Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

normalde iftara çıkmayız doğum günlerini kutlarız kahve içmeye çıkarız . bu sefer öncülük edeyim dedim sağolsun kızlarda kafa dengi herkes uyum sağladı bundan sonra her sene olur nasip ise
yapin kuzum negüzel... bizde öyle gelenek haline getirdik bi arkadasimla hersene ramazanda mutlaka bidefa iftara gideriz birlikde 4 senedir yapabilioz bakalim devami gelir insallah:)

şöyle düşünüyoruz . yapılanların tadını biliyorum benim menüm ben bunlar ile doyacağım ama çok çok uç noktdsa canın birşey isterse yemen lazım 1 lokmada olsa sonr diyetten soğursun. cuma günü kilonu nasıl bildireceksin bu ara tartıyı yanında götürüyorsun mu ? kv nerede yaşıyor ?

bende yapmak istiyorum ama ramazanda yapabilirmiyim hiç bilmiyorum ramazandan sonra belki çok zorladı mı seni
ben iftardan önce yaptim canim iftara galiba iki bucuk Saat vardi bitigimde sporla aclik yada su zorlamadi kuzum ama hareketleri yapmakda acik zorlandim birinci set iyi gidiyo ikide idare eder ama ücde artik hareketler yavaslamaya basliyo:)

yapin kuzum negüzel... bizde öyle gelenek haline getirdik bi arkadasimla hersene ramazanda mutlaka bidefa iftara gideriz birlikde 4 senedir yapabilioz bakalim devami gelir insallah:)
ne güzel ya bence gelir neden gelmesin ki . biz 6 kişiyiz normalde bugün 5 kişi olcaz diğer arkadaşın mahkemesi var boşanıyor gel dedik ama gelmek istemedi daha sonra moral günü yaparız ona diye düşündük .

9,5 kilo ne ki hemencecik verirsin
83 den 67 ye varmak hedefim :)
6,5 kg gitt
i ..biraz +2 kg alsamda devam ediyorum sizlerin motivasyonu ile :)
inşaallah da artmadan azalmak istiyorum..
yağlardan kurtulmak istiyorum :)
bir daha ki randevumdan diyetisyenimden takdir almak istiyorum :)
size güveniyorum kayacans hanım başaracağız deyip durur saolsun :)

biraazda egzersize yönelirsem süper olacak..

geçen gün yaptığım egzersi zsonrası göbeğim hala yanıp ağrır pek etkili oluyor :)

iftardan önce yapsan nasıl olur çok zorlamış olur musun kendini
aslında jilianı geçen sene öyle yapmıştım 4-5 gün ama bu sene hiç enerjim yok eve gidince başımı kaldıramıyorum kilo aldım ondan sanırım geçen sene ramazanda daha zayıftmı

ben iftardan önce yaptim canim iftara galiba iki bucuk Saat vardi bitigimde sporla aclik yada su zorlamadi kuzum ama hareketleri yapmakda acik zorlandim birinci set iyi gidiyo ikide idare eder ama ücde artik hareketler yavaslamaya basliyo:)
ay oruçla birlikte hiç gözüm almıyo benim ben spor yapmayalı nredeyse bi sene olmuştur

yani zorlarım egzersiz için ama bebğin var ve ramazan yoksa baskıcıyım azcık yapmanı isterim sana 15 20 dk program oluşturalım istersen bak ben 2 3 gün uzun yürüyüş yaptım bacaklarım incelmiş zaten sürekli yapıyorum o ayrı ama 10bin aımı 2 gündür tamamladım bugün izin günüm . sende yürümeye zorla kendini mesela masa başında ise işin 30 dk bir kalk dolan öyle otur su içmeye kalk . kalkmaya üşenme . hepimiz alıp veriyoruz kuzum bakma cuma günleri kontrol elimizde oluyor +2 kilo sana tecrübe oldu kulakta küpe kalsın ilerisi için .

anladim canim, yaaa üzüldüm arkadasinin adina kac senelik evliydiler?
Gerci kötü bi evlilik sürdürmek yerine bosanma cok daha iyi ama tabi insan üzülüyodur yapin tabi iyi gelir suan kesin en cok arkadas ve aile destegine ihtiyaci vardir aile ve arkadaslar arkanda olunca en kötü günler bile daha Cabuk atlatiliyo

sen bu sene alıyorsun nedense düğün stresimi sardı seni acaba . sana spor programı yapcaz su içiyorsun şiş oluyorsun ok ama böyle olmaz 15 dk da olsa spor yap canısı senin için al ver daha kötü

ben burda etek giyemiyorum öküz gibi bakıyolar

sen bu sene alıyorsun nedense düğün stresimi sardı seni acaba . sana spor programı yapcaz su içiyorsun şiş oluyorsun ok ama böyle olmaz 15 dk da olsa spor yap canısı senin için al ver daha kötü
yok ya stres falan yok daha bende 10 gün kala başlar stresi şuan ramazandan dolayı böyle ama zaten yürüyorum hergün 1 saat hatta bazen gün içindede dışarı çıkıyorum 2 saatı bile geçtiği oluyor yürüyüşün ama spo yapcak mecalimde zamanımda yok

2 çocuk var nerden baksak 5 sene olmuştur . ayrılıp barıştılar olacak gibi değil kadına yazık saygı sıfır yani .

ben burda etek giyemiyorum öküz gibi bakıyolar
bizim burası da öyle canım giydiğim etek uzun poncik gördü katlı etekler oluyor ya ondan . hele suriyeliler nasıl öküz
yapacaksın tek başına yapamadın bizim dediğimizi yap birde öyle deneyelim kalori saydıralım sana

ramazandan sonra bi kendi düzenime döneyim durduğu zamanda kalori sayarız olur mu

bi baslarsan devami gelir canim ya...
bak bende ilk günler orucda direk eve gidip yatiyodum hicbisey yapmadan sonra dedim kendime böyle orucmu tutulur diye:) simdi resmen kendimi durduramiyorum bugünde eve gidince misafire yemek yapcam daha bide söyle Üstün körü bi toparlarim ortaligi yani is cok...
sende spora basla devami gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…