100 MEKİK
25 ŞINAV
100 SQUAT
1 DK DİNLENME
DOĞRU ANLADIM DEMİ BU 1000 KALORİ MŞİ YAKTIRIYORMUŞ
evet gerci bayramda gelenim yok ama yinede ev Temiz olsun bayramin geldini anlasin dimibayram temizlikleri baslamış yavastan
evet aynen cok iyi öyle kaca aldin bilekligini iyimi memnunmusun?akıllı bileklik aldım ortalama kaloriyi gösteriyor 2 dk da ne kadar yaktığımı ortalama öğrensem 2 dk setler halinde yapılabilir sence mantıklı değil mi
aynen ev temiz olsun sonucta bayram sabahı evinde olcaksınevet gerci bayramda gelenim yok ama yinede ev Temiz olsun bayramin geldini anlasin dimi
ORTA DOĞU pahalı bir hastane zaten mdeical daha pahalıymş büyükşehir diye sanırım . şimdi ne yapacağımı şaşırdım sürekli doktor değiştiremem sonuçta bugün yarın gitmek istiyordum yumurtalama günlerindeyim yumurta varmı yok mu onu öğrenecektim . sen özele ne kadar veriyorsnvalla bende bayılıyorum keyfim yerinde olsun bütün gün yaparım ohhh cam kapı acıcan bide püfür püfür
niye okadar pahalı siznn orda doktorlar
bnce farkında degil
olsun canimya güzel bayramda birlikde olmak bizde belki kendi annemlere geceriz Sabah kahvaltiya aksamda kesin kv delere gideriz hafta sonu ordayiz büyük ihtimal.aynen ev temiz olsun sonucta bayram sabahı evinde olcaksınbiz kesin kahvaltıya kv ye gideriz
son set zorlar ama . şınav çekebiliyor musun pekiaynen canim ama üc setide yapman gerekiyo
yolladigim siraya göre bi set bitcek bidakika dinlenme sonraki set sonra yine dinlenme ve son set
yeni aldım şimdilik memnunum adım sayıyor klori gösteiyor süper oluyor.evet aynen cok iyi öyle kaca aldin bilekligini iyimi memnunmusun?
yok canim ben dizlerimin üstünde cekebiliyorum tekson set zorlar ama . şınav çekebiliyor musun peki
cok iyi ya bende düsünüyorum aslinda benim suan tek telefonumda var adim ve ip atlama sayma app i onlar kaloriyi gösteriyo hem ama baska seyler icin yok tabiyeni aldım şimdilik memnunum adım sayıyor klori gösteiyor süper oluyor.
bilekliği 60 tl ye eşim almış
çok iyi o zaman bende öyle yapıyrum 25 i 30 yaparız eşitlensin maksat 700 kalori yaksak bile süper . nerden buldun bunuyok canim ben dizlerimin üstünde cekebiliyorum tek
benim telde de var adımsayar ama tel elinde olcak hep o da zor oluyor. tavsiye edebilirim kilo kontrolü için gerekli aslındacok iyi ya bende düsünüyorum aslinda benim suan tek telefonumda var adim ve ip atlama sayma app i onlar kaloriyi gösteriyo hem ama baska seyler icin yok tabi
bizim burda özel muayenehane 130 özel hastane 80 civarıORTA DOĞU pahalı bir hastane zaten mdeical daha pahalıymş büyükşehir diye sanırım . şimdi ne yapacağımı şaşırdım sürekli doktor değiştiremem sonuçta bugün yarın gitmek istiyordum yumurtalama günlerindeyim yumurta varmı yok mu onu öğrenecektim . sen özele ne kadar veriyorsn
biz ilk annemlere gitsek küser bnm kv kpolsun canimya güzel bayramda birlikde olmak bizde belki kendi annemlere geceriz Sabah kahvaltiya aksamda kesin kv delere gideriz hafta sonu ordayiz büyük ihtimal.
En yakin arkadasimda tam bayramin ikinci günü kizinin ilk Yas gününü kutlicak napcam bilmiyorum simdi bayramda kvdelere gitmemek olmaz ee yakin degillerki ikisinide yapim
arkadasimda habire küsen biri ona gitmesem o küscek ay fena bisey oldu vallah
sen olsan napardin fikir alim bari
ama sonra yine yeni doktor araştıracam. üniversitede sıra çok ve temiz olmadığı için gidemiyorum mecbur kalırsam ayrı tabi . hep aynı sorunu yaşıyorum bir dr bulamadım kocaman şehirdebizim burda özel muayenehane 130 özel hastane 80 civarı
bi seferlik git istersen kuzum hem kistin ne alemde onu öğrenirsin hemde kontrole cagırıyolar zaten illa ki tekrar
biz ilk annemlere gitsek küser bnm kv kpaman ilk onlara gider cıakrtırız aradan sonradan gtsek bu sefer beklicekler arabayla gidelim akrabalara diye bütün gün beraber gezmek zorunda kalcaz
bayramda yapmasayms o dasöyle ya ertelesin yada gelemem de önceden gider hediyesini verirsin bizim için degerli bi bayram sonucta büyükler bekliyo
yakın ilçelere bak kuzum belki oralarda vardır iyi doktorlar gercktn doktor bulmak içine sinmesi cok zorama sonra yine yeni doktor araştıracam. üniversitede sıra çok ve temiz olmadığı için gidemiyorum mecbur kalırsam ayrı tabi . hep aynı sorunu yaşıyorum bir dr bulamadım kocaman şehirde
Anladım canım bakalimADAY LİSTESİNE ALIRIZ SENİ LİSTEYE DÖNMEK İÇİN 6 AY GEÇMESİ GEREKLİ
evet içime sinmesi çok önemli de buldum biri üniversitede biri mdeical de 120 olsa yine gidecem bakmıcam parasına ama uçuksa fiyatlar ne olcakyakın ilçelere bak kuzum belki oralarda vardır iyi doktorlar gercktn doktor bulmak içine sinmesi cok zor
bende baska bi doktora randevu aldım yineevet içime sinmesi çok önemli de buldum biri üniversitede biri mdeical de 120 olsa yine gidecem bakmıcam parasına ama uçuksa fiyatlar ne olcak. çok şansızım bu konuda . neyse gidene kadar iyileşirim zaten
seni kim doğurtturacak merak ediyorumbende baska bi doktora randevu aldım yine
valla bende cok merak ediyorumseni kim doğurtturacak merak ediyorumbenim gibisin geziyon bol bol .neden değiştirdin en son memnundun
şu zamanda paracı olmayan az doktor var kuzu yavalla bende cok merak ediyorumparayı fazla seviyodu kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?