Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiyim canım azcik gobeklendim spor yapmaya çalışıyorum

Diyet programın var mı
Kaç kilosun yaşın kaç hamilelik doğum geçirdin mi niye kilo aldın
Biraz kendini tanıtabilir misin
Diyetisyene gittim fakat uyamayacağımı düşünüp kaldırdım ortadan birazda güvenemedim çünkü gittiğim diyetisyen devlet hastanesindeydi ve kendiside kiloloydu özellikle basenleri orantısızdı kolları falan bildiğin en aşağı 70 kg gösteriyordu.

27 yaşındayım 2.5 yaşında oğlum var emzirmiyorum. 5 yıllık evliyim bekarken çalışıyordum evlenip işi bırakınca 5 yılda 25 kg aldım belki daha fazla henüz tartılmadım

Kızlar bugün için bir program hazırladım ama bi bakın bakalım nasıl sizce?
Sabah: 1 bardak yeşilçay, 2 adet kayısı 2 dilim form bisküvi
Öğlen : 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, söğüş (domates, salatalık limonla) 3 zeytin
Ara öğün :1 avuç ceviz yada fındık(meyve de olabilir)
Akşam : 1 kase domates çorbası, 1 kase yoğurt, salata
Bu arada çalıştığım için sabah kahvaltı böyle olmalı mecbur

Bayramla vedalasamadık sanırım. Sen nerede yaşıyorsun yoğurtlu tantuniyi nerde buldun . Menü olmamış bugün . Afiyet olsun canım
Yazdım kuzum gozden kacti sanırım kızım çok yabani) yakamdan kopmayacagini bildigim icin aile yanı, bayram da olunca yazamayabilirim diye . Ben su anda sivas tayim burada var en sevdigim tantuni şekli benim de motivem dustu gibi son 3 gunum kaldi bitsin okul kendimi diyetime vercem 60 olmustum bayram sabahı ne guzel tok karna su icilmis halimle tartildim 62.50 cikti bayramda aldigim kesin ama kac tam bilmiyorum

Hosgeldin canim aramiza saglikli ama az geldi menun bana biyerlerde et tavuk yada sebze yemegi gozlerim aradi

öncelikle aramıza hoşgeldin sabahları geç yiyorsun sanırım 2 öğün yaptığına göre menün çok güzel afiyet olsun

cıkkk begenmedim canının istediği cıs şeyleri hep bi güne dol
afiyet olsun kuzum
hep içecek ve salata kuzum beğenmedim bi sıcak çorba iç sulu yemek ye, dünkü stresine bağlıyorum yediklerini bugün toparlarsın umarım

hoşgeldin canım aramıza menün çok az geldi muhtemelen bunlarla doymayacaksın doymadığın içinde cıs-cos yiyeceklere yöneleceksin ,akşam yemeğine ızgara tavuk,et eklersen süper olur ama
baaayyyııılllddddıııımmm yediklerin süper ama ben özellikle sporuna bayıldım

Günaydın kızlar moralim çok bozuk dün akşam bi tartıldım ve 72.8 kilo olmuşum bayramda kilo almışım ve sıkı bir diyete başlıyorum bugün
Karar verdikten sonra kilo verilir canım üzülme
Şimdiden afiyet olsun canım
Programın güzel ama az geldi bana ilk günden seni bunaltmasın
Canım bugün ilk gün ya biraz sıkı başlayayım dedim :) bundan sonraki günlerde tabi ki ekliycem :)
Belki 1 bardak süt 1 meyve eklersen günü daha rahat geçirirsin canım

ay yuh diyorum sadece 13 yaşında çocuk ya ne mahremi ama çok iyi demişsin gerçekten adamın yüz ifadesini merak ettim
Kk da en çok sinir olduğum şey amacına ulaştıktan sonra hesap pasiflestirmek ya da paylaşımı bırakmak... gece gece sinir oldum diyecek bir şey bulamıyorum
noldu canım

Ay aman allahım bu kulaklar daha neler duyacak inanılmaz sinirlendim seni düşünemiyorum Allahtan taşınıyosun öle zihniyetten insanların yanından
Bana büyük bir şok oldu canım ya
İnanamıyorum aklımda bir sürü soru var gidip kapıyı çalıp dün söyleyemediklerimi bugün daha söylemek istiyorum
Canım benim havalardan oldu böyle çok içecek tüketiyorum bugün daha dikkat ederim
Walla bende bayıldım
Afiyet olsun canım bende geleyim banada ısmarla

sen gayette güzel cevabını vermişin bugün hiç gidipte muhattap olma sinirlerin daha çok yıpranır
ya ısmarlamammı keşke gelsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…