Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar gelemedim kac gündür nasılsınızzz
hastaydım az biraz toparladım sayılır
Gecmıs olsun canım
Afıyet olsun canım dukanmı yapıyosun.

bende geldim ama başlayamıyorum bir türlü baş ağrım var uykumu alamadım sanki

o ne demek ki

15 DK LESLİE YAP EVDE 40 DK YÜRÜYÜŞE DENK GELİR

SAYILI GÜN HEMEN GEÇER KUZUM
15dk leslı 40 dk yuruyusemı denk gelıyo
Gel kuzum bulundugun yerden yukarı dogru cık benı bulcaksın evet cok dıydum hıc acıkmadım gunduz

Sagol kuzum dostlar sagolsun hemen paylasayim dunkü yediklerimi
Sahur
1 yumurtali omlet
1 kasik kadar peynir
Domates salatalik taze biber tere
2 ya da 3 ceviz
2 dlim pide her biri elimin ayasi kadar vardir
Acik sekersiz cay
2-3 su bardagi su (bunun miktarindan cok emin degilim)
Iftar
Etli nohut yemegi suyunu yemedim
3-4 kasik pirinc pilavi
Yeşil salata
Gullaç h sonu misafirlere kendim yapmistim sekerini biraz az koydum hatta
2 lt kadar su
Acik sekersiz cay
1 limonlu yesilcay

Afıyet olsun

günaydın kızlar gelemedim kac gündür nasılsınızzz
hastaydım az biraz toparladım sayılır
Uzun sürdü canım hastalığın dikkat et kendine
Ayrıca eşin iyi yapıyor ince bişeyde olsa üstünü mutlaka ört uyurken. (Uyuyanın üstüne kar yağarmış )
Canım benim üzülme kavuşma gününüz belli Allah başka türlü ayrılıklar vermesin. Anneannesi büyükbabası ona çok güzel bakarlar mutlu geçer günleri eminim.
kapı baca silmeyi özledim ne kadar saçma

Ponçik’in Tuğba’nın ve senin bu temizlik merakınıza hayranım. Allah yapacak güçten geri bırakmasın. Ben hiç yapamıyorum ama itiraf edeyim temizlik malzemelerini alırken çok özeniyorum marketlerde en sevdiğim reyondur.

Ben daha hiç pide ve güllaç yemedim ama çok hurma yedim hurma rezervlerim dolu yani. Ramazan bitmeden bi güllaç yesem iyi olur bir de kerebiç
Mersinde yeğenim var arayımda yollasın bari bu sıcakta gelir mi ki?

Maşallah canım sen de gayretli temizlik ekibindensin

Gel kuzum bulundugun yerden yukarı dogru cık benı bulcaksın evet cok dıydum hıc acıkmadım gunduz
ORTALAMA DENK GELİR YÜRÜYÜŞ TEMPOSU DA ÖNEMLİ MIY MIY YÜRÜRSEN GELMEZ TABİ 1500 ADIM ATTIM 49 KALORİ YAKMIŞIM ÇOK AZ
AFİYET OLSUN
SchonerDuft canım nasılsın nasıl gidiyor
İDARE EDER KUZU 68 DE TAKILI KALDIM BUGÜN BİR ATAK YAPACAM BAKALIM NASIL OLACAK İŞE YARARSA SANA DA DERİM
BENİM CAMLAR BİTMİŞTİ AMA YAĞMUR YAĞDI KAÇ KERE HAFTA SONU YİNE YAPACAM ODA ODA BİTİRİP KAPATACAM ÇOK UZADI TEM,İZLİK KOLUMDAN ÖTÜRÜ. SENİN AZ KALMIŞ SANIRIM

Ben daha hiç pide ve güllaç yemedim ama çok hurma yedim hurma rezervlerim dolu yani. Ramazan bitmeden bi güllaç yesem iyi olur bir de kerebiç
ŞÖYLE GELİR KEREBİÇİ AYRI KÖPÜĞÜ AYRI KOYCAKLAR VE ÖZEL ARABA İLE GELİR KARGO İLE GELMEZ OTOBÜSE VERİRSE DÜZGÜN YERE KOYMAZSA PARÇALANIR BEN TRABZONA KADAR GÖTÜRDÜM AMA ELİMDEYDİ GENELDE YADA RAF OLUYOR YA ORYA DÜZGÜN KOYUYORUM SIK SIK BAKIYORDUM

bir günde 7000 7500 kalori yakarsan 1 kilo verebiliyormuşuz bugün 1000 kaloriden fazla yakacam az kalori alcam bakalım ne olcak

saol kuzum inşallah

bir günde 7000 7500 kalori yakarsan 1 kilo verebiliyormuşuz bugün 1000 kaloriden fazla yakacam az kalori alcam bakalım ne olcak

bende bayram sonrası drdotty den aristo diyeti duydum onu yapacam proteine benzer aslında, ramazanda 2 kilo gider dedim ama yok sabitim şaştm kaldım

madem ızgara zararsız sen niye gidip iskender yedin
yediğimiz yerde ızgara yoktu çünkü iskenderinde pidelerinin hepsini yemedim

poncikbirgelincik açıkla birde gelinliğin dikiliyor zaman ne kadar azaldı farkındasın değil mi
farkındayım ama ramazandayız ben nekadar dikkat edersem edeyim sahura kalktığım sürece kilo veremiyorum 1 hafta sahura kalkmayayım 2 kilo gider hemen gece yemek yarıyor bana

biliyorum nasıl geceğimi ama işten çıkamamki

Maşallah canım sen de gayretli temizlik ekibindensin

aynen canim yaptim biseyler:)

olsun canim saglik daha önemli temizlik hertürlü yapilir...
evet mutfak dolaplarim kaldi bide banyo dolaplarimi yaptimmi baya bitmis oluo dip köse temizligim
sonrasindada camasirdolaplarina bi el atayim diyorum giymediklerimizide bi elemek lazim

Ayyyy ne guzel canım ya bende hayranım işten gelipte temizlik yapabilenlere ben h ici pert oluyorum eve dondugümde karnımi zor doyuruyorum h sonuda bitiremiyorum bi turlü esim 2 hafta da bir kadın çağirlim diyo temizlige onada para vermek ve evimin mahremiyetini acmak istemiyorum
Kerebici bende hic yemedim canim bilmeyince tadini canimda cekmiyo acikcasi bu aarada önceki msj larinda 3 ayda 20 kilo verdim demissin canim seni yurekten tebrik ediyorum azmini başarinı insallah kilonda sabitlenir ve birdaha hiç diyet yapmak zorunda kalmazsin
Sağol kuzum gecen h sonu bende camlari silmeyi perdeleri yıkamayi dusundum ama hava durumunu takip edince vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…