- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.061
İyiyim canım azcik gobeklendim spor yapmaya çalışıyorumBurdayim canim :) arada takip ediyorum sizleri,bu ara yogunum bu haftayı bir atlatsam iyi olacak,bayram da kendimi zor tuttum ve hala tutmaya calisiyorum surekli bi bogaz derdindeyiz :)) misafir olunca diyet zor oluyor,sen nasilsin zayif fit hatunn..
Diyetisyene gittim fakat uyamayacağımı düşünüp kaldırdım ortadan birazda güvenemedim çünkü gittiğim diyetisyen devlet hastanesindeydi ve kendiside kiloloydu özellikle basenleri orantısızdı kolları falan bildiğin en aşağı 70 kg gösteriyordu.Diyet programın var mı
Kaç kilosun yaşın kaç hamilelik doğum geçirdin mi niye kilo aldın
Biraz kendini tanıtabilir misin
HoşbuldumHep salata tarzı beslenmişsin cok görünse de bir sey yok ki menünde zarar verecek. Maşallah begendim ben
Eki Görüntüle 2158794
Hosgeldin
Yazdım kuzum gozden kacti sanırım kızım çok yabaniBayramla vedalasamadık sanırım. Sen nerede yaşıyorsun yoğurtlu tantuniyi nerde buldun . Menü olmamış bugün . Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim aramiza saglikli ama az geldi menun bana biyerlerde et tavuk yada sebze yemegi gozlerim aradiKızlar bugün için bir program hazırladım ama bi bakın bakalım nasıl sizce?
Sabah: 1 bardak yeşilçay, 2 adet kayısı 2 dilim form bisküvi
Öğlen : 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, söğüş (domates, salatalık limonla) 3 zeytin
Ara öğün :1 avuç ceviz yada fındık(meyve de olabilir)
Akşam : 1 kase domates çorbası, 1 kase yoğurt, salata
Bu arada çalıştığım için sabah kahvaltı böyle olmalı mecbur
19 Haziran
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Biraz beyaz peynir
Birkaç zeytin
Yarım salatalık
Şekersiz çay
Ara
Biraz kiraz
3 kayısı
1 bardak ayran
Akşam
1 tabak yeşil fasulye
3-4 çatal patates salatası(olmayaydı iyiydi, dayanamadım)
3 ızgara kanat
Yoğurt
Soda
Su: 1,5 litre. 2ye tamamlıcam
Spor: Yok
Kaçamak: 3-4 çatal patates salatası
19 haziran
Kahvaltı 08.00
2 dilim su boregi
Domates 3 zeytin
2 dilim hindi füme
Öğle 12.00
1 porsiyon tavuk sote
1 bardak limonata
Ara 14.00
1 tane muz
1 tane şeftali
Akşam 17.30
1 pors yoğurtlu tantuni
Ara 18.00
1 kulah maraş dondurmasi
Spor 90 dk hızli tempo yürüyüş
Su. 3.5 litre
afiyet olsun kuzumSabah
Kaşarlı tost çok tahıllı ekmekten
4 5 dilim karpuz
3 çay kaşığı kadar harnup pekmezi
1 çay kaşığı bal arı sütlü
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
3 yk kadar bulgur domatesli
Söğüş domates
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Fırında patlıcan 1 tane kadar
2 yk et sote
2.yk yoğurt
Ara
Yok
Suyu sayamadım
Yürüyüşüm ortalama 55 dk diyebilirim
hep içecek ve salata kuzum beğenmedim bi sıcak çorba iç sulu yemek ye, dünkü stresine bağlıyorum yediklerini bugün toparlarsın umarımUyanınca
1 greyfurt 1 büyük bardak su smothi
9:30
1 yumurtadan naneli salata
2 dilim mozarella
1 form etimek
Çay
12:00
Süt Hindistan cevizi kakao karışımı
14:00
2 dilim peynir
4 5 dilim karpuz
16:00
Ton balıklı salata 110gr light
18:00
Türk kahvesi
20:00 civarı
Kabaklı haydari
Domatesli semizotu salatası 2 kaşık kinoa ile
Gece
1 avuç yaban mersini
1 bardak ayran
Gün içinde
3 lt su
3 şeftaliden elde edilmiş 1,5 lt şeftali suyu şekersiz
İçinde zencefil ve karanfilde vardı
Canım bugün ilk gün ya biraz sıkı başlayayım dedim :) bundan sonraki günlerde tabi ki ekliycem :)Hosgeldin canim aramiza saglikli ama az geldi menun bana biyerlerde et tavuk yada sebze yemegi gozlerim aradi
Gunaydin kizlarrr❤❤
Gunayydınnn
Kızlar bugün için bir program hazırladım ama bi bakın bakalım nasıl sizce?
