Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canlarım arkadaşlarım kuzularım
Sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim
Sevgiler
Saolasın dotty kaptan.. hayırli olsun yeni gorevin bende elimden gelen destegi vermeye hazirim varsa bize dusen biseyler..
B Birgarip1 kuzum senide tebrik ederim yeni gorevlerin hayirli olsun.
Biz geldik kendi memleketimdeyim.. inanılmaz bi sıcak var dilimiz dışarda takıliyoruz resmen. ev cok sicak kizim herkesi yabanciliyor yapisti bana kimseye gitmiyor..ona bakarlarsa agliyor. Yarını dusunemiyorum kalabalıkta.. diyetime cok dikkat edemiyorum evden cikmadan once 59 ları gordum bayram sonrasi bildirime 58 hatta keske 57 olmak icin suanda motiveyim spor dusunuyorum su 3 gunu atlatip evime doneyim dotty gibi spordan baska bisey dusunmuycem gunluk 2 saat planliyorum

Merhaba canım teşekkür ederim ilgine desteğine.
Sıcaklar fena basmıştı bizide neyse biraz yağmur yağdı da rahatladık.
Spor olmadan olmuyormuş canım ama fazlası zarar. Benim yaşadıklarımı biliyorsun. Bedenin neye ne kadar uygunsa o kadar spor yapmalısın. Alıştıkça arttırırsın.
Mutlu bayramlar
Küçük yaban şirinesini öpüyorum

Canlarım arkadaşlarım kuzularım
Sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim
Sevgiler
Hayırlı bayramlar kaptanim

Sağol canım sanada hayırlı bayramlar olsun inşallah
Söyle dusun o yiyeceğin cisslar sana anlik zevk vermek bi kaç dk sonra yememis gibi olacaksin zaten dimi

Evet 2 etap birleştirildi bildirim yok. Patient in internet sıkıntısı var onu aday listesinde takip edeceğiz bildirimler sıkıntı olacak çünkü.

ay onu dion:) hihi bende düsünüyoum o neymis diye:)

Naptin bakalim nasil gecti dün ailenle
Dün kuafördeydim kuzum yarım saat oturduk annemde sonra kalktık bugün de eşim çalışıyor evde tekim . Akşam üstü anneme gidicem yarın da yaylaya çıkıyoruz teyzemlere kv antalya da . Hiç bayram havası yok bende de zaten.
Tam sana kırmızı çok yakışır diyecektim sonraki mesajını gördüm bayramı mı bulmuş ya
Tatil gezmelerini riske attı kırmızı
Keyifli mutlu bir bayram olsun genç Muazzez
Güzele ne yakışmaz . Yaylaya gidicez artık normalde denize gideriz diyorduk ama kaldı .haftaya gideriz bizde. Iyi dileklerin için teşekkür ederim
Bayramlar kalabalık güzel oluyor kocaman sülale var ama kardeş olmayınca boş oluyor. Eşin yanında sanırım bayramda hem mutlu bir arada olun

evet kalabalikla güzel oluyo bayram:) olsun negüzel yaylayada cikcakmisin harika vallah

Hayırlı bayramlar canlarım .
Nasılsınız? Bayram telaşı var mı bakalım.
Ben gurbet kuşu olarak bayramı telefonun başında geçiriyorum. Sabah eşimin tarafıyla toplandık, hep birlikte kahvaltı edildi bayramlaştık. Şimdi evdeyiz. Hafta sonu dolaşırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…