Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim yaşadıklarına ve incinmişliğine çok üzüldüm ama en çok görümcene üzüldüm. Ne kadar zavallı geldi bana acıdım. Demekki çok ağır şeyler yaşamış ki senin durumunu basit görmüş. Yada kardeşine toz kondurmayan cinslerden biri.
Tuğbam canım benim eşinin davranışı kesinlikle çok yanlış ufak tefek rakamlarla eğlenebilir yada şansını deneyebilir ama büyük rakamlarla oynamak hem bağımlılık göstergesidir hem de düşüncesizlik. Ona kızmakta bu hatayı yüzüne vurmakta çok çok haklısın. Hayale kapılmış eşin seni ve çocuğunu daha iyi yaşatmak için ama bunlar boş hayaller. Sen onunla bu konuda yapıcı ve dengeleyici konuşmalısın yoksa hatasını anlamak yanlıştan dönmek yerine inatla üstüne gidebilir.Erkek milletinin kafası çocuk gibi çalışır. Eşinin kardeşleriyle keşke konuşmasaydın hem senin canını daha çok sıkmış görümcen hem de eşin çok bozulmuştur.
Bence tepkini göstermeyi sürdür ama eşine hatasını gösterecek dozda kalsın bıkkınlık haline gelmesin. Kazancınızla yapabildiklerinizden memnun olduğunu daha fazlasını beklemediğini bilsin.
Çok uzun yazmış olabilirim kusura bakma ama bu hatasını ilişkinizi yıpratmadan gösterip doğruyu buldurmak gerekir.
Üzme kendini geçer düzelir anlamıştır bile hatasını

Benim alt beden 40 canım ama 3 tane sezaryen var onun etkisi de var tabi bacaklarımda kalın üstüm daha inçe vücuduma göre ama bende bi diyetisyene gidip yağ oranımı öğrenmeye karar verdim. Belki yağ yüzdem yüksektir

yağ oranı çok önemli : kastan veya sıvıdan kaybedince beden incelmiyor küçülmüyor ..
ben yağdan verip vermediğimi göbeğimden anlıyorum..
3sezeryan :peki kuzum nasıl oldu zor oldu mu..
benim ilk oğlum sezeryan ..onda bile lök diye göbek var..katman katman... sezeryan deyince korkuyorum ikinci üüçüncü cesaret işi çocuklar da :)

bende suyu masada arkamı dönüp içiyorm duvara karsı sanki anlamıyolar gibi
kesin anlamıyolardır

kesinlikle sonuna kadar haklısın zaten bu bağımlılıklar ufaktan başlıyo zamanla büyüyo benim babamda çayına oynardı simdi maaşını bırakıp kalkıyo. iddia falan da oynuyo sanırım oynamadığı kumar yok kaybettikce fazlasını kazanma hırsıyla devam ediyolar oynamaya inşallah kredisini kapatınca devamı gelmez görümcene de yazık nasıl böyle basite indirgeyebiliyo anlamış değilim

bende çok istiyorum öğrenmeyi ya kesin çok yağlıyımdır ben öyle hissediyorum

En basitinden bu sene ki tatilimi ertelemek durumunda kaldim oysa ne hayallerle zayiflamistim kredisi olmasina ragmen hala abuk sabuk harcamalari bizimki de yapmak istiyor çok sert tepkimi koyduğum için bi süre ağzını açamaz
Zaten ufak tefek biz ikimizde oynardık ama bu başka birde öğrenmeseydim kesin oynamaya devam ederdi cunku maasindan sadece 250 lira kaliyor(20 bin kredisi) mecbur gecinemediginden yeni hayallere kapilacakti. Bana karsi cok mahcup ama bi o kadarda rahatlamis konusuyorum ama mesafeli bende kendimi alisverise vurdum
Canım evet sakin düşününce bende keşke onlarla konuşmasaydım dedim ama kimseye anlatamadım ve bi çıkış yolu bulamamıştım, paradan önce güven sarsıldı ama bunu eşim kabul etmiyor sacmaladığımı düşünüyorlar, cok agladı çok yalvardı ama çok kırıldım gizli kapaklı iş yapmasına konusuyorum ama mesafeli olarak, bu süreçte kızımın burda olmaması da isabet oldu

Canım annen ve siz nasıl karsiliyor peki hata yaptiginin farkinda degilmi ki devam ediyor, benim son sansim kendiside soyledi tum mac uygulamalarini sildi telefonundan bir daha olursa yolu mahkemede alicaz

Düşünüyorum aslında şu an bile dönebilirim ama tartım yok
Bu aralar evdeyim hep çünkü sınav dönemi ve dersler bitti artık çalışıyorum öyle geçiyor zaman
Ben de sizleri özledim

Düşünüyorum aslında şu an bile dönebilirim ama tartım yok
Bu aralar evdeyim hep çünkü sınav dönemi ve dersler bitti artık çalışıyorum öyle geçiyor zaman
Ben de sizleri özledim
cok sevindim canim nasil gecti dönem orda hayatin nasil anlatsana biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…