- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.081
ne kadannn çabuk gitmişlerslm kizlar ben geldim bayramda aldigim kilolarim gitti cok sükür:)
ay yok bence ben söylemim yoksa topa tutulurum Burdane kadannn çabuk gitmişlerne yaptın söyleyiverde benimkilerde gitsin
ay yok bence ben söylemim yoksa topa tutulurum Burda
cok az yidimmmm hemen yerlesmeden gitsin kilocuklar diye
Bende çok aldın diye korkmuştum hadi geçmiş olsungünaydın :)
dün diyetime uymanın mutluluğu içerisindeyim :) şükürler olsun :)
diyetisyen randevum akşam üzeriydi : eşim bayramda diyeti bıraktığımı kilo aldığımı sürekli yediğimi tatlılarııı hüplettiğimi ve daha bi sürü şeyi söyleyerek diyetisyenime şikayette bulundu :)
sustum :)
sonra tartıldım ve sadece 350gr yağ aldığımı gördüm :)
eşim özür dilediiii :)))
şükürler olsun demek ki vücut ideal kilo ağırlığına yaklaştıkça kilo alımı yavaşlıyor :)
Çok güzel bu listebu haftaki diyet listem şöyle ki :
bu arada 75 ,7 kg boyum 165 cm
polikistik overım ve insülin direncim var..
örnek almak isteyen arkadaşlar olursa diye yazıyorum :)
ayrıca diyetime birebir uyunca 10 günde 4,6 kg verdim ve bunun 3,9 kg sadece yağdan idi... :)
sabah
2 dilim ince kepekli ekmek
1 kk yarım yağlı yada light peynir
5 zeytin
1haşlanmış yumurta
1kupa beyaz çay
bol yeşillik söğüş mutlaka yemelisin diyor diyetisyenim
ara öğün :
1 beyaz çay
2dilim light etimek
öğlen
et (5 gün kırmızı-3gün tavuk -2gün balık)
1 bardak ayran (yoğurdu yaparken 1lt süte 2 su bardağı su katıp mayalıyorum)
bol yeşillik salata
ara.
2 porsiyon meyve
akşam
7 gün sadece salata ( karnabahar brokoli közlenmiş patlican biber salatası vs)
3 gün sebze
2dilim ekmek
1 abrdak
ara. 1 meyve
mutlaka 2,5 lt su içilecek
en kötü bir gün 60dk yürüyüş bi gün boş yapılacak mümkünse her gün yürüyüş olmalı
egzersiz 20 dk
Hem makarna hem ekmek ama senin diyetisyenin yedire yedire zayıflatanlardan19.06.2018
sabah
1 kk yarım yağlı peynir
5 zeytin
1kupa beyaz çay
1haşlanmış yumurta
domates salatalık
öğlen 1 kepçe çorba
ara. 1şeftali
akşam
kavurma et
semizotu salatası
3 kaşık makarna
1dilim ekmek
Hoşbuldumbiriyle tanışınca yaş kaç dersin, burdada kaç kilosun diyeyim
öncelikle aramıza hoşgeldinsabahları geç yiyorsun sanırım 2 öğün yaptığına göre menün çok güzel afiyet olsun
menüm:
sabah:
1 peynirli poğaça (iş yerime yakın bi cafe var inanılmaz güzel yapıyorlar ramazan sonrası yiyecem diye söz vermiştim kendime)
1 orta boy latte
ara:
6 badem
öğlen:
adana porsiyon
ayran
salata
akşam:
5 kaşık kabak yemeği
yoğurt
1 saat yürüyüş
100 jumping jack
dün akşam midemin gurultusundan zor uyudum merak ediyorum cumaya kadar tartılmlıycam ne kadar verdim acaba yada verdim mi
dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay
4-5 tane topik peynir
ara
şekersiz kahve
öğlen
1 porsiyon soya soslu tavuk
2 yk pilav
1 büyük ayran
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam yok
su 2 litreyi geçmiştir
Mal’a bağladı O da şok oldu garibimay yuh diyorum sadece 13 yaşında çocuk ya ne mahremiama çok iyi demişsin gerçekten adamın yüz ifadesini merak ettim
noldu canım
Ama çokta aç kalma canım benimdün akşam midemin gurultusundan zor uyudum merak ediyorum cumaya kadar tartılmlıycam ne kadar verdim acaba yada verdim mi
Oooo olmazki hiç yokdünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay
4-5 tane topik peynir
ara
şekersiz kahve
öğlen
1 porsiyon soya soslu tavuk
2 yk pilav
1 büyük ayran
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam yok
su 2 litreyi geçmiştir
Gitmicem zaten kocacım geldi bizi almayasen gayette güzel cevabını vermişin bugün hiç gidipte muhattap olma sinirlerin daha çok yıpranır
ya ısmarlamammı keşke gelsen
Gerçekten bende şok oldum hiç beklemezdimdrdotty canim ya inan soktayim okudugum sey neydi öyle ya cok tuaf bi zihniyete sahipmisler ama sen güzel vermissin cevabini ve cok Dogru davranmissin.
