Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

EVET özellikle koşu iyi oldu ç yağ yakımına kadar yükseldi nabzım. kilo ne durumda senin

o zaman her boşlukta spor yapmak lazım

benim kilo cumaya göre -200 üm çok yavaşladı artık ya
uzun zamandan sonra etek giydim kendimi çok hafif hissediyorum . bir etek daha alacam ve artık yaz ayrında etek giyecem çok mutluyum etekli halim ile

yazın tril tril ohh bende istiyorum tek etek giyemiyorumda elbise almak istiyorum bayram için ama bulamadım hala

üşenedim gruptan cuma kaç kiloymuşun baktım - 2 kg süpersin valla

Stresin vücutta üretipte bizi şişiren şeyin adı kortizol (kendisi bana çok geldi vaktiyle )
Bu tarife doğum sonrası kaptinn in çok ihtiyacı olacak. Ben şeker koymadan yapıyordum hiçte şekere ihtiyaç duymadım zaten tatlı meyveler. Bu meyveleri yazdan doğrayıp dilimleyip dondurucuya koysak kışın çocuklara aynı şekilde yapsak olur mu
Kaz başı salatayı bilmiyorum canım şimdiden afiyet olsun. Şalgam iştahı açıyor diye biliyorum. Mezelere de dikkat et gizli kalori depoları
1 er gün arayla yap sende canım çok yoğun bi program bu sonra arttırırsın yaptığın gün sayısını
Maşallah canım tebrik ederim. Motivasyonu nu hiç bozma süpersin

ay eveettt biz ablama yapıyoduk sekersiz cok lezzetli oluyo
yazdan koysanda olur kuzum ben simdi öyle yapcam vişne erik seftali falan doldurcam hep süt yapıyoms sanırım bide enerji için

kendine nasıl iyi hissediyosan öyle giyinkuzum
BÖYLE KENDİMİ 90 60 90 HİSSEDİYORUM
evet aynen canim bende okumustum onu stress durumunda yemesen bile kilo almaya meyili oluyo vicdut... o yüzden sana iyi gelcek seyler yap hem negüzel bugün arkadaslarla iftardaymissin dagit kafani bigüzel
hergün bir şey yapıyorum bu ara evde de pek durmuyorum aslında ama kafa gidik sanırım bugün iyi gelir iftardan önce 2 arkadaşlar ile cafeye gidicez ordan restorana geçecez
ay negüzell olmus iyi yapmissni vallah etek giymekle
evet ya çok iyi oldu . kednimi 90 60 90 hissettim
vayyyy tebrik ederim
benim kilo cumaya göre -200 üm çok yavaşladı artık ya

yazın tril tril ohh bende istiyorum tek etek giyemiyorumda elbise almak istiyorum bayram için ama bulamadım hala
olsun mevsimde etki ediyor . menüleride görmüyoruz bu arada . koton da buldum etek bayağı çeşit vardı . lwc da elbise var bir tane ldım ama annem soğuttu iade edecem etek alacam yerine

kaz başı kuş başının iri hali . diğeri salata olcaktı virgül kullanmayınca anlaşılır olmamış .
2 haftadır stres bende tavan uyku bile uyuyamadım bence onun çok etkisi oldu benim durumuma dünde çok stres oldum

evet arkadaslarla biseyler yapmak hep iyi geliyo zaten negüzel öyle beli zamanlarda görüsebiliyosunuz
normalde iftara çıkmayız doğum günlerini kutlarız kahve içmeye çıkarız . bu sefer öncülük edeyim dedim sağolsun kızlarda kafa dengi herkes uyum sağladı bundan sonra her sene olur nasip ise

dün aksam yaptim kuzum buaksamda yapmak istiyorum ama misafirim var büyük ihtimal yarin aksam dan sonra yaparim yine hep firsat buldukca aksamlari yapim diyorum
35-45 dakika arasi sürüyo hepsini yapmak. Dene istersen sende canim
bende yapmak istiyorum ama ramazanda yapabilirmiyim hiç bilmiyorum ramazandan sonra belki çok zorladı mı seni

ah ben de şu koca göbeğimin erimiş ve baldırlarımın incelmiş olmalarını hayal ediyorum..
kilo verdikçe kendimi iyi hissediyorum ve adetim düzene girisin: polikistik overım azalsın istiyorum..
oğlumla daha rahat oynayabilmek sığamadığım park tüneline sığmak rahatça ardından geçivermek istiyorum :)
çok şey mi istiyrıum tabi ki hayırrrrrrrrrrrrrrr........................

gidecek kilolar..

hedefime son 9,5 kg :)

hadi kayacans dayan yavrum :)

38 bedeni göreceğim inşaallah :)))

bugün diyetisyenimle görüşeli 4 gün oldu ..
ve ben 4 gündür düzenli olarak diyetimdeyim..
bugünde oruçluyum zaten :)
dediği gibi sahur yaptım : akşam yine iftar yemeğindeyim inşaallah bu kez de diyetime uyarım dışına çıkmam...

bir sonraki diyetisyenimle görüştükten sonra o gün serbest gün yapacağım :)
yiyemedim kerebiçi çilekli pastayı tadacağım :)

ama o zamana kadar sabır..
bi daha ki görüşmemiz 6 gün sonra :) sabır kayaacans..

bir de yarın akşam yola çıkıyoruz K validemlere gideceğiz ..orda da dikkatli olmam gerek zira yemekleri içeçcekleri boldur validemin... :)

kızlar bana desteeeek olunnnnnnn

önceki haftayı biliyorsunuz 2 kg almıştım ne acı...

9,5 kilo ne ki hemencecik verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…