- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.461
İftarda fazla kaçırma cicim
Bu mesajı neden alıntıladığımı unuttum.
1 hafta sonra kendi işini yaparsınhadi inşallah ama bebeğin işlerini de yapmalısın. 1 hafta değil canın 40 ın çıkana kadar kim müsaitse o gelsin baksın sana. Dışarıdan kolay gelir bu işler yaşayana sor ilk 1 hafta zaten kolay günlerin 15. Gün ile 40 gün arası zor geçer. Annen ablan kv. Kim uygunsa o gelsin
Ben dün gece çocuklar uyuyunca yaptım bildiğin kırmızıdan Mora dönük bir renk aldı yüzüm nefes nefese kaldım tıkandım dermanım kalmadı ama bitirdim bugün yapmam bunu ama yarın yine yaparım 1 er gün arayla yapmayı uygun buldum kendim için
Yapacak arkadaşlara söyleyeyim okurken kolay görünüyor ama gerçekten çok zor hepinize kolay gelsin
Tabi kuzum dedigin gibi biseye rastlarsam paylaşirim illa ama istersen sen kendine gore biraz ayar veririsin yani salata yerine kisır gibi haftada bikac ogünde öyle karbonhidrat gibi seylere ne dersinbenim kadın doğumcularım da çok ciddidir .mercan abla hariç onla iletişimiz çok farklıydı aileden bie fert gibiydi ama medicale geçti . aristoyu benim gözüm kesmedi anladığım kadarı ile içinde pirinç bulgur yok benimde onlrı tüketmem lazım günde 2 3 çeşit meyve yemem lazım . sen araştırdığında bunlar serbest isebana de dermisin.
bende öyle yapıyorum içine evde ne varsa katıyorum ama şeftali daha güzel oluyor
merimek çorba , kaz başı salata birde meze olacak ne içeceğime karar veremedim şalgam mı ayran mı diye ?
olur canısı
ya haftasonları bende yapıyorum temizlik iş falan ama hafta içi zaten eve gitmem 7 oluyor 8 buçuğa doğru ezan okunuyor üstünü değşitir elini yüzünü yıka kendime anca geliyorum spora mecalim kalmıyo bu işyerinde geçen sene 5 20 de falan evde oluyodum şuan bazen 7 30 u bile bulduğu oluyorbi baslarsan devami gelir canim ya...
bak bende ilk günler orucda direk eve gidip yatiyodum hicbisey yapmadan sonra dedim kendime böyle orucmu tutulur diye:) simdi resmen kendimi durduramiyorum bugünde eve gidince misafire yemek yapcam daha bide söyle Üstün körü bi toparlarim ortaligi yani is cok...
sende spora basla devami gelir
yani zorlarım egzersiz için ama bebğin var ve ramazan yoksa baskıcıyım azcık yapmanı isterim sana 15 20 dk program oluşturalım istersen bak ben 2 3 gün uzun yürüyüş yaptım bacaklarım incelmiş zaten sürekli yapıyorum o ayrı ama 10bin aımı 2 gündür tamamladım bugün izin günüm . sende yürümeye zorla kendini mesela masa başında ise işin 30 dk bir kalk dolan öyle otur su içmeye kalk . kalkmaya üşenme . hepimiz alıp veriyoruz kuzum bakma cuma günleri kontrol elimizde oluyor +2 kilo sana tecrübe oldu kulakta küpe kalsın ilerisi için .
