- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.521
Gunaydin poncikim nasilsingünaydın kızlarr
9-6 çalışşıyorum canım ama ramazandan beri 10a doğru geliyorum bazı günlerde erken çıkıyorum yarım saat falan ama hiç belli olmuyorkacdan kaca calisiyosun canim?
yarın akşam alcaz pideyi kişi başı bitane alırız iftar sahur yerizBen çocukların ikisini de emziriyorum canım. Bu ara sebze meyve smothi hazırlayıp içiyorum. Birde salatalık suyu ile ayran yapıp içiyorum çok tok tutuyor ve serinletiyor. Çocuklara yaptım bile bugün. artık onlarada hazır içecek almıyorum iyi oldu
2 kg aldın ve çok mutsuz günler yaşadın. Nasihate gerek kalmadı bence bir daha aynı hataya düşmezsin sen. Bence bu sefer başardın 1,5 ay sonra fitsin maşallah
Leslie güzel canım benim 15dk lık programı yapıyorum 1 sabah 2 akşam tavsiye ederim
Bu koruma olayını Bilemedim. Evli bir kadın olarak biraz daha dikkatli özenli giyinmek gerekebilir. Yaşadığınız çevreye de özen göstermek gerekir ama bu konuda kendine göre bir kalıp çıkarmış eşlere saygı göstermek yanlış olur. Kendi zevklerinizi çevrenizin tutumunu gelişmişlik düzeyini göz önünde bulundurarak yapın tercihlerinizi eşinizi çevresi içinde mahcup etmeden giyinin ama kıskanıyor diye eşinizin oluşturduğu şartlara göre değil ortamınızın şartlarına göre giyinin. Ben eskiden sevdiğim herşeyi giyerdim şimdi eşimin siyasi çevresine göre dikkat ederek giyinmeye çalışıyorum ama asla bu konuları eşime yorumlatmadan. Zaman içinde farklı kıskançlıklar ve kısıtlamalar oluşur. Drdottty ablamız demedi demeyin
5-6 ne kız
Kaç kişiyiz burada ben yarım yerim bilginize zaten bu sene hiç yemedim
fazla spor yapınca da gitmiyor kilo burda avukat 4 ay spor yaptı düzenli hemde günde 3 saat falan yapıyodu gram kilo veremedi bıraktı şimdi 1,5 kilo vermiş nasıl mutlukaptinn bari sen bir yön ver bana kaçamak sıfır spor bolca var ben kilo veremiyorum takıldı . ne yapayım . bugün 800 kalori alma planım var . niye böyle olmuş olabilir aklım durdu çalışmıyor suyu bol içiyorum paket ürün tüketmiyorum . detoks mu yapsam hafta sonu 1 günlük sence . tek sıkıntı wc geçen pazardan beri düzgün çıkamıyorum ama bundan kaynaklı olamaz bence sonuçta kalori ykıyorum
iyiyim kuzummm sen nasılsın nerelerdesin özledikGunaydin poncikim nasilsin
kuzum bilemedim ki valla vücudunu mu şaşırtsan acaba yarın bi dene bakaym tartıdan sonra farklı seyler yekaptinn bari sen bir yön ver bana kaçamak sıfır spor bolca var ben kilo veremiyorum takıldı . ne yapayım . bugün 800 kalori alma planım var . niye böyle olmuş olabilir aklım durdu çalışmıyor suyu bol içiyorum paket ürün tüketmiyorum . detoks mu yapsam hafta sonu 1 günlük sence . tek sıkıntı wc geçen pazardan beri düzgün çıkamıyorum ama bundan kaynaklı olamaz bence sonuçta kalori ykıyorum
hee öslediiim
regli bitti 8 9 gün erken oldum yumurtlama dönemim olduğunu biliyorum ne kadar doğru bilemiyorum tabi :) . değişik ne yapacam ki herşeyi denemdim 2 haftadır . detoks yapsam ama onu da gözüm kesmiyorGeldim bebikay kizim yine hastaydi ne cektik bu sene hastaliktan yaa okulda salgin varmis atesliydi kac gündür bugun gecti
Regl donemin mi ondan mi gitmiyo ki kuzum yada sporu abartinca da gitmiyo biliyosunbelki de kilon duraklamaya girdi degisik bisiler lazimdir
zeytinyağı tereyağı kullanıyorum . menülerimde haftada 1 bulgur ve pirinç oluyor 3 haftadır ekledim . ananas alayım . spor yürüyüş standart aletlerle çalışıyorum arada . beslenmemi tekrar değiştireyim . teşekkür derim bilgiler içinaynı tarz besleniyorsan hep vücudun alışmış olabilir kuzucum
değişik besinler meta hızlandırıcı besinler ekle menülerine
saatlerini değiştirebilirsin mümkünse akşam öğününü erkene çekebilirsin
spor hep aynı tarz ise kesinlikle değiştirmelisin
anans yemeni tavsiye ederim
pul biberi yemeklerinden eksik etme
mest çayı a101 de satılıyor bitki çayı wc için çok etkili (wc tartıyı çok etkiler)
ara öğün yapıyorsan yapmamanı tavsiye ederim
gibi gibi.. yağ alıyor musun yeterli vücuduna? zeytinyağı tereyağı vs? yağ almazsan yeterli, yağ yakamazsın..
