- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.401
aldırırım evlenince ama onlara daha varEvlenınce aldır canım hamılelık durymları olunca lazım olcak
yürüyüş ve koşuyla tamamlamışın sende ben bugün yarım saat yürüyüş+bunu yaparımgeçen haftada böyle bu hafta da böyle oldu nedense . stres vücutta birşey üretiyor ödem yapıyor diyetisyen söylemişti ama unuttum bugün biraz rahatlama kararı aldım bakalım
anladım ama çok doktor değiştirmek iyi değil sabitle hamile kalmadan ben hamşle kalınca yana yakıla dr aradım .çok önemli bir şey aslında . bende erkek doktorları tercih ediyorum genelde kadın drlerde şimdiye kadar 1 doktor ile uyuştum kadın doğumcu olarak . muayne ücreti ne kadar normalde
evet yapılır fazla enerji çıkıyor açığa sadece . ben dün tamamlayamadım . yürüyüş + koşu yapmıştım bugün erken gidersem deneme planım var
Afıyet olsun canım.Dünkü menümüde unutmadan yazayımda tam olsun
Sahur
Menemen ve 1 küçük kase şehriye çorbasi
Peynir zeytin salatalik yeşillik
1 hurma bikac badem
2 dilim pide (bizim firın her sene ramazan geldi mi cavdar tam bigday kepek ekmegi cikarmiyo 2 gundurde unutuyorum unonun ekmeklerinden aliyim diyorum ama)
Açik sekersiz cay
2-3 sb su
Iftar
Barbunya pilaki 5-6 tavuk izgara kanaT
çoban salatasi 1-2 dilim pide
Şekrsiz cay 2 lt den fazla su
Limonlu yesilcay
Yüruyüse ciktik parka 1 saatten fazla gezip yurumüsüzdür arada birde 2 top dondurma yedim dayanamayıp
Evet banada spor cok ıyı gelıyo ama bı turlu vakıt ayıramıyorum duzenlı olarak. Ilk verdıgım kılolarda oglen arası bıle sumo squat yapıyodum.spor çok önemli ya ben hep spor ile verdim güzel kilolarımı
Canım hareketlerin hakkını vererek yapamadım ama pes etmedim yaklaşık 40 50 dk sürdü çok ciddi spor yapmasamda hergün yürüyüşümü ve günlük 45 dk Leslie teyzeyle yürüyüşümü yapıyorum 15 dk. Kürek çekiyorum. Zorlanmayacağımı düşünüyordum ama çok zorlandım velhasılkelam ( bu da ne demekse artık1 minute break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squats
1 Minute Break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squat
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 Jumping Jacks
- 25 pushups
evet kizlar 1000 kalori yaktiran spor eger becerebilirsem buaksam yapcam bunu
SchonerDuft sende bi bak istersen kuzum
EVET özellikle koşu iyi oldu ç yağ yakımına kadar yükseldi nabzım. kilo ne durumda seninyürüyüş ve koşuyla tamamlamışın sende ben bugün yarım saat yürüyüş+bunu yaparım
o zaman her boşlukta spor yapmak lazımEvet banada spor cok ıyı gelıyo ama bı turlu vakıt ayıramıyorum duzenlı olarak. Ilk verdıgım kılolarda oglen arası bıle sumo squat yapıyodum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim canım diğer brançlarda degil ama kadın doğumcular fazla lakayt geldi sanırım en mahrem yerlerimizi görünce samimi olalım derken fazla cıvıtiyolarsana diyivercen
ama insanın içine sinmedi mi olmuyo yani güvenmek gerkyo illa hamilelikte olması sart değil normalde de öyle
Haklisin canım birinden feragat etmem lazim öyle zamanlarda sporuda daha düsuk sayida setlerle başlayip arttirmam gerek bayramdan sonrada aristo diyetini dusunüyorum sagolsunyapabildiğin şekilde yap jamping jack 100 yerine 50 bile yapsan süper mekik 10 şınavı dizlşerine çök yap mesela yarım şınv yani .
