- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.981
ben 9 ayda 35 kilo aldım ama son aylarda sadece karnım çok ince ince çatladı şimdi tenimin renginde çok belli olmuyor oysa ben harita gibi olurum diyordum çok şükür az hasarla atlattım,sana tavsiyem badem yağı sür derin nemlenir çatlamaz.kızlar ya ben verdiğim kiloları üst tarfaımdan veriyorum ve azda göbişten verdim. kollarımın iç kısmında çatlak oldu sarkacak gibi.. bacakalrımda da kırmızı kırmızı çatlaklar başladı. kilo vermeye başlayınca oldu kırmızı çizgiler. üffff eşim verde o önemli değil. hem daha iyi açık giymezsin diyo. zaten mayo filan bu çatlaklarla hayatta giyemem yaaa. utanmasam fotosunu koyacam harita gibi.
sırf ders çalışabilmek için okula çok erken gittimm ve sınav bana göre güzel geçti yapamadığım soru yok. 1 kiloda verdim buda süperr mutluluk hotmonum tavan yapması gerekirken sevgili olayına gelince stopluyo hormonum fena halde damara bağlayasım var kendimidua edinde arasın yuffeeenn yaa bıktırdım sizide bu sevgili muhabbetinden. ama napiim bi buraya pöykürebiliyorumm
mini elbise miii3. olduk kızz.
sen bilirisn canım kendini iyi hissediyosan yürü. ama zorlayıpda liflerine zarar vermede.yusuf napiyo.sen spordayken o da geliyo mu?
ailesiyle ilgili sorunları var tamam ama arkadaşlarıyla çok zaman geçirirken ben neden ikinci plandayım :/ ayrılmak istediğimde gerekirse zaman tanıyalım dedi ama ilgisizlikte kötü oluyo ya.
selam hatunlar ben geldim
ailesiyle ilgili sorunları var tamam ama arkadaşlarıyla çok zaman geçirirken ben neden ikinci plandayım :/ ayrılmak istediğimde gerekirse zaman tanıyalım dedi ama ilgisizlikte kötü oluyo ya.
kilo veren herkesiii kutluyorum gülçin hanım bravo beni geçtiniz bak
balık ya
ya varya ben yani yapimmi yapmiyimmi kararında açlığa kesinlikle dayanamıyorum o artık bünyeselmidir burçtanmıdır bilinmez
tahmin etmiştim zaten. balık da duygusaldır ve kandırması kolaydır. işte onun için yemeklere çabuk kanıyoruz. zaten burçtan canıımmm kilolarıma bahen de buldum
1 çikulataya kanıcam nerdeyse
aaa biz senle iddaya girdiydik demi. bu ahfta hedefim 800 gram canım.kız sen ne burcusuun merak ettim. kilo vermenin burçlada ilgili olduğunu duydum. mesela ben başağım .anlık mutluluklar için genel tabloyu düşünmüyorum. mutlu olmam daa önemli geliyor o an için.çok hırslı değilim bu yüzden farkettiyseniz yavaş veriyorum. benle başlayanlar coştu gitti.sende benim gibi yavaş veriyosun. mesela esranın burcunu da merak ettim azimli kararlı.çocuk yaparken burcunu da ayarlasammı yaaa tabi Allahın izniyle olursa
gülçin esra merhabalar nasılsınız
iyiyim güzelim sen nasılsın ?
bende iyiyim canım ama yüz yüze konuşacak birini istiyom yanımda evde yalnızımda yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?