- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.261
Gecmıs olsun canımgünaydın kızlar gelemedim kac gündür nasılsınızzz
hastaydım az biraz toparladım sayılır
Afıyet olsun canım dukanmı yapıyosun.28.05.2018 menüm
sabah
1yumurta 1 kk light peynir 1beyaz çay 2ince dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık közlenmiş k biber
ara. 1 anamur muz
öğlen.
6 kaşık et kavurma 2dilim ekmek 2 bardak ayran
ara. 3 kepekli etimek
ara. 1beyaz çay
akşam
salta közlenmiş k.biber 1bardak ayran
ara.: misafirlikte olduğum için yapamadım iki meyve hakkım vardı..
*** diyetimi 3 gündür birebir uyguluyorum ancak sporda diyetisyenimin talimatına göre eksik kalıyorum maalesef...
günlük 40 dk yürümem gerekiyor ancak akşam yemek sonrası: oğlumla ilgileniyorum yemek topla kaldır oğlumu uyuturken uyuya kalıyorum..çünkü ikindinleri oğlumu bahçeye inip koşturuyorum peşinden ve baya yoruluyorum ama eğlenmek pahabiçilemez :))
15dk leslı 40 dk yuruyusemı denk gelıyobende geldim ama başlayamıyorum bir türlü baş ağrım var uykumu alamadım sanki
o ne demek ki
15 DK LESLİE YAP EVDE 40 DK YÜRÜYÜŞE DENK GELİR
SAYILI GÜN HEMEN GEÇER KUZUM
Gel kuzum bulundugun yerden yukarı dogru cık benı bulcaksınramazandan sonra gelirim bak böyle tekliflerle gelme banadün yedim zati iskender
yarım ekmek sandviçmihmm güzelmiş çok doyurucu
afiyet olsun akşam menülerimiz çok benzeşiyo
resim atılcak bi evrede değildi saten giydirdiler üstüme iğnelediler heryanımı gelinlik namına bişey yoktu ortadadantelimi de değiştirdim ek fiyat oldu
günaydın kuzum nasıl oldun etki etti mi ilaç biraz olsun
Sagol kuzum dostlar sagolsungeçmiş olsun canım . bugün nasılsın . takım için hepimizin aktif olması gerekli kuzu belki biri senin burda olduğun zamanda kaçamak yapacak sen onu engelliceksin :) sonrasında başkası da sana destek olacak . ama bunlar için aktif olmamız lazım tek sen değil bir kaç kişi var böyle menülerini de göremiyoruz menü yorumlarını da .
tuğba bana ajan diyordu
Afıyet olsunSagol kuzum dostlar sagolsunhemen paylasayim dunkü yediklerimi
Sahur
1 yumurtali omlet
1 kasik kadar peynir
Domates salatalik taze biber tere
2 ya da 3 ceviz
2 dlim pide her biri elimin ayasi kadar vardir
Acik sekersiz cay
2-3 su bardagi su (bunun miktarindan cok emin degilim)
Iftar
Etli nohut yemegi suyunu yemedim
3-4 kasik pirinc pilavi
Yeşil salata
Gullaç h sonu misafirlere kendim yapmistim sekerini biraz az koydum hatta
2 lt kadar su
Acik sekersiz cay
1 limonlu yesilcay
Sagol canımAfıyet olsun
Uzun sürdü canım hastalığın dikkat et kendinegünaydın kızlar gelemedim kac gündür nasılsınızzz
hastaydım az biraz toparladım sayılır
