Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende meyve yoğurt süt vs geçiştirmeyi düşünüyorum zararsız yemekevarsa belki bazı akşamlarda yerim çok geç yiyince kilo veremiyorum çünkü
boyu kaç merak ettim
ay ben kilo verdim mi acabba çok merak ediyorum

aa hosgeldn cnıım sağolasn allah razı olsun napıyosun nasıl gdiyo hayat

192 cm uzun adam
Benim oğlanda 13 yaşında 178 cm uzun bunlar

sporla verilen kilo çok daha farkedilir oluyor haklısın takibimdesin seninle gaza gelip bende aksatmam sporumu
senin hayalinide beğendim benim hayalimde kızımla aynı bikiniyi giymekti ama tatil hayalim suya düşünce sporu bıraktım göbüşüm ve yan simidim hemen oluşuverdi

drdotty ben nasıl bi spor yapmalıyım bilemedim lesli yapıyordum sıkıldım bıraktım kilo fazla olunca şimdilik spor yapmazsam olur mu ayaklarim çok ağrıyor

drdotty ben nasıl bi spor yapmalıyım bilemedim lesli yapıyordum sıkıldım bıraktım kilo fazla olunca şimdilik spor yapmazsam olur mu ayaklarim çok ağrıyor
Yürüyüş yap canım yavaş ama uzun yürüyüşler çok iyi geliyor bende 70 lere gelene kadar sadece yürüyüş yaptım

Kızlar öğlen çiğköfte yedim ekmeksiz akşam o yüzden sadece salata ve yoğurt yiycem
kaç gündür hayalim akşam annemden cıkısta eşime diyeyimdew gidip yiyelim
ekmeksiz yediysen ve abartmadıysan sorun olmaz bence
corba salata yogurt la geçirebilirsin aksamı

Benim plan farklıydı ama olunca dayanamadım :) akşamı hafif geçireyim en azından

bu sefer olacak. başka yolu yok. kızım için kendim için. fit anne olmak için internetten rahatça alışveriş yapmak için. valla çok motiveyim umarım sizlere de yardımcı olabilirim

her kaçamak hedeften 15 ile 20 gün ileri götürür biliyor musunuz :) bu da motivasyon düşürür. vazgeçmeye zorlar.
yeni sloganım hepsinin tadını 30 senedir yediğinden biliyorsun azcık yemesen sıkıntı olmaz

ABD'de Illinois Üniversitesi araştırmacılarının yürüttüğü bir araştırma, günün 16 saati aç kalarak yapılan diyetin kilo vermede oldukça etkili olduğunu ortaya koydu

ABD'de yürütülen bir araştırma, günün 16 saati aç kalarak yapılan diyetin kilo vermede oldukça etkili olduğunu ortaya koydu.

Illinois Üniversitesi araştırmacılarının yaptığı çalışmada, yaş ortalaması 45 olan 23 aşırı kilolu katılımcı 12 hafta boyunca 16:8 oruç diyetini uyguladı.

AA'nın haberine göre; katılımcılar, saat 10.00'dan 18.00'e kadar istedikleri besinden istedikleri miktarda yedi, günün geri kalan kısmında sadece su ve kalorisi olmayan içecekler içtiler.

VÜCUT AĞIRLIKLARININ YÜZDE 3'ÜNÜ KAYBETTİLER

Oruç diyeti sayesinde günlük 350 kalori daha az alan katılımcıların 12 haftanın sonunda vücut ağırlıklarının yüzde 3'ünü kaybettikleri ve sistolik kan basınçlarının düştüğü görüldü.

Araştırma ekibinden Krista Varady, "Bu çalışmayla kalori hesabı yapmadan ya da diyetinizden bazı besinleri tamamıyla çıkarmadan kilo kaybetmenin yollarının olduğunu gördük" ifadesini kullandı.

Varady, bu çalışmayla 16:8 diyetinin kilo kaybetmek için önemli bir unsur olduğuyla ilgili bilimsel kanıt elde ettiklerini belirtti.

Araştırmanın sonuçları "Nutrition and Healthy Aging" dergisinde yayımlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…