- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.621
Canım gelen bıze soylenıyo burda nıye klıma yok cok sıcak of dıye ama bız bısey yapamıyoruz zaten bızde sıkayetcıyız bu durumdan. Ama kımse gıdıp yonetıcıye burası ne boyle demez. Anca bıze soylenıyolar.bisey sorcam canim peki hastalar icin sorun degilmi bu?
Canım maşallahın var senin toparlarsın. 1. Gün bitti bayram bitti demektir tatlılara yemelere içmelere dur demeli artıkYoldaşlarım bayramınız mübarek olsun
Nasıl gidiyor diyet veya kaçamaklar
Ben biraz abartım acilen şu son 4günde toparlamam gerek salı günü kontrol var.. Emin’im ki yağlandım çünkü spor yapmıyorum... maalesef bu tatil biraz sıkıntılı oldu ama toparlayacağjm inşaallah 4günde az değilDiyet ve sporla en azından 75 olarak kalsam bile yeter...
Bakalım?
Canlarım mutlu bayramlar.
Ayy bendr ayniyimm. Hangisinden doldursam torbama diye gozu donmus boga gibi bakiyorumCanım maşallahın var senin toparlarsın. 1. Gün bitti bayram bitti demektir tatlılara yemelere içmelere dur demeli artık
Ben dikkat etmeye devam ediyorum evde restaurant larda iyiyim ama süpermarketlere gidipte orta reyonda dökme çikolata şeker görünce dayanamıyorum. Çocuk gibi renk renk ambalajlardan etkileniyorum sanırım. Neyse 3 güne kalmaz kaldırırlar o reyonu
Tartılmadım ama muhtemelen 69 oldum regli dönemim ve kabızlığım devam ediyor ilaç bile fayda etmiyor bana artık. 67ye geleyim bırakacam diyeti ağır gelmeye başladı al ver al ver çok yordu. Sen bayramda alırsan da hemen verirsin kuzum yeni aldığın kilo hemen giderdrdotty canim kemik erimesi baslangicim var demissin cok gecmis olsun. Insan kilo verdikce hafifliyor. Ben sana inaniyorum kilonu koruyacaksin hatta belki daha da zayiflarsin. Ramazan orucunu tutabipdin mi ?
poncikbirgelincik kac kilo oldunn ben bayrama 61.9 ile girdimmm uzuuuuuun zamandir 61 gormemistimmm cok mutlu oldumm.
kaptinn kuzum sicaklara dikkat et. Boool sivi tuket emi. Oglusun nasil karnin cikmistir artik. Hareketlerini hissesiyorsun dimii . Ayy ne heyecanli donemlerdii
SchonerDuft tatlim sen nasil oldun. kac kiloya indinn
@tgb1907 kuzucugunla kavusabildin mi? Ayrilik nasil gecti.
Sen lac kilo oldun bu arada belim 75 cm oldu
segus sen nasilsin? Kilo verme nasil gidiyor.
Hepinizin kilosunu com merak ediyorum
Ben 61.9 umm
Ama bayramda tatliya dayanamiyorumm 62 63 olmam an meselesi
Amin canım sağlıklı mutlu çok bayramlarımız olsunBayrama ve yaza zayif, fit bakimli giren hatunlar hepinizin bayrami mubarek olsun. Rabbim bayramlarimizi mutlu, huzurlu gecirmeyi nasip etsin.
Oruç tutamadım canım sadece 7 gün tuttum. Borcum oldu yine. Allah kısmet ederse öderim kışın.drdotty canim kemik erimesi baslangicim var demissin cok gecmis olsun. Insan kilo verdikce hafifliyor. Ben sana inaniyorum kilonu koruyacaksin hatta belki daha da zayiflarsin. Ramazan orucunu tutabipdin mi ?
poncikbirgelincik kac kilo oldunn ben bayrama 61.9 ile girdimmm uzuuuuuun zamandir 61 gormemistimmm cok mutlu oldumm.
kaptinn kuzum sicaklara dikkat et. Boool sivi tuket emi. Oglusun nasil karnin cikmistir artik. Hareketlerini hissesiyorsun dimii . Ayy ne heyecanli donemlerdii
SchonerDuft tatlim sen nasil oldun. kac kiloya indinn
@tgb1907 kuzucugunla kavusabildin mi? Ayrilik nasil gecti.
Sen lac kilo oldun bu arada belim 75 cm oldu
segus sen nasilsin? Kilo verme nasil gidiyor.
