- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.041
Kiz nerdesin senBende araniza katilmak istiyorum ama secimden sonra ancak gelebilirim şehir dışında kardeslerim geldi cumartesi gidecekler..sizleri özledim kaptanimiz değişmiş hayirli olsundrdotty kaptanligin
Bende anlamadim niye boyle oldu acikmadım hic :)Bana göre cok guzel keske ben de az yiyebilsem
Ama mantıklı bakacak olursam akşamın böyle nasıl dayanacaksın
Bu nedir ki ne yarısması
bana yollaaaaa sayfa sahibi ben gözüküyorummmmEkledim canim kaptana msj la yolladim ilk sayfaya yapıştırilcak
Ayy cıkarabıldınızmı canım bı zarar yoktur umarım. Sorma ya ben yıyerek aldım motıvasyon sıfır gozum donmus gıbıyımArabanın tekerine çivi girmiş onu yaptırıyoruz eşimle. Bende kilo almışım hemde çokça regliyim de . Midem de üstelik bulanıyor birşey yiyemiyorum yesem ne olurdum acaba
Hosgeldın canım hepımız aldık bayramda uzulme verıcez hepsını.Merhabalar adım gamze suan 106 kiloyum 2 ay önce 117 kiloydum ve diyetisyene gitmeye karar verdim 2 ay sürecinde 10 kilo küsür gitti. Benüm ara ara motivasyonum düşüyor buranın bana iyi geleceğini düşünüyorum mesela bayramda 3 kilo aldım
Zıhnıyetı bozuk bu onsanların cınsellıkten baska bısey dusunmuyolar dısarda gozlerıyle yıyolar herkesı sonra sana bana gelıp namuslu ayagı yapıyolar. Bosver canım sınırlenme muhatap olma daha ıyı.Ay canım arkadaşlarım walla beynim yandı. Ben bahçeyi 2 hafta önce söktürdüm oyun alanlarımız vardı. Kızlarda hep bizim bahçede oğlanla oynarlardı yemek yer film izler kitap okurlardı. Fakat 2 hafta içinde büyümüş genç kız olmuşlar benim oğlanın girdiği havuza sonradan onların girmesi uygun değilmiş. Hatta zaten dinende uygun değilmiş. Annesi o yüzden ayılıp bayılmış. (Namus meselesi yapmış)
Tamam dedim haklısınız bende zaten müsade etmezdim çocuk yanılmış hata yapmış kusura bakmayın dedim.
Bu konuşma bizim bahçede komşumuz beyefendiyle geçti aramızda O’da özür diledi. Uzlaştık.
Fakat kendimi tutamadım ve şu soruyu sordum çıkarken
-“Siz böyle düşünüyorsunuz madem Eşim evde yokken sizin bu masada benimle kahve içmeye gelmeniz doğru oldu mu? Ben kapıya gelen bir komşu olarak istemediğimiz bir problemi çözmek için geldiğinizden size buyrun demeye mecbur kaldım. Keşke bunları gelip eşiniz paylaşsaydı benimle.
Adam beklemiyor tabi bu tavrı bozuldu gitti.
Çok iğrendim
Çok sinirlendim migrenim tuttu
Olacak şey değil. Açıklamaya bak erkek çocuğu diyeymiş 2 hafta önce kız çocuğumuydu bu?
Eşimi aradım anlattım niye sinirlendin ki diyor.
Günaydın kızlar moralim çok bozukdün akşam bi tartıldım ve 72.8 kilo olmuşum bayramda kilo almışım ve sıkı bir diyete başlıyorum bugün
canımmm kaç kilo almışsınGünaydın kızlar moralim çok bozukdün akşam bi tartıldım ve 72.8 kilo olmuşum bayramda kilo almışım ve sıkı bir diyete başlıyorum bugün
Canım 1.8 almışım, benim zaten hafif göbeğim var basen de var o yüzden 7_8 kilo ilk etap için vericem. Diyet programı henüz karar vermedim araştırıyorum bana uygun bir şey bulunca yazarımcanımmm kaç kilo almışsın
hemen başla
ben de bayramda kilo almışım ama azıcık .. yine de yağlanmak kötü..
göbeğim çıkıyor hemen
sen nasıl bi diyet uyguluyorsun?
Uyanınca
1 greyfurt 1 büyük bardak su smothi
9:30
1 yumurtadan naneli salata
2 dilim mozarella
1 form etimek
Çay
12:00
Süt Hindistan cevizi kakao karışımı
14:00
2 dilim peynir
4 5 dilim karpuz
16:00
Ton balıklı salata 110gr light
18:00
Türk kahvesi
20:00 civarı
Kabaklı haydari
Domatesli semizotu salatası 2 kaşık kinoa ile
Gece
1 avuç yaban mersini
1 bardak ayran
Gün içinde
3 lt su
3 şeftaliden elde edilmiş 1,5 lt şeftali suyu şekersiz
İçinde zencefil ve karanfilde vardı
Hazırlarım kendim vaktim boool :))
Burdayim canim :) arada takip ediyorum sizleri,bu ara yogunum bu haftayı bir atlatsam iyi olacak,bayram da kendimi zor tuttum ve hala tutmaya calisiyorum surekli bi bogaz derdindeyiz :)) misafir olunca diyet zor oluyor,sen nasilsin zayif fit hatunn..Kiz nerdesin sen
bizde sürekli bu soruyu soruyoruz iye menüler paylaşılmıyoNiye kimse menü paylasmadı
Ay aman allahım bu kulaklar daha neler duyacakAy canım arkadaşlarım walla beynim yandı. Ben bahçeyi 2 hafta önce söktürdüm oyun alanlarımız vardı. Kızlarda hep bizim bahçede oğlanla oynarlardı yemek yer film izler kitap okurlardı. Fakat 2 hafta içinde büyümüş genç kız olmuşlar benim oğlanın girdiği havuza sonradan onların girmesi uygun değilmiş. Hatta zaten dinende uygun değilmiş. Annesi o yüzden ayılıp bayılmış. (Namus meselesi yapmış)
Tamam dedim haklısınız bende zaten müsade etmezdim çocuk yanılmış hata yapmış kusura bakmayın dedim.
Bu konuşma bizim bahçede komşumuz beyefendiyle geçti aramızda O’da özür diledi. Uzlaştık.
Fakat kendimi tutamadım ve şu soruyu sordum çıkarken
-“Siz böyle düşünüyorsunuz madem Eşim evde yokken sizin bu masada benimle kahve içmeye gelmeniz doğru oldu mu? Ben kapıya gelen bir komşu olarak istemediğimiz bir problemi çözmek için geldiğinizden size buyrun demeye mecbur kaldım. Keşke bunları gelip eşiniz paylaşsaydı benimle.
Adam beklemiyor tabi bu tavrı bozuldu gitti.
Çok iğrendim
Çok sinirlendim migrenim tuttu
Olacak şey değil. Açıklamaya bak erkek çocuğu diyeymiş 2 hafta önce kız çocuğumuydu bu?
Eşimi aradım anlattım niye sinirlendin ki diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?