Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bozma moralini kuzum ya başka bi doktora daha gitsen?

Ne güzel ya light yoğurt yapmışsın
Canım benim kız yok stresten birbirinize mi sarıyorsunuz yoksa. Sarmayın canım sarılın
ağustosun 22 sinde kuzum
İnşallah çok mutlu olursun kuzucuğum
Benim küçük oğlanında Doğum günü
Tamam o zaman bizim Doğum günü partiside aradan çıksın
Canım benim Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi vakti saati vardır sabırlı ol. Umutsuz olma hayırla dile canım. İnşallah Allah sana da sağlıkla kısmet etsin.

sahur ıyı duruyo ama ıftar cok olmuş canım.kori soslu tavuk bıraz agır paqtates kızartması 1 tane tadına bakaydın keske
Haklisın canım sahurda sorun yaşamıyorum da aksama cok acıkiyorum birde arkadaşlarla disarda yemistik öyle olunca kontrolümü kaybetmisim

Dünkü menümü paylaşayım dostlar
Sahur
Kaşaarlı menemen
2 kücük dilim pide
Beyaz peynir bikac zeytin yeşillik (roka tere marul)
Şekersiz açik çay
3-4 yarım ceviz
2 sb su

Iftar
2 kücük kase domates çorbasi
Yogurt
Karabuğdaylı semizotu yemeği
3 tane tavuk kanat ızgara
2 lt kadar su (bikac bardağa limon sikıp ictim)
Açık şekersiz çay
40 dk kadar da yürüyüş+trambolin

inşallah canımm
benimde doğum günüm 23 ağustos o kadar dedim doğum günümde yapalım diye ama yok senin oğlununkini kutlarız artık

Aynen canım bunun icin bizim elimizden bazen bişey gelmiyo ama allah cok büyük inşallah tez zamanda sevinçli haberlerini alıcaz burda

olsun canım oluyor öyle bazenn iyiyim şükür sen nasılsın
Çok şkür kuzum allah bu günleri aratmasın dün aksam koca kisisyle çok fena tartistik daha dogrusu tek tarafli bi tartismaydi benim bağırıp cağırdigim simdi msj larla gonlunu almaya calısiyorum trip atiyo deli adam

Canim cok tebrik ederim maşallah diyelim benimde aynı sekilde kilo alma sebebim ruhsal açlik psikolojik sebebpler ne zaman uzgün mutsuz sinirli olsam mutlulugu doyumu yemeklerde ararim bulurumda tabi gecici olarak ama sonrasi baska bi mutsuzluk

kötü düşünme belki bu ameliyattan sonra bebegini kucagına alcaksın.
seninki agır bi sınav ama rabbime sığındıktan sonra elbet veriyo mükafatını

ben 4 gündür oruç tutamıyorum regl oldum ama büroda da yiyip içemiyorum ya koca gün açım yada gizli saklı kraker falan yiyorum bugün ton balığıyla 2 dilim ekmek getirdim inşallah yiyebilirim
ye bi köşede ya kim ne dicek ac bırkma kendinisuyunuda iç bol bol her fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…