Hepinizin kilosunu com merak ediyorum
Ben 61.9 umm
Ama bayramda tatliya dayanamiyorumm 62 63 olmam an meselesi
Inşaallah canim Allahim kalbine göre bi ev nasip eder inşallahArkadaşlar herkes derdimi biliyor (ev durumu) sabah eşimle konuştuk fikir olarak beni onayladı mı bilmiyorum ama sen öyle istiyorsan yeni bi yer bakalım okul dönemine kadar zamanımız var nasılsa dedi. Konunun üzerine çok konuşmadık ama abimi aramış hemen, bu hafta çok yoğun olduğunu söylemiş, yardım eder misin , zaman ayırır mısın demiş
İnşallah bize uygun parklı bahçeli konu komşuyu rahatsız etmeden yaşayabileceğimiz bir ev bulunur. Zor olan kısmı atlattığımı düşünüyorum.
Gözün aydın kuzumArkadaşlar herkes derdimi biliyor (ev durumu) sabah eşimle konuştuk fikir olarak beni onayladı mı bilmiyorum ama sen öyle istiyorsan yeni bi yer bakalım okul dönemine kadar zamanımız var nasılsa dedi. Konunun üzerine çok konuşmadık ama abimi aramış hemen, bu hafta çok yoğun olduğunu söylemiş, yardım eder misin , zaman ayırır mısın demiş
İnşallah bize uygun parklı bahçeli konu komşuyu rahatsız etmeden yaşayabileceğimiz bir ev bulunur. Zor olan kısmı atlattığımı düşünüyorum.
Teşekkür ederim canımGözün aydın kuzum
Üzülme canım herkes aynı şeyleri yaşıyor. Önemli olan bedenini tanıyıp dengeleyecek davranışı göstermek. Sporu arttırırsın , aldığın kaloriyi eksiltirsin olur. Sen artık öğrendin kilo verdiren davranışları. Bayramda yaptığımız hataları Pazartesi’den itibaren hep birlikte düzelteceğiz.TATİL dönüşü hızlıca spora diyete dönmem gerek lakin verdiklerimi alıyorum maalesef
Hızlı kilo verip alan bünyem ve adet dönemimle oluşan deli gibi ymee isteğim ele geçiriyor beni .. feciyim
Üzgünüm
Canım sıkkın
Geç cevap oldu kusura bakmadrdotty canım oğlum ishal ve ateşi var acile gittik ateşi biraz normal ama cok halsiz ishal hala devam ediyor toz verdi doktor yogurda döktüm çok az yedirebildim zorla kendinden geçmiş yatıyor suda iciremiyorum emiyor çok uzuluyorum babası da panik zaten ben ki cok sogukkanli biriyimdir beni bile strese soktu cok üzgünüm onerebilecegin(iz) baska bisey varmi
Cok sağol canım bir tek dus aldırmadım şimdi iyi atesi gece yine 3 kere alt değiştirdik probiyotigi zorla icirmem lazim bi uyansinda... Hep tatillere denk geliyor hastalığı doktora da gidemedik acilde kalabalık ti pek ilgilenende olmadı...Geç cevap oldu kusura bakma
Canım çok geçmiş olsun. Ateşini düşürmek için ne yaptın? Duş aldır ilacını ver stresini çocuğa yansıtma sevdiği oyunları yapmaya çalış. Eğer bi enfeksiyondan kaynaklanıyorsa zaten doktorun antibiyotik önerir. (Enfeksiyona , bebeğin yaşına göre)
beslenirken aldıklarından kaynaklandıysa probiyotik vermiş zaten yarına kadar toparlanır.
Probiyotiğini en sevdiği yiyeceğe karıştırabilirsin birde kolayca yiyeceği kadar miktara karıştır.
Allah şifa versin canım inşallah çabucak iyileşir.
Ne kadar önlem alırsak alalım oluyor böyle şeyler bağışıklık sistemleri zayıf öperim ikinizide
Canım ya insan dayanamıyor çocukları hastalanınca. Bugün pirinçli yoğurt çorbası ya da pilav yedirebilirsin Muz, patates, şeftali, elma suyu gibi şeyler yedirmeye çalış. ( iştahsızdır muhtemelen) suyunu hiç ihmal etme. Pipetle falan içirmeye çalışabilirsin belki değişik gelir sever. Yoğurtta yesin.Cok sağol canım bir tek dus aldırmadım şimdi iyi atesi gece yine 3 kere alt değiştirdik probiyotigi zorla icirmem lazim bi uyansinda... Hep tatillere denk geliyor hastalığı doktora da gidemedik acilde kalabalık ti pek ilgilenende olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?