- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.341
Maasallah boyle azimle devam et kuzumOluyo canim baslarda zaten mecbur mola veriomussin ben, suan ilk seti yaptim mola vermeden 8dakika oldu simdi ikinci sette sira
1 haziran cuma hedefleri
SchonerDuft 68,00
drdotty
segus
Sahihuban 77,00
tugbaFB
S _Safiye_
Buki_89
@tobosoludulcinea
@patient women
forestgump
29 mayıs
Sahur
1 yumurtadan peynirli omlet
1 kk kasar p
1kk beyaz peynir
6 zeytin
domates
Iftar
1 kepce Yayla çorbası
1/2 porsiyo etli kuru fasulye
4 yk Pirinc pilavi
4 tane yaprak sarma
Biber tursusu
2 lokma kayıf tatlısı
Su. 1 lt
Ara. 2 top dondurma
Kendimi durduramıyorum bugun diyetime uyacagim demistim gene olmadı ;((
Ben yapamadım buki ya şöyle 2 saatten fazla sahildeydik eşimle biraz yürüdüm aletlerde 3 5 hareket yaptım sonra tekrar yürüdük tekrar spor yaptım azcık ama çünkü aletleri değiştirmiş belediye uzun boylulara göre yapılmış sanki . Sonra tekrar yürüdük arabanın olduğu yere doğru aletler tam benlik bacak kol çalıştım 100 jamping jack yaptım 25 mekik çektim 30 kadar şınav tahtadan destek aldım tam şınav gibi oldu. Sonra 5 dk kadat hızlı koştum yağ yakma derecesine geldi nabız toplam 10bin adımı geçtim bilenen 320 kalori yaktım belki 340 ortalama 500 kalori yakmışımdır. Zormuş ama bin kalori yakmak yarın tekrar denicem bakalımOluyo canim baslarda zaten mecbur mola veriomussin ben, suan ilk seti yaptim mola vermeden 8dakika oldu simdi ikinci sette sira
Haftada 7500 yakabilir miyiz ? Not alalım ortalama yakılan kaloriyi bakalım ne kadar olcakYap,sendeus kuzum ben suan ikinci seti yatim birazdan ücde sira... evet arkadas önemlidenapcam bilmiyorim
7500 zatem günde olmaz haftada anca
Zormuş ama ya bukinin verdiği yarın tekrar denicem bakalımNasil beslendiysem 63.00 oldum acil dusmem lazim bari sabit olayım bu hafta.
kaptinn çok geçmis olsun hos yavastan baslamissin iyilesmeye bol bol dinlenmek cok onemli yormamaya calis kendini..
Gunluk 1000 kalori yakmak cok mantikli ramazanda zor benim icin ramazan bitince bende deneyeyim.
poncikbirgelincik gercekten icinden nasil geliyorsa oyle yaptir kuzu gelinliģi onemli olan sensin senin gunun.
drdotty SchonerDuft bayramdan sonra hep birlikte 1000 kalori yakmayi liste seklinde yapalim mi ne dersiniz
Neden böyle oldu ki. Canını sıkan birşey mi var canım29 mayıs
Sahur
1 kk kasar p
1kk beyaz peynir
6 zeytin
domates
Iftar
1 kepce Yayla çorbası
4 yk Pirinc pilavi
4 tane yaprak sarma
Biber tursusu
2 lokma kayıf tatlısı
Su. 1 lt
Ara. 2 top dondurma
Çok az evet meyve ?Kızlar bugün iftar yemeği hiç iyi değildi
Bir kasenin yarısı çorba içtim
Üç kaşık et haşlama
Salata
Ve 3-4 tatlı kaşığı fuında sütlaç yedim
Yemek güzel değildi hiç doymadım şu an açlık yaşıyorum
Nasil beslendiysem 63.00 oldum acil dusmem lazim bari sabit olayım bu hafta.
kaptinn çok geçmis olsun hos yavastan baslamissin iyilesmeye bol bol dinlenmek cok onemli yormamaya calis kendini..
