- 25 Mayıs 2013
- 13.965
- 20.521
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.501
Afiyet olsun canımKızlar müjdeeeeeeeee
Bugün de iftarda dikkat ettim yaşasınnnn
İftar . Yarım kase mercimek çorbası
1ader çiğköfte
Şalata
Izgara balık
2 çatal güllaç
1yemke kaşığı irmik
1dilim karpuz 1dilim kavın (1porsiyon meyve ediyor) 1 kiraz
Ekmek YÖK
Süpeeeer
Bende iyi kötü 1.seriyi bitirdim yoruldum dedim ama sende yapyon madem bende 2. Ve 3.seri için zorlicam kendimiSlm canlarım çocukları uyuttum benim için spor vakti 15 dk Leslie ardından da Buki egzersiz serisini yapıcam. Aslında bugün Buki egzersiz yapmayacaktım ama yarın güllaç yemeye karar verdim hadi bana kolay gelsin
Sahihuban canım iftarı güzel atlatmışsın tebrik ederim kv. Ye ne zaman gidiyorsun nerede yaşıyor çok kalacak mısın haydi sende aç Leslie 15dk.
dünden razıbende susamlı ve yumurtalı ve cörek otlu severim5-6 tane alayım anca yeter :
geeçn bi yazı okudum cola vs içmek isteyen cocugua itiraz etmeden colanın içine tuz biber döküp vermiş bi kadın cocuk bi daha istememiş tadı kötü diye bence mantıklıBen çocukların ikisini de emziriyorum canım. Bu ara sebze meyve smothi hazırlayıp içiyorum. Birde salatalık suyu ile ayran yapıp içiyorum çok tok tutuyor ve serinletiyor. Çocuklara yaptım bile bugün. artık onlarada hazır içecek almıyorum iyi oldu
2 kg aldın ve çok mutsuz günler yaşadın. Nasihate gerek kalmadı bence bir daha aynı hataya düşmezsin sen. Bence bu sefer başardın 1,5 ay sonra fitsin maşallah
Leslie güzel canım benim 15dk lık programı yapıyorum 1 sabah 2 akşam tavsiye ederim
Bu koruma olayını Bilemedim. Evli bir kadın olarak biraz daha dikkatli özenli giyinmek gerekebilir. Yaşadığınız çevreye de özen göstermek gerekir ama bu konuda kendine göre bir kalıp çıkarmış eşlere saygı göstermek yanlış olur. Kendi zevklerinizi çevrenizin tutumunu gelişmişlik düzeyini göz önünde bulundurarak yapın tercihlerinizi eşinizi çevresi içinde mahcup etmeden giyinin ama kıskanıyor diye eşinizin oluşturduğu şartlara göre değil ortamınızın şartlarına göre giyinin. Ben eskiden sevdiğim herşeyi giyerdim şimdi eşimin siyasi çevresine göre dikkat ederek giyinmeye çalışıyorum ama asla bu konuları eşime yorumlatmadan. Zaman içinde farklı kıskançlıklar ve kısıtlamalar oluşur. Drdottty ablamız demedi demeyin
5-6 ne kız
Kaç kişiyiz burada ben yarım yerim bilginize zaten bu sene hiç yemedim
karbonhidrat olmasına rağmen bana çok az geldiIyi aksamlar kizlar busefer kendimi frenledim iftarda 30 mayis
Sahur
Zeytin peynir 2 dilim pide 1 yumurta haslanmis
Iftar
5 tane kızarmış patates
1 ince dilim pizza
Doyamadim ama olsun du az sonra sahur yapacaktım..
Maasallah kizlar iradeli bisekilde spor yapiyosunuz ramazan bitsin su karneleri vereyim bi rahat nefes alayim bende sporuma baslicam
Canim cok sevindim mezun olmana hayirli olsun bi daha hic almazsin insallahİnşallah canım sende ramazandan sonra en baştan başla ve motivasyonunu kaybetme
Bende korkardım canım yazık ama tutabilecek birisi yok mu kanadı falan kırılmasın
Teşekkür ederim canım çok şükür. Hızlı giden hızlı gelir deniyor ya bende ondan korkuyorum
Dombili anneden fit anneye terfi ettim
Benim kilolarım ardarda gelen 2 hamilelikten kalmıştı. Vücudun hazır olması gerekiyor sanırım kilo vermeye. İlk zamanlar çok zorlandım hiç unutmam diyetin 1. Haftasında gece salamlı kaşarlı ketçaplı mayonezli tost yemiştim hemde büyük hamburger ekmeği arasında. Ama sonrasında çok zorlanmadım hele ki zigzag diyete başladıktan sonra çok rahat geçti
Teşekkür ederimSekerPancarii
Geldim bebikSekerPancarii nerelerdesin bana bir el atman lazım birşey oluyor anlamıyorum spor + diyet neden veremiyorum çöktüm resmen
Geldim bebikay kizim yine hastaydi ne cektik bu sene hastaliktan yaa okulda salgin varmis atesliydi kac gündür bugun gecti
Regl donemin mi ondan mi gitmiyo ki kuzum yada sporu abartinca da gitmiyo biliyosunbelki de kilon duraklamaya girdi degisik bisiler lazimdir
aynı tarz besleniyorsan hep vücudun alışmış olabilir kuzucumkaptinn bari sen bir yön ver bana kaçamak sıfır spor bolca var ben kilo veremiyorum takıldı . ne yapayım . bugün 800 kalori alma planım var . niye böyle olmuş olabilir aklım durdu çalışmıyor suyu bol içiyorum paket ürün tüketmiyorum . detoks mu yapsam hafta sonu 1 günlük sence . tek sıkıntı wc geçen pazardan beri düzgün çıkamıyorum ama bundan kaynaklı olamaz bence sonuçta kalori ykıyorum
ramazan mod gördüm seni çok karizmatiksinEki Görüntüle 2152270 Slm miu nasilsindi
Bek halsiz geciyo ramazan banaramazan mod gördüm seni çok karizmatiksiniyi canım bayadır denk gelmiyorduk gelince bi buse kondurayım dedim
zayıflama aşamasına geçtim benBek halsiz geciyo ramazan banasana nasil geciyi
Gelemiyom hic artikkilo vermiyom hic ramazan oncesi 55 dim hala 55 im sen yiyon mu pideler datlilar
Ay bende 54 e indimdi sonra 55 e çıktımzayıflama aşamasına geçtim ben
yok ağzıma sürmedim daha pide tatlı
oruç daha hiç tutmadım zaten
ne biliyim değişik.. kilo veriyordum ne güzel 54 olmuştum anlamsız bir artış var şuan 55 görünüyor tartı ama vücut iyi baya istediğim kıvama geldiay biz bi süre koruyalım bu 55 i ya boşver vermeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?