Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beğeniyorum tabi beğenilerimi görmüyon herhal açılırsın inşallah sen kendine inan bence bu işte çok iyisin ve severekte yapıyosun daha ne olsun ben sana inanıyorum başarıcaksın keşke burda olsanda bende sana gelseydim nişanımdaki makyajımı görsen gözlerin kanar 500 lira verdim bide pardon 490 500 ollsa duramazdım

Sadece gözümü atmaya izin var gocamdan hesap açık oldugu icin ama cilt makyaji da gözel yaparim konturler falan
He giz ekmek pilav hamır bari az yi de az alisim düşündünüz mü
evet kocan faktörü var dimi dogru neyse makyaj yaptıgın kişilerin fotosunu cekersin izin alıp onları paylaşırsın yaptıkca
isim bartu istiyoruz bakalım

evet kocan faktörü var dimi dogru neyse makyaj yaptıgın kişilerin fotosunu cekersin izin alıp onları paylaşırsın yaptıkca
ay bizim ilkokulda bartu diye bi çocuk vardı hem çok yakışıklı karizmatik zeki havalı dehşet bişeydi sonrada fen lisesine gitmişti

Goruyom tabi hepsini begeniyon
Ay insallah yaa valla bek seviyom insanlara makyaj yapmayi Sadece makyaj 490 lira mi bizde gelin makyaji 250 lira onu da 200 e indiriyolla ay keske ünlü makyozler gibi baska sehirlerdeki makyajlara da gidebilsem gelir yapardim seninkini ama iyiki 500 degilmis yoksa napardiniz nasil öderdinizgelin makyaji kac para sizin orda

He ay ramazana denk geldi ya ise baslamam hic makyaj yapamadim bide ben surekli kuaforde degilim randevu aliyom oyle gidiyom makyaja yoksa kuaforde makyaj olmustur her makyaja gitmiyom
Bartu mu ay ni guzellll

yok kuzum tek makyaj değil saç makyaj verdim ama saçımı beğenmiştim içime sindide makyaj bence kötüydü bak sana resim atayım sen anlarsın bide ben çok makyaj yapmaya alışık olmadığım için sanırım ne ben nede başkaları yakıştıramadı bana okadar makyajı burda 100 liraya gelin başı + makyaj yapanda var 1000 liraya yapanda var kalitesine göre ben şimdi düğün için bi kuaförle bedava anlaştım yanımdakilerden para alcak ama kararsızım bi kuaför daha var o sanrım biraz daha iyi 130 a yapıyo düğünde o kadar para vermicem yazık günah
olursun inşallah zamanla ben sana inanıyorum benim kızımın gelin makyajına seni çağırırım

Haa biziim buralarda da oyle sac makyaj kiz ay cok para var bu iste nasil bedavaya anlastin kiz sac makyaj bedava yapacak sadece yanindakilerden mi para alacak cok enteresan ay ben 8 sene once dugun makyajima sacima 500 lira mi ne vermistim ve sacimda makyajimda igrencdi gercekten isini iyi yapan makyozde kuaforde parasini hakediyo ya insani cirkinlestiriyolarda sacla makyajlazaten bi daha asla kuafore makyaj yaptirmadim o saatten sonra makyoz olmaya karar vermistim
Ay insallah kiz ne guzel olarrrr

ay bizim ilkokulda bartu diye bi çocuk vardı hem çok yakışıklı karizmatik zeki havalı dehşet bişeydi sonrada fen lisesine gitmişti
hadi insallah darısı bizimkine yakışıklı oglum doktor oglum diye severim

He ay ramazana denk geldi ya ise baslamam hic makyaj yapamadim bide ben surekli kuaforde degilim randevu aliyom oyle gidiyom makyaja yoksa kuaforde makyaj olmustur her makyaja gitmiyom
Bartu mu ay ni guzellll
hee ee randevuları nerden alıyon o zamannn

spor yapmadan da olmuyor ki geçen haftayı hatırlıyorsun demi yine böyle oldu
bilmiyoprum herşeyi denedim bu hafta
ay kızına geçmiş olsun yazcaktım . bugün nasıl ne çok hasta oldu bu sene kalabalığa çıktı diye sanırım yavrum ya .
diyet psikolojisindeyim ciddi anlamda streste var sütümde 1 hafta spor yapmayayım bakalım nasıl olcak

Sagol kuzum bugun iyi gece cikmadi atesi ama yinede okula gondermedim geri hasta olmasin zaten bitti bu hafta he gi bu sene hastaliktan kurtulamadi insallah 1. sinifta da boyle olmaz bu sene neyse de 1. sinifta dersler olacak
Ay dene bi bakalim bi kac gub sporu birakmayi inerse kilon sporu azaltirsin kuzum bitsin kilo isi artik dimi yaaaaaa

evet aslında yazık evlenenlere ama piyasa böyle işte kaşlarımı aldırdığım nikahtada gittiğim kuafröle anlaştım kuzum baksana sence kötü mü yapmış gidip gitmeme konusunda kararsızım hep gdiiyorum onada düğünde gitmezsem bu sefer ayıp olcak konuştum bide ay 8 sene önce 500 ne resmen asgari ücrettir o zaman o para

Hee ozel makeup artistim ben
:

sen yarın bnm dediğimi yap bi şaşırt bakalm nasıl olck

Ay ben nikahdaki makyajini begendim sana dogal makyajlar yakışıyo bence git o zaman oraya abarti makyaj istemiyosun zaten dogal tonlarda biseyler yaptirirsin
He giz yuzume bi maske yapti bende jest yapiyo sandim yuzume sürdü maskeyi sonra maskemiz 40 tl dediben sok tamam demek zorunda kaldim surmeden sorsaaanaa bildigin 3 5 liralik kil maskelerinden ay bu kadari da gunaha giriyo bence hakkini alacan yeter

iyi yaptın göndermemek ile kuzu . evet seneye dersler olcak evde çalıştırıyor musun okuma yazma gibi .
valla mezun olacağım kiloya geldi mi diyeti bitircem böyle olmuyor ister istemez stres oluyorum . acaba yine dukan mı yapsam ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…