Gunluk 1000 kalori yakmak cok mantikli ramazanda zor benim icin ramazan bitince bende deneyeyim.
poncikbirgelincik gercekten icinden nasil geliyorsa oyle yaptir kuzu gelinliģi onemli olan sensin senin gunun.
drdotty SchonerDuft bayramdan sonra hep birlikte 1000 kalori yakmayi liste seklinde yapalim mi ne dersiniz
Pilav sarma tatlı dondurma ne ettin zuzu sen çok olmuş. Ama 66 olayım bende pilav yiicem tatlı yiicem Mardinli bi Komşum var yurt dışında yaşıyor haftaya gelecek onun etli dolmalarını kaburga dolmalarını yiicem tatilde açık büfelerde rezil olana kadar yiicem hayallerim hep yemek içmek üzerine kiloluyken insanların yanında yemeye utanıyor insan ondan zayıflıyorum29 mayıs
Sahur
1 kk kasar p
1kk beyaz peynir
6 zeytin
domates
Iftar
1 kepce Yayla çorbası
4 yk Pirinc pilavi
4 tane yaprak sarma
Biber tursusu
2 lokma kayıf tatlısı
Su. 1 lt
Ara. 2 top dondurma
aynen öyle kuzu o yüzden ne kadar az insan o kadar huzur mantıgıyla hareket edicem kv annem ablam yeterli baska kimseyi istemiyorum etrafımda insallahhholmaz kuzum zaten sen doğum yaklaşınca bencil olacaksın kimseyi takmıcaksın istediğin gibi organize edeceksin doğumda bebek için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olur allahın izni ile
işte takmamak lazım çünkü senin düşündügün kadar kimse seni düşünmüyo .tamam canim yapalim belki 10 dakikadan fazla olur bence yarim Saat sürer kesin aralarda daha fazla mola vermemiz gerekir baslarda
ay evet ya habire öyle oluyo sürekli ay su darilmasin ay bu darilmasin en sonunda kendimi hasta etcem zaten cok kafaya takan biriyim
bende sezaryandan korkuyorum kuzumkaptinn helal olsun sana normal doğum hayal edebiliyorsun ben korktuğum için sezaryen tercih etmiştim inşallah rahat kolay doğumun olur. Çabucak iyileşirsin. Artık bi doktora karar vermeni öneririm çünkü senden yeterince para kazanmadan kabullenemediklerini düşünüyorum doktorların. benim ablamın eşi Ankara da jinekolog 5. Ayını doldurmuş hastayı kabul etmiyor. Kendi aralarında böyle şeyleri var yani.
Yada klinikçi değilde doğum yapacağın hastanenin doktoruna gidebilirsin onlar hastalarını daha planlı takip ediyorlar (bence)
sagol kuzummMaasallah boyle azimle devam et kuzum
Ben yapamadım buki ya şöyle 2 saatten fazla sahildeydik eşimle biraz yürüdüm aletlerde 3 5 hareket yaptım sonra tekrar yürüdük tekrar spor yaptım azcık ama çünkü aletleri değiştirmiş belediye uzun boylulara göre yapılmış sanki . Sonra tekrar yürüdük arabanın olduğu yere doğru aletler tam benlik bacak kol çalıştım 100 jamping jack yaptım 25 mekik çektim 30 kadar şınav tahtadan destek aldım tam şınav gibi oldu. Sonra 5 dk kadat hızlı koştum yağ yakma derecesine geldi nabız toplam 10bin adımı geçtim bilenen 320 kalori yaktım belki 340 ortalama 500 kalori yakmışımdır. Zormuş ama bin kalori yakmak yarın tekrar denicem bakalım
Haftada 7500 yakabilir miyiz ? Not alalım ortalama yakılan kaloriyi bakalım ne kadar olcak
Zormuş ama ya bukinin verdiği yarın tekrar denicem bakalım
Neden böyle oldu ki. Canını sıkan birşey mi var canım
Çok az evet meyve ?
Tatlı 2 top dondurma sarma pılav fazla olmus bıraz canım. Bıtını tercıh etseydın keske.29 mayıs
Sahur
1 kk kasar p
1kk beyaz peynir
6 zeytin
domates
Iftar
1 kepce Yayla çorbası
4 yk Pirinc pilavi
4 tane yaprak sarma
Biber tursusu
2 lokma kayıf tatlısı
Su. 1 lt
Ara. 2 top dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?