sporunu interval şekilde yapmayı dene yağ yakımı için birebir..,
Bende iyyim kuzum yatacam acik yoksa vakitt gecmiyo yaaiyiyim kuzummm sen nasılsın nerelerdesin özledikgeçmiş olsun kızın rahatsızmış simdi nasıl oldu
He özle benikuzum bilemedim ki valla vücudunu mu şaşırtsan acaba yarın bi dene bakaym tartıdan sonra farklı seyler ye
a.s cınıııım iyilik senden nabeerrr
hee öslediiim
ben seni calışıyo snıyodum kızın hastaymş geçmiş olsunn
Ay dedigin gibi herseyi denedik artik sıkıldık detokslardan da benimde artik ne kadar kilo alsam da detoksu bunyem kaldirmiyo sanki yorulduk biz artik diyetten yaregli bitti 8 9 gün erken oldum yumurtlama dönemim olduğunu biliyorum ne kadar doğru bilemiyorum tabi :) . değişik ne yapacam ki herşeyi denemdim 2 haftadır . detoks yapsam ama onu da gözüm kesmiyor
zeytinyağı tereyağı kullanıyorum . menülerimde haftada 1 bulgur ve pirinç oluyor 3 haftadır ekledim . ananas alayım . spor yürüyüş standart aletlerle çalışıyorum arada . beslenmemi tekrar değiştireyim . teşekkür derim bilgiler için
büyüdü bende büyüdüm 68 oldumHe özle beniprensimiz büyüdü mü iyce ilk makyajimi 10 gün sonra yapcam ramazan oldugu icin hic makyaj yok bu ay ama bayramdan sonra baslar
yat tabi zaman geçmiyo günler çok uzun keşkelerim bizde yatabilsekBende iyyim kuzum yatacam acik yoksa vakitt gecmiyo yaahee gelmiyom artik hic deemi sagol kuzum iyi oldu şükür atesi düşmüyodu kac gündür bu hafta okula göndermedin salgin varmis zaten her cocuk hasta
Bakiyon mu makyajlarimabüyüdü bende büyüdüm 68 oldum
hazırla kendini iyicenem videolar izle kardeslernde dene bol bol elin hızlansın
Hee gi öglen geri kalkiyom hic is falan da yapamiyom cok halsiz oluyom benyat tabi zaman geçmiyo günler çok uzun keşkelerim bizde yatabilsekiyiy yapmışsın canım zaten okulda kapanacakders falan kalmamıştır gerci kreşe gidiyodu dimi senin kızın
seni takipteyimHe özle beniprensimiz büyüdü mü iyce ilk makyajimi 10 gün sonra yapcam ramazan oldugu icin hic makyaj yok bu ay ama bayramdan sonra baslar
arada bakıyom gözleri pek güzel yapıyon en zoruda orası zatiBakiyon mu makyajlarimahe surekli yeni modeller deniyom elim hizlansin pratik olsun diye
Ohh masallaholsun kiz verirsin doğumdan sonra ama yinede dikkat et vucudun ne kadar az genislerse ne kadar az catlarsa o kadar iyi abartma hamisim diye yemegi
Begeniyon heseni takipteyimçok güzel yapıyosun sen türban falanda öğrensene kuzum kursu falan varsa gitm bence ondada çok para var
boşver ramazandan sonra yaparsın insanın kolunu kaldırası gelmiyoHee gi öglen geri kalkiyom hic is falan da yapamiyom cok halsiz oluyom benanasinifi kuzum zaten cogu kisi gelmiyomus artik ramazanda hem öğretmenlerde rahat etsin dersleri yok zaten
Sadece gözümü atmaya izin var gocamdan hesap açık oldugu icinarada bakıyom gözleri pek güzel yapıyon en zoruda orası zati
abartmıyom inan ki ekmegi azalttıgımdan beri daha yavas alıyom bakalm hayırlısı
He ay bi kac gun once temizledim o da regl olana kadar idare ederboşver ramazandan sonra yaparsın insanın kolunu kaldırası gelmiyoöğretmen olmak varmış be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?