Canım benim üzülme kavuşma gününüz belli Allah başka türlü ayrılıklar vermesin. Anneannesi büyükbabası ona çok güzel bakarlar mutlu geçer günleri eminim.kızlar günaydın 4 gündür gelemedim kızımla ilgilenmek istedim telefonu elime hiç almadım. pazar günü bıraktım kızımı ama gerçekten çok zormuş Allahım hiç bi yavruyu annesinden ayırmak zorunda bırakmasın, kızıma yansıtmamaya çalışıyolar devamlı gezip aktive yaptırıyorlar ama bana çok zor oldu ev bomboş, dün işe gelemedim gün boyu ağlamaktan ama Allahtan kısa 11 günümüz kaldı
kapı baca silmeyi özledim ne kadar saçma
Maşallah canım sen de gayretli temizlik ekibindensinbende pazar günü tüm gün yaptim bigüzel temizlik kizlar yatak alti koltu alti kapi cam temzlenmedik biyer kalmadi:)
dün aksam isden gelince iftara kadarda mutfak dolaplarina basladim bir büyük vardi o bitti geriside buaksama insallah:)
ORTALAMA DENK GELİR YÜRÜYÜŞ TEMPOSU DA ÖNEMLİ MIY MIY YÜRÜRSEN GELMEZ TABİ 1500 ADIM ATTIM 49 KALORİ YAKMIŞIM ÇOK AZ15dk leslı 40 dk yuruyusemı denk gelıyo
Gel kuzum bulundugun yerden yukarı dogru cık benı bulcaksınevet cok dıydum hıc acıkmadım gunduz
AFİYET OLSUNSagol kuzum dostlar sagolsunhemen paylasayim dunkü yediklerimi
Sahur
1 yumurtali omlet
1 kasik kadar peynir
Domates salatalik taze biber tere
2 ya da 3 ceviz
2 dlim pide her biri elimin ayasi kadar vardir
Acik sekersiz cay
2-3 su bardagi su (bunun miktarindan cok emin degilim)
Iftar
Etli nohut yemegi suyunu yemedim
3-4 kasik pirinc pilavi
Yeşil salata
Gullaç h sonu misafirlere kendim yapmistim sekerini biraz az koydum hatta
2 lt kadar su
Acik sekersiz cay
1 limonlu yesilcay
İDARE EDER KUZU 68 DE TAKILI KALDIM BUGÜN BİR ATAK YAPACAM BAKALIM NASIL OLACAK İŞE YARARSA SANA DA DERİMSchonerDuft canım nasılsın nasıl gidiyor
BENİM CAMLAR BİTMİŞTİ AMA YAĞMUR YAĞDI KAÇ KERE HAFTA SONU YİNE YAPACAM ODA ODA BİTİRİP KAPATACAM ÇOK UZADI TEM,İZLİK KOLUMDAN ÖTÜRÜ. SENİN AZ KALMIŞ SANIRIMbende pazar günü tüm gün yaptim bigüzel temizlik kizlar yatak alti koltu alti kapi cam temzlenmedik biyer kalmadi:)
dün aksam isden gelince iftara kadarda mutfak dolaplarina basladim bir büyük vardi o bitti geriside buaksama insallah:)
ŞÖYLE GELİR KEREBİÇİ AYRI KÖPÜĞÜ AYRI KOYCAKLAR VE ÖZEL ARABA İLE GELİR KARGO İLE GELMEZ OTOBÜSE VERİRSE DÜZGÜN YERE KOYMAZSA PARÇALANIR BEN TRABZONA KADAR GÖTÜRDÜM AMA ELİMDEYDİ GENELDE YADA RAF OLUYOR YA ORYA DÜZGÜN KOYUYORUM SIK SIK BAKIYORDUMBen daha hiç pide ve güllaç yemedimama çok hurma yedim hurma rezervlerim dolu yani. Ramazan bitmeden bi güllaç yesem iyi olur bir de kerebiç
Mersinde yeğenim var arayımda yollasın bari bu sıcakta gelir mi ki?
Uzun sürdü canım hastalığın dikkat et kendine
Ayrıca eşin iyi yapıyor ince bişeyde olsa üstünü mutlaka ört uyurken. (Uyuyanın üstüne kar yağarmış)
Canım benim üzülme kavuşma gününüz belli Allah başka türlü ayrılıklar vermesin. Anneannesi büyükbabası ona çok güzel bakarlar mutlu geçer günleri eminim.
