Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok hossun canim bosver hatirlayinca yazarsin
Tabi kuzum dedigin gibi biseye rastlarsam paylaşirim illa ama istersen sen kendine gore biraz ayar veririsin yani salata yerine kisır gibi haftada bikac ogünde öyle karbonhidrat gibi seylere ne dersin belki isinni kolaylastirir banada zigzag diyeti zor geldi kalori takibi yapamam gibi geliyor

ya haftasonları bende yapıyorum temizlik iş falan ama hafta içi zaten eve gitmem 7 oluyor 8 buçuğa doğru ezan okunuyor üstünü değşitir elini yüzünü yıka kendime anca geliyorum spora mecalim kalmıyo bu işyerinde geçen sene 5 20 de falan evde oluyodum şuan bazen 7 30 u bile bulduğu oluyor

evet hemen bana spor program hazırlayalım :)
günlük 20 -25 dk sürecek kadar :)

ay o suriyeliler zaten sanırsın biz onların ülkesideyiz
aman neyse en azından tayt giyebiliyorm

aslinda yagsin berekettir ama yinede insan güzel havalari daha cok seviyo:) hele biz Burda yagmurdan bikmis durumdayiz vallah... buaralar iyi sicak ve yagmur yok ama eli kulagindadir kesin
ben normalde severim ama bugün ben eve geçene kadar izin versin bana :)
kalori bağımlılık yapıyor ya öğünlerimde bol bol var bulgur pirinç akşam vakit olursa ben de bir taraftan araştırayım :)
evet hemen bana spor program hazırlayalım :)
günlük 20 -25 dk sürecek kadar :)
leslie seviyor musun ? 15 dk oğlun kucağında yaparsın 10 dk da 10 ar set halinde mekik , squat , şınav yapacaksın 2 kere tekrar edeceksin klan zamanda da 50 jamping jack yapacaksın . bu hafta kolay olsun haftaya değişecek

valla bizimde yeni nesil baya rahat ama bizim nesil usturuplu ayrıca eşimde usturuplu o yüzden maleseffff fırsatın varsa giy kuzu yaslanınca mı giycen amaaann ne utanıyon
benim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etek ha birde favorim beyaz kazak içine mor , petrol yeşili ya da siyah sütyen giymek ona da eşim kızıyor giymiyorum

benim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etek ha birde favorim beyaz kazak içine mor , petrol yeşili ya da siyah sütyen giymek ona da eşim kızıyor giymiyorum
bende tayt üstü kalın askılı cok seviyodum zayıfkene
kızıyosa giyme sıkıntı cıkıyo denedim ben

leslie naısl oluyor kuzum?

anladim canim evet cok gecmis o saatden sonra gercekten insanin hicbisey yapasi gelmio

ooo oda iyimis kizzz harika duruyodur kesin ama evet baya dikkat cekici olabilir:)

leslie naısl oluyor kuzum?
youtubeye leslie 1 mil yaz kuum çıkar . evde netin var dimi
anladim canim evet cok gecmis o saatden sonra gercekten insanin hicbisey yapasi gelmio

ooo oda iyimis kizzz harika duruyodur kesin ama evet baya dikkat cekici olabilir:)
dimi bende çok seviyorum hiç vazgeçemedim renkli olmaktan
kıskanclık zor zanaat
evet ya ben çok kıskançtım kenimi frenledim şimdi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…