Öğlen : 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, söğüş (domates, salatalık limonla) 3 zeytin
baaayyyııılllddddıııımmm19 haziran 2018 / salı
06:30 kalkış 1 ılık su + limon
06:30-07:10 - pilates
09:30 - 2 haşlanmış yumurta + 3 yk lor peynir + 5 zeytin + çay
13:30 -- haşlanmış tavuk + yeşillik + yoğurt
16:30 -- sütlü şekersiz nescafe
19:30 -- zeytinyağlı taze fasulye + 1 kase yoğurt
20:30-21:30 -- leslieeee :)
3,5 lt su :)
Karar verdikten sonra kilo verilir canım üzülmeGünaydın kızlar moralim çok bozukdün akşam bi tartıldım ve 72.8 kilo olmuşum bayramda kilo almışım ve sıkı bir diyete başlıyorum bugün
Şimdiden afiyet olsun canımKızlar bugün için bir program hazırladım ama bi bakın bakalım nasıl sizce?
Belki 1 bardak süt 1 meyve eklersen günü daha rahat geçirirsin canımCanım bugün ilk gün ya biraz sıkı başlayayım dedim :) bundan sonraki günlerde tabi ki ekliycem :)
Ay canım arkadaşlarım walla beynim yandı. Ben bahçeyi 2 hafta önce söktürdüm oyun alanlarımız vardı. Kızlarda hep bizim bahçede oğlanla oynarlardı yemek yer film izler kitap okurlardı. Fakat 2 hafta içinde büyümüş genç kız olmuşlar benim oğlanın girdiği havuza sonradan onların girmesi uygun değilmiş. Hatta zaten dinende uygun değilmiş. Annesi o yüzden ayılıp bayılmış. (Namus meselesi yapmış)
Tamam dedim haklısınız bende zaten müsade etmezdim çocuk yanılmış hata yapmış kusura bakmayın dedim.
Bu konuşma bizim bahçede komşumuz beyefendiyle geçti aramızda O’da özür diledi. Uzlaştık.
Fakat kendimi tutamadım ve şu soruyu sordum çıkarken
-“Siz böyle düşünüyorsunuz madem Eşim evde yokken sizin bu masada benimle kahve içmeye gelmeniz doğru oldu mu? Ben kapıya gelen bir komşu olarak istemediğimiz bir problemi çözmek için geldiğinizden size buyrun demeye mecbur kaldım. Keşke bunları gelip eşiniz paylaşsaydı benimle.
Adam beklemiyor tabi bu tavrı bozuldu gitti.
Çok iğrendim
Çok sinirlendim migrenim tuttu
Olacak şey değil. Açıklamaya bak erkek çocuğu diyeymiş 2 hafta önce kız çocuğumuydu bu?
Eşimi aradım anlattım niye sinirlendin ki diyor.
noldu canımKk da en çok sinir olduğum şey amacına ulaştıktan sonra hesap pasiflestirmek ya da paylaşımı bırakmak... gece gece sinir oldum diyecek bir şey bulamıyorum
Bana büyük bir şok oldu canım yaAy aman allahım bu kulaklar daha neler duyacakinanılmaz sinirlendim seni düşünemiyorum Allahtan taşınıyosun öle zihniyetten insanların yanından
Canım benim havalardan oldu böyle çok içecek tüketiyorum bugün daha dikkat ederimöncelikle aramıza hoşgeldinsabahları geç yiyorsun sanırım 2 öğün yaptığına göre menün çok güzel afiyet olsun
cıkkk begenmedimcanının istediği cıs şeyleri hep bi güne dol
afiyet olsun kuzum
hep içecek ve salata kuzum beğenmedim bi sıcak çorba iç sulu yemek ye, dünkü stresine bağlıyorum yediklerini bugün toparlarsın umarım
Walla bende bayıldımhoşgeldin canım aramıza menün çok az geldi muhtemelen bunlarla doymayacaksın doymadığın içinde cıs-cos yiyeceklere yöneleceksin ,akşam yemeğine ızgara tavuk,et eklersen süper olur ama
baaayyyııılllddddıııımmmyediklerin süper ama ben özellikle sporuna bayıldım
Afiyet olsun canım bende geleyim banada ısmarlamenüm:
sabah:
1 peynirli poğaça (iş yerime yakın bi cafe var inanılmaz güzel yapıyorlar ramazan sonrası yiyecem diye söz vermiştim kendime)
1 orta boy latte
ara:
6 badem
öğlen:
adana porsiyon
ayran
salata
akşam:
5 kaşık kabak yemeği
yoğurt
1 saat yürüyüş
100 jumping jack
Bana büyük bir şok oldu canım ya
İnanamıyorum aklımda bir sürü soru var gidip kapıyı çalıp dün söyleyemediklerimi bugün daha söylemek istiyorum
Canım benim havalardan oldu böyle çok içecek tüketiyorum bugün daha dikkat ederim
Walla bende bayıldım
Afiyet olsun canım bende geleyim banada ısmarla
tesekkür ederim holbukdum spor olarak dün yuruyus yapamayan başladık ama diyetisyen im - 20 kilodan sonra seni spora başlatacamdedi onu bekliyorumHoşgeldin canım aramıza spor yapabiliyorsan zaman ve fırsat varsa burada cok guzel motive olup kilo verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?