Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yürüyüş ve koşuyla tamamlamışın sende ben bugün yarım saat yürüyüş+bunu yaparım

Afıyet olsun canım.

Canım hareketlerin hakkını vererek yapamadım ama pes etmedim yaklaşık 40 50 dk sürdü çok ciddi spor yapmasamda hergün yürüyüşümü ve günlük 45 dk Leslie teyzeyle yürüyüşümü yapıyorum 15 dk. Kürek çekiyorum. Zorlanmayacağımı düşünüyordum ama çok zorlandım velhasılkelam ( bu da ne demekse artık ) her yerim ağrıyor. Kollarımı kaldıramıyorum. Durmak yok yola devam haftaya dolmalar kaburgalar yiicem bu hafta çok eksilmem lazım çok

yürüyüş ve koşuyla tamamlamışın sende ben bugün yarım saat yürüyüş+bunu yaparım
EVET özellikle koşu iyi oldu ç yağ yakımına kadar yükseldi nabzım. kilo ne durumda senin
Evet banada spor cok ıyı gelıyo ama bı turlu vakıt ayıramıyorum duzenlı olarak. Ilk verdıgım kılolarda oglen arası bıle sumo squat yapıyodum.
o zaman her boşlukta spor yapmak lazım

sana diyivercen
ama insanın içine sinmedi mi olmuyo yani güvenmek gerkyo illa hamilelikte olması sart değil normalde de öyle
Kesinlikle aynı fikirdeyim canım diğer brançlarda degil ama kadın doğumcular fazla lakayt geldi sanırım en mahrem yerlerimizi görünce samimi olalım derken fazla cıvıtiyolar
Haklisin canım birinden feragat etmem lazim öyle zamanlarda sporuda daha düsuk sayida setlerle başlayip arttirmam gerek bayramdan sonrada aristo diyetini dusunüyorum sagolsun drdotty fikir verdi biraz araştirayım bakiim

şeftali suyunu nasıl yaptın bende arada yapıyorum . kaynatıyor musun posası ile . 3 hurma yerine 2 hurma 3 yeni dünya yeseydin menünü beğendim bu sefer afiyet olsun
Evet kaynatarak yapıyorum canım. Baktım meyve yenmiyor, doğrayıp tencereye koyuyorum, şerkeri meyvenin çokluğuna ve damak tadınıza göre ayarlayın ben az koymayı tercih ediyorum. Biraz üstünü geçecek kadar su koyup kaynatıyorsun sonra blendırdan geçirip süz.soğuk soğuk tükenin afiyet olsun. Her türlü yaz meyvesiyle olur, ben kara erik, şeftali kirazı yapıyorum böyle. Çok güzel oluyor.

İftarda fazla kaçırma cicim
Bu mesajı neden alıntıladığımı unuttum.
1 hafta sonra kendi işini yaparsın hadi inşallah ama bebeğin işlerini de yapmalısın. 1 hafta değil canın 40 ın çıkana kadar kim müsaitse o gelsin baksın sana. Dışarıdan kolay gelir bu işler yaşayana sor ilk 1 hafta zaten kolay günlerin 15. Gün ile 40 gün arası zor geçer. Annen ablan kv. Kim uygunsa o gelsin
Ben dün gece çocuklar uyuyunca yaptım bildiğin kırmızıdan Mora dönük bir renk aldı yüzüm nefes nefese kaldım tıkandım dermanım kalmadı ama bitirdim bugün yapmam bunu ama yarın yine yaparım 1 er gün arayla yapmayı uygun buldum kendim için
Yapacak arkadaşlara söyleyeyim okurken kolay görünüyor ama gerçekten çok zor hepinize kolay gelsin

benim kadın doğumcularım da çok ciddidir .mercan abla hariç onla iletişimiz çok farklıydı aileden bie fert gibiydi ama medicale geçti . aristoyu benim gözüm kesmedi anladığım kadarı ile içinde pirinç bulgur yok benimde onlrı tüketmem lazım günde 2 3 çeşit meyve yemem lazım . sen araştırdığında bunlar serbest isebana de dermisin.
bende öyle yapıyorum içine evde ne varsa katıyorum ama şeftali daha güzel oluyor
merimek çorba , kaz başı salata birde meze olacak ne içeceğime karar veremedim şalgam mı ayran mı diye ?

40 gün imkansız kuzum baskasıyla aynı evde yapamam ben yinede allah muhtac etmesin tabiiii

geçen haftada böyle bu hafta da böyle oldu nedense . stres vücutta birşey üretiyor ödem yapıyor diyetisyen söylemişti ama unuttum bugün biraz rahatlama kararı aldım bakalım
evet aynen canim bende okumustum onu stress durumunda yemesen bile kilo almaya meyili oluyo vicdut... o yüzden sana iyi gelcek seyler yap hem negüzel bugün arkadaslarla iftardaymissin dagit kafani bigüzel

aferin kuzum ya bende aynen cok zorlandim ama biraz bu hareketlerin h epsine aliskinim ilk yaptimda bende kollarimi kaldiramiyodum ama bugün iyim...
insallah buaksamda yapabilirim dicem ama galiba yapamicam cünki aksam misafirim var onlar gitiginde kesin geceyarisini gecmis olur...
Hayirdir haftaya ne var?

Buki_89 1000 kalori yaktıran sporu bu akşam mı yapcaksın canım
dün aksam yaptim kuzum buaksamda yapmak istiyorum ama misafirim var büyük ihtimal yarin aksam dan sonra yaparim yine hep firsat buldukca aksamlari yapim diyorum
35-45 dakika arasi sürüyo hepsini yapmak. Dene istersen sende canim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar :)
merabahalaaar
dün akşam iftar yemeğinde her şey güzeldi
artı 3 kaşık tatlı kaşığı tabi fırında sütlaç yedim :)
meyvelerimden fekaralık ettim ve ekmek yemedim..

az önce tatıldım tartıda 76,5 u gçrdüm ben şooooooooooooooook

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar :)
merabahalaaar
dün akşam iftar yemeğinde her şey güzeldi
artı 3 kaşık tatlı kaşığı tabi fırında sütlaç yedim :)
meyvelerimden fekaralık ettim ve ekmek yemedim..

az önce tatıldım tartıda 76,5 u gçrdüm ben şooooooooooooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…