Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne zor birşeydir o
İzle izle eziyet
Ben izin vermiyorum oğlana akşam saatlerinde tost İçin. Genelde 2. Akşam yemeği olarak yemek istiyor tostu. Salata yoğurt meyve ne varsa hazırlıyorum bunlar yenecek diyorum. Ağlıyor resmen

valla ben itiraf ediyorum yedimde aldım spor yapmaya çalış sende yarın denizdede bol kalori yakmaya çalış, suda sabit durup bacaklarını ağrıyana kadar salla çok faydalı

Hoşgeldin
Biraz kendini tanıtır mısın
Boyun kilon kilo alma öykün vs.
Birde ilk sayfada kurallarımız var onları okumalısın kurallara uyabilecek misin

Uyarım

Boyum 157
Hipotiroidimle birlikte hızla kilo almaya basladım bi ara 70küsürlere cıktım sonra 56ya düştüm
Şimdi yeniden 70e cıktım.
İnsülin direncim de var bu arada. Hapını kullanmayı bir türlü beceremedim ama bugun ona da baslıyorum.
Şimdi tartıldım kahvaltı öncesi 70.1 kiloyum hedefim 50ye düşmek yani 20kilo.

hoşgeldin canııımm

Hosbuldum tesekkurler

ama yazık insan evladına bunu yapar mı

troidin varmış ilaçlarını kullandıgın zaman sorun olmuyo diye biliyorum ben hatırlatırız hergn artk
seni cok iyi anlıyorum kısa boy ve cok kilo birlikte hiç güzel değil

troidin varmış ilaçlarını kullandıgın zaman sorun olmuyo diye biliyorum ben hatırlatırız hergn artk

Hepten toparlakça bir sey olunuyor kısa boy+kilo
Senin de mi kısa?
Tiroid hapımı unutmuyorum her sabah elim gidiyor alıstım da insülin hapı zor ya.
Yan etkileri zorluyor ama alışcam mecbur.

Evet canım
Gerekli belgeler
Sağlık raporu
Kilo sicil kaydı
Kilo özgeçmişi

Hoşgeldin
Kısaca kendini tanıtıp ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettikten sonra tanışırız
Hoşbulduk hemen evrakları teslim edeyim o halde
Adı =Miray
Sağlık raporu =turp gibi
Kilo sicil kaydı =71 kilolu balık etli bi hatun (irice bi balık ama öyle hamsi falan değil)
Kilo özgeçmişi = Yedikce yiyor (hey yavrum hey)

Oooo senin kilo İçin nedenlerin varmış ama ilaçlarını düzenli kullanırsan sorun yaratmaz. İnsülin direnci için metformin mi kullanıyorsun
Yan etkileri yüzünden mi içemedin yoksa unutuyor musun. Birde uygulama şekli olarak insüline benzer bir iğne var şimdi endokrin uzmanları çok kullandırıyorlar. Hızlı zayıflatıyor insülin direnci olanları sana önermediler mi?
İnşallah veririz kiloları kurtuluruz
ama yazık insan evladına bunu yapar mı
Aynen öyle söylüyor kendisine. Sabah yesin kahvaltıda. Bu arada çocuk 2. Akşam yemeğini benden öğrendi. Şimdi ben unuttum ama o unutamıyor. Birde eski bakıcı katmer yapıyordu çok güzel benim oğlan unutamamış -“gece gece ne yerdik beeee”diye anlatıyor

Enerjini çok sevdim. Yedikçe yiyen bünyeler burada toplandık eriyoruzzz

ben hiç bi elbiseme olamıyorum
az yi sende işin gücün çikolata bari pasta börek fln yesen de yedigine değse

evet ya habire cikolata yiyoom becede az yiyeyimmmm dimi

aynen canim öyle vallah

Hayır glifor benimki.
Yan etkilerden dolayı 3-4 gun içip dayanamayıp bırakıyorum.
Yoo önermedi zaten sevmedim doktoru nahlet. Tekrar gittiğimde bir sorayım zayıflatsın da

Evelynn
Miray12_34
Listeye girmek için 2 hafta deneme süreniz var Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Deneme süresinin sonunda asıl listeye girmeye hak kazanıyorsunuz.
Günlük menü paylaşımı önemli ve birbirimizin menülerini yorumlamak hem kural gereği hem de birbirimize destek olmak ve bilgilerimizi paylaşmak , öğrenmek öğretmek için gerekli

SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…