Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zaman nasıl geçiyor baksana 3 ay kalmış doğuma . ablan yeter bence . kv olmasa da olur

evet bayağı yptım tartıya yansıdı mı hayır yansımadı . wc sıkıntısı var belki onun etkisidir . dün 100 lamping yaparken 10 sn kadar ara verdim mekikte zorladı ama tahtanın üstünde çektim belki ondan ama şınav ve koşu çok iyi geldi . bugün iftara gidicez arkadaşlar ile eğer gözüm keserse yaparım eve kaçta giderim bilmiyorum . ben de neden böyle oluyor kilo vermem gerekiyorken neden veremiyorum dikkat etmedim mi de çat çat gidiyor kilolar

iftar iyi olmuş cumaya eksidesindir garantilemiş oldun

Günaydın dostlar hepinize güzel bir gun diliyorum
Ahahahha haklısin kuzum oyle oluyo bi kere vazgectin mi kaliyo bende simdi bayram oncesi ne zaman yapsam diye kara kara dusunuyorum
Kacırmamıssın ama guzel menun kontrollu bence. Ramazanda gıdıyo ucu benımde valla arada
Aynen canim ramazanda bende ipin ucunu hep kaciriyorum bu sene sayenizde ekstra dikkat ediyorum ama istedigim gibi degil açıkcasi
bende öyleyiim canim aslinda nedense buara bi temizlik yapasim geldi... yoksa bende bazen isden geliyorum resmen kendimi koltuga atip bidaha kalkmiyorum;D
Doğru diyosun canim zaman zaman bana da oyle bi temizlik istegi gelir firsat bulsamda bi temizlik yapsam diye heyecanlanirim ozellikle h ici is donusu dinlenip enerjimi toplayinca soyle 10-11 gibi bi temizlige ev isi yapmaya koyulurum
KIZLAR GEÇEN HAFTA HEPİMİZ KÖTÜYDÜK VE ORTALAMAMIZ % 0,30 UN ALTINDA OLDUĞU İÇİN 1.NOTAYI ALDIK BU HAFTA EKSTRA DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR TAKIM OLARAK BİRAZDN CUMA GÜNKÜ KİLOLARIMIZI PAYLAŞACAM
Canim uzerimde ekstra bi yuk hissettim kuzum o rakamlardan sonra

arife günü tüm gün izinliyim . ben kalan işi muhtemelen o güne bırakırım . tabi niyetin bu hafta sonu işimi bitirmek .
o yük hepimize bindi kuzum işin ucun da takıma ceza var . kilo durumu ne durumda

Sahurun çok guzel canim sende benim gibi iftarda kaçiranlardansin
Bende bu hafta sabit cikayım raziyim

valla az kaldı agzım yüzüm derken geldi bile zaman
ayy dimi ama annem cocuklara bakmayı kabul etmiyo ben 3 cocuga bakamam ben gelirim yanına diyo
Allah kurtarsın canim bende normal dogum taraftarıyim ama bunu kabul eden dr bulmak zor bu zamanda bende ayni fikirdeyim basin kalabalik olmasin derim herkes ayri telden calar akil verir uğraşmak zorunda kalirsın canım en iyisi ablan gelsin yeter

cok şükür ki kv calısıyo canım o cok duramaz yanımda
annemde en fazla 1 hafta kalır sonra tek kalırım mis gibi de yaparım her işimi

kadında haklı ablanında çocukları var sonuçta
he 3 tane birden olunca gözü korktu bide en küçükleri biraz canavar gibi

kayboldu

Hayda

arife günü tüm gün izinliyim . ben kalan işi muhtemelen o güne bırakırım . tabi niyetin bu hafta sonu işimi bitirmek .
o yük hepimize bindi kuzum işin ucun da takıma ceza var . kilo durumu ne durumda
Inşallah cnim arifeye kalmadan halledebilirsin bi h sonu benim arife belli degil daha pazt unutmusum canim sali tartıldım + daydim bugünden itibaren ipleri sıkıyorum canım insallah cuma - yi görücem

Inşallah cnim arifeye kalmadan halledebilirsin bi h sonu benim arife belli degil daha pazt unutmusum canim sali tartıldım + daydim bugünden itibaren ipleri sıkıyorum canım insallah cuma - yi görücem
Buki_89 ile planımızı gördün demi .sende yapsana drdotty de yaparım diyordu eksiler garanti olur hem

Iyiymuş o zaman canim insallah gönlüne gore olur artık eşlere de dogum izni veriliyo bilemiyorum eşinin işyerinde bunun için sorun olur mu ama onuda hesaba katarsan çabuk toparlanirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…