Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammmmmmmmmmmmm

kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun paylaşımda yazmayı çpok sevmiyorum takıma gelip kutlamak istedim

Hayır glifor benimki.
Yan etkilerden dolayı 3-4 gun içip dayanamayıp bırakıyorum.
Yoo önermedi zaten sevmedim doktoru nahlet. Tekrar gittiğimde bir sorayım zayıflatsın da
Bu iğneninde yan etkileri vardır mutlaka ama glifor da çok zorluyor. İlk 15 gün dayanabilirsen vücudun uyum sağlar aslında.
Aynı ben hiçbişey bilmiyoruz
Bizde hiçbişey bilmiyoruz
Şöyle yaşını boyunu nasıl kilo aldığını bi anlatıver bakalım.
Ne kadar zamanda kaç kilo vermek istiyorsun
Kilo vermek için bir programın var mı
Yoksa bizimle birlikte Yeni bir program oluşturmayı mı tercih edersin? Spor yapıyor musun

Sütyen takmayınca baskülde daha hafif çıkıyorsun

Bende gece tartılıyorum çünkü sabaha kadar sütle doluyor benimkiler yani 2 çocuk birden emince uykuda geliyorda geliyor bu sütler.
Sen sütyensiz mutlu olmak İçin ne yaptın bakalım. Emzirme sürecim bitince sütyenli sütyensiz mutsuz olacağım kesin

Yaşım 28
Boyum 170
Kilom dün 71 di
7 kilo vermek istiyorum ilk etap için
Kilo vermek için bir programım yok siz neler yapıyorsanız ona göre vereyim bende spor ara ara yürüyüş yapıyorum ama diyete başlarsam hergün yaparım yürüyüşümü

Hepten toparlakça bir sey olunuyor kısa boy+kilo
Senin de mi kısa?
Tiroid hapımı unutmuyorum her sabah elim gidiyor alıstım da insülin hapı zor ya.
Yan etkileri zorluyor ama alışcam mecbur.
bnmde 158boy 68 kilo su an bide malum hamilelik baya top gibi yuvarlanıcam yakında aslında sıraya koysan ilaclarını içersin diyetini sporunu yaparsın hemencik zayıflarsın

Ayyyy kız seninki daha kötü ya, tam kilo verdim diyorsun sabah bir bakıyorsun 1_2 kilo süt kilosu
canım sütyeni takmıyorum serbest geziyorum ohhhhh nasıl rahat nasıl rahat Eeeeeee haliyle mutlu oluyorum

bnmde 158boy 68 kilo su an bide malum hamilelik baya top gibi yuvarlanıcam yakında aslında sıraya koysan ilaclarını içersin diyetini sporunu yaparsın hemencik zayıflarsın

Aaa kız simdi farkettim sen hamileymişsin terse işliyor sende durum Sağlıkla alın insallah kucagınıza.
Ben de kiloları vermeden hamile kalmak istemedim bakalım.

afiyet olsun keyifli olmuştur .
Beni zayıflatır mısınız
hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?
evet 3ten 1e 1den 3 e koca merdivenleri çıktım iyi oldu ama hareket berekettir.
valla ben itiraf ediyorum yedimde aldım spor yapmaya çalış sende yarın denizdede bol kalori yakmaya çalış, suda sabit durup bacaklarını ağrıyana kadar salla çok faydalı

yarın ve perşembe bol bol yüzerim ama ne kadar gider bilmiyorum gitmesi lazım en azından 68i görmem lazım . spora başladın mı ?
hatırladığım kadarı ile bayağıdır yapıyorsun diyet verebildin mi ?
İyi günler zayıflamak için müracaatlar buraya mı yapılıyor acaba?
bdv nin müdavimi de gelmiş hoş geldin belli bir yöntemin var mı peki

bende de ön akşam yemegi olayı var eşim gelmeden atıştırıyorm o gelince onunlada yiyorm cocuguma bunu göstermemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…