- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.541
Begeniyon heay biraz bi açılsaydim saça türbana da girişirdim kiz daha 1 mezuniyet makyajindan baska makyaj yapmadım bu seneyi bi atlatiyim taninirsam begenilirse islerim açılırım iyce cok istiyom bu iste yukselmeyi hayalim resmen
senin kızında yaramaz değil kirlenmez boşverHe ay bi kac gun once temizledim o da regl olana kadar idare ederay valla yaa aha 3 ay tatilleri geliyo ogretmenlerin
evet kocan faktörü var dimi dogruSadece gözümü atmaya izin var gocamdan hesap açık oldugu icinama cilt makyaji da gözel yaparim konturler falan
He giz ekmek pilav hamır bari az yi de az alisim düşündünüz mü
ay bizim ilkokulda bartu diye bi çocuk vardı hem çok yakışıklı karizmatik zeki havalı dehşet bişeydievet kocan faktörü var dimi dogruneyse makyaj yaptıgın kişilerin fotosunu cekersin izin alıp onları paylaşırsın yaptıkca
isim bartu istiyoruz bakalım
Goruyom tabi hepsini begeniyonbeğeniyorum tabi beğenilerimi görmüyon herhalaçılırsın inşallah sen kendine inan bence bu işte çok iyisin ve severekte yapıyosun daha ne olsun ben sana inanıyorum başarıcaksın keşke burda olsanda bende sana gelseydim nişanımdaki makyajımı görsen gözlerin kanar 500 lira verdim bide pardon 490 500 ollsa duramazdım
He ay ramazana denk geldi ya ise baslamam hic makyaj yapamadim bide ben surekli kuaforde degilim randevu aliyom oyle gidiyom makyaja yoksa kuaforde makyaj olmustur her makyaja gitmiyomevet kocan faktörü var dimi dogruneyse makyaj yaptıgın kişilerin fotosunu cekersin izin alıp onları paylaşırsın yaptıkca
isim bartu istiyoruz bakalım
Ahahhahahahahahhay bizim ilkokulda bartu diye bi çocuk vardı hem çok yakışıklı karizmatik zeki havalı dehşet bişeydisonrada fen lisesine gitmişti
Goruyom tabi hepsini begeniyon
Ay insallah yaa valla bek seviyom insanlara makyaj yapmayiSadece makyaj 490 lira mi bizde gelin makyaji 250 lira onu da 200 e indiriyolla ay keske ünlü makyozler gibi baska sehirlerdeki makyajlara da gidebilsem gelir yapardim seninkini ama iyiki 500 degilmis yoksa napardiniz nasil öderdiniz gelin makyaji kac para sizin orda
Haa biziim buralarda da oyle sac makyaj kiz ay cok para var bu isteyok kuzum tek makyaj değil saç makyaj verdim ama saçımı beğenmiştim içime sindide makyaj bence kötüydü bak sana resim atayım sen anlarsın bide ben çok makyaj yapmaya alışık olmadığım için sanırım ne ben nede başkaları yakıştıramadı bana okadar makyajıburda 100 liraya gelin başı + makyaj yapanda var 1000 liraya yapanda var kalitesine göre ben şimdi düğün için bi kuaförle bedava anlaştım yanımdakilerden para alcak ama kararsızım bi kuaför daha var o sanrım biraz daha iyi 130 a yapıyo düğünde o kadar para vermicem yazık günah
olursun inşallah zamanla ben sana inanıyorumbenim kızımın gelin makyajına seni çağırırım
hadi insallah darısı bizimkineay bizim ilkokulda bartu diye bi çocuk vardı hem çok yakışıklı karizmatik zeki havalı dehşet bişeydisonrada fen lisesine gitmişti
hee ee randevuları nerden alıyon o zamannnHe ay ramazana denk geldi ya ise baslamam hic makyaj yapamadim bide ben surekli kuaforde degilim randevu aliyom oyle gidiyom makyaja yoksa kuaforde makyaj olmustur her makyaja gitmiyom
Bartu muay ni guzellll
Benimle iletisime geciyolar dmden ordan aliyomhadi insallah darısı bizimkineyakışıklı oglum doktor oglum diye severim
hee ee randevuları nerden alıyon o zamannn
ooo instagramdan mı alıyon randevu çok iyiymişBenimle iletisime geciyolar dmden ordan aliyomsimdilik 4 randevum var
Hee ozel makeup artistim benooo instagramdan mı alıyon randevu çok iyiymiş