şeker diyetini ben yapamıyorum . artık vazgeçtim1 ayda uzun . donurma yiceksen ekmek yeme akşam 2 dilim pide 1 top dondurmaya bedel şeklinde düşün
Evet kaynatarak yapıyorum canım. Baktım meyve yenmiyor, doğrayıp tencereye koyuyorum, şerkeri meyvenin çokluğuna ve damak tadınıza göre ayarlayın ben az koymayı tercih ediyorum. Biraz üstünü geçecek kadar su koyup kaynatıyorsun sonra blendırdan geçirip süz.soğuk soğuk tükenin afiyet olsunşeftali suyunu nasıl yaptın bende arada yapıyorum . kaynatıyor musun posası ile . 3 hurma yerine 2 hurma 3 yeni dünya yeseydin menünü beğendim bu sefer afiyet olsun
İftarda fazla kaçırma cicimevet bayağı yptım tartıya yansıdı mı hayır yansımadı . wc sıkıntısı var belki onun etkisidir . dün 100 lamping yaparken 10 sn kadar ara verdim mekikte zorladı ama tahtanın üstünde çektim belki ondan ama şınav ve koşu çok iyi geldi . bugün iftara gidicez arkadaşlar ile eğer gözüm keserse yaparım eve kaçta giderim bilmiyorum . ben de neden böyle oluyor kilo vermem gerekiyorken neden veremiyorum dikkat etmedim mi de çat çat gidiyor kilolar
Bu mesajı neden alıntıladığımı unuttum.Günaydın dostlarhepinize güzel bir gun diliyorum
Ahahahha haklısin kuzum oyle oluyo bi kere vazgectin mi kaliyo bende simdi bayram oncesi ne zaman yapsam diye kara kara dusunuyorum
Aynen canim ramazanda bende ipin ucunu hep kaciriyorum bu sene sayenizde ekstra dikkat ediyorum ama istedigim gibi degil açıkcasi
Doğru diyosun canim zaman zaman bana da oyle bi temizlik istegi gelir firsat bulsamda bi temizlik yapsam diye heyecanlanirimozellikle h ici is donusu dinlenip enerjimi toplayinca soyle 10-11 gibi bi temizlige ev isi yapmaya koyulurum
Canim uzerimde ekstra bi yuk hissettim kuzum o rakamlardan sonra
1 hafta sonra kendi işini yaparsıncok şükür ki kv calısıyo canım o cok duramaz yanımda
annemde en fazla 1 hafta kalır sonra tek kalırım mis gibi de yaparım her işimi
he 3 tane birden olunca gözü korktu bide en küçükleri biraz canavar gibi
kayboldu
Ben dün gece çocuklar uyuyunca yaptım bildiğin kırmızıdan Mora dönük bir renk aldı yüzüm nefes nefese kaldım tıkandım dermanım kalmadı ama bitirdim bugün yapmam bunu ama yarın yine yaparım 1 er gün arayla yapmayı uygun buldum kendim için1 minute break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squats
1 Minute Break
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 squat
- 100 Jumping Jacks
- 100 Crunches
- 25 pushups
- 100 Jumping Jacks
- 25 pushups
evet kizlar 1000 kalori yaktiran spor eger becerebilirsem buaksam yapcam bunu
100 JAMPİNG
100 MEKİK
25 ŞINAV
100 SQUAT
1 DK DİNLENME
tobosolu_dulcinea
benim kadın doğumcularım da çok ciddidir .mercan abla hariç onla iletişimiz çok farklıydı aileden bie fert gibiydi ama medicale geçti . aristoyu benim gözüm kesmedi anladığım kadarı ile içinde pirinç bulgur yok benimde onlrı tüketmem lazım günde 2 3 çeşit meyve yemem lazım . sen araştırdığında bunlar serbest isebana de dermisin.Kesinlikle aynı fikirdeyim canım diğer brançlarda degil ama kadın doğumcular fazla lakayt geldi sanırım en mahrem yerlerimizi görünce samimi olalım derken fazla cıvıtiyolar
Haklisin canım birinden feragat etmem lazim öyle zamanlarda sporuda daha düsuk sayida setlerle başlayip arttirmam gerek bayramdan sonrada aristo diyetini dusunüyorum sagolsundrdotty fikir verdi biraz araştirayım bakiim
bende öyle yapıyorum içine evde ne varsa katıyorum ama şeftali daha güzel oluyorEvet kaynatarak yapıyorum canım. Baktım meyve yenmiyor, doğrayıp tencereye koyuyorum, şerkeri meyvenin çokluğuna ve damak tadınıza göre ayarlayın ben az koymayı tercih ediyorum. Biraz üstünü geçecek kadar su koyup kaynatıyorsun sonra blendırdan geçirip süz.soğuk soğuk tükenin afiyet olsun. Her türlü yaz meyvesiyle olur, ben kara erik, şeftali kirazı yapıyorum böyle. Çok güzel oluyor.
merimek çorba , kaz başı salata birde meze olacak ne içeceğime karar veremedim şalgam mı ayran mı diye ?
