- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.021
canımmmm.. üzüldüğüne gün gelecek akılsız ben neden bu kada rüzmüşüm diyeceksin. ya boşluğa düşmekten korkma. ya bir ayakkabı alırken bile mağaza mağaza geziyoruz da,hayatımızı geçireceğimiz insan için neden bu kadar özenmiyoruz. yarın evlenince nolcak sen evde sıkıntıdan kk ya girerken geç saatlerde eve gelecek belki, arkadaşlarıyla gezecek. sen yine 2. planda kalacaksın. ailesiyle sorunlarını arkadaşlarına değilde sana yansıtması da ilginç. canımm sevdiğimiz zaman gerçekleri göremyoruz aşk gözümüzü kör ediyor ancak bunu sonradan anlıyoruz. sen bilirsin tatlımm.
bu bana sanırım
gülçincim senden çok şey öğreniyorum.gerçekten çok haklısın söylediklerinde.
gülçin sana küstüm
bende evde yalnızım. ahanda burda yüzyüzeyiz bacım face to face yani nihat doğanın deidği gibiaslı benim hazırlamayı düşündüğüm sunucu taslağı var da bi tanebide seninkine bakabilimmi? bana gönderebilirmisin?
neden fıstık...öpeyimde affet naptıysaamm
neden fıstık...öpeyimde affet naptıysaamm
mesajla gönderdim canım programı
koşu bandının yarım saatte kaç kalori yaktığını sormuştm davulcu o..ru.ğu gibi kaynadı küstüm işte
iyi geceler :97:
aslı sen bir program indirmiştin bende uğraştım ama indiremedim bana yollayabilirmisin?
ayyy ne şirin şeyler ya şiirler çok hoş. mani mi desem. çalyoruummm..
iyi geceler canım nasılsın
hangisi canım şu calles mi
çal canım
iyi geceler :97:
datlım dün yazdım da görmedin sanırım. 141 kalori yakıyor yarım saatte..davulcum beniim üfff kokuttunn
iyi geceler canım nasılsın
hangisi canım şu calles mi
evet canikom eğer yollayabilirsen msn adresine mail olarak yollanr mı acep yada özel mesaj
2011-05-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 4 ADET 240 240
[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55 55
[3] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124 124
[4] Yeşil Zeytin 3 adet 21 21
[5] Domates 0.5 ADET 7 7
[6] Nutella 5 GRAM 27 27
Toplam : 474 kal.
açımm
açımmm
açımmmm
açımmmmm
açımmmmmmm
açımmmmmmmmmmmm:95::95::95::88::88::88:
sadece bu kaaddaa mıı.keyfin mi yok yoksaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?