- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.441
iftardan önce yapsan nasıl olur çok zorlamış olur musun kendiniçok su içiyorum yerimden kalkamıyorum ki o saatte yapsam bi de duş almam gerekcek ozaman sahura kadar bidaha hiç uyuyamam
yapin kuzum negüzel... bizde öyle gelenek haline getirdik bi arkadasimla hersene ramazanda mutlaka bidefa iftara gideriz birlikde 4 senedir yapabilioz bakalim devami gelir insallah:)normalde iftara çıkmayız doğum günlerini kutlarız kahve içmeye çıkarız . bu sefer öncülük edeyim dedim sağolsun kızlarda kafa dengi herkes uyum sağladı bundan sonra her sene olur nasip ise
şöyle düşünüyoruz . yapılanların tadını biliyorum benim menüm ben bunlar ile doyacağım ama çok çok uç noktdsa canın birşey isterse yemen lazım 1 lokmada olsa sonr diyetten soğursun. cuma günü kilonu nasıl bildireceksin bu ara tartıyı yanında götürüyorsun mu ? kv nerede yaşıyor ?bugün diyetisyenimle görüşeli 4 gün oldu ..
ve ben 4 gündür düzenli olarak diyetimdeyim..
bugünde oruçluyum zaten :)
dediği gibi sahur yaptım : akşam yine iftar yemeğindeyim inşaallah bu kez de diyetime uyarım dışına çıkmam...
bir sonraki diyetisyenimle görüştükten sonra o gün serbest gün yapacağım :)
yiyemedim kerebiçi çilekli pastayı tadacağım :)
ama o zamana kadar sabır..
bi daha ki görüşmemiz 6 gün sonra :) sabır kayaacans..
bir de yarın akşam yola çıkıyoruz K validemlere gideceğiz ..orda da dikkatli olmam gerek zira yemekleri içeçcekleri boldur validemin... :)
kızlar bana desteeeek olunnnnnnn
önceki haftayı biliyorsunuz 2 kg almıştım ne acı...
ben iftardan önce yaptim canim iftara galiba iki bucuk Saat vardi bitigimde sporla aclik yada su zorlamadi kuzum ama hareketleri yapmakda acik zorlandim birinci set iyi gidiyo ikide idare eder ama ücde artik hareketler yavaslamaya basliyo:)bende yapmak istiyorum ama ramazanda yapabilirmiyim hiç bilmiyorum ramazandan sonra belki çok zorladı mı seni
ne güzel ya bence gelir neden gelmesin ki . biz 6 kişiyiz normalde bugün 5 kişi olcaz diğer arkadaşın mahkemesi var boşanıyor gel dedik ama gelmek istemedi daha sonra moral günü yaparız ona diye düşündük .yapin kuzum negüzel... bizde öyle gelenek haline getirdik bi arkadasimla hersene ramazanda mutlaka bidefa iftara gideriz birlikde 4 senedir yapabilioz bakalim devami gelir insallah:)
83 den 67 ye varmak hedefim :)9,5 kilo ne ki hemencecik verirsin
aslında jilianı geçen sene öyle yapmıştım 4-5 gün ama bu sene hiç enerjim yok eve gidince başımı kaldıramıyorumiftardan önce yapsan nasıl olur çok zorlamış olur musun kendini
ay oruçla birlikte hiç gözüm almıyo benim ben spor yapmayalı nredeyse bi sene olmuşturben iftardan önce yaptim canim iftara galiba iki bucuk Saat vardi bitigimde sporla aclik yada su zorlamadi kuzum ama hareketleri yapmakda acik zorlandim birinci set iyi gidiyo ikide idare eder ama ücde artik hareketler yavaslamaya basliyo:)
yani zorlarım egzersiz için ama bebğin var ve ramazan yoksa baskıcıyım azcık yapmanı isterim sana 15 20 dk program oluşturalım istersen bak ben 2 3 gün uzun yürüyüş yaptım bacaklarım incelmiş zaten sürekli yapıyorum o ayrı ama 10bin aımı 2 gündür tamamladım bugün izin günüm . sende yürümeye zorla kendini mesela masa başında ise işin 30 dk bir kalk dolan öyle otur su içmeye kalk . kalkmaya üşenme . hepimiz alıp veriyoruz kuzum bakma cuma günleri kontrol elimizde oluyor +2 kilo sana tecrübe oldu kulakta küpe kalsın ilerisi için .83 den 67 ye varmak hedefim :)
6,5 kg gitti ..biraz +2 kg alsamda devam ediyorum sizlerin motivasyonu ile :)
inşaallah da artmadan azalmak istiyorum..
yağlardan kurtulmak istiyorum :)
bir daha ki randevumdan diyetisyenimden takdir almak istiyorum :)
size güveniyorum kayacans hanım başaracağız deyip durur saolsun :)
biraazda egzersize yönelirsem süper olacak..
