- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.481
erken cıkıyosun nereye gitcennnnben çıkıyorum kızlar menüleri de bekliyorum
ay ne iyi kiz Burda 21.19 du dün biz Cuma iftari 21.20 de yapcaz düsün artik o saatde yemege gitmek kesin millete tuaf gelir:)10 dk çıkıcam iftar 20,00 de olması lazım güneş yine açtı :)
Eki Görüntüle 2151947 sorguya çeker gibisin
erken cıkıyosun nereye gitcennnn
ezandan önce de evde olcak dimi akşam ezanından önceherkes saatinde gelip gidicek bu evinde bi kuralı düzeni var otel değil burası
ay ne iyi kiz Burda 21.19 du dün biz Cuma iftari 21.20 de yapcaz düsün artik o saatde yemege gitmek kesin millete tuaf gelir:)
evin en küçüğüezandan önce de evde olcak dimi akşam ezanından önce
ekmeği kim alıyor peki evin en küçüğü kim
gerçekten öyle keşke biraz daha erken çıksaydımanladim canim evet cok gecmis o saatden sonra gercekten insanin hicbisey yapasi gelmio
ooo oda iyimis kizzz harika duruyodur kesin ama evet baya dikkat cekici olabilir:)
pide alayım olma mıevin en küçüğüponcikbirgelincik zaten ekmegide en cok seven o zevkle alır
ezandan önce eve gelmeyen o saate kadar nerdeyse orda kalır
çörek otlu sevmiyorum ben ona göregerçekten öyle keşke biraz daha erken çıksaydım
pide alayım olma mı
bende susamlı ve yumurtalı ve cörek otlu severimçörek otlu sevmiyorum ben ona göre
sagol kuzucummmay allah sabır versin kuzum yaaaa
hihihhi ama isin icine kocisler girince bazen giyemioz iste netcenndimi bende çok seviyorum hiç vazgeçemedim renkli olmaktan
kacdan kaca calisiyosun canim?gerçekten öyle keşke biraz daha erken çıksaydım
Ben çocukların ikisini de emziriyorum canım. Bu ara sebze meyve smothi hazırlayıp içiyorum. Birde salatalık suyu ile ayran yapıp içiyorum çok tok tutuyor ve serinletiyor. Çocuklara yaptım bile bugün. artık onlarada hazır içecek almıyorum iyi olduamin canım yarasınsen emzirio muydun sende yap istersen kendine hem iftarlık güzel olur cocuklarda tüketir
2 kg aldın ve çok mutsuz günler yaşadın. Nasihate gerek kalmadı bence bir daha aynı hataya düşmezsin sen. Bence bu sefer başardın 1,5 ay sonra fitsin maşallahbugün diyetisyenimle görüşeli 4 gün oldu ..
ve ben 4 gündür düzenli olarak diyetimdeyim..
bugünde oruçluyum zaten :)
dediği gibi sahur yaptım : akşam yine iftar yemeğindeyim inşaallah bu kez de diyetime uyarım dışına çıkmam...
bir sonraki diyetisyenimle görüştükten sonra o gün serbest gün yapacağım :)
yiyemedim kerebiçi çilekli pastayı tadacağım :)
ama o zamana kadar sabır..
bi daha ki görüşmemiz 6 gün sonra :) sabır kayaacans..
bir de yarın akşam yola çıkıyoruz K validemlere gideceğiz ..orda da dikkatli olmam gerek zira yemekleri içeçcekleri boldur validemin... :)
kızlar bana desteeeek olunnnnnnn
önceki haftayı biliyorsunuz 2 kg almıştım ne acı...
Leslie güzel canım benim 15dk lık programı yapıyorum 1 sabah 2 akşam tavsiye ederimevet hemen bana spor program hazırlayalım :)
günlük 20 -25 dk sürecek kadar :)
Bu koruma olayını Bilemedim. Evli bir kadın olarak biraz daha dikkatli özenli giyinmek gerekebilir. Yaşadığınız çevreye de özen göstermek gerekir ama bu konuda kendine göre bir kalıp çıkarmış eşlere saygı göstermek yanlış olur. Kendi zevklerinizi çevrenizin tutumunu gelişmişlik düzeyini göz önünde bulundurarak yapın tercihlerinizi eşinizi çevresi içinde mahcup etmeden giyinin ama kıskanıyor diye eşinizin oluşturduğu şartlara göre değil ortamınızın şartlarına göre giyinin. Ben eskiden sevdiğim herşeyi giyerdim şimdi eşimin siyasi çevresine göre dikkat ederek giyinmeye çalışıyorum ama asla bu konuları eşime yorumlatmadan. Zaman içinde farklı kıskançlıklar ve kısıtlamalar oluşur. Drdottty ablamız demedi demeyinbende evde giyiyorm işte hevesimizi alalm diye
gerci anlıyorum onlarıda dısarısı o kadar kötü ki kendilerince korumaya calışıyolar
5-6 ne kızbende susamlı ve yumurtalı ve cörek otlu severim5-6 tane alayım anca yeter :
Iftara gittik bugün arkadaşlar ileerken cıkıyosun nereye gitcennnn
Eki Görüntüle 2151947 sorguya çeker gibisin
Iftara gittik arkadaşlar ile kuzumerken cıkıyosun nereye gitcennnn
Aaa çok uzun allah yardımcınız olsun kuzumay ne iyi kiz Burda 21.19 du dün biz Cuma iftari 21.20 de yapcaz düsün artik o saatde yemege gitmek kesin millete tuaf gelir:)
Aynen yaa ama evde serbest şükürhihihhi ama isin icine kocisler girince bazen giyemioz iste netcenn
Net var kuzuyoutubeye leslie 1 mil yaz kuum çıkar . evde netin var dimi
dimi bende çok seviyorum hiç vazgeçemedim renkli olmaktan
evet ya ben çok kıskançtım kenimi frenledim şimdi rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?