Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet..
çünkü sağlıksız besleniyoruz ..çok yemek hiç bi zaman iyi değil ki ..
önemli olan sağlıklı besinler tüketmek yeterli miktarda...
:)
42 bedenden 38 e düştüm çok mutluyum :)
daim olması lazım tabi :)
38 in daha rahat olması gerek :)

ayyy hani su nerden ne aldıklaırını paylaşanlar gibi hesp mı işsiz seni yaaa
evet ağır işsizim
ye bi köşede ya kim ne dicek ac bırkma kendinisuyunuda iç bol bol her fırsatta

kimse bişey demezde çekiniyorum işte kimse yoktu yedim yemeğimi frısat buldukça suda içiyorum
Haklısın kuzum benimkinin tribi nazı çok fenadır ama uğraşırır süründürür
ay erkeğin tribi hiç çekilmiyo ama dimi

evet ağır işsizim

kimse bişey demezde çekiniyorum işte kimse yoktu yedim yemeğimi frısat buldukça suda içiyorum

ay erkeğin tribi hiç çekilmiyo ama dimi
bende suyu masada arkamı dönüp içiyorm duvara karsı sanki anlamıyolar gibi

yok kuzu keşke öle olsaydı ama bu seferki öle değildi

Nasıl 38 kuzum ya benim 176 boyda 65 geliyor kilo 38 bedenler sıkıyor beni giyemiyorum sizin bedenlerde mi sıkıntı var benim bedenlerde mi
yok kuzu keşke öle olsaydı ama bu seferki öle değildi
Sağlık olsun üzme kendini toparlanır düzelir herşey. Zaman zaman herkes üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyor

canım kayacans'ın kilosuna göre yağ oranı bayağı düşük geldi banada o yüzden oluyordur 38 beden bende 165 boy 64 lerde kilom 38 çok rahat oluyor

kızlar kaç gündür içim içimi yiyor sizede sıkıntımdan kısaca bahsetmek istiyorum işin içinden çıkamıyorum çünkü, eşim iddia oynar ama ben oynadığı rakamları düşük sanıyodum hobi niyetine ama C.tesi günü ciddi boyutta olduğunu bankadan gelen mesajı tesadüfen görmemle öğrendim bunun için kredi çekmiş hemde 2 senelik, bende çok büüyük tepki verdim doğal olarak rıskımızı nelere yatırıyosun, ben geleceğimiz için para biriktirip bişeylerden kıstıkça sen nerelere yatırıyosun diyerek evde büyük bi deprem oldu. yeminler etti ben sen farketme diye kapatmak için oynadım ama oynadıkça kaybettim ve içinden çıkamadım falan filan anlattıda anlattı, bende ailene söyleyecem dedim ve ablasıyla abisine anlattım abisi her ne kadar benim yanımda olsada ablası için gayet normalmiş gibi karşıladı beni olayı büyütmekle suçladı bende kendisiyle tartıştım (kendisi aldatılmış,dayak yemiş, eşi kumar oynamış affetmiş ama iyiki affetmiş çünkü şimdi çok mutluymuş benim ki basitmiş bi kaç aya ben kapatabilirmişim o borcu şükretmeliymişimde aldatma değilmiş falan filan)
ya sizcede olay bu kadar basit mi, benmi abartıyorum yoksa? bi hemcinsimden bu konuyu bu kadar normalleştirmek beni gerçekten üzdü hala inanamıyorum eşim bunu nasıl yapar diye

yoo cok haklısın verdiğin tepkide. siz bi ailesiniz ve bi cocugunuz var ona bakakla yükümlüsünüz ve sen bişeyler kısıp birikim yaparken o böyle seylere para harcıyosa ayıp ediyo demktir..

cok iyi anlıyorum seni bnm eşimde böyle idda fln yok ama abuk subuk seylere para harcar

tugbaFB canim cok haklisin arada ufak tefek miktarlarda oynamak baska gidip bunun icin kredi cekmek baska... hatasini anlamasi gerekiyo yoksa isin ucu bi kactimi hastalik haline gelirse önüne gecemessin... Kredi miktari cokmu yüksek?

Görümcenin öyle düsünmesinede cok üzüldüm dilerim gercekten mutludur suan...

evet kuzum evden getirmek en iyisi ben biseneyi gecti hep evden getiriyorum cok iyi oluyo
şimdi millette oruclu ya bn ara öğünleri flnda bıraktm hep eve gdince de acıkıp yemege saldırıyorum
ramazan bitsin diye bklicem hiç aklıma gelmezdi

kuzum kıyafetini giydiğin mağazanın kalıbından tut : yağ oranınına üst bedenin genişliğine kadar bir çok sebep oalbilir farklılıkta..
mesela pantolonda benim 38 oluyor : ama üst beden göğüslerden dolayı 40 oluyor..

şimdi millette oruclu ya bn ara öğünleri flnda bıraktm hep eve gdince de acıkıp yemege saldırıyorum
ramazan bitsin diye bklicem hiç aklıma gelmezdi
cok zor öyle ama aslinda hamilesin herkez Oruc tutmadigini biliyo bi kösede oturup yesen bence hic sorun olmAZ Helede normaldede cok Oruc tutmayanlar varken:)

cok zor öyle ama aslinda hamilesin herkez Oruc tutmadigini biliyo bi kösede oturup yesen bence hic sorun olmAZ Helede normaldede cok Oruc tutmayanlar varken:)
ben yapamam öyle ayıp
neyse az kaldı zaten düzene girerim ramazandan sonra inşallah

herkes için geçerli bu tabi takım maşallah cok güzel dağılmış

drdotty aynen kizlar cok sey fark edio hangi beden oldugumuzu ben mesela 179 boyum 67 kiloyum ve 38 -40 arasiyim. ama benim vicudum hic siki degil yag oranim yüksek ve kas oranim cok düsük bitürlü düzenli bi sporla kas oranimi yükseltemedim:) is arkadasim mesela 160 boyunda 64 kilo ama kadin 34 beden giyo sporcu oldugu icin yag hic yok kadinda

SchonerDuft canim sakin sIkma canini ben inaniyorum hersey cok güzel olcak sabret kismetinde kaderinde varsa o seni zaten bulcak bu dünyadaki hersey zaten bizim sinavimiz degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…