- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.581
Yok canım ya cozum falan bulunmayacak sanırım. Gecen bınanın uyunlugu ıcın tekrar kontrole geldıler odalarındakı klımaları actılar korıdorlara pervane koydular cocuk gıbı nelerle ugrastılar gorsen. Allah buyuk beklıyoruz bakalım.aa negüzel canim, ay insallah bi cözüm bulsunlar hem size hem ordaki herkeze yazik sonucda
Izleriz kuzum takipteyim seni . Senin çeyiz serme işi falan ne oldu paylaşıcam diyordun sanki
Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur her şey. Ev konusu çok önemli düzen kurunca da çıkmak zorlar insanı
Bende kuaföre geldim röfle artırıyorum manikür yaptırdım. Sen çalışıyor musun yoksainstagramda çeyiz hesabı açtım ordan paylaşıyodum aldıklarımı ama hevesim kaçtı daha paylaşmıyorumçeyiz serme falan yapmıycam ben kuzum düğünden 10 gün önce falan yerleştirriiz evi atarım sanada fotoğraflarını
Günaydınlar olsun canım cicimGünaydın kızlar
Ama banada at bak çok küseriminstagramda çeyiz hesabı açtım ordan paylaşıyodum aldıklarımı ama hevesim kaçtı daha paylaşmıyorumçeyiz serme falan yapmıycam ben kuzum düğünden 10 gün önce falan yerleştirriiz evi atarım sanada fotoğraflarını
SüslüBende kuaföre geldim röfle artırıyorum manikür yaptırdım. Sen çalışıyor musun yoksa
..
Ok kuzum at severim böyle incelemeyi
Bende kuaföre geldim röfle artırıyorum manikür yaptırdım. Sen çalışıyor musun yoksa
..
Ok kuzum at severim böyle incelemeyi
atarım tabiki kaptanımGünaydınlar olsun canım cicim
Ama banada at bak çok küserim
Süslü
Sen her zaman güzelsin
Teşekkür ederim canımGünaydınlar olsun canım cicim
Ama banada at bak çok küserim
Süslü
Sen her zaman güzelsin
Sesli güldüm
yarama tuz basma
2 ay sonra balayından yazcam size yoksa çalışıyonuz mu diye
tamambende iş çıkışı bişeyler bakıcam kendime sonra eve gidip temizlik babamda memlekete gitti ohhhh
atarım tabiki kaptanım
he bende senin resimlerini beğenirim oturduğum yerde yeşil çayımı yudumlarkeneTeşekkür ederim canım
Sesli güldüm
Ok ben de 2 hafta boyunca gezicem kocamla sen çalışırken resimlerimin tadını çıkarırsın
Ne bakacan kendine de bakim .
Bayramda rahatsınız desene
Kolay gelsin ponçikimhe bende senin resimlerini beğenirim oturduğum yerde yeşil çayımı yudumlarkenekarnım zil çalarkene spor yaparkene
hee çok şükür rahatız bayramda evi dağıtacak kimse de yok huzursuzluk çıkaracak kimsede yok
ben gömlek almıştım kendime hiç giymedim onu giyerim diye düşünüyorum eşarp çanta cüzdan istiyorum inşallah bulabilirsem tabi
evdede işler beni beklersarmalar sarıldı tatlılar yapıldı lokumlar yapıldı büyük temizlikte yapıldı ama silip süpürüp toz alcam yine
ay gidin vallah cok iyi gelir ilk iki gün zaten akraba ziyaretleri bitmis olcak:)Hic bilmiyorm kii ilk gun sabahtn kaynanama ogleden sonra anneme gideriz aksam da ananeme gideriz sanirsam bursaya sonraki gunde burdaki akrabalari gezeriz 3. Gun esimle piknige gitmk istiyorm bas basa yuruyus yapariz bol bol temiz hava iyi gelcek gidebilirsek :)
bisey sorcam canim peki hastalar icin sorun degilmi bu?Yok canım ya cozum falan bulunmayacak sanırım. Gecen bınanın uyunlugu ıcın tekrar kontrole geldıler odalarındakı klımaları actılar korıdorlara pervane koydular cocuk gıbı nelerle ugrastılar gorsen. Allah buyuk beklıyoruz bakalım.
Hoşgeldin canım haftalardır yoksunSlm kızlar ben geldim sonunda ...özledim valla ya ...
Maşallah sana umarım kendini tutabilirsinMerhaba hanımlar, bayram telaşı sarmış herkesi. Evde temizlik, dışarda alışveriş koşuşturmacasında herkesler. Benim işler bitti sayılır, sadece baklavam şerbetlenecek...
Sizler nasılsınız?
İyiyiz canım Tuğba ve bi-zuzu memlekete gitti diğer arkadaşlar bayram ritüellerine hazırlanıyorIyiyim canim biraz kilo almistim ama verdim 86,5 a düştüm kilo vermem bi kac hafta durdu ama veriyorum diyete devam ....sizler nasilsiniz
Kolay gelsin canim bizim yarin telaş olur eşim tarafını gezeriz 2. gün annemlere gideriz esin akrabalarinin çoğu yaylada yarin bildirim yok muMaşallah sana umarım kendini tutabilirsin
Bizde baklava falan yok zaten buralarda kimse kalmadı herkes tatile çıktı misafir beklemiyorum
Ev halkıda sütlü tatlı yiyecekler oğlanlar sütlaç seviyor
İyiyiz canım Tuğba ve bi-zuzu memlekete gitti diğer arkadaşlar bayram ritüellerine hazırlanıyor
Ben seçimlerden sonra taşınacağım İçin şimdilik ev toparlıyorum. Pek bayram telaşım yok
Eşimin ailesi yurt dışında yaşıyor benimkiler de bu bayram İzmirde olacaklar. Emmi dayı olayına da girmiyoruz.
Ay inşallah tutabilirim, bu aralar pek azimli değilim ama pazartesi yeniden başlıyorum inşallah. Gelen giden benim de çok olmaz ama yine de hazırlık yapıyorum her seferinde. Gelecek 4-5 aile var burada, onlar da beni evde bulurlarsaMaşallah sana umarım kendini tutabilirsin
Bizde baklava falan yok zaten buralarda kimse kalmadı herkes tatile çıktı misafir beklemiyorum
Ev halkıda sütlü tatlı yiyecekler oğlanlar sütlaç seviyor
İyiyiz canım Tuğba ve bi-zuzu memlekete gitti diğer arkadaşlar bayram ritüellerine hazırlanıyor
Ben seçimlerden sonra taşınacağım İçin şimdilik ev toparlıyorum. Pek bayram telaşım yok
Eşimin ailesi yurt dışında yaşıyor benimkiler de bu bayram İzmirde olacaklar. Emmi dayı olayına da girmiyoruz.
Yarın bildirim yokmuş bayram dolayısıylaKolay gelsin canim bizim yarin telaş olur eşim tarafını gezeriz 2. gün annemlere gideriz esin akrabalarinin çoğu yaylada yarin bildirim yok mu
Walla benim evde 1 tepsi ev baklavası olsa gelip gidip 1 tane yerim ayrıca o tepsi bitmeden uyuyamam da. Çağırır dururAy inşallah tutabilirim, bu aralar pek azimli değilim ama pazartesi yeniden başlıyorum inşallah. Gelen giden benim de çok olmaz ama yine de hazırlık yapıyorum her seferinde. Gelecek 4-5 aile var burada, onlar da beni evde bulurlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?