Ponçik’in Tuğba’nın ve senin bu temizlik merakınıza hayranım. Allah yapacak güçten geri bırakmasın. Ben hiç yapamıyorum ama itiraf edeyim temizlik malzemelerini alırken çok özeniyorum marketlerde en sevdiğim reyondur.
bir günde 7000 7500 kalori yakarsan 1 kilo verebiliyormuşuz bugün 1000 kaloriden fazla yakacam az kalori alcam bakalım ne olcak
yediğimiz yerde ızgara yoktu çünkü iskenderinde pidelerinin hepsini yemedimmadem ızgara zararsız sen niye gidip iskender yedin
farkındayım ama ramazandayız ben nekadar dikkat edersem edeyim sahura kalktığım sürece kilo veremiyorum 1 hafta sahura kalkmayayım 2 kilo gider hemen gece yemek yarıyor banaponcikbirgelincik açıkla birde gelinliğin dikiliyor zaman ne kadar azaldı farkındasın değil mi
15dk leslı 40 dk yuruyusemı denk gelıyo
Gel kuzum bulundugun yerden yukarı dogru cık benı bulcaksınevet cok dıydum hıc acıkmadım gunduz
Maşallah canım sen de gayretli temizlik ekibindensin
ORTALAMA DENK GELİR YÜRÜYÜŞ TEMPOSU DA ÖNEMLİ MIY MIY YÜRÜRSEN GELMEZ TABİ 1500 ADIM ATTIM 49 KALORİ YAKMIŞIM ÇOK AZ
AFİYET OLSUN
İDARE EDER KUZU 68 DE TAKILI KALDIM BUGÜN BİR ATAK YAPACAM BAKALIM NASIL OLACAK İŞE YARARSA SANA DA DERİM
BENİM CAMLAR BİTMİŞTİ AMA YAĞMUR YAĞDI KAÇ KERE HAFTA SONU YİNE YAPACAM ODA ODA BİTİRİP KAPATACAM ÇOK UZADI TEM,İZLİK KOLUMDAN ÖTÜRÜ. SENİN AZ KALMIŞ SANIRIM
Ayyyy ne guzel canım ya bende hayranım işten gelipte temizlik yapabilenlerebende pazar günü tüm gün yaptim bigüzel temizlik kizlar yatak alti koltu alti kapi cam temzlenmedik biyer kalmadi:)
Kerebici bende hic yemedim canim bilmeyince tadini canimda cekmiyo acikcasiBen daha hiç pide ve güllaç yemedimama çok hurma yedim hurma rezervlerim dolu yani. Ramazan bitmeden bi güllaç yesem iyi olur bir de kerebiç
Mersinde yeğenim var arayımda yollasın bari bu sıcakta gelir mi ki?
Sağol kuzum gecen h sonu bende camlari silmeyi perdeleri yıkamayi dusundum ama hava durumunu takip edince vazgectimORTALAMA DENK GELİR YÜRÜYÜŞ TEMPOSU DA ÖNEMLİ MIY MIY YÜRÜRSEN GELMEZ TABİ 1500 ADIM ATTIM 49 KALORİ YAKMIŞIM ÇOK AZ
AFİYET OLSUN
İDARE EDER KUZU 68 DE TAKILI KALDIM BUGÜN BİR ATAK YAPACAM BAKALIM NASIL OLACAK İŞE YARARSA SANA DA DERİM
BENİM CAMLAR BİTMİŞTİ AMA YAĞMUR YAĞDI KAÇ KERE HAFTA SONU YİNE YAPACAM ODA ODA BİTİRİP KAPATACAM ÇOK UZADI TEM,İZLİK KOLUMDAN ÖTÜRÜ. SENİN AZ KALMIŞ SANIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?