spor yapmadan da olmuyor ki9-6 çalışşıyorum canım ama ramazandan beri 10a doğru geliyorum bazı günlerde erken çıkıyorum yarım saat falan ama hiç belli olmuyor
yarın akşam alcaz pideyi kişi başı bitane alırız iftar sahur yeriz
fazla spor yapınca da gitmiyor kilo burda avukat 4 ay spor yaptı düzenli hemde günde 3 saat falan yapıyodu gram kilo veremedi bıraktı şimdi 1,5 kilo vermiş nasıl mutlubende o yüzden yapmıyorum diyomuşum
bilmiyoprum herşeyi denedim bu haftakuzum bilemedim ki valla vücudunu mu şaşırtsan acaba yarın bi dene bakaym tartıdan sonra farklı seyler ye
a.s cınıııım iyilik senden nabeerrr
hee öslediiim
ben seni calışıyo snıyodum kızın hastaymş geçmiş olsunn
ay kızına geçmiş olsun yazcaktım . bugün nasıl ne çok hasta oldu bu sene kalabalığa çıktı diye sanırım yavrum ya .Ay dedigin gibi herseyi denedik artik sıkıldık detokslardan da benimde artik ne kadar kilo alsam da detoksu bunyem kaldirmiyo sanki yorulduk biz artik diyetten yadiyet psikolojisine sokma kendini sanki sen az yemek istiyomussun gibi davran diyet stresi de etkiliyo insani
Sagol kuzum bugun iyi gece cikmadi atesi ama yinede okula gondermedim geri hasta olmasin zaten bitti bu haftaspor yapmadan da olmuyor kigeçen haftayı hatırlıyorsun demi yine böyle oldu
bilmiyoprum herşeyi denedim bu hafta
ay kızına geçmiş olsun yazcaktım . bugün nasıl ne çok hasta oldu bu sene kalabalığa çıktı diye sanırım yavrum ya .
diyet psikolojisindeyim ciddi anlamda streste var sütümde 1 hafta spor yapmayayım bakalım nasıl olcak
evet aslında yazık evlenenlere ama piyasa böyle işteHaa biziim buralarda da oyle sac makyaj kiz ay cok para var bu istenasil bedavaya anlastin kiz sac makyaj bedava yapacak sadece yanindakilerden mi para alacak cok enteresan ay ben 8 sene once dugun makyajima sacima 500 lira mi ne vermistim ve sacimda makyajimda igrencdi gercekten isini iyi yapan makyozde kuaforde parasini hakediyo ya insani cirkinlestiriyolarda sacla makyajla zaten bi daha asla kuafore makyaj yaptirmadim o saatten sonra makyoz olmaya karar vermistim
Ay insallah kiz ne guzel olarrrr
inşallah inşallah olur neden olmasınhadi insallah darısı bizimkineyakışıklı oglum doktor oglum diye severim
hee ee randevuları nerden alıyon o zamannn
Hee ozel makeup artistim ben
sen yarın bnm dediğimi yap bi şaşırt bakalm nasıl olckspor yapmadan da olmuyor kigeçen haftayı hatırlıyorsun demi yine böyle oldu
bilmiyoprum herşeyi denedim bu hafta
ay kızına geçmiş olsun yazcaktım . bugün nasıl ne çok hasta oldu bu sene kalabalığa çıktı diye sanırım yavrum ya .
diyet psikolojisindeyim ciddi anlamda streste var sütümde 1 hafta spor yapmayayım bakalım nasıl olcak
Ay ben nikahdaki makyajini begendim sana dogal makyajlar yakışıyo benceevet aslında yazık evlenenlere ama piyasa böyle iştekaşlarımı aldırdığım nikahtada gittiğim kuafröle anlaştım kuzum baksana sence kötü mü yapmış gidip gitmeme konusunda kararsızım hep gdiiyorum onada düğünde gitmezsem bu sefer ayıp olcak konuştum bide ay 8 sene önce 500 ne resmen asgari ücrettir o zaman o para
iyi yaptın göndermemek ile kuzu . evet seneye dersler olcak evde çalıştırıyor musun okuma yazma gibi .Sagol kuzum bugun iyi gece cikmadi atesi ama yinede okula gondermedim geri hasta olmasin zaten bitti bu haftahe gi bu sene hastaliktan kurtulamadi insallah 1. sinifta da boyle olmaz bu sene neyse de 1. sinifta dersler olacak
Ay dene bi bakalim bi kac gub sporu birakmayi inerse kilon sporu azaltirsin kuzum bitsin kilo isi artik dimi yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?