- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.561
bende 10 da anca uyanırım
hep gezme peşindesin heeppporuçluyken uykumda bölünüyo sabah kalkması çok zor oluyo
neyse çarşıya giderim artık bi yandan iyi olur
bendeservsi yokmu kuzu gdiersin hemencikk yarın öğlene kadar çalışıyomuşuz sinirlendim
kolayı bende bu ara çok arıyorumben de tatlı içeckleri sevmemkola haric
haftaya salıya kadar yağmur var burda bayramda ciciler almıştım kendime giymek için giyemicemhaberlerde diyodu kırk ikindi yagmurları mı varms bugün galiba o mudur ki öyle mi oluyodu o
ayran pütürlü oluyor ya ondan sevmiyorum ben . sizin orda yok mu genel de konya da varken mersinde de yağıyor diyordu anneciğim . belki burdan o taraflara gider ta salıya kadar yağmur var mersinde öyle diyor hava durumu .Ay çok özendim canım ya ne çok ihtiyacımız var bizim de yağmura bilemezsin.
Hayırlı olsun dileklerini okudum canım teşekkür ederim bizimle çok işin var çok yardımın gerekli
Bir de ayran sevmediğini okudum
Ayransız olur mu yaz aylarında içine nane falan karıştır ferah ferah
bende tatilim röfle attırcam saçlarımabnm yarın tatilllllo zaman buralar sana emanet yarın sonra zaten bayram tatili
hep gezme peşindesin heeppp
pazartesi bildirimimi 62 kilo olarak yapıcam burda kesinkızlar bayramda cok yemek yok ona göre pazartesi bildirimini unutmayın sakın
bu da size son uyarım olsun
adliyede 1 e kadar çalışıyomuş ne saçma yasiz adliyeye bağlı çalışıyorsunuz size tatil yoqqq
kolayı bende bu ara çok arıyorum
haftaya salıya kadar yağmur var burda bayramda ciciler almıştım kendime giymek için giyemicem
ayran pütürlü oluyor ya ondan sevmiyorum ben . sizin orda yok mu genel de konya da varken mersinde de yağıyor diyordu anneciğim . belki burdan o taraflara gider ta salıya kadar yağmur var mersinde öyle diyor hava durumu .
kuzum ben buralardayım ne istersen sorabilirsin . görev dağılımını nasıl düşünüyorsun herkes görevini bilirse sıkıntı olmaz .
bende tatilim röfle attırcam saçlarımaponcikbirgelincik bizim yerimize de çalışsın bir gün pattadanak isminizi kaçırcam diye korkuyorum
Ay canım benim ismimi duyanlar kullanıcı adı sanıyorlar zaten babam sağolsun nasıl isim koyduysasiz adliyeye bağlı çalışıyorsunuz size tatil yoqqq
haftaya salıya kadar yağmur var burda bayramda ciciler almıştım kendime giymek için giyemicem
ayran pütürlü oluyor ya ondan sevmiyorum ben . sizin orda yok mu genel de konya da varken mersinde de yağıyor diyordu anneciğim . belki burdan o taraflara gider ta salıya kadar yağmur var mersinde öyle diyor hava durumu .
kuzum ben buralardayım ne istersen sorabilirsin . görev dağılımını nasıl düşünüyorsun herkes görevini bilirse sıkıntı olmaz .