İftarda fazla kaçırma cicim
Bu mesajı neden alıntıladığımı unuttum.
1 hafta sonra kendi işini yaparsınhadi inşallah ama bebeğin işlerini de yapmalısın. 1 hafta değil canın 40 ın çıkana kadar kim müsaitse o gelsin baksın sana. Dışarıdan kolay gelir bu işler yaşayana sor ilk 1 hafta zaten kolay günlerin 15. Gün ile 40 gün arası zor geçer. Annen ablan kv. Kim uygunsa o gelsin
Ben dün gece çocuklar uyuyunca yaptım bildiğin kırmızıdan Mora dönük bir renk aldı yüzüm nefes nefese kaldım tıkandım dermanım kalmadı ama bitirdim bugün yapmam bunu ama yarın yine yaparım 1 er gün arayla yapmayı uygun buldum kendim için
Yapacak arkadaşlara söyleyeyim okurken kolay görünüyor ama gerçekten çok zor hepinize kolay gelsin
40 gün imkansız kuzum baskasıyla aynı evde yapamam ben yinede allah muhtac etmesin tabiiii
İftarda fazla kaçırma cicim
Bu mesajı neden alıntıladığımı unuttum.
1 hafta sonra kendi işini yaparsınhadi inşallah ama bebeğin işlerini de yapmalısın. 1 hafta değil canın 40 ın çıkana kadar kim müsaitse o gelsin baksın sana. Dışarıdan kolay gelir bu işler yaşayana sor ilk 1 hafta zaten kolay günlerin 15. Gün ile 40 gün arası zor geçer. Annen ablan kv. Kim uygunsa o gelsin
Ben dün gece çocuklar uyuyunca yaptım bildiğin kırmızıdan Mora dönük bir renk aldı yüzüm nefes nefese kaldım tıkandım dermanım kalmadı ama bitirdim bugün yapmam bunu ama yarın yine yaparım 1 er gün arayla yapmayı uygun buldum kendim için
Yapacak arkadaşlara söyleyeyim okurken kolay görünüyor ama gerçekten çok zor hepinize kolay gelsin
uzun zamandan sonra etek giydim kendimi çok hafif hissediyorum . bir etek daha alacam ve artık yaz ayrında etek giyecem çok mutluyum etekli halim ile
evet aynen canim bende okumustum onu stress durumunda yemesen bile kilo almaya meyili oluyo vicdut... o yüzden sana iyi gelcek seyler yap hem negüzel bugün arkadaslarla iftardaymissin dagit kafani bigüzelgeçen haftada böyle bu hafta da böyle oldu nedense . stres vücutta birşey üretiyor ödem yapıyor diyetisyen söylemişti ama unuttum bugün biraz rahatlama kararı aldım bakalım
aferin kuzum ya bende aynen cok zorlandim ama biraz bu hareketlerin h epsine aliskinim ilk yaptimda bende kollarimi kaldiramiyodum ama bugün iyim...Canım hareketlerin hakkını vererek yapamadım ama pes etmedim yaklaşık 40 50 dk sürdü çok ciddi spor yapmasamda hergün yürüyüşümü ve günlük 45 dk Leslie teyzeyle yürüyüşümü yapıyorum 15 dk. Kürek çekiyorum. Zorlanmayacağımı düşünüyordum ama çok zorlandım velhasılkelam ( bu da ne demekse artık) her yerim ağrıyor. Kollarımı kaldıramıyorum. Durmak yok yola devam haftaya dolmalar kaburgalar yiicem bu hafta çok eksilmem lazım çok
dün aksam yaptim kuzum buaksamda yapmak istiyorum ama misafirim var büyük ihtimal yarin aksam dan sonra yaparim yine hep firsat buldukca aksamlari yapim diyorumBuki_89 1000 kalori yaktıran sporu bu akşam mı yapcaksın canım
uzun zamandan sonra etek giydim kendimi çok hafif hissediyorum . bir etek daha alacam ve artık yaz ayrında etek giyecem çok mutluyum etekli halim ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?