Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kacdan kaca calisiyosun canim?
9-6 çalışşıyorum canım ama ramazandan beri 10a doğru geliyorum bazı günlerde erken çıkıyorum yarım saat falan ama hiç belli olmuyor

yarın akşam alcaz pideyi kişi başı bitane alırız iftar sahur yeriz

fazla spor yapınca da gitmiyor kilo burda avukat 4 ay spor yaptı düzenli hemde günde 3 saat falan yapıyodu gram kilo veremedi bıraktı şimdi 1,5 kilo vermiş nasıl mutlu bende o yüzden yapmıyorum diyomuşum

kuzum bilemedim ki valla vücudunu mu şaşırtsan acaba yarın bi dene bakaym tartıdan sonra farklı seyler ye

ay öyle dümdük girdim

selam kızlar selam kaptinn
a.s cınıııım iyilik senden nabeerrr

hee öslediiim
ben seni calışıyo snıyodum kızın hastaymş geçmiş olsunn

regli bitti 8 9 gün erken oldum yumurtlama dönemim olduğunu biliyorum ne kadar doğru bilemiyorum tabi :) . değişik ne yapacam ki herşeyi denemdim 2 haftadır . detoks yapsam ama onu da gözüm kesmiyor
zeytinyağı tereyağı kullanıyorum . menülerimde haftada 1 bulgur ve pirinç oluyor 3 haftadır ekledim . ananas alayım . spor yürüyüş standart aletlerle çalışıyorum arada . beslenmemi tekrar değiştireyim . teşekkür derim bilgiler için

iyiyim kuzummm sen nasılsın nerelerdesin özledik geçmiş olsun kızın rahatsızmış simdi nasıl oldu
Bende iyyim kuzum yatacam acik yoksa vakitt gecmiyo yaa hee gelmiyom artik hic deemi sagol kuzum iyi oldu şükür atesi düşmüyodu kac gündür bu hafta okula göndermedin salgin varmis zaten her cocuk hasta

He özle beni prensimiz büyüdü mü iyce ilk makyajimi 10 gün sonra yapcam ramazan oldugu icin hic makyaj yok bu ay ama bayramdan sonra baslar

Ay dedigin gibi herseyi denedik artik sıkıldık detokslardan da benimde artik ne kadar kilo alsam da detoksu bunyem kaldirmiyo sanki yorulduk biz artik diyetten ya diyet psikolojisine sokma kendini sanki sen az yemek istiyomussun gibi davran diyet stresi de etkiliyo insani

Bende iyyim kuzum yatacam acik yoksa vakitt gecmiyo yaa hee gelmiyom artik hic deemi sagol kuzum iyi oldu şükür atesi düşmüyodu kac gündür bu hafta okula göndermedin salgin varmis zaten her cocuk hasta
yat tabi zaman geçmiyo günler çok uzun keşkelerim bizde yatabilsek iyiy yapmışsın canım zaten okulda kapanacakders falan kalmamıştır gerci kreşe gidiyodu dimi senin kızın

büyüdü bende büyüdüm 68 oldum
hazırla kendini iyicenem videolar izle kardeslernde dene bol bol elin hızlansın
Bakiyon mu makyajlarima he surekli yeni modeller deniyom elim hizlansin pratik olsun diye
Ohh masallah olsun kiz verirsin doğumdan sonra ama yinede dikkat et vucudun ne kadar az genislerse ne kadar az catlarsa o kadar iyi abartma hamisim diye yemegi

yat tabi zaman geçmiyo günler çok uzun keşkelerim bizde yatabilsek iyiy yapmışsın canım zaten okulda kapanacakders falan kalmamıştır gerci kreşe gidiyodu dimi senin kızın
Hee gi öglen geri kalkiyom hic is falan da yapamiyom cok halsiz oluyom ben anasinifi kuzum zaten cogu kisi gelmiyomus artik ramazanda hem öğretmenlerde rahat etsin dersleri yok zaten

He özle beni prensimiz büyüdü mü iyce ilk makyajimi 10 gün sonra yapcam ramazan oldugu icin hic makyaj yok bu ay ama bayramdan sonra baslar
seni takipteyim çok güzel yapıyosun sen türban falanda öğrensene kuzum kursu falan varsa gitm bence ondada çok para var

arada bakıyom gözleri pek güzel yapıyon en zoruda orası zati
abartmıyom inan ki ekmegi azalttıgımdan beri daha yavas alıyom bakalm hayırlısı

seni takipteyim çok güzel yapıyosun sen türban falanda öğrensene kuzum kursu falan varsa gitm bence ondada çok para var
Begeniyon he ay biraz bi açılsaydim saça türbana da girişirdim kiz daha 1 mezuniyet makyajindan baska makyaj yapmadım bu seneyi bi atlatiyim taninirsam begenilirse islerim açılırım iyce cok istiyom bu iste yukselmeyi hayalim resmen

Hee gi öglen geri kalkiyom hic is falan da yapamiyom cok halsiz oluyom ben anasinifi kuzum zaten cogu kisi gelmiyomus artik ramazanda hem öğretmenlerde rahat etsin dersleri yok zaten
boşver ramazandan sonra yaparsın insanın kolunu kaldırası gelmiyo öğretmen olmak varmış be

arada bakıyom gözleri pek güzel yapıyon en zoruda orası zati
abartmıyom inan ki ekmegi azalttıgımdan beri daha yavas alıyom bakalm hayırlısı
Sadece gözümü atmaya izin var gocamdan hesap açık oldugu icin ama cilt makyaji da gözel yaparim konturler falan
He giz ekmek pilav hamır bari az yi de az alisim düşündünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…