bende tatilim röfle attırcam saçlarımaponcikbirgelincik bizim yerimize de çalışsın bir gün pattadanak isminizi kaçırcam diye korkuyorum
merak etttim isminiAy canım benim ismimi duyanlar kullanıcı adı sanıyorlar zaten babam sağolsun nasıl isim koyduysa
Bize yağmur pazar günü gelecekmiş
hee poncik yaptıydı bana bi kere biliyosn zaten yasadıgım yerde deşifre oldu an meselesi ortaya cıkmamsiz adliyeye bağlı çalışıyorsunuz size tatil yoqqq
sen 62 ol gel de burayanapayim eksik çok
pazartesi bildirimimi 62 kilo olarak yapıcam burda kesin
adliyede 1 e kadar çalışıyomuş ne saçma ya
sende mi çalışmıyosun
he özür diliyorum deşifre etmiştim senihee poncik yaptıydı bana bi kere biliyosn zaten yasadıgım yerde deşifre oldu an meselesi ortaya cıkmam
sen 62 ol gel de buraya
ben evlenirken 53 kiloydumeşim bayıldıydı gelinlikle tatilde fln sıfır beden gibi gezdim hep
kına gecemde de kadife elbise digerleri bindallım tam üstüme oluydu
ama sen şişko gelin olcankimse begenmicek seni
napayim eksik çok
pazartesi bildirimimi 62 kilo olarak yapıcam burda kesin
adliyede 1 e kadar çalışıyomuş ne saçma ya
sende mi çalışmıyosun
merak ettim ismini :)Ay canım benim ismimi duyanlar kullanıcı adı sanıyorlar zaten babam sağolsun nasıl isim koyduysa
Bize yağmur pazar günü gelecekmiş
taşınma telaşı başladı desene . yerleşmek daha zor olcak. konuştun mu eşin ileKızlar bayramda neler yapacaksınız
Biz evimizde olacağız zaten son haftalarımız buradaki bende giyimleri yorgan nevresim havlu grubunu hep toplattım. Sadece zorunlu ihtiyaçlar ve mutfak duruyor
şişko gelin poncikhee poncik yaptıydı bana bi kere biliyosn zaten yasadıgım yerde deşifre oldu an meselesi ortaya cıkmam
sen 62 ol gel de buraya
ben evlenirken 53 kiloydumeşim bayıldıydı gelinlikle tatilde fln sıfır beden gibi gezdim hep
kına gecemde de kadife elbise digerleri bindallım tam üstüme oluydu
ama sen şişko gelin olcankimse begenmicek seni
evet bence çalışıyorum haftaya da izin kullancam ondan sonraki hafta da kullanırım ohh mis
merak ettim ismini :)
taşınma telaşı başladı desene . yerleşmek daha zor olcak. konuştun mu eşin ile
şişko gelin poncik
evet sağolsun poncik yazdı ortadan kayboldu
iyi akşamlarben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
Konuşmadım canım eşim sürekli Ankara’daydı. Ama bayramı özellikle evde geçirmek istedim. Bahçeyi kapattık düzenledik evi teslim aldığımız gibi bırakmak için ve bu durum çocukları çok zorluyor. Site içinde 5-6 yerde havuz olduğu İçin dışarıya çok rahat bırakamıyorum bayram boyunca evde eşim bu durumun farkında olsun sonra konuşuyum istedim. Ama bayramda mutlaka konuşacağım.evet bence çalışıyorum haftaya da izin kullancam ondan sonraki hafta da kullanırım ohh mis
merak ettim ismini :)
taşınma telaşı başladı desene . yerleşmek daha zor olcak. konuştun mu eşin ile
şişko gelin poncik
evet sağolsun poncik yazdı ortadan kayboldu
Izleriz kuzum takipteyim seni . Senin çeyiz serme işi falan ne oldu paylaşıcam diyordun sankiohh tabi ya siz gelceniz ben çıkcam oh misssssiz benim balayı storylerimi izlersiniz
Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur her şey. Ev konusu çok önemli düzen kurunca da çıkmak zorlar insanıKonuşmadım canım eşim sürekli Ankara’daydı. Ama bayramı özellikle evde geçirmek istedim. Bahçeyi kapattık düzenledik evi teslim aldığımız gibi bırakmak için ve bu durum çocukları çok zorluyor. Site içinde 5-6 yerde havuz olduğu İçin dışarıya çok rahat bırakamıyorum bayram boyunca evde eşim bu durumun farkında olsun sonra konuşuyum istedim. Ama bayramda mutlaka konuşacağım.
Benim abim Ankara’da müteahhitlik yapıyor ama şu an toplu konut yapıyor yani bize uygun bir yer onda da yok. Geçen hafta abimle konuştum bize uygun yerlere bakacak ama şu an eşimden gizli arkasından iş çeviriyor gibi olmasın diye. Eşimle konuştuktan sonra eğer Yeni ev bakalım derse abime kendisi söyler zaten diye düşündüm.
Canım benim sen daha kıdemlisin ve benden deneyimlisin bu platformda. Birlikte plan yapar paylaşırız takımın işlerini.Sagol canım benim bayramdan sonra spora baslariz insallah menü yorumunada katilmaya calisirim
Baskadadrdotty kaptanim ne isterse elimizden geldiği kadar
Tamam canım inşallahCanım benim sen daha kıdemlisin ve benden deneyimlisin bu platformda. Birlikte plan yapar paylaşırız takımın işlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?