geçen gün yaptığım egzersi zsonrası göbeğim hala yanıp ağrır pek etkili oluyor :)
anladim canim, yaaa üzüldüm arkadasinin adina kac senelik evliydiler?ne güzel ya bence gelir neden gelmesin ki . biz 6 kişiyiz normalde bugün 5 kişi olcaz diğer arkadaşın mahkemesi var boşanıyor gel dedik ama gelmek istemedi daha sonra moral günü yaparız ona diye düşündük .
sen bu sene alıyorsun nedense düğün stresimi sardı seni acaba . sana spor programı yapcaz su içiyorsun şiş oluyorsun ok ama böyle olmaz 15 dk da olsa spor yap canısı senin için al ver daha kötüaslında jilianı geçen sene öyle yapmıştım 4-5 gün ama bu sene hiç enerjim yok eve gidince başımı kaldıramıyorumkilo aldım ondan sanırım geçen sene ramazanda daha zayıftmı
ay oruçla birlikte hiç gözüm almıyo benim ben spor yapmayalı nredeyse bi sene olmuştur
BÖYLE KENDİMİ 90 60 90 HİSSEDİYORUM
hergün bir şey yapıyorum bu ara evde de pek durmuyorum aslında ama kafa gidik sanırımbugün iyi gelir iftardan önce 2 arkadaşlar ile cafeye gidicez ordan restorana geçecez
evet ya çok iyi oldu . kednimi 90 60 90 hissettim
vayyyy tebrik ederim
olsun mevsimde etki ediyor . menüleride görmüyoruz bu arada . koton da buldum etek bayağı çeşit vardı . lwc da elbise var bir tane ldım ama annem soğuttu iade edecem etek alacam yerine
yok ya stres falan yok daha bende 10 gün kala başlar stresi şuan ramazandan dolayı böyle ama zaten yürüyorum hergün 1 saat hatta bazen gün içindede dışarı çıkıyorum 2 saatı bile geçtiği oluyor yürüyüşün ama spo yapcak mecalimde zamanımda yoksen bu sene alıyorsun nedense düğün stresimi sardı seni acaba . sana spor programı yapcaz su içiyorsun şiş oluyorsun ok ama böyle olmaz 15 dk da olsa spor yap canısı senin için al ver daha kötü
2 çocuk var nerden baksak 5 sene olmuştur . ayrılıp barıştılar olacak gibi değil kadına yazık saygı sıfır yani .anladim canim, yaaa üzüldüm arkadasinin adina kac senelik evliydiler?
Gerci kötü bi evlilik sürdürmek yerine bosanma cok daha iyi ama tabi insan üzülüyodur yapin tabi iyi gelir suan kesin en cok arkadas ve aile destegine ihtiyaci vardir aile ve arkadaslar arkanda olunca en kötü günler bile daha Cabuk atlatiliyo
anladim canim, tabiki ozaman en dogrusu ayrilmak2 çocuk var nerden baksak 5 sene olmuştur . ayrılıp barıştılar olacak gibi değil kadına yazık saygı sıfır yani .
bizim burası da öyle canım giydiğim etek uzun poncik gördü katlı etekler oluyor ya ondan . hele suriyeliler nasıl öküzben burda etek giyemiyorum öküz gibi bakıyolar
yapacaksın tek başına yapamadın bizim dediğimizi yap birde öyle deneyelim kalori saydıralım sanayok ya stres falan yok daha bende 10 gün kala başlar stresi şuan ramazandan dolayı böyle ama zaten yürüyorum hergün 1 saat hatta bazen gün içindede dışarı çıkıyorum 2 saatı bile geçtiği oluyor yürüyüşün ama spo yapcak mecalimde zamanımda yok
aynen kuzum . burasının havası değişiyor yağmur yağacak gibianladim canim, tabiki ozaman en dogrusu ayrilmak
ramazandan sonra bi kendi düzenime döneyim durduğu zamanda kalori sayarız olur mubizim burası da öyle canım giydiğim etek uzun poncik gördü katlı etekler oluyor ya ondan . hele suriyeliler nasıl öküz
yapacaksın tek başına yapamadın bizim dediğimizi yap birde öyle deneyelim kalori saydıralım sana
aslinda yagsin berekettir ama yinede insan güzel havalari daha cok seviyo:) hele biz Burda yagmurdan bikmis durumdayiz vallah... buaralar iyi sicak ve yagmur yok ama eli kulagindadir kesinaynen kuzum . burasının havası değişiyor yağmur yağacak gibi
olur canısıramazandan sonra bi kendi düzenime döneyim durduğu zamanda kalori sayarız olur mu
bi baslarsan devami gelir canim ya...aslında jilianı geçen sene öyle yapmıştım 4-5 gün ama bu sene hiç enerjim yok eve gidince başımı kaldıramıyorumkilo aldım ondan sanırım geçen sene ramazanda daha zayıftmı
ay oruçla birlikte hiç gözüm almıyo benim ben spor yapmayalı nredeyse bi sene olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?