- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.601
Saolasın dotty kaptan.. hayırli olsun yeni gorevin bende elimden gelen destegi vermeye hazirim varsa bize dusen biseyler..Canlarım arkadaşlarım kuzularım
Sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim
Sevgiler
Merhaba canım teşekkür ederim ilgine desteğine.Saolasın dotty kaptan.. hayırli olsun yeni gorevin bende elimden gelen destegi vermeye hazirim varsa bize dusen biseyler..
B Birgarip1 kuzum senide tebrik ederim yeni gorevlerin hayirli olsun.
Biz geldik kendi memleketimdeyim.. inanılmaz bi sıcak var dilimiz dışarda takıliyoruz resmen. ev cok sicak kizim herkesi yabanciliyor yapisti bana kimseye gitmiyor..ona bakarlarsa agliyor. Yarını dusunemiyorum kalabalıkta.. diyetime cok dikkat edemiyorum evden cikmadan once 59 ları gordum bayram sonrasi bildirime 58 hatta keske 57 olmak icin suanda motiveyimspor dusunuyorum su 3 gunu atlatip evime doneyim dotty gibi spordan baska bisey dusunmuycem gunluk 2 saat planliyorum
Hayırlı bayramlar kaptanimCanlarım arkadaşlarım kuzularım
Sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim
Sevgiler
Sağol canımSaolasın dotty kaptan.. hayırli olsun yeni gorevin bende elimden gelen destegi vermeye hazirim varsa bize dusen biseyler..
B Birgarip1 kuzum senide tebrik ederim yeni gorevlerin hayirli olsun.
Biz geldik kendi memleketimdeyim.. inanılmaz bi sıcak var dilimiz dışarda takıliyoruz resmen. ev cok sicak kizim herkesi yabanciliyor yapisti bana kimseye gitmiyor..ona bakarlarsa agliyor. Yarını dusunemiyorum kalabalıkta.. diyetime cok dikkat edemiyorum evden cikmadan once 59 ları gordum bayram sonrasi bildirime 58 hatta keske 57 olmak icin suanda motiveyimspor dusunuyorum su 3 gunu atlatip evime doneyim dotty gibi spordan baska bisey dusunmuycem gunluk 2 saat planliyorum
Evet 2 etap birleştirildi bildirim yok. Patient in internet sıkıntısı var onu aday listesinde takip edeceğiz bildirimler sıkıntı olacak çünkü.Yarın bildirim yokmuş bayram dolayısıylaSchonerDuft
Walla benim evde 1 tepsi ev baklavası olsa gelip gidip 1 tane yerim ayrıca o tepsi bitmeden uyuyamam da. Çağırır dururO yüzden tatlı yok evde. Pazartesi başlayacağım demişsin ama bence Pazartesi’ye kadarda daha kontrollü yemeye çalış. Tadında bırak canım
kirmizilar derken canim?Iyi bayramlar kızlar. Güne kırmızılar ile başladım
Adet oldum kuzum . Bayram hediyesikirmizilar derken canim?
Bayramin Kutlu olsunnnn
ay onu dion:) hihi bende düsünüyoum o neymis diye:)Adet oldum kuzum . Bayram hediyesi
bugün yok canim bayram dolayisiyla bidahaki hafta Cuma olcak yine bildirimlerKizlar gelemedim hic ama aklim burda geriye dönük okuyamadım bos bi zamanimda okuyacam ama bugun bildirim yok mu?
Tam sana kırmızı çok yakışır diyecektim sonraki mesajını gördümIyi bayramlar kızlar. Güne kırmızılar ile başladım
Dün kuafördeydim kuzum yarım saat oturduk annemde sonra kalktık bugün de eşim çalışıyor evde tekim . Akşam üstü anneme gidicem yarın da yaylaya çıkıyoruz teyzemlere kv antalya da . Hiç bayram havası yok bende de zaten.ay onu dion:) hihi bende düsünüyoum o neymis diye:)
Naptin bakalim nasil gecti dün ailenle
Güzele ne yakışmazTam sana kırmızı çok yakışır diyecektim sonraki mesajını gördümbayramı mı bulmuş ya
Tatil gezmelerini riske attı kırmızı
Keyifli mutlu bir bayram olsun genç Muazzez
evet kalabalikla güzel oluyo bayram:) olsun negüzel yaylayada cikcakmisin harika vallahDün kuafördeydim kuzum yarım saat oturduk annemde sonra kalktık bugün de eşim çalışıyor evde tekim . Akşam üstü anneme gidicem yarın da yaylaya çıkıyoruz teyzemlere kv antalya da . Hiç bayram havası yok bende de zaten.
Iyi bayramlar kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?