ay o suriyeliler zaten sanırsın biz onların ülkesideyizbizim burası da öyle canım giydiğim etek uzun poncik gördü katlı etekler oluyor ya ondan . hele suriyeliler nasıl öküz
yapacaksın tek başına yapamadın bizim dediğimizi yap birde öyle deneyelim kalori saydıralım sana
ben normalde severim ama bugün ben eve geçene kadar izin versin bana :)aslinda yagsin berekettir ama yinede insan güzel havalari daha cok seviyo:) hele biz Burda yagmurdan bikmis durumdayiz vallah... buaralar iyi sicak ve yagmur yok ama eli kulagindadir kesin
kalori bağımlılık yapıyor yaçok hossun canim bosver hatirlayinca yazarsin
Tabi kuzum dedigin gibi biseye rastlarsam paylaşirim illa ama istersen sen kendine gore biraz ayar veririsin yani salata yerine kisır gibi haftada bikac ogünde öyle karbonhidrat gibi seylere ne dersinbelki isinni kolaylastirir banada zigzag diyeti zor geldi kalori takibi yapamam gibi geliyor
leslie seviyor musun ? 15 dk oğlun kucağında yaparsın 10 dk da 10 ar set halinde mekik , squat , şınav yapacaksın 2 kere tekrar edeceksin klan zamanda da 50 jamping jack yapacaksın . bu hafta kolay olsun haftaya değişecekevet hemen bana spor program hazırlayalım :)
günlük 20 -25 dk sürecek kadar :)
aynen öyleyizay o suriyeliler zaten sanırsın biz onların ülkesideyiz
aman neyse en azından tayt giyebiliyorm
valla bizimde yeni nesil baya rahat ama bizim nesil usturuplu ayrıca eşimde usturuplu o yüzden maleseffffaynen öyleyiz
burda herşey giyiyorlar ama ben giyemiyorum utanyorum
benim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etekvalla bizimde yeni nesil baya rahat ama bizim nesil usturuplu ayrıca eşimde usturuplu o yüzden malesefffffırsatın varsa giy kuzu yaslanınca mı giycen amaaann ne utanıyon
bende tayt üstü kalın askılı cok seviyodum zayıfkenebenim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etekha birde favorim beyaz kazak içine mor , petrol yeşili ya da siyah sütyen giymek ona da eşim kızıyor giymiyorum
bende tayt üstü kalın askılı cok seviyodum zayıfkene
kızıyosa giyme sıkıntı cıkıyo denedim ben
bende evde giyiyorm işte hevesimizi alalm diyetecrübe ile sabit he
ben evde giyiyorum artıkbunun içinde surat çekemem
bence de öyle haklılar birde çok dikkat çekici olmakta iyi değil ben de kıskanıyorum çünkübende evde giyiyorm işte hevesimizi alalm diye
gerci anlıyorum onlarıda dısarısı o kadar kötü ki kendilerince korumaya calışıyolar
evet aynen nekadar kaldi daha?ben normalde severim ama bugün ben eve geçene kadar izin versin bana :)
leslie naısl oluyor kuzum?ben normalde severim ama bugün ben eve geçene kadar izin versin bana :)
kalori bağımlılık yapıyor yaöğünlerimde bol bol var bulgur pirinç akşam vakit olursa ben de bir taraftan araştırayım :)
leslie seviyor musun ? 15 dk oğlun kucağında yaparsın 10 dk da 10 ar set halinde mekik , squat , şınav yapacaksın 2 kere tekrar edeceksin klan zamanda da 50 jamping jack yapacaksın . bu hafta kolay olsun haftaya değişecek
ya haftasonları bende yapıyorum temizlik iş falan ama hafta içi zaten eve gitmem 7 oluyor 8 buçuğa doğru ezan okunuyor üstünü değşitir elini yüzünü yıka kendime anca geliyorum spora mecalim kalmıyo bu işyerinde geçen sene 5 20 de falan evde oluyodum şuan bazen 7 30 u bile bulduğu oluyor
benim giyteceğim kalın askılı bluz en fazla da diz üstü etekha birde favorim beyaz kazak içine mor , petrol yeşili ya da siyah sütyen giymek ona da eşim kızıyor giymiyorum
kıskanclık zor zanaatbence de öyle haklılar birde çok dikkat çekici olmakta iyi değil ben de kıskanıyorum çünkü
10 dk çıkıcam iftar 20,00 de olması lazım güneş yine açtı :)evet aynen nekadar kaldi daha?
youtubeye leslie 1 mil yaz kuum çıkar . evde netin var dimileslie naısl oluyor kuzum?
dimi bende çok seviyorum hiç vazgeçemedim renkli olmaktananladim canim evet cok gecmis o saatden sonra gercekten insanin hicbisey yapasi gelmio
ooo oda iyimis kizzz harika duruyodur kesin ama evet baya dikkat cekici olabilir:)
evet ya ben çok kıskançtım kenimi frenledim şimdi rahatımkıskanclık zor zanaat
erken cıkıyosun nereye gitcennnnben çıkıyorum kızlar menüleri de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?