Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım

Slm canlarım çocukları uyuttum benim için spor vakti 15 dk Leslie ardından da Buki egzersiz serisini yapıcam. Aslında bugün Buki egzersiz yapmayacaktım ama yarın güllaç yemeye karar verdim hadi bana kolay gelsin
Sahihuban canım iftarı güzel atlatmışsın tebrik ederim kv. Ye ne zaman gidiyorsun nerede yaşıyor çok kalacak mısın haydi sende aç Leslie 15dk.

Bende iyi kötü 1.seriyi bitirdim yoruldum dedim ama sende yapyon madem bende 2. Ve 3.seri için zorlicam kendimi

Iyi aksamlar kizlar busefer kendimi frenledim iftarda 30 mayis
Sahur
Zeytin peynir 2 dilim pide 1 yumurta haslanmis
Iftar
5 tane kızarmış patates
1 ince dilim pizza
Doyamadim ama olsun du az sonra sahur yapacaktım..
Maasallah kizlar iradeli bisekilde spor yapiyosunuz ramazan bitsin su karneleri vereyim bi rahat nefes alayim bende sporuma baslicam

bende susamlı ve yumurtalı ve cörek otlu severim 5-6 tane alayım anca yeter :
dünden razı

geeçn bi yazı okudum cola vs içmek isteyen cocugua itiraz etmeden colanın içine tuz biber döküp vermiş bi kadın cocuk bi daha istememiş tadı kötü diye bence mantıklı

kuzum yasadıgımız yer geregi zaten giyilmiyo her istedigimiz ki ben babamdan da böyle gördügüm için eşimin giyinirken abartma laflarına cok takılmıyorum zaten alışkanlık oldu bende kapalı değilim ama usturuplu giyiniyorm he yasadıgım yer dısında dibine kadar acıgım o ayrı o zaman kimse karısamıyo

kaptinn bari sen bir yön ver bana kaçamak sıfır spor bolca var ben kilo veremiyorum takıldı . ne yapayım . bugün 800 kalori alma planım var . niye böyle olmuş olabilir aklım durdu çalışmıyor suyu bol içiyorum paket ürün tüketmiyorum . detoks mu yapsam hafta sonu 1 günlük sence . tek sıkıntı wc geçen pazardan beri düzgün çıkamıyorum ama bundan kaynaklı olamaz bence sonuçta kalori ykıyorum

karbonhidrat olmasına rağmen bana çok az geldi

Canim cok sevindim mezun olmana hayirli olsun bi daha hic almazsin insallah

SekerPancarii nerelerdesin bana bir el atman lazım birşey oluyor anlamıyorum spor + diyet neden veremiyorum çöktüm resmen
Geldim bebikay kizim yine hastaydi ne cektik bu sene hastaliktan yaa okulda salgin varmis atesliydi kac gündür bugun gecti
Regl donemin mi ondan mi gitmiyo ki kuzum yada sporu abartinca da gitmiyo biliyosun belki de kilon duraklamaya girdi degisik bisiler lazimdir

aynı tarz besleniyorsan hep vücudun alışmış olabilir kuzucum
değişik besinler meta hızlandırıcı besinler ekle menülerine
saatlerini değiştirebilirsin mümkünse akşam öğününü erkene çekebilirsin
spor hep aynı tarz ise kesinlikle değiştirmelisin
anans yemeni tavsiye ederim
pul biberi yemeklerinden eksik etme
mest çayı a101 de satılıyor bitki çayı wc için çok etkili (wc tartıyı çok etkiler)

ara öğün yapıyorsan yapmamanı tavsiye ederim

gibi gibi.. yağ alıyor musun yeterli vücuduna? zeytinyağı tereyağı vs? yağ almazsan yeterli, yağ yakamazsın..

sporunu interval şekilde yapmayı dene yağ yakımı için birebir..,

ramazan mod gördüm seni çok karizmatiksin iyi canım bayadır denk gelmiyorduk gelince bi buse kondurayım dedim
Bek halsiz geciyo ramazan bana sana nasil geciyi
Gelemiyom hic artik kilo vermiyom hic ramazan oncesi 55 dim hala 55 im senyiyon mu pideler datlilar

Bek halsiz geciyo ramazan bana sana nasil geciyi
Gelemiyom hic artik kilo vermiyom hic ramazan oncesi 55 dim hala 55 im senyiyon mu pideler datlilar
zayıflama aşamasına geçtim ben
yok ağzıma sürmedim daha pide tatlı
oruç daha hiç tutmadım zaten
ne biliyim değişik.. kilo veriyordum ne güzel 54 olmuştum anlamsız bir artış var şuan 55 görünüyor tartı ama vücut iyi baya istediğim kıvama geldi ay biz bi süre koruyalım bu 55 i ya boşver vermeyelim

Ay bende 54 e indimdi sonra 55 e çıktım hatta bu hafta 56 olduydum da verdim geri 55 e indimbenimki anlamsiz artiş degildi ben yidim bu hafta ama yimiyom artik az az yiyom benimde hedefim simdilik 55 i korumak bayramdan sonra donerim zayiflamaya 53 olsak harike spor yapmiyom artik hic ben sen yapiyon mu fit miuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…