- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.101
Pardon canım ya (bi insan nasıl salata yemez ya)
Eşim akşam yemeği geç kaldığında yoğurt salatalık limon nane falan karıştırıp yer. Bazen 1 meyve alır üstüne gerisi çay kahve.
Eşimde 125 kilo falandı şimdi 105 kilo ama 105 normal fit yani
8 leri gören bi ben değilmişim ohh rahatladim81.6 kg bugün tartıldım canım :)
8 leri gören bi ben değilmişim ohh rahatladim81.6 kg bugün tartıldım canım :)
aa hosgeldn cnıım sağolasn allah razı olsunSlm kızlar nasılsınız ben geldım kılo alnış bir şekılde6 kılo aldım en az vermek istiyorum istiyorum.. kaptinn hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Tamam canımCanım ben olmak isterim ama sonra fazla geliyor hastalanıyorum biliyorsun ben bu hafta da sadece yürüyüş ve kürek yapayım önümüzdeki hafta katılırım
192 cm uzun adambende meyve yoğurt süt vs geçiştirmeyi düşünüyorum zararsız yemekevarsa belki bazı akşamlarda yerim çok geç yiyince kilo veremiyorum çünkü
boyu kaç merak ettim
ay ben kilo verdim mi acabba çok merak ediyorum
teşekkür ettim. bu zamana kadar sporsuz zayıflamaya çalıştım hep başarısız onun için sporu hayatıma entegre etme çabalarım bunlar hep
kasım ayına kadar kendime hedef koymuştum. bu sefer o hedefi ileri tarihe itelemicem
yazın bikini zorkışın o uzun zamandır heveslenip giymek nasip olmayan diz üstü çizme + mini elbise kombini yapılacak işte o kadar
Yürüyüş yap canım yavaş ama uzun yürüyüşler çok iyi geliyor bende 70 lere gelene kadar sadece yürüyüş yaptımdrdotty ben nasıl bi spor yapmalıyım bilemedim lesli yapıyordum sıkıldım bıraktım kilo fazla olunca şimdilik spor yapmazsam olur mu ayaklarim çok ağrıyor
Hoşbuldum:) yurtdışındayız gayet guzel guze.çok yemek dışında kılo aldım mutsuzum .sizler nasılsınızaa hosgeldn cnıım sağolasn allah razı olsunnapıyosun nasıl gdiyo hayat
Ne desem bilemedim ki8 leri gören bi ben değilmişim ohh rahatladim
yurt dısında nereye gittiinnnnnHoşbuldum:) yurtdışındayız gayet guzel guze.çok yemek dışında kılo aldım mutsuzum .sizler nasılsınız
kaç gündür hayalim akşam annemden cıkısta eşime diyeyimdew gidip yiyelimKızlar öğlen çiğköfte yedim ekmeksizakşam o yüzden sadece salata ve yoğurt yiycem
Benim plan farklıydı ama olunca dayanamadım :) akşamı hafif geçireyim en azındankaç gündür hayalim akşam annemden cıkısta eşime diyeyimdew gidip yiyelim
ekmeksiz yediysen ve abartmadıysan sorun olmaz bence
corba salata yogurt la geçirebilirsin aksamı
ilk günler sıkı tuttun tuuuttuun sonra gidiyo diyetBenim plan farklıydı ama olunca dayanamadım :) akşamı hafif geçireyim en azından
sporla verilen kilo çok daha farkedilir oluyor haklısın takibimdesin seninle gaza gelip bende aksatmam sporumu
senin hayalinide beğendim benim hayalimde kızımla aynı bikiniyi giymekti ama tatil hayalim suya düşünce sporu bıraktım göbüşüm ve yan simidim hemen oluşuverdi
kaç gündür hayalim akşam annemden cıkısta eşime diyeyimdew gidip yiyelim
ekmeksiz yediysen ve abartmadıysan sorun olmaz bence
corba salata yogurt la geçirebilirsin aksamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?