- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.941
bozma moralini kuzum ya başka bi doktora daha gitsen?Bende yeni eve geçtim birazdan tekrar çıkıcam kaderime tüküreyim nasıl bir sınav benim ki anlamıyorum ki polip var dedi kendi doktorum adetin 4 günü gibi kontrole gidicem varsa ameliyat olacam yine yine yeniden. Çocuk olayı için hiç iyi bir şey duymuyorum allaha sığınıyorum sadece
Ne güzel ya light yoğurt yapmışsınkuzum şöyle anlatayım ..biraz karışık olmuş :)
1lt sütün içerisine kaynarken 2 bardak su ekliyorum
sonrasında 1,4 lt oluyor ya süt su karışımı o biraz ılıyınca normal yoğurt karıştırıyorum iki kaşık ; sonra kavanozlara koyuyorum : ağzına havlu kağıt koyuyorum tek yaprak nemini alsın diye: kavanozun kapağını kapatıp sofra sarıyorum ..4-5 saat sonra buzdolabına kaldırıyorum...
amaç yağ oranı azalsın.. gayet normal yoğurt oluyor bi fark yok sadece yağı azalmış oluyor...
Canım benim kız yok stresten birbirinize mi sarıyorsunuz yoksa. Sarmayın canım sarılıncanım hiç keyfim yoktu bu aralar eşimle alakalı problemlerimiz oldu o yüzden buraya da yazmak içimden gelmedi sen napıyosun nası
kuzum çok güzel kilo vermişin maşallah sanalisteni paylaşırmısın bende ramazan sonrası yapmak istiyorum son kilolarımıda veriyim bitsin artık
İnşallah çok mutlu olursun kuzucuğumağustosun 22 sinde kuzum
Canım benim Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi vakti saati vardır sabırlı ol. Umutsuz olma hayırla dile canım. İnşallah Allah sana da sağlıkla kısmet etsin.Bende yeni eve geçtim birazdan tekrar çıkıcam kaderime tüküreyim nasıl bir sınav benim ki anlamıyorum ki polip var dedi kendi doktorum adetin 4 günü gibi kontrole gidicem varsa ameliyat olacam yine yine yeniden. Çocuk olayı için hiç iyi bir şey duymuyorum allaha sığınıyorum sadece
Haklisın canım sahurda sorun yaşamıyorum da aksama cok acıkiyorum birde arkadaşlarla disarda yemistik öyle olunca kontrolümü kaybetmisimsahur ıyı duruyo ama ıftar cok olmuş canım.kori soslu tavuk bıraz agır paqtates kızartması 1 tane tadına bakaydın keske
Ne güzel ya light yoğurt yapmışsın
Canım benim kız yok stresten birbirinize mi sarıyorsunuz yoksa. Sarmayın canım sarılın
İnşallah çok mutlu olursun kuzucuğum
Benim küçük oğlanında Doğum günü
Tamam o zaman bizim Doğum günü partiside aradan çıksın
Canım benim Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi vakti saati vardır sabırlı ol. Umutsuz olma hayırla dile canım. İnşallah Allah sana da sağlıkla kısmet etsin.
Günaydın canimgünaydın kızlar
Kaptanım bende burdayum isten firsat bulukcamaşallah bugünde cok sessiz takım
nerde bu miillettt
olsun canım oluyor öyle bazenn iyiyim şükür sen nasılsınGünaydın canimmasallah bana günaydin demeden alitilara başlamisim günydın dostlar nasilsiniz keyifler nasil
Kaptanım bende burdayum isten firsat bulukca
Aynen canım bunun icin bizim elimizden bazen bişey gelmiyo ama allah cok büyük inşallah tez zamanda sevinçli haberlerini alıcaz burdaBende yeni eve geçtim birazdan tekrar çıkıcam kaderime tüküreyim nasıl bir sınav benim ki anlamıyorum ki polip var dedi kendi doktorum adetin 4 günü gibi kontrole gidicem varsa ameliyat olacam yine yine yeniden. Çocuk olayı için hiç iyi bir şey duymuyorum allaha sığınıyorum sadece
Çok şkür kuzum allah bu günleri aratmasınolsun canım oluyor öyle bazenn iyiyim şükür sen nasılsın
Canim cok tebrik ederim maşallah diyelimsaolsun diyetisyenim vücuduma tam uygun olan diyeti vermiş :)onun dediklerini birebir yapınca yağdan veriyorum direk ..
ama ben kiloyu hızlı alıp veriyorum...
korumada 1 yıl sabretmem gerekmiş bir de devamlı dikkat etmem gerekirmiş : beslenmeyi öğreneceksin dedi doktorum :)
ilk defa bi ramazan aynda acıkmıyorum ..ve ilk defa diyetimde tokum..açlık yaşamdan diyet yapıyorum o sebeple eksik hissetmiyor krizlere girmiyorum sanırım ..
ruhsal açlık yaşamadığım sürece sorun olmuyor inşaallah..
hep biz mi trip yapıcaz birazda onlar yapsınlar dimi amaÇok şkür kuzum allah bu günleri aratmasındün aksam koca kisisyle çok fena tartistik daha dogrusu tek tarafli bi tartismaydi benim bağırıp cağırdigim simdi msj larla gonlunu almaya calısiyorum trip atiyo deli adam
ayyy hani su nerden ne aldıklaırını paylaşanlar gibi hesp mıkendime çeyiz hesabı açtım çeyizlerimi paylaşıyorumhep can sıkıntısından bunlar
kötü düşünme belki bu ameliyattan sonra bebegini kucagına alcaksın.Bende yeni eve geçtim birazdan tekrar çıkıcam kaderime tüküreyim nasıl bir sınav benim ki anlamıyorum ki polip var dedi kendi doktorum adetin 4 günü gibi kontrole gidicem varsa ameliyat olacam yine yine yeniden. Çocuk olayı için hiç iyi bir şey duymuyorum allaha sığınıyorum sadece
ye bi köşede ya kim ne dicek ac bırkma kendinisuyunuda iç bol bol her fırsattaben 4 gündür oruç tutamıyorum regl oldum ama büroda da yiyip içemiyorum ya koca gün açım yada gizli saklı kraker falan yiyorumbugün ton balığıyla 2 dilim ekmek getirdim inşallah yiyebilirim
bu öğlen az yedim gibi ama iş yerinde mümkün değil kuzu patates yemegiyle pilav vardı ikiside şekeri yükseltiyokaptinn sende dikat et canim sekerin cok cikmasin
bnmde bugün pek müsait iş yok gibi bişeyGünaydın canimmasallah bana günaydin demeden alitilara başlamisim günydın dostlar nasilsiniz keyifler nasil
Kaptanım bende burdayum isten firsat bulukca
Haklısın kuzumhep biz mi trip yapıcaz birazda onlar yapsınlar dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?