Düzenli yürüyüş iyidir canım belli bir kilo aralığına gelmeden vücudu çok hırpalamamak en iyisitesekkür ederim holbukdum spor olarak dün yuruyus yapamayan başladık ama diyetisyen im - 20 kilodan sonra seni spora başlatacamdedi onu bekliyorum
70
6 ay önce sorsan 56ydı
Sen kaçsın?
Hoşbulduk
Evet gec yapıyorum kahvaltıyı tesekkurler
jumping jack benim en zorlandıgım sporlardan biri ya 100 cok iyi
Menun de guzel adanayı lavassız pidesiz mi yedin
Aynen benim de midem kazınıyordu bildiğin. Çok güzel bir duygu ama
Akşamı nasıl gecirdin hicbir sey yemeden zor olmadı mı
ahahahaMal’a bağladı O da şok oldu garibim
Ama çokta aç kalma canım benim
Oooo olmazki hiç yok
Gitmicem zaten kocacım geldi bizi almaya
Oğlan kızları kirletmeden gidelim buralardan diyordede olmaya hazır değilmiş
Gerçekten bende şok oldum hiç beklemezdim
Düzenli yürüyüş iyidir canım belli bir kilo aralığına gelmeden vücudu çok hırpalamamak en iyisi
Canım ben olmak isterim ama sonra fazla geliyor hastalanıyorum biliyorsun ben bu hafta da sadece yürüyüş ve kürek yapayım önümüzdeki hafta katılırımKizlar 30gun jillian shred baslamak istiyorum lütfen arkadaş olun bana :)
Sabahtan bu yana fena değil fakat çok giremiyorum siteye oğlumu çişe alıştırıyorum da iki kez başarısız olduk bugün gitmek istemiyor wcyeMerhaba arkadaşlar
Bugün telefonu elime defalarca aldım hep sabote edildim benim 13 yaşındaki yetişkin oğlum tarafından. Bazılarını yanıtladım bazılarını okudum geçtim herkese selam olsun.
tugbaFB canım Ümitköy bölgesini önermişsin teşekkür ederim çok güzel oralar olabilir ama öncelikli olarak ya Külliyeye yakın olmalı evim zaten annemlerde Beştepede oturuyorlar, yada Or-An sitesi tarafında okula yakın olmalı. Bakacaz artık hayırlısı olsun. Gerçi bize şöyle dağ başında kimseciklerin olmadığı bi yer lazım ya
SchonerDuft bugün göremedim sanki canım nerelerdesin@2KediAnnesi Miray12_34 aktifliğinizi çok sevdim hep böyle devam etsin
poncikbirgelincik kuzucum diyet yapmalısın spor yapmalısın ama şu açlık grevini sevmedim akşama en azından salata ekle
G Gagamzege ve diğer Yeni arkadaşlar isminizin altına başlangıç kilonuzu, güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazabilirseniz daha kolay olur yorumlar
kaptinn ilk sayfa İçin benden beklediğin bir düzenleme var biliyorum bu akşam sana mesaj atarım
@Bir garip canım spor listesine tüm takımı ekleyelim bence az spor yada çok spor buna hepimizin ihtiyacı var. En azından hep birlikte denemeliyiz
leylmira nasıl gidiyor takımın enerjisinden hoşlandın mı spor listesine girmeni öneririm
nilesss spor programını da beslenme programınıda çok sevdim mutlaka örnek alıcam sabah 40 dk plates akşam Leslie çok iyi tebrik ederim
@bi-zuzu tantuni yemişsinafiyet olsun
Sevgiler
Canım benim oğlun kaç yaşında çok erken başlamakta uygun olmuyormuş. İstemediğinde zorlama ve biraz babasından destek al babayla abiyle çiş yapmaya daha kolay alışıyorlarSabahtan bu yana fena değil fakat çok giremiyorum siteye oğlumu çişe alıştırıyorum da iki kez başarısız olduk bugün gitmek istemiyor wcye
Oğlum 2.5 yaşında zamanı geldi artık yaz aylarıda gelmişken bu sorunu çözelim dedim. İlk günümüz daha akşam babamız gelsin bakalım inşallah oda destek yerine köstek olmaz :))Canım benim oğlun kaç yaşında çok erken başlamakta uygun olmuyormuş. İstemediğinde zorlama ve biraz babasından destek al babayla abiyle çiş yapmaya daha kolay alışıyorlar
81.6 kg bugün tartıldım canım :)70
6 ay önce sorsan 56ydı
Sen kaçsın?
Hoşbulduk
sen ne zamna hazır edersen o zaman gönder kuzum acelesi yokMerhaba arkadaşlar
Bugün telefonu elime defalarca aldım hep sabote edildim benim 13 yaşındaki yetişkin oğlum tarafından. Bazılarını yanıtladım bazılarını okudum geçtim herkese selam olsun.
tugbaFB canım Ümitköy bölgesini önermişsin teşekkür ederim çok güzel oralar olabilir ama öncelikli olarak ya Külliyeye yakın olmalı evim zaten annemlerde Beştepede oturuyorlar, yada Or-An sitesi tarafında okula yakın olmalı. Bakacaz artık hayırlısı olsun. Gerçi bize şöyle dağ başında kimseciklerin olmadığı bi yer lazım ya
SchonerDuft bugün göremedim sanki canım nerelerdesin@2KediAnnesi Miray12_34 aktifliğinizi çok sevdim hep böyle devam etsin
poncikbirgelincik kuzucum diyet yapmalısın spor yapmalısın ama şu açlık grevini sevmedim akşama en azından salata ekle
G Gagamzege ve diğer Yeni arkadaşlar isminizin altına başlangıç kilonuzu, güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazabilirseniz daha kolay olur yorumlar
kaptinn ilk sayfa İçin benden beklediğin bir düzenleme var biliyorum bu akşam sana mesaj atarım
@Bir garip canım spor listesine tüm takımı ekleyelim bence az spor yada çok spor buna hepimizin ihtiyacı var. En azından hep birlikte denemeliyiz
leylmira nasıl gidiyor takımın enerjisinden hoşlandın mı spor listesine girmeni öneririm
nilesss spor programını da beslenme programınıda çok sevdim mutlaka örnek alıcam sabah 40 dk plates akşam Leslie çok iyi tebrik ederim
Sevgiler
hoşgeldin canım aramıza menün çok az geldi muhtemelen bunlarla doymayacaksın doymadığın içinde cıs-cos yiyeceklere yöneleceksin ,akşam yemeğine ızgara tavuk,et eklersen süper olur ama
baaayyyııılllddddıııımmmyediklerin süper ama ben özellikle sporuna bayıldım
Ayyyy ne güzel kış kombini hayaliteşekkür ettim. bu zamana kadar sporsuz zayıflamaya çalıştım hep başarısız onun için sporu hayatıma entegre etme çabalarım bunlar hep
kasım ayına kadar kendime hedef koymuştum. bu sefer o hedefi ileri tarihe itelemicem
yazın bikini zorkışın o uzun zamandır heveslenip giymek nasip olmayan diz üstü çizme + mini elbise kombini yapılacak işte o kadar
akşam çok geç evdeydim canım o yüzden yemedim çok zor oldu evet70
6 ay önce sorsan 56ydı
Sen kaçsın?
Hoşbulduk
Mal’a bağladı O da şok oldu garibim
Ama çokta aç kalma canım benim
Oooo olmazki hiç yok
Gitmicem zaten kocacım geldi bizi almaya
Oğlan kızları kirletmeden gidelim buralardan diyordede olmaya hazır değilmiş
Gerçekten bende şok oldum hiç beklemezdim
Düzenli yürüyüş iyidir canım belli bir kilo aralığına gelmeden vücudu çok hırpalamamak en iyisi
yok ama geç eve gitmiştim o yüzden yemedimKizlar 30gun jillian shred baslamak istiyorum lütfen arkadaş olun bana :)
evde geç oluyorum o satte de hazırlapı yersem hep artı olur bi şekilde geçiştiricem artık akşam yemeklerini bakalımMerhaba arkadaşlar
Sevgiler
yok onu bugün yicemahaha meşhur siyah ekmeğinden yemedin mi
detoks denemem lazım benimde bakalım olmadı perşembe denerim bende
Pardon canım ya (bi insan nasıl salata yemez yaakşam çok geç evdeydim canım o yüzden yemedim çok zor oldu evet
yok ama geç eve gitmiştim o yüzden yemedim
evde geç oluyorum o satte de hazırlapı yersem hep artı olur bi şekilde geçiştiricem artık akşam yemeklerini bakalım
benim salata yemediğimi öğrenemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?