Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasil beslendiysem 63.00 oldum acil dusmem lazim bari sabit olayım bu hafta.
kaptinn çok geçmis olsun hos yavastan baslamissin iyilesmeye bol bol dinlenmek cok onemli yormamaya calis kendini..
Gunluk 1000 kalori yakmak cok mantikli ramazanda zor benim icin ramazan bitince bende deneyeyim.
poncikbirgelincik gercekten icinden nasil geliyorsa oyle yaptir kuzu gelinliģi onemli olan sensin senin gunun.
drdotty SchonerDuft bayramdan sonra hep birlikte 1000 kalori yakmayi liste seklinde yapalim mi ne dersiniz

29 mayıs
Sahur
1 yumurtadan peynirli omlet
1 kk kasar p
1kk beyaz peynir
6 zeytin
domates
Iftar

1 kepce Yayla çorbası
1/2 porsiyo etli kuru fasulye
4 yk Pirinc pilavi
4 tane yaprak sarma
Biber tursusu
2 lokma kayıf tatlısı
Su. 1 lt
Ara. 2 top dondurma
Kendimi durduramıyorum bugun diyetime uyacagim demistim gene olmadı ;((

Canım kendine zarar veriyorsun

Ruhsal açlıktan kurtulmalısın bi an önce

Neden böyle yiyorsun
Anlat bakalım

Oluyo canim baslarda zaten mecbur mola veriomussin ben, suan ilk seti yaptim mola vermeden 8dakika oldu simdi ikinci sette sira
Ben yapamadım buki ya şöyle 2 saatten fazla sahildeydik eşimle biraz yürüdüm aletlerde 3 5 hareket yaptım sonra tekrar yürüdük tekrar spor yaptım azcık ama çünkü aletleri değiştirmiş belediye uzun boylulara göre yapılmış sanki . Sonra tekrar yürüdük arabanın olduğu yere doğru aletler tam benlik bacak kol çalıştım 100 jamping jack yaptım 25 mekik çektim 30 kadar şınav tahtadan destek aldım tam şınav gibi oldu. Sonra 5 dk kadat hızlı koştum yağ yakma derecesine geldi nabız toplam 10bin adımı geçtim bilenen 320 kalori yaktım belki 340 ortalama 500 kalori yakmışımdır. Zormuş ama bin kalori yakmak yarın tekrar denicem bakalım
Yap,sendeus kuzum ben suan ikinci seti yatim birazdan ücde sira... evet arkadas önemlidenapcam bilmiyorim

7500 zatem günde olmaz haftada anca
Haftada 7500 yakabilir miyiz ? Not alalım ortalama yakılan kaloriyi bakalım ne kadar olcak
Zormuş ama ya bukinin verdiği yarın tekrar denicem bakalım
Neden böyle oldu ki. Canını sıkan birşey mi var canım
Çok az evet meyve ?

1000 kalori yakmak bizim için çok zor canım çocuklara zaman ayırmak gerekiyor eve eşe işe ama 500 -600 kaloriyi beslenmemizden çıkarırsak 400-500 de sporla yakarsak günlük -1000 kaloriye ulaşabiliriz.
Bukinin paylaştığı spor listesini hep birlikte uygulama fikri bana çok uygun geldi. Süper olur derim ben

Pilav sarma tatlı dondurma ne ettin zuzu sen çok olmuş. Ama 66 olayım bende pilav yiicem tatlı yiicem Mardinli bi Komşum var yurt dışında yaşıyor haftaya gelecek onun etli dolmalarını kaburga dolmalarını yiicem tatilde açık büfelerde rezil olana kadar yiicem hayallerim hep yemek içmek üzerine kiloluyken insanların yanında yemeye utanıyor insan ondan zayıflıyorum

olmaz kuzum zaten sen doğum yaklaşınca bencil olacaksın kimseyi takmıcaksın istediğin gibi organize edeceksin doğumda bebek için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olur allahın izni ile
aynen öyle kuzu o yüzden ne kadar az insan o kadar huzur mantıgıyla hareket edicem kv annem ablam yeterli baska kimseyi istemiyorum etrafımda insallahhh

işte takmamak lazım çünkü senin düşündügün kadar kimse seni düşünmüyo .
mesela yarın öbür gün bi bebegin oldugunda oa rkadasn belki bi işi cıkıcak gelemicek dogumuna dogum gününe ama sen canın sagolsun diceksn onun gibi kapris yapmıcaksın

bende sezaryandan korkuyorum kuzum
normal daha basit geliyo niyeyse 1 günlük sancı agrı sonrasında gecicek herşey ama digeri ameliyat olarak geçtigi için en az 3 4 gün devam edicek korkuyutyo beni

ameliyat olmak istedigim hastaneden bi doktor sectim bende artık bu son olsun dedm cünkü bizim burda da doktorlar kabul etmeyebiliyo gerci bnm devlette de doktorum var sorun olmaz yani özelde doktor bulamasam da

baya spor yapmissin kuzum sende... vallah bana dün o spor cok iyi geldi Sabah erkenden tartida dün sabaha göre tam bi kilo Eksi ciktim harika bi hiss insallah aksam tartildigimda Cuma kilomdan az cikcam persembede dikat edersem cumaya güzel bi kiloyla cikabilirim karsiniza:)

bugün yapabilirsen sende yap o hareketleri gercekten ise yariyo ben bitirene Kadar 45 dakika gecti hareketler az gibi duruyo ama hicde az degil:)

Tatlı 2 top dondurma sarma pılav fazla olmus bıraz canım. Bıtını